Осветиха Бузлуджа в цветовете на знамето, въпреки забраната за достъп до паметника

Социалистите заляха паметника на Бузлуджа със светлина в бяло, зелено и червено вечерта преди традиционния си национален събор, предаде БГНЕС. Днес те отбелязват 121 години от организираното социалистическо движение в България.

Обратно в новината

Коментари - Осветиха Бузлуджа в цветовете на знамето, въпреки забраната за достъп до паметника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

m.ruskia

ти какво общо имаш с хората;

40 000 човека на събрани толкова далече от София. Браво на хората. Интересно ми е милиционерите от ГЕРБ дали ще могат да съберат 10 000 и то на Витоша. :)

Какво браво!? Това е трагедията на България, че има толкова овце

Burgman

Преди "революцията" България не беше на дъното на Европа, както си мислят някои малоумни ръкоблудци. Например СОМАТ диктуваше цените на превозите в Европа и голяма част от Азия. Не знаете какво е СОМАТ? Ами прочетете. За прибирането на селскостопанската продукция се мобилизираше войската, студентите и т.н. А сега хрупаме турски, македонски и други боклуци. И т.н. То и заради това тези два отрасъла бяха унищожени първи от новата власт, която не е подлога на никого... Да бе!

smirn0ff

а кой стоеше в "новата" власт??? огледалните образи на старата власт! така, че ....

+++

Само наблюдавайте тренда и честотата на коментиращите от Позитанския пенсионерски клуб тия дни. Очакваме драстичен спад - мезат кифтаци на аванта на Бузлуджа :-)

sav27@

завиждаш че не си поканен на кюфтетата,нали?

по отношение на плюскането на кюфтаци : искам да ви кажа че се продаваха по 1.50 лв за бройка , не се плюскаха без пари, а пък кой ги продаваше е ясно, някой от днешните приближени на властта, които забогатяха на бързи обороти

baicoder

По време на социализма за 45 години България направи толкова, че 23 години всякакви демократи крадоха и продължават да крадат в огромни размери, дори продаваха предприятия за по един долар и още има.

Това го направиха българиете - нашите родители и платиха тези постижения с висока цена в човешки план

baicoder

По време на социализма за 45 години България направи толкова, че 23 години всякакви демократи грабиха и крадоха в огромни размери, дори продаваха предприятия за по един долар и още има за крадене.

smirn0ff

демократи се пише в кавички

аззз

отново за пореден път комунистите доказват че не спазват законите на булгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Типично по комунистически - да промива мозъците на хората . За тия години на съществуването си - България къде е била. На дъното на Европа и проститутка на СССР. Тази партия е срам за нацията и забрана ти и би била много полезна за Родината ни.

sav27@

Тогава защо пдкрепяте герб,партия излязла от задния двор на Т.Живков ,новата модерна БКП?Явно мозаците ви са промити отдавна