БСП ще подкрепи социални предложения в бюджета

БСП няма да внася предложения между първо и второ четене на бюджета, но може да подкрепи социални предложения, ако бъдат внесени от други парламентарни групи.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще подкрепи социални предложения в бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този път внимавайте. Ще ви изринем.

Коя е тази и това БСП.Хора назначени от генерали на КГБ и ГРУ.Генерал Радев подкрепян от руски агенти да върви на Камчатка .

абе другарката курнелия да каже нещо по темата за шумкарите и техните престъпления срещу българския народ ! а какво ше подкрепят и какво не , не ми дреме !!!

И аз съм готов да раздам парите на Кърнелия на бедните. Дори и тези на Гергов и на Овчаров. хахахах

намерете по-миловидна снимка на та бе,направо ми се отщя да ям

ДО : нещастен пенсионер файда йок от бсп, бкп, дс, кгб, сдс, ндсв, герб,, анадънму булгар-българин срещу българин. виж историята. тя се преповтаря... негласуващ

Каквото и да каже или предложи г-жа Нинова,Вас все ви дразни.Но този път на президентските избори тя улучи десятката. Така,че по-кротко с "плювните",защото много скоро ще се наложи да ближите,там където сте плюли-естествено,ако имате малко все още останало достойнство.

В кой период от живота си, си бил щастлив?Може би в днешния,когато Нинова е начело.Може би се храниш с празните обещания на тази партия,която след преврата през 1989 г.е била на власт 6 пъти.Защо откраднаха пенсионните фондове,за да ни пробутват Швейцарското правило ли?Защо не промениха нещо за да не ги плюя.Тази престъпна групировка живее единствено от благодарни,като теб,хора.Плюенето им е много малко,а близането остава за тъпият български народ.

КНСБ - срамежливи и услужливи, БсП - най-дясната партия.

герб + бсп = управление

Ще, ще, ще, ще, ще, ще, ще, вече половин век. Привикайте и притиснете Цацаров. Има за какво ?

Прогресивно обеднявам,когато червената мафия е на власт.Те не могат да ми върнат никога това което са откраднали от мен,защото за 42 години трудов стаж и 300лв.са нищо/не че ще ги дадат/.От обещания,глава не боли,но от камък надали.

имаш фирма към герб ли

Такъв въпрос може да роди само безмозъчно същество.Къде са ми парите от осигуровките?Питам червената мафия,която ми ги открадна?

Да натиска за пропорционалния справедлив данък. А ограбването на пенсионерите с тавана на пенсиите ?

Ми да натискат, но като не могат!!! толкова са им силиците-39 депутата!!Но пък говорят и обещават за 139!!!

БСП са по разходите... за цигани избиратели!