”Алфа Рисърч”: ГЕРБ запазва преднината пред БСП

По-висока готовност за участие в изборите, запазваща се преднина на ГЕРБ пред БСП, укротяване на устрема на "Атака", продължаващ спад в подкрепата за партията на Меглена Кунева и насочване на повече гласове към т.нар. „малки партии”.

Обратно в новината

Коментари - ”Алфа Рисърч”: ГЕРБ запазва преднината пред БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми аз не знам какво още трябва да се случи в България за да си отворят очите и последните задремали. СЪБУДИ СЕ БЪЛГАРИНООО, НЕДЕЙ ГЛЕДА ТЪПО

ТЕЗИ 22.5% СА ЛИЦАТА ФАНТОМИ В СПИСЪЦИТЕ.ОТ 6.1 МЛН ЛИЦА С ПРАВО НА ГЛАС ПО СПИСЪЦИТЕ СА 6.932 МЛН.

E, тоя път ще го направя - ще запазя резултатите от социологическите проучвания преди изборите и ще ги припомня след 12.05. Bсичките!

Aко има населено място, в което никои не вярва на публикуваните социологически анкети ,това е Bарна.

1000 човека не представителна група, много големи флуктуациите, така че да не се обиждат , че не им вярват, подобре да си погледнат ученбиците по статистика и начин да се определи групата за анализ. Стъдоба, и продажничество на чело на стъкмистиката.

70 ГОДИНИ, ХОРАТА ОТ БЮЛЕТИНА 5 СА ВЪВ ВЛАСТТА И НИЩО ХУБАВО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ ОТ ТЯХ. ВЪРТЯТ ЕДИН СТЕФАН ДАНАИЛОВ - ТУ ЗА ВИЦЕ ПРЕЗИДЕНТ, ТУ ВОДАЧ НА ЛИСТИ, ДА ИМА ЛЕСНО ЩЕ ВОДИ ВСИЧКИТЕ ИМ ЛИСТИ. А ВСЪЩНОСТ ДАНАИЛОВ Е ЕДИН ДОБЪР АКТЬОР, МАЛКО НЕГРАМОТЕН, АМА КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ НЕ ЗНАЕ КАК СЕ ПИШЕ "ЗБОГОМ" - ТОВА НЕ МУ ПОПРЕЧИ ДА Е МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА СНИМА ФИЛМИ. НЯМАТ КАДЪРНИ И НЕОПЕТНЕНИ ХОРА, как ще работят без кадри !!!!!!!!!!!

Други социологически проучвания показват че преднината на ГЕРБ е 6,4 %! И като цяло всички прогнозират по-голяма подкрепа за ГЕРБ на предстоящите избори! Пожелавам успех на ГЕРБ и дано да спечелят изборите! Аз ще ги подкрепя за втори мандат с номер 15 в интегралната бюлетина!!!

ще ги подкрепиш, защото такива патки като теб ни докараха тая тиква да ни разорява!

IQ146

ПРОГРАМА ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ 01 юни 2009 г. Пет приоритета на управлението Възстановяване и гарантиране на справедливостта в българското общество Превръщане на България в основен фактор на стабилност в региона и света, уважаван член на Европейския съюз Благоденствие и просперитет за българските граждани и българската икономика Подобряване на социалната сигурност. Създаване на благоприятна и здравословна среда на живот Развитие на човешкия капитал на нацията за по-високо национално самочувствие. Който мисли, че нещо е изпълнено за 4 години - да гласува за ГЕРБ, но май нищо от обещанията тогава не е изпълнено днес!

За ГЕРБ има новина - казват, че била добра: И в Централния затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан, Цецко също ще е там! Миро мършата вратар, той на плонжове е цар. Лъчко мозъка съдия, ще им свири със уста. Дянков там ще е защита, щот прецака тази свита. Селското моме Лилянка, магистрална куртизанка, там ще пляска със ръчички, та да са доволни всички. Там е пикльото Делянчо, той е мамин калпазанчо, дето в Щатите не учи, но с фалфива диплома сполучи. Ляля Цецка с очилата, влачи кофата с метлата. Деса дуловска принцеса, тя на Нунев е метреса, ще им цери махмурлука, де е здравната сполука? А Фидоска мажоретка, ще е просто супер гледка!

Не само запазва преднината, но и ще я увеличи.

ivo10

5-6% разлика не са достатъчни страната да избегне дълъг период на политическа и също така на икономическа нестабилност. Ако БСП успеят да стопят разликата благодарение на щедрите демагогски, популистки обещания и компроматната война, очаква ни дълъг период на политическа и икономическа нестабилност. Това вече са го усетили някои банки със западни собственици и се подготвят за такъв труден период. Отново ще го отнесат тези, които са силно зависими от пазара на труда и помощта на държавата. Загубата на проценти на ГЕРБ ще бъде загуба на стабилност за държавата и продължение на бедственото положение на най-бедната част от населението. Каквото и да се приказва в този форум, това е перспективата. Енергийната мафия се нуждае или от хаос или от управление на БСП. Ако не постигне едното, ще постигне другото. Освен ако народа не прозре това и не вземе мерки.

Що ме обиждаш бе. Аз нали за наще агитирам- за стабилност, за инвестиции е аз съм доказан бизнесмен. Е няма угодия а енергийната мафия аз я рабих нали за това отидох в Козлодуй няма я вече унисхтожих ги а замалко дока то ги унищожавах в неделя щях да отнеса и половин БГ ама нищо следващия път. Гласуваите за ГЕРБ и ново увеличение на цените "трябват ни пари"

ivo10

Изобщо няма да те коментирам. Няма смисъл.

Уважаеми дами и господа, Моля Ви да гласувате за моята ГЕРБ Много добре си живях с моята партия и моя лидер "Буда" еми станах депутат, помолихме с моя приятел Делян Цецко и той ме направи замесник министър, ама слабо се плаща там и Цецко ме направи изп. директор на АЕЦ и там командировки- Китай, Закуска с Обама, Русия- пиене и ядене на корем ех добре е. С Фъндъчето се договорихме 30 за нея 70 за мен и бизнеса на женами потръгна абе 1 мил. оборот направих на месец зареждам много детски градини, ясли, училища с храни а планирам скоро и болниците да храня. Вече станах милионер. Моля Ви гласуваите за ГЕРБ гарантирам че през следващите 4 г. аз Дилянчо, Цецко и Лидера бог Буда ще станем милиардери. Благодаря Ви

ivo10

Как я роди тая простотия бе човек? Сигурно си се напъвал до синьо.

Иво, къде намери грешки в разказа на Валентин Николов (довчерашния шеф на АЕЦ)? Всичко е на 99% вярно.

МИРА ДА ИЗЛЕЗЕ В ОТПУСК ДО 12 МАЙ И СЛЕД ТОВА ДА ДАВА ПРОГНОЗИ ИСТИНСКИ ,МОЖЕ И ЛЕНТИЧКА ДА ОТРЕЖЕ

аз вече не мисля да гласувам, който и да дойде след осем месеца ще го изринат от Министерски съвет.

Гласувайте за ГЕРБ защото обещават малки, но изпълними неща! Ниски данъци и строене на инфраструктура. Асфалта не се яде, но за да ядем трябва да имаме пътища, по които да дойде този хляб. Така че гласувайте за ГЕРБ!

Само туризъм и земеделие е останало на хората за препитание по места. И ще може ли без пътища?

За какво ли си губим времето да коментираме тези далавераджии социолозите, та те утре и майка си ще продадат, за да нагласят процентите така, както им се плаща за това. Имаше един от тях, който декларативно заяви, че залага името си, ако Герб победят. Аз не се вълнувам кой ще победи, стига да не са комунистите и ислямският фронт, или пък лумпените и безделниците от улиците, но се питам, този "пророк", който заклейми данните, показващи преднина на Герб и заложи името си, къде е сега? И къде ще бъде след изборите - да позная ли - първи той ще лиже задниците на победителите и ще им се мазни, така както правят всичките тези т.н. социолози.

ХАРАТА СА КАЗАЛИ НАВЕРЕМЕТО : "...ДЕН - ГОДИНА ХРАНИ..." СЕГА ИМ Е ПАДНАЛО ДА СЕ ПРОДАВАТ ...- А И МЕЖДУ ДРУГОТО- НЯКОЙ ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СЕ Е КОЛКО ЩЕ ПАПКАТ ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ПОРЪЧКОВИ АГЕНЦИИ- АКО ИМАШЕ ИЗБОРИ НА ВСЕКИ 6 - МЕСЕЦА .... МАЙ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ОБАДЯ НА АГЕНТА ДА МИ "РЕГНЕ" ЕДНА 5ТАКАВА АГЕНЦИЙКА И НА МЕНЕ .... СИЧКИ ПЛАШАТ - И ТО ДОБРЕ ...- ДНЕСКА- ЕДИН ДАВА ПАРИЧКИ- ЗА НЕГО СА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИТЕ- УТРЕ ДРУГ- ЗА ДРУГИОЯ...- И ТАКА - ДО БЕЗКРАЯ ... НЯМА ДА ИМА ЗНАЧЕНИЕ- НЯКОЙ ВЯРВА ЛИ ИМ НА ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ- ДОРИ СИ "ПРОДАДЪТ ПРОДАЖНИТЕ РЕЗУЛТАТИ"- НА НЯКОЯ И ДРУГА ПРОДАЖНА МЕДИЯ ...- И ДАЛАВЕРАТА СИ ТЕЧЕ - А БАЛАМИТЕ СИ ПЛАЩАМЕ ЗА ВСИЧКО .....

Свети Петър извикал на небето Обама, Путин и Бойко Борисов и им казал: "Момчета, краят на света е през 2013 година. Кажете на хората си!". И ги върнал на земята. Обама събрал конгресмените на САЩ и им казал:"Господа,имам една лоша и една добра новина. Лошата е, че през 2013 е краят на света. Добрата е, че ние ще спасим света!". Путин събрал депутатите на Русия и им казал :"Другари, имам две лоши новини. Едната е, че има Господ, а другата е идва краят на света!". Бойко Борисов събрал българските депутати и им казал: "Господа, има две добри новини.... още Едната е, че ни приеха на най-високо равнище, а другата е че ГЕРБ ще управлява до края на света!".

Къде ще ни отведе комунистическият бръмбар БСП???? Метежа е организиран от Русия и тайните и служби заради : 1.Махнатите газови посредници и намаляване цената на газта 2. Сложените измерителни уреди на руският монополист Лукойл. 3. Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП 4. връзка на вендинг автоматите с НАП 5. Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари 6. Промени начина за събиране данъците от наем. 7. Масови проверки по големите курорти и изкарване на светло обороти за милиони 8. спрян руски проект БелЯНЕ 9. спрян руски проект Бургас Александропулис. 10. Излови митничари как си делят пари от корупция 11. Излови министър Цонев как дава 20 000 евро подкуп. Сега съдът го оправда обаче 20 000 евро се оказаха ,че са паднали от небето. Няма на кой да ги върнат. Не били на никой. Комунистическата шайка пак се измъкна от Закона. 12. Инфлация под 3% средногодишно или 11% за мандата при 37% при Станишко. 13. Въпреки организираните протести от Първанов (Гоце) срещу влизането ни в НАТО и ЕС, България успя да се откачи от руският феодален впряг и да стане член на ЕС. Тези мерки доведоха до събиране на 18 милиарда повече приходи и наливането им в икономиката за намаляване ефекта от световната криза . И Станишев го признава. Той не е съгласен с твърдението на Бойко Борисов, че нямало пари за социална политика. За първите три години от управлението си ГЕРБ похарчили със 17,752 млрд. лв. повече, отколкото Тройната коалиция за своите три години. По харчене това правителство надмина Тройната коалиция", смята Станишев. Само малоумниците се връзват на БСП помията . Това са само мерките . Няма да говоря колко много се построи.

ivo10

Напълно си прав, но във форума помиярите изливат помия защото това им е работата и задълженията - да объркват и отчаят четящите.

Безсрамието на един безродник Валентин Георгиев 19. Април 2013, брой 92 Твърде цинично и твърде безсрамно. Така накратко може да се определи писанието на Симеон Дянков във вчерашния "Уолстрийт джърнъл", където проваленият отвсякъде бивш финансов министър на ГЕРБ отново дава рецепти и акъл какво трябвало и какво не трябвало да се прави. Тази му поява в чужда медия всъщност е разбираема и дори очаквана донякъде. Защото в България, която съсипа с политиката си за последните 4 години, той вече е персона нонграта. А архаичните му съвети звучат по-скоро като публичен отчет за пред чуждите му господари и спонсори, отколкото като оправдание на собствената му некомпетентност. "Ни срама, ни очи", както казва народът. Въпреки че точно неговите прословути мерки за непрекъснати икономии и стягане на коланите доведоха в крайна сметка до масовата безизходица на стотици хиляди семейства, до серията от самоубийства и самозапалвания, превърнали се в емблема на цялостното управление на ГЕРБ. Струва си обаче да припомняме отново и отново страшната истина - че благодарение на въпросното лице за около 36 месеца България си направи финансово харакири. Индустрията бе пометена, като 300 000 малки и средни фирми хлопнаха кепенци, над 450 000 души загубиха работните си места, закрити бяха маса болници и училища. И всичко това на фона на замразени заплати и пенсии, арогантно бавене на различни плащания и рекет от страна на държавата към бизнеса, свиващо се потребление, повишаване на цените и обслужване на монополите. Затова паднаха от власт Борисов и ГЕРБ, уважаеми Дянков! А да се говори с днешна дата, че целият този апокалипсис е станал в резултат от "липса на реформи", е като да слушаш как един комендант в концлагер с нежност говори за газовата си камера. Та Дянков да говори за несъстояли се реформи е все едно Менгеле да напише критична статия, че капацитетът на газовите камери не е бил използван докрай, както образно се изрази един приятел от форумите. Знам, че мнозина ще определят написаното от Дянков като неадекватност, вид патология и клиничен случай. И ще бъдат прави. Но продължението на неговите разсъждения за това какво не било сторено и трябвало да се случи звучат буквално като подигравка към собствения му народ. Защото според Дянков изнемогващото ни здравеопазване страдало от липса на икономии, каквито следвало да бъдат наложени. Ха поспри малко! Ако всеки разбираше реформата само като икономия, най-добре да закриваме държавата. Не знам дали господинът си дава сметка, че ако правителствата в Европа последват "ястреба" България, както той оприличава собственото си икономическо творение, народите им ще ги убият с камъни. Видя се, че измислената му финансова стабилност, както той я разбира, е нищо повече от гарантиране на външните задължения на страната към чужди икономически центрове и никакво развитие, никакъв растеж, само изцеждане на последните стотинки на българина и довеждането му до мизерия, глад и смърт. Затова, Дянков, по-добре си стой в Америка, защото тук най би ти отивал раиран костюм.

Наплъно си прав! То Дянковчето бе изпратено тук именно да свърши това си пъклено дело, а сега раздава съвети! Ей много боклук (продажен) има на тази планета...Ама за таковане е бат Бойко Борисов, че слушаше това недоносче...

АБЕ - КАТО СТАНЕ ДУМА ЗА ГЕРБ- И СА МИ ЯСНИ ВСИЧКИТЕ- ОТ ПЪРВАТА - ДО ПОСЛЕДНАТА "КАЛИНКА ТАМ .."- ВСИЧКИ СА ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ ..- ДОЙДОХА С ГРЪМКИ ОБЕЩАНИЯ- ТРЪГНАХА СИ КАТО

Шменти капели!

Друго не съм и очаквала! ГЕРБ са и ще бъдат на първо място

crist

Ами то овца като теб какво друго да очаква!!!

Да,от една овца могат да се получат много неща,но от един Хамстер,гей-нищо!

Бойко и Цеца са като децата.Играят си на майстори.Обръщат камиончето и обясняват-ние плавим и лемонтираме кумьонНакрая, като го обърнат-кой каквото можАл-откраднАл,а камиона не върви.Държавата не е игра.Обърнахте я с гумите нагоре,откраднахте,каквото може а обяснявате,че сте и сложили еърбеци,шибидаци,системи за сигурност,нисък разход!?Щом не разбирате-бегайте си играйте на стражари и апаши.Да дойдат тия,дето могат.Върнете държавата на българите! Точка.

Айде дано ГЕРБ да победят! На тези избори пожелавам успех на партия ГЕРБ! Дано отново да спечелят и да не стига властта до ръцете на гадните комунисти !!!

Браво на Мира Радева само дето толкова много оплюха нейното социологическо проучване.

Кой казва, че нямало пари - ето къде са парите сега - в хиляди чужди алфа-бета-гама -агенции, които защитават чужди интереси и промиват мозъците ни - вън от България фашисти

като не пишат каквото им харесва чугунените глави започват да квичат за фашисти-65г. друго не научиха тези селски мотики а дори не знаят значението на думата....айде Господ по-бързо да си прибира версиите,че вече стана ужасно тягостно от тях

Размислите на един айляк, по пътя за някъде: 3,5 години цапане = един ден чистене. 12.05.2013. Да изчистим България от плевела ГЕРБ. Цветанизацията е вредна. Тиквите е време да потънат в политическото блато.

25 процена от 4 милиона гласували е = един милион гласа. Всеки четвърти гласувал е за ГЕРБ. Какво чудно има??

Цъкайте да видите.

Ама много ясно бе кой ще гласува за ''тез червени домати '' хахах

късмет имат ГЕРБ, че гласоподавателя помни около 3 минути - всенародни протести, 500 самоубийства, 6 самозапалили се публично, и накрая народа пак ще гласува масово за ГЕРБ

Помним друго - над 1100 убити по пътищата 2008 г., а 2012 г. са под 600. Убитите! Над на година, СПАСЕНИ БЛАГОДАРЕНИЕ ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ! ЗНАЕШ КОЯ - ЗА ПО-ДОБРА ИНФРАСТРУКТУРА! Или, викаш, това е нищо, нашите сатрапи в миналото КОЛКО СА УБИВАЛИ, СЕГА ЗА 500 човека повдигате въпрос и се фукате!

krassikat@

...НАД 500 НА ГОДИНА...КЛАВИШЕН ЛАПСУС...

24 бръмбара имаш в главата си,другарю и това е!...

Не са верни тези социологически проучвания. по скоро целят да подготвят хората за манипулацията, която се готви. А губещият отново ще е Н.В. Гласоподавателя. Сиреч народа ще опъва ярема, а айдуците ще се редят на баницата. И така има-няма 500 години.............и после вярвай, че няма робство. Има, но се ползват други, модерни думи и гръмки фрази. А Левски го няма.......или поне Спартак........

От ВСИЧКИ политици, КОМУНОИДЕ, Борисов е НАЙ-БЛИЗО ДО Левски!!!

crist

хахахахахаха

на андрейчо и на кънчо пу.....кодеров са най-верните другари...те са нашите знаменсци и ние само в тях се кълнем:))))))))))пардон,пропуснах и корифея колката подлогата...да ме извини за пропуска

Цвьк

Врътката, драги съфорумци, е поголовно гласуване. Ако 65-70% от народа излезе да гласува, дпс са вън от Парламента. Много е странно мълчанието от страна на серго, пък и от страна на доги, дали мислят да се коалират....та как поне един журналист не се сети да пита серго за евентуална бсп-дпс коалиция.

да питат Местан.

Цвьк

Ми нали серго е от конференция на конференция...все пред журналя. Рязания се изгуби нещо.

Народът е малоумен ! Ще видите , че пак ГЕРБ ще спечели!

ГЕРБ ще спечели и то убедително, защото народът е мъдър и МРАЗИ КРАДЦИТЕ! КРАДЦИТЕ СЕ ЗАПЪТВАТ КЪМ НЕБИТИЕТО!

на другиу форум, че станахме комунисти, заради тебе, Шизи:)

Изключително много пари хвърля БСП за кампанията. Хвърля, защото ги има. С пари всичко може да се купи, а в България това не е трудно. С колосално много пари разполага Русия за да провежда политиката на разширяване на влияние към центъра на европа.

Хвърлям вечер по едно око на Бареков, контактувам с много колеги и хора няма как да са верни тия проценти за ГЕРБ. Сега, ако мина в София в общините или в министерствата и проведа проучване, естествено мога да получа и пълна победа за будистите. Освен това как ви се виждат резултатите за ДПС, та тия си ги имат чисти 2% само от Турция, а като прибавиш и тукашните няма как да не вземат до 7-8%. БСП просто няма как да вземе по-малко от предните избори, още повече, че на тия ще гласуват по-малко хора, а техния електорат да не ми разправят, че не е мобилизиран. Атака ще обере националистичния вот защото другите подобни партии нямат шанса да влязат и хората ще ги предпочетат - т.ч. ноте 1-1,5 % отгоре. Само за Кунева е реалистично, но много от по-добре заплатените, особено от младите, чудейки се за кого да гласуват може да я припознаят и да влезе в парламента.

резултатите от управлението на ГЕРБ са видими за хората

Пак ще бъдем манипулирани от монополи и олигарси, кукловоди! С много пари, ще се намерят и социолози и какво ли не, за да ни излъжат, с тези партии, коалиции и листи! Вече са го измислили даже! Трябваме им, само да легитимират, вече нагласеното от тях, което пак ще им служи, да ни грабят труда и живота! Отново!

Майната им какви проучвания са правили... НАРОДЕ ГЛАСУВАЙ ПО СЪВЕСТ ПА ДА СТАВА КВОТО ИМА ДА СТАВА!

IQ146

Само БСП в коалиция с ДСБ, може да измъкне България от порочните практики на ГЕРБ, Кунева и другите ненаяли се през прехода ...

И ДПС, и ДПС, а и Атака, недай да се срамиш...

НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАК ГИ ДОКАРВАТ ТЕЗИ% В ПОЛЗА НА ГЕРБ.С КОЛКОТО ХОРА СЪМ РАЗГОВАРЯЛА ВСИЧКИ ГИ ПЛЮЯТ И ПСУВАТ.ПЪК ПОСЛЕ ВОДЯТ ....АБЕ ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ.И ПОСЛЕ ВИДЕТЕ ЛИ ТЕ ГО БЯХА КАЗА ЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Агенция ЕЖК каза- за ГРОБ 80 %...

Не ти е познала комшийката. БСП - около 10 процента.

защо ми се струва че чрвенокожите губят изборите ??????

Защо ли ми се струва, че всички губим изборите?

А бе хора , а бе Дир.бг , показвайте проучвания от независими граждански организации , не от държавни поръчки и от олигарси !!!Какво ме интересева къде го сърби Иво Прокопиев , че поръчал на Боряна ог "Алфа" да му напише нещо !Спрете с тия обработки хората с компютри не пасат трева!

Реално погледнато няма социологическа агенция,която да не дава победа на ГЕРБ независимо от резултата. Това ясно говори за верността на прогнозите,поне засега.

При тия питания по телефона, основен фактор в държавата на мутрите е страха:Кой пита , защо пита , дали подслушват и т.н. Така реалния резултат се очаква много по-зле за ГЕРБ !Само чуйте какво се говори по улици и площади !На 12 . хората ще се освободят категорично от страха!Жална им майка на ГЕРБ!!!

Това приятелю ясно говори, че някой пее приспивни песни на Буда и Цвинокио. От коментариите във всички форуми тенденциите са точно в другата посока.

Нормалните хора ходят на работа и гледат семейства а не киснат по форумите ....Така че бъди сигурен че който може да мисли ще гласува против БСП

Преднина да, а не победа,защото с толкова %, няма как да управляват! Трябва им коалиция! С кого, от тези които ще влязат? Или ще оставят коалиция да управлява, за да се провали, или ще видим с кого ще си позволят те самите да се коалират! Възможни са всякакви решения, но целта е една - монополи и олигарси при което и управление да е, пак ще ни грабят!

Протестиращите искаха да се върне власта на гражданите..Затова ще гласувам за Граждани за европейско развитие на България...Казах

Дълбоко съм убеден в резултатите от изборите/,че ГЕРБ ще са пред БСП,не коментирам честно или нечестно защото е ясно как/,но искам да попитам това курвище ще има ли сили да си скъса дипломата ако не е познала процентната разлика?!

Не е вжна същността на измислените партии, а кой пред кого е, с колко води, цвета на бюлетините. Браво на коментариите. Зрелища без хляб. Само Левски!

само герб. победа. да живее. булгаря. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя пък! Там си ги вземете Боко и Цвъко и сменете Обама! Направете си "малката България"!:) Да се видят и хамериканците в чудо!

ГЕРБ водели ??? XA XA XA XA ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА!!!!!!!!!!!!!!

crist

ДА ВЕ ХАХАХАХАХАХА