АБВ вече не подкрепя ген. Радев, ще има свой кандидат

АБВ се отказва от подкрепата си за о. з. ген. Румен Радев за кандидат-президент след решението на БСП да прекрати преговорите им за коалиционно споразумение.

Обратно в новината

Коментари - АБВ вече не подкрепя ген. Радев, ще има свой кандидат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първанов в името на хилядите червени "бабички" които те подкрепихме за двата мандата спри се!!!! Скрии се защото вече не си същия, оял си се и си неприятен. Спрете се! с Калфин и другия мазник Петков.

мазникът Първанов!

НАГЛЕЦИ !!!!!!! НЕНАЯДОХТЕ СЕ , НЕНАКРАДОХТЕ СЕ ...... БОКЛУЦИ С КАКВО ДОПРИНЕСОХТЕ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕТО НА РОДИНАТА СИ

ДВА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПА

Ха познайте ,кой ще издигне АБВГЗ :-)

А ПЪРВАНКАТА НЕ Е ЛИ УМРЯЛА КОТКА, ТОЧНО ТАКЪВ СИ Е. ТОЯ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА. ГОЛЯМ БОКЛУК! НАЙ - ГОЛЯМОТО ПРОКЛЯТИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ВЕКА Е ТАЯ ГАД!!!!

Прав е Първанов БСП е умряла котка.

Гоце и Калфата като напикани мушката след отказа на Нинова. Ам сега ко шъ праят? Шъ съ прежалят ли за кандидат президенти? Голяма жертва шъ става.

Това е една много добра новина за патриотите и обикновените хора на България. партийците да си гласуват за Данчето, Раданчо и сие. А ние ще вървим след патриота ген.Румен Радев. Всяко зло за добро е казал мъдрия ни народ.

бе тупан? Кой ти пише изказванията?

Празнодумците Гоце,Румен пикльото Фонтански и Калфата,това са личности загубили своята политическа и морална стойност.

дейба вашта мама дейба полит-кариеристи, дейба! една педя земя сме, бе! И не можете да се разберете коя групировка" да я клати! един мафиот да е, ама какъвто трябва да е. Да знае кои са "овцете", кои са "вълците" и да ги държи разделени и да бачкат яко. Иначе още 26 г. ще си остане същото "разклатено" състояние на родината ни. И няма да имаме ик. растеж, няма да имаме успехи в спорта, няма да имаме лекари, и архитекти и софтуеристи, всички ще избягат вашта мама политици, изгонихте народа си!

Просташки си го написал,ама е страшно ВЯРНО...Браво!!!!

Този скапан селянин (в лошия смисъл на тази дума), този агент Гоце, този жаден за власт сребролюбец, лош крояч на неудачни коалици забатачили тотално България, този долен първеню и радетел на "големия шлем" (той го направи, но за себе си, своето семейство и скапания си род), не може ли поне веднъж да чуе и разбере, ЧЕ място в президенството може да заеме само като метач!!

НАЙ - ВЯРНАТА ПРЕЦЕНКА!!!!!!!

Няма значение кой ще е президент важното е да не е руски кавал

Ами да ги накарат да декларират че не са руски кавали ве

Първанов весто да си гледа пенсията, почва да се взема много на сериозно!

Кучетата лаят, керванът си върви. Ген Радев ще бъде Президента на народа. На обикновените хора, а не на Гоце и Калфин, Боко и Цецо. Хората му вярват и ще го подкрепят. Искаме човек патриот, а не партиец като Данчето, гордостта на БОКО.

дали си вярваш ?

Още малко: до избистряне на изборната ситуация в Щатите. След това всичко ще си дойде на мястото и целият този наш президентски цирк ще си загуби смисъла. (Май на някой хич не му харесва перспективата (некомпрометиран) генерал да стане бълг. президент. А Калфин се изпусна много лошо с тези квалификации: " разни екстремистки и ксенофобски партийки". Докато Раданчо пък иска да реже ген. лампази! Въобще нещата постепенно се изясняват кой на кого държи шлифера...)

няма само правосъдие и те няма да си получат заслуженото и поколения ще живеят с откраднатото

голям оптимист сте, поколения чак, пожелавам им, ама като погледна картата на света......................

С какъв акъл Радев се хвана на въдицата на БКП да го правят президент, след като БКП не са печелили избори през последните 11 години! БКП не са печелили избори от 2005 година! Явно си е бил лунатик по природа

КОМУНОИДИОТСКИ ФЛИКФЛАЦИ !!!ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖАТ НЯКОЙ ДЪРТАК КАТО МЕН, А ЗНАЯТ,ЧЕ СА БИТА КАРТА, ТЕЗИ БЕЗДАРНИЦИ СЕ ОБВИНЯВАТ ЕДИН ДРУГ, ЧЕ СА ЗАГУБИЛИ НЕЩО, КОЕТО НИКОГА НЯМАТ ШАНС ДА СПЕЧЕЛЯТ !!

Боко и Гоцето Седефчов от дс/кгб - две страни на една и съща монета - футболистчета, 'бивши' апаратчици от дс, масони, бракониери, покровители на лица от ъндърграунда / Трактора, Пешо сумиста, Маргините, братя Галеви, Брендо /, ортаци с Доган и Шиши, приятели и защитници на голяма част от синовете, дъщерите и внуците на сатрапите от дс/кб, заедно издигнаха кандидатурата на сатрапската щерка Ирина Бокова за шеф на ООН . Някой да е чул Боко и Гоцето Седефчов да са казали нещо лошо за сатрапите Сталин, Васил Коларов, Георги Боков, Мирчо Спасов, Николай Газдов, Петър Гогов, Цвятко Горанов, бай Тошо и др. ? - Няма и да чуете ! Познайте защо !

Народът е казал:Всяко зло за добро!

Гоце Седефчов + трафикантът Кирчо с германските марки от сръбската граница + килърът Пешо сумиста = дс + кгб

Смешни опити на политически кратуни. Фиаското е траги-комично.един пожарникар е в пъти по-профешънъл от тях...И кое им изяде главите??? Алчност, амбиции, егоизъм, примитивизъм,невежество,необразованост, неспособност корупция. Като всичко и всички тук на тази клета#територия.

Параванов и мадамата Калфин пак щели да се кандидатират за президенте....вечните клоуни!

Аз пък на пук ще гласувам пак за генерал Радев...аз не искам на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле!

Жал ми за туй генералчето. Що си направи харакири. Не видя ли че първанката не става за нищо-освен родата няма кой да гласува за Абв-то, за БСП не ми се говори-преди взимаха по 15%, но сега все по-зле става. Не знам дали осъзнават, че живеем в друго време.....

Даа, на Първанов и старите лапачи от АБВ , свикнали на всякакви сделки им лъснаха задниците и отнесоха силен шут от столетницата!Може да си пуснат песента на Ал.Малинин -" Няма път назад"!То тяхното си беше герберска акция , завършила с провал!Интересни ще са ходовете към ГЕРБ?

да са интересни. Нинова не става за политик, както и предните и 2-ма предшественици. Първанов е долна политическа мърша, но поне има някакъв натрупан опит като политик. Нинова знае само да тропа по масата като партиен секретар от годините на соц-а. Така не се управлява партия, да не говорим за управление на държава, каквито амбиции има и даже не осъзнава, колко са жалки...амбициите и за премиер.

Първанов е едиствено и само долна политическа *ъррша, както всички останали! Без оглед на кенефно-партийната им принадлежност!!!

уморят от майтап. Другарката Нинова, както е тръгнала да обединява левите сили, не им трябва изобщо външен враг да ги разединява. Първо се скараха с Татяна Дончева, сега с АБВ, оня третия, последния дето го изключиха от партията, забравих му името - Георги някой-си, беше едно време БСП общински съветник в Сф, после депутат, сега наскоро се чу, че регистрирал и той някакво ново движение - него изобщо не го поканиха на разговори. Изобщо БСП-то устремно върви по пътя на СДС, цепи се на партийки и движения и накрая ще се свие до някаква жалка остатъчна формация като настоящето СДС. И как изобщо си представят, че ще спечелят избори, то самото им съществуване вече почва да става под въпрос. Ако и ДПС-то не се беше разцепило щяха да ги оставят на 3-то място на следващите избори. То пак може да се случи де ... с тоз летящ старт на Нинова в голямата политика мандатът и на управление ще се окаже по-кратък и от този на Миков.

Тоя дето си му забравил името е Георги Кадиев - як лобист, милионер и притежател на бая ВЕИ-та. Корнелка, според мен, добре се справя - нито Първанчо и трябва, нито Татянка. И двамата гонят само лични интереси, затова и се отцепиха от БСП. Не съм фен на БСП.

Корнелия искала да е премиер и за това не се кандидатирала за президент. За да си премиер, трябва да си Бойко Борисов, другарко Нинова. Това което ти наричаш "извиване на ръце", Бойко Борисов нарича "нужда от компромис". Има още много да се учиш на политика другарке.

Гоце, не разбра ли, политически труп си друже. Е, и икономически, съдийски прокурорски и пр. Все пак, в Белене не е чак толкова лошо - чист въздух, река, рано ставане, рано лягане, диетична храна - постен бобец и таратор без мляко. Лов ще има - змии и жаби колко щеш! Е, бачкане също..Но се свиква.

Абе все очаквах таз коалиционна драмо-комедия да свърши зле, ама пък чак таквизи резили да пресътворят и двамата "лидери" нямах наум и в най-смелите си фантазии. Нинова продължава да се държи все едно е в перманентен опиумен делириум, а Първанов май го докопа старческа деменция без време, уж е още млад за тая работа. И двамата показват тотална липса на връзка с реалността. Генерал Радев пък може да добави към глуповато-оригиналните си слогани от типа на: "Никога не излитам ако не съм готов" и "Винаги намирам верния път към летището" некой нов, актуален за променената ситуация, примерно: "Катапулта ми винаги сработва безотказно в критична ситуация" или "Винаги успявам да извърша успешно аварийно кацане ако се наложи такова". И изобщо лявата опозиция отсега ни забавлява с такива циркаджилъци, не знам какво да очаквам в разгара на кампанията през октомври - направо ще ни уморят от смях, а симпатизантите си - от ужас.

Аз мисля, че Радев ще се откаже защото тези хора са изключително безотговорни. Затова и не дава интервюта защото му удариха шамар рано рано.

Първанка, сам ще гризнеш дръвцето. С таз партийка с привърженици колкото агитката на Славия си обречен да си сателит, ако искаш да оцелееш на политическата сцена.

До вчера Първанов ни обясняваше колко страхоте бил Радев, а днес вече не е ! Жалки мижитурки сте всичките, ама всичките. Тази снимка с тази мазна усмивка най-точно показва какви сте!

Аа Бъ Въ Гъ Зъ.

МЕЖДУ ДРУГОТО. ЛЮБИМ ПИСАТЕЛ НА ХИТЛЕР Е БИЛ КАРЛ МАЙ, АВТОРЪТ НА ВИНЕТУ. ИМАЛ Е СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ НА ВСИЧКИТЕ МУ РОМАНИ. И СЪС СИГУРНОСТ ГИ Е ПРОЧЕЛ ВСИЧКИТЕ. КАКТО Е ИЗВЕСТНО, БОКО Е СЪС СБЪРКАНА САМОЛИЧНОСТ, БЕЗДАРЕН ТРЕТОКЛАСЕН АКТЬОР, ХАЛТУРАДЖИЯ И КАТО ВСЯКО НИСКО НИВО, ЗАДОВОЛЯВА НИСКИТЕ ПОТРЕБНОСТИ НА ОГЛУПЕЛИЯ НАРОД, КОЙТО СЕ ОТКАЗВА ДА МИСЛИ, ЗА ДА ПРИЛИЧА НА ЛИЦЕТО БЪЛГАРСКИЯ ПРЕМИЕР. И КЪВ ЩЕ ГО ТЪРСИ В ТУРЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ДА ЦЕЛУВА ДЪРТИЯ МЕРКЕЛСКИ ЗАДНИК, ЩОТО ПАДИШАХА НЕ ГО ПРИЕМА ПО НИКАКЪВ НАЧИН. ВСЕ ПАК Е РАЯ...

Не съм фен на Путин, но се възхищавам на неговия характер , смелост, решителност и твърдост. Тежко му е, целия свят е срещу него, но не съм чул и видял да хленчи. А нашият " велик" Борисов хленчи като малко дете. При най- малките трудности реве като п.тка. Егати мъжа. Така е ,като е чел само Винету, а не историята на нашите царе. Мижитурка.

Смешници! Тарикати на дребно! Това сте! ЧОвек дори и да иска да подкрепи една партия, след като види, че тя загърбва целите си заради прищевките на няколко малоумника с мания за величие, почваш да се чудиш - дали да не им теглим една майна на всичките и да сложим едно магаре да управлява. Поне няма да направи толкова золуми!

ще решиш да подкрепяш партия с председател Първанов или Нинова. И двамата са окаляни до ушите и далаверите им са на ачика и се знаят от всички. Особено Нинчето с къв акъл си я избраха другарите...ама то като гледах кандидатите им лидер на партията и се сещам за приказката: ако бръкнеш в една торба с лай.а какво може да изкараш? Със сигурност няма да е диамант или рубин:-)))

всеизвестен факт е че ние от бесепето сме спинаджии по рождение а гоце пък е и с трипер придобит в последствие .Та тоя другар генерал Радев сега като се е утъркал хем у гоце и курнелия ще има хем спин хем трипер. Ей тва ма вълнува мени...збогум

НА ТИЯ РЕНЕГАТИ ОТ АБВ ДА ИМ ГО НАТРАКАТ С УДОВОЛСТВИЕ ОТВСЯКЪДЕ. ТОЯ МИРИЗЛИВЕЦ, КОЙТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е СВЪРЗАН С БСП, ОСВЕН КАРИЕРНО ИЗДИГНАТ КАТО АГЕНТ НА ДС ОТ БКП, А НЕ КАТО РАЗУЗНАВАЧ, СЕ Е ВЗЕЛ ТОЛКОВА НАСЕРИОЗНО, ЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ МИ ЗАПРИЛИЧВА НА БОКО. СЕРИОЗНОТО ОГЛУПЯВАНЕ НА ПЪРВАНОВ ГО ДОВЕДЕ ДОТУК. АКО ВЕДНЪЖ СИ СТАНАЛ ПРЕДАТЕЛ, ЩЕ ГО ПРАВИШ ВИНАГИ. И КАКВО, ПЪРВАНКАТА СТРАШНО ИСКА ДА Е ПАК ПРЕЗИДЕНТ, НО НЕ Е ПУТИН, КОЙТО Е УМЕН, МОГЪЩ И Е НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯТ ПОЛИТИК НА НАШЕТО ВРЕМЕ. ТОЙ Е ЕДИН СЕЛСКИ ТАРИКАТ КАТО БОКО, КОЙТО С ВСИЧКИ СРЕДСТВА И ВСЯКА ЦЕНА НЕИСТОВО ИСКА ДА Е НА ВЛАСТ. КАКТО СЕ КАЗВА:"ДУРНОЙ ПРИМЕР ЗАРАЗИТЕЛЬНЬI"

Това, че Първанов не подкрепя Радев е голям плюс за генерала. Поне с 10% ще му се вдигне рейтинга. Пълен гьон сурат. Вчера го представя, а днес се отрича. Ако на това не му се казва педераст, просто нямам думи.

Не само по дела, но и по думи и по външност изцяло е заприличал на Цветелин Кънчев от Евророма! Кажете ако има някой друг който да му отнеме първенството по разцепление и унищожение на партията чиито доскорошен лидер е бил и чрез която изпълзя на върха на държавното управление, по унищожение на армията чиито главнокомадуващ, по основния ни закон, е бил при нанасянето й на тези поразии, както и по нарушение на основния закон на страната и внедряване в държавното управление на етнически партии (ДПС Евророма) чрез чиито вот си осигурява властта и изпълнението на поставяни му и дирижирани от вън, от други държави, конкретни задачи в ущръб на държаната и народа ни! Едва ли има нещо останало от този Първанов който познаваха и на когото повярваха хората преди 2002 година, защото сега пред тях стои един лукав и изпечен в манипулативните изказвания и действия екземпляр, за когото непременното му участие в законодателната и изпълнителната власт са основна цел на живота му!

Все повече се убеждавам, че хората оглупяват и вървим неизбежно към края. Радват се, че БСП се унищожава, че Русия ще загине, че всичко в света ще е в ръцете на САЩ, корпорации и богати. Пълна измама. Природата го е доказала, няма ли баланс, всичко пропада. Ако няма опозиция, ако я няма другата система/Русия, Китай и др/, ако я няма " студената война", светът си отива. Няма БСП, няма да има и ГЕРБ, намя ли Русия, САЩ изчезват, няма ли бедните, и ботатите са аут! Това е природен закон. На всяко действие, има равно и противоположно противодействие-НЮТОН. Природа!

Тъпанари! Генерала и без комичната подкрепа на АБВ ще стане президент. Жалко за Първанов и компания. Бяха ми симпатични, очевидно съм грешал. Сега БСП издърпа дългата клечка. Генерал, мъжкар, пилот изтребител, патриот. Какво повече да искаме? Пожарникаря-мутрофон да стане и президент? Не, благодаря!

Наблюдател, вярваш ли си?

... по-скоро е ироничен надявам се, другото клони към идиотия....

Наблюдател, вярваш ли си?

Радев от 24 часа не вдигал телефона на Гоце. Цяла БГ знае какъв мошеник и двуличник е Гоце, само ти Радев излезе най-големия наивник. Прецака се за няколко долара повече и си остави поста във ВВС. Евтин задник.

Никога не е късно човек да стане за резил!Социалиста гергов,налапал се по времето на костов, стана собственик на Панаира,Стария град...малоумни избиратели!

Гергов е собственик и на хотел Санкт Петербург, и на ЦУМ, и на хотелите в курорта Слъвчев ден! Дай Боже всекиму!

ШЛЕМ, ЩЕ ЧАКА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯТА, И ПАК ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА, ТОЯ НАГЛЕЦ

Нямам никакво отношение към г-н Калфин, но в случая е абсолютно прав. Корнелия Нинова с личното си его и инат ще подари избора за президент на ГЕРБ. Същото прави и Първанов, с отделен кандидат. Вече почвам да си мисля, че и двамата го играят "Троянски кон" в левицата. Не може да са толкова малоумни, за да разбират, че разпръсването на гласовете е сигурна победа за ГЕРБ...