Кола с българска регистрация замесена в обир в Брюксел

Автомобил с българска регистрация е бил замесен в зрелищен обир на бижутерия в Брюксел, станал миналата нощ, съобщиха местни медии.

Обратно в новината

Коментари - Кола с българска регистрация замесена в обир в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Proud to be Bulgarian!

Идиотски са тези информации - от типа на "задържан е Л. на 25 г." и "издирва се Н.Т. на 30 г.". Безсмислено е. Щото аз спокойно мога да напиша идиотщина от сорта на "Познавам една Е. на 27 г., която много активно изневерява с мен на съпруга си - един П. на 32 г., който дори не подозира, че отглежда едно от моите деца".

Нека не съдим предварително. Масово се управляват автомобили в Австрия и Германия с Българска регистрация от румънци и естествено от българи. Нека не се настройваме преди да бъде оповестен националитета на извършителите.

someone

в чужбина отиват всякакви хора, включително и такива. мит е, че отивали само наи-образованите специалисти. аз лично в чужбина срещнах утаиката, не срещнах нито един кои знае колко образован. определено бяха неприятни срещи с неприятни хора.

Дайте някоя снимка(да се вижда цвета на кожата) и някое име де ?? Много истинска цигания(вкл турско говореща) има тука в западна европа....

link /play:e272373694

link е тая батка е била

Аматьорска работа ,...МОЖЕ ЛИ ТАКА ДА СЕ ИЗЛАГАМЕ ПРЕД ЕВРОПА И СВЕТА. Досега, всички обири от българи, са все УСПЕШНИ...

и никой не е хванат и осъден

Не може да имапрестъпление ,без Бг-УЧАСТИЕ..

А ми те и нашите граничари си имат такива камери ,но "навлеците" си минават на тумби през браздата ,ден и нощ! То тези камери не работят сами ....трябва и хора и то ...мотивирани! А колкото до 4-тия незаловен ,мисля ,че макар и локализиран с термо камерата,не могат да го открият през нощта по тъмно,защото със сигурност е още по -черничък от останалите си събратя от ...маалата:))))

българи са , какви да са!

Задържаните може би са от "територията", а може и да са от СИРИЗА, която има спешна нужда от свежи пари...!!! :::)))

пипат яко и така трябва. Хеликоптер с термична камера- това им трябва и на нашите тук

И за какво ще са им на "нашите тук" термични камери?... Сигурно за да могат да прибират по-бързо пришълците от афроарабеско и да ги трупат в "територията", докато те станат нейни собственици...!!!