Меглена Кунева с нов пост в Брюксел

Лидерът на ДБГ Меглена Кунева влиза в състава на Комисията на независими видни личности на организацията на Европейските политически партии.

Обратно в новината

Коментари - Меглена Кунева с нов пост в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И СТОВА ЩЕ СВЪРША: МЪРША !!!

Тази не се спря, без работа не остава и все с голяма заплата се урежда. Имала опит в политиката- толкова политически партии да смениш е безценен опит в нея. А, морал и срам в политиката дали има???

кои са тези европейски ценности, че още никой не ги я е написал черно на бяло, както са 10-те Божи заповеди? Та баш Куневица ли ще ни спазва европейските ценности. за нея най- голямата ценност е голямата европейска заплата. И такива служби с лични връзки май се уреждат.

Е тая додрапа до пост някакъв . Тя е съгласна на всякакъв . Е поне не е в България тук да пръщолеви глупостите си.

Крайно време е прословутите европейски ценност да бъдат точно дефинирани и номерирани. Като 10-те Божи заповеди. Че аз се обърквам малко като кажа, че съм за мир и дружба - започвам да се съмнявам това европейска ценност ли е или общочовешка? Дайте ги тези особени ценност, да ги научим най-после и да се почувстваме европейци! Че само с общочовешки за къде сме?

Браво на Мегито! Много правилно е постъпила, матр'яла мерси няма да и каже и не заслужава да му се отдадеш. Работата и в европейските институции ще бъде оценена по-достойно и по-високо заплатена! За Вулгария Боко, Чоко, Пеевски са си екстра класа!

Браво на всички,много точно сте я коментирали.Кефя се като чета коментарите .На същото мнение съм и аз.Дано само този и тези които трябва да прочетат и си вземат бележка.Ад дано ама надали.

Браво на Мегито!!! Това се казва "лека и доходна" :)

Кунева-Пръмова ще "работи" доносник на Жан-Клод Юнкер, и затова ще и плащат.

И затова ще й плащаМЕ, вкл. и ти. Създават си измислени организации със синекурни длъжности за паднали от власт политици в Европа - с парите на европейските данъкоплатци. Нещо като Нов български университет, който си е добре платен оазис за паднали от власт български политици, които изведнъж станаха професори с нулев академичен опит и нулево съответствие със Закона за академичния състав.

Нито ред, нито дума дори нещо положително за тази видна другарка! Не само видна, но и можеща и знаеща какво значи келепир по Бай Ганьо...И как не, когато тя е от по-видните от първата редица внуци на Бай Ганьо! Истина ви казвам - вЕрвайте ми?!Това е - няма отърваване от тези екзотични другарки - цял живот с Бай Ганьо - българска орисия, като че ли!!!!

Другарката Кунева, специалистката по габонска дървесина, сега вече е специалистка по европейските ценности, сиреч по хомосексуализма и педофилията.

Заплатата на Кунева ще бъде 11200 Евро

Тя тук няма да може да вземе такава заплата, така че добре се е ориентирала!

Хейтъри, запазете хладнокръвие! Постът на Кунева е нн е от най-високите, заплатата и, и тя няма да е висока, така че горе главите!

Идеята за ЕС не лоша.Не е лошо и като практика до известен етап. Но ЕС с Кунева комисарка и Борисов премиер на България е противен и невъзможен. Или някой нарочно лансира тези за да ни отврати и отблъсне от блестящата идея на Еразъм.

троловските честитки поздравления и умозаключения не ги трият въпреки че очевидно накърняват доброто име и са ехидни и обидни

Опасна е другарката Пръмова! При всички власти се урежда с благи длъжности, постове и позиции. Слънчоглед на ниво!

Изчадие адово. Толкова злини причини на родината ни. Щом още я лансират,значи добре си върши работата срещу България.

Нито е видна, нито пък независима.

Няма насищане !!!!! Добре е, че нямаме втора АЕЦ или нещо стойностно в България !!! Дето се вика "халал да им е !!!".

Тази продажна кътолишка чума пак ли.

Има едно елементарно нещо - Кунева само може да срине допълнително и без това ниския у нас рейтинг на ЕС. Либерастите го знаят, но не им пука. С това демонстрират единствено своята тотална комерсиалност - пари, на всяка цена, независимо как и с цената на какво... Жалко за ЕС. RIP.

100 години след ВОСР, отново болшевишки комисари! Еврейската змия бавно поглъща и храносмила европейските народи...

1000+. Краят й обаче ще бъде страшен /на еврейската змия/. Ще си го получи директно от Божията ръка и колкото по-късно толкова по-мръсно.

Болшевишките комисари не са получавали тлъсти заплати .....умнико...

Тази експертка по кимане с глава и с фраза на кривата уста yes sir дали ги чете коментарите по форумите за да придобие реална представа за себе си или е гьон сурат перде и живее в свой собствен въображаем свят ?

Отврат,по-отврат,най-отврат а другарката Пръмова доказва че и още по- може

Абе хора трябва да се живее все пак. Яд ме е и мен, че продадох България с тези 2 реактора. Добри пари бяха, ама свършват. Като гледам Боко, Царя, Иван колко са напред, трябва да се предателства, нема как, вервайте ми..

За какво става все пак Кривата Уста: "Основната функция на структурата ще бъде да дава становища относно придържането на европейските политически партии и фондации към основните европейски ценнoсти"... Нещо между "Министерство на Истината" и отделите "Идеологически" на БКП на времето...

КолкоОще ще се Правите че НЕ разбрахте че тов.Пръмова/ДБГ просто Лъже ?

че заплатките на тези, от тази измислена комисия, няма да бъдат по-ниски от 30 хиляди евра месечно!Дебелоочието на европейските чиновници няма измерител...

Юнкер е закъсал за жени , вече разчита на музейни експонати .

"комЕсар" - Дир, Вие "издавЕхте" рибата! Честно!

Не сте ли доволни,че няма да замърсява вашата страна

Не, не сме доволни, защото сега ще мърси целият ЕС, а нашата страна също е част от ЕС.

Мадам Йес Кривоустова пак се уреди...

И да, тя е независима, понеже от нея нищо не зависи...

Нищо не можем да сътворим ,освен..,,Опазил Господ!,,

Кучка!!!

Нищо не можем да сътворим ,освен..,,Опазил Господ!,,

Проститутка продажна

"независими видни личности"??!! Това пък какво животно е? Мигленчето, например от какво е зависима/независима!Може би е зависима единствено от банковите си сметки? И сега ще излезе ли от ДСБ-то за да е напълно независима?

Никога не е била член на ДСБ!

ДБГ, ДСБ все тая.

Все пак се пише комИсар, а не комЕ сар. Стажуващи ваканционно ученици с полуначално образование ли помагат на Дир.БГ ?

Да ни е честито. .Успението на Света Куневица ...!?

К Ъ Р Л Е Ж !!!!!!

Долна продажна ку.ка !!