В града и в небето почетоха загиналите при терора в Белгия

Въздушното пространство над Брюксел тази сутрин беше затворено за 20 минути, за да бъде запазена пълна тишина в часа на първия взрив на летището преди година.

Обратно в новината

Коментари - В града и в небето почетоха загиналите при терора в Белгия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУДЯ СЕ,ПРИ ТАЗИ ГРЕШНА ПОЛИТИКА,ОЩЕ КОЛКО ЛИ ПОЧИТ ПРЕДСТОИ ДА СЕ ОТДАВА???

Идиотизъм някакъв! Измислят си нови ритуали, политически коректни и гейски отвсякъде. Вместо да пратят армията и полицията в арабските квартали да им напомнят за християнските жертви по подобаващ начин и да им обяснят, че тероризмът няма да вирее на европейска почва.

деер

Ало, плебса, тероризмът е контролиран и никакви молебени не коректни в случая! Мислете и после ми хвалете европейските ценности. Кой точно арабин няма 3 000 евро? Точно с толкова пари можеш да си устроиш терористично пиршество , ако имаш и 1 грам акъл и 75кг омраза..... И защо никой не го прави , когато има големи форуми????Защо? Кой прати 300-те холандци да ги свалят руско-украинските главорези??? Мислете...Не летите със самолет ? Не ходите ли по мачове и разни фестове? Контролът е разюздан....

Тероризма с толерастия и молебенчета не може да бъде победен . Брюксел е като Столипиново. 1/3 от жителите на града са араби, а 90% от тежките престъпления са тяхно дело. Куките не ги закачат, за да не им скочи някоя толерастка организацийка, а хората са принудени да търпят терора на арабите.

Ами нали и наша Кристалина, барабар Петко с мъжете, искаша на другия ден да изкара еврочиновниците на "поход срещу страха". Добре, че не и разрешиха от полицията. Сега дали е организирала оби р джиите от свет, банка да почетат

БОГ да прости невинно загиналите...проклети да бъдат лицемерните европейски политици, главни виновници за случващото се в Европа!!!

Неолиберастите превърнаха трагедията на загиналите обикновени хора и техните семейства в пошло цирково шоу. Крале, министри, парламентаристи - с една дума главните виновници за случилото се, с тяхната политика на толерантност и мултикултуризъм, леят крокодилски сълзи над гробовете на невинно загиналите хора. По - голямо лицемерие от това здраве му кажи!