Българка обяви гладна стачка пред ЕК в Брюксел

Росица Димитрова от София обяви гладна стачка пред централната сграда на Европейската комисия в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Българка обяви гладна стачка пред ЕК в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепям Росица Димитрова. Но какво става в момента с нея. Не е ли поредния потулен случай.

такива хора трябват на БЪЛГАРИЯ,а не като този КАНИБАЛ.ако това говедо се беше сблъскало с съда и администрацията нямаще така да говори.мога да му дам куп примери ,деиствителни ,от живота но не си струва да го упитомяваме.нека си бъде глупак.

"Шестнадесет години баща ми и аз правихме опит за стартиране на бизнес, но ние бяхме смачкани и всички наши усилия за изправянето на виновните пред съда бяха задушени, само защото хората от мафията плащат за свободата си," ами просто не е потръгнало начинанието и ... може да има 1 000 даже 1 000 000 проблеми за да не успее ... И като не е успяла ... хайде ЕС и е виновен ... не разбираш ли колко пошли и глупаво звучи това . Бих приел протест за нещо друго ... ама че тя не е успяла в бизнеса ... какво ще кажеш да протестирам че не съм успял да науча японски език ... отивам в Брюксел ... обвинявам че ще се самозапаля ... и искам вие да ме подкрепите ... ! " Преди да дойде в Брюксел, Росица Димитрова проведе гладна стачка за 42 дни пред офисите на европейските институции в Барселона, но не успя да привлече никакво внимание. " тя обиколила половин Европа ... и се жалва ... да се жалва стрина Ивана от с. Долен Завой дето взима 70 евро пенсия и не е ходила до големият град ... а не тя !!!

ти маи не знае6 да 4ете6

Трябва всички да отидем там и да я подкрепим, защото тя изразява позицията на целия народ. С някакви драстични средства трябва да променим нещата, не остава нищо друго

Споделям протеста и подкрепям българката. За съжаление, в България се настаниха много представители на Брюксел, които се грижат само за запазването на стандарта на собствените си страни чрез български принос. Дано да съм помогнал с подкепата си.

Браво на сънародничката ни ! (А колкото до целевата `селекция`, за която де-факто тя говори, а и ние всички познаваме -- всички виждаме резултатите й, нали !? )

Възхищам се на сънародничката си! Има смелостта да каже истината!Доблестна и борбена жена Трябва да я подкрепим!.Нека направим реално подписка в нейна подкрепа и защита!.Предлайгайте тук как да се организираме.С поздрав към всички

Мацка, ако жената беше гъркиня считай, че цяла Гърция щеше да се изсипе в Брюксел да я подкрепи. Е, малко е въпрос и на възможности, де.... Ако някой знае как да направи подписка в интернет, аз ще я подкрепя и мога да я разпространя между всичките си познати.

Това си е жестоката истина - договорът е с мафията. Айде, нека го наречем с олигархията! А в ЕС много добре знаеха кой, кой е в България. Нямам пари да стигна до Брюксел, иначе, бих седнала до тази жена.

аз я подкрепям искрено.успех!

даите да я подкрепиме зената,една смела балгарка! хора,сабудете се! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мацка, аз подкрепям нашето момиче. Ако не сме единни, винаги и всеки ще ни......... Да направим група във фейсбук?

Жената е права, вероятно обаче ще я сметнат за луда. Нали знаете - "Свестните у нас ..."

Договорът (на Европейския съюз) с България е договор с мафията, не с българския народ.-Това си е живата истина!

Ако не беше българска можеше да и обърнат внимание. Нямат ни за хора в ЕС.