Еврокомисар не дойде заради технически срив

Десетки хиляди пътници останаха снощи блокирани в Брюксел, след като полетите им бяха отменени заради затварянето на въздушното пространство на Белгия за 5 ч.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар не дойде заради технически срив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето докъде води прекалената пестеливост и намаляването на работните места! Една авария, и многократната стойност на 'спестеното' отива по дяволите, евентуално с жертви.

като не дойде еврокака, боко все пак си има лилито да му грухка нежно на ушенце и да клъцка втора лентички навред.

Сакън тя не знае ли, че това ни е най- важно- магистралите.

При вчерашното лятно слънце в Брюксел, е меко казано неуместно изцепването за авиокатастрофи при намалена видимост и лошо време. А колко материал щеше да се натрупа! За първа страница за година напред. Поне!

Белгийските ЖП машинисти стачкуват за по-високи заплати. Българите лежат и викат "дайте ни белгийски заплати!". И те така.

КОГАТО НЕ ВИ ИЗНАСЯ МНЕНИЕТО НА ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН, ИЗТРИВАТЕ КОМЕНТАРИТЕ С ПРЕТЕКСТА, ЧЕ Е СПАМ, ОБИЖДАЩИ ДУМИ, ИЛИ НЕ Е ПО ТЕМАТА, "ПРАZ ЛУК" СИ ЖИВЕЕ ОЩЕ В ЕРАТА НА "ТОШО" И НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА, ЧЕ ВЪЗД. ПРОСТРАНСТВО НА БЕЛГИЯ Е БИЛО ЗАТВОРЕНО И Т.Н. И Т.Н. АБЕ ВИЕ ОТ ДИРКАТА СТЕ НАСТРОЕНИ И СИ ЖИВЕЕТЕ С МНОГО ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАЗАД, НЕЩО КОЕТО ГО ВИЖДАТ ВСИЧКИ ПО СВЕТА

За 32 километра ? Ама вие сте луди , та нали ако Живков на всеки 32 километра режеше Лентички то с тези лентички щеше с тези летички да се опакова не само Лувъра а и Белия Дом . Само Дивотия от Е.С а Ропой още 3 години ще си Лапка по 48 000 не месец ...

А 3-милионния български емигрант ще бъде изпратен тържествено на Терминал 2 лично от българския еврокомисар другарката Сталинка!

защо не? да затворим границите ли?

Специално за минусчетата - и ще ги минираме. Нали другари?

Въх, ами сега кой ще гали Боко по теквата! Голяма трагедия за България!

"Транспортните проблеми в Белгия продължават и днес с обявената стачка в железниците. Около 40 на сто от влаковете не се движат заради протест на машинистите. Исканията са за по-високи заплати, по-добри условия на труд и по-малко натоварване." Българските работници е време да се поучат от техните европейски колеги. Ако не си искаме, няма да ни дадат!

Не предизвиквай съдбата с тези призиви към протести, че току виж и в "територията" положението на мат'риала станало лошо като в Белгия и Гърция, а не както е сега...!!! :::)))

И к'ва стана тя?... БОКо ще трябва да си прави селфи с Лили и Томчо, а не снимка с еврогейска комисарка...!!! :::))) Яндък...!!! :::)))

И сега каква стана тя кой ще реже лентата ...???!!!:($%!!

Мани, мани... Национална трагедия! Но да знаеш, че Путин има пръст в тази работа!

Днес в Брюксел, утре и в другите градове на Евросъюза!

Първо ЮНКЕР отказа да дойде да делне лентичката.. Прати некаква си еврокомисарка да го замества... Сега и тя не може да дойде... И що така.. то Белгия - Холандия е на един ... разстояние.. Можеше от холандско летище да префръкне... Май прогнозата на 1234 ша са сбъдне... Пък и Баце веч има опит - на Дунав МОСТ 2 два пъти му рязахме лентата. И след ДВЕ години експлоатация - СЛЕД ОСНОВНИЯ РЕМОНТ НА АСФАЛТОВАТА НАСТИЛКА - трети път шай я дялкяме..

ГАДНИ САМОЛЕТИ :)) Шест кокошки съм заклала, руйно вино съм наляла Яла любе довечера ще те чакам на пенджера. Няма мама, няма тате, няма кой да ни се кара яла любе до вечера ще те чакам на пенджера. Гащите съм си опрала снощи вечер на канала Хем са прани, хем са драни хем ги нося разкопчани. Краката съм си изтрила със Чирпанска керемида хем са бели, хем дебели хем са слънце невидели. Яла любе довечера ще те чакам на пенджера.

никаква загуба не е, че не е дошла някаква еврокомисарка.

Кой ли им е свил кабелите?

Мургав българин с партийна закалка.

Борисов ще открие магистралата трети път, споко!