Убити при атентат в центъра на Брюксел

Трима души са загинали след стрелба пред Еврейския музей в центъра на Брюксел, съобщиха местните медии, цитирани от БТА. извършителят се издирва.

Обратно в новината

Коментари - Убити при атентат в центъра на Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицията на Брюксел се включи в предизборната кампания. Според министъра "Не знаем кой е, но е антисемит".

Ако тези съшите терористи стреляха срещу Б. Асад (и те го правят), са демократи или бунтовници, на които Запада дава пари и оръжие. Нека да разберат, че лощо да се стреля не само в собствения ти дом.

Не е добре.Но никой не си взема поука от случващото се.Стига с тази борба за хегемония.Искаме сопокоен,мирен и съзидателен живот. Хора сме,а се отнасяме помежду си като животни. Не за това сме родени от Лювовта на Родителите си.

искаш, ама нема!

Туй Западна Европа било много сигурно място, просто не знаехме! Нали уж ние, бедните малки държавици от Изток, бяхме "втора ръка" отнякъде си там из Монголските степи... Какво става с прехвалената западна цивилизация, кой се подигра с вас, г-да? Май сте загубили всякакъв житейски рефлекс и сте потънали в някакво ваше илюзорно блаженство, което ще ви изиграе лоша шега. Този път няма как да обвините българи и румънци, какво ще кажете?! Да си опичат акъла наште еврокандидати, там никак не е така безоблачно, както си мислят. Дано това е сигнал, че от Родината по-хубаво няма, стига да не я дереш и крадеш, а да й се раздадеш и останеш в паметта на народа!

кога ще доиде ред за нашите - сер-геи,моника,пръмова,мафиянски и останалата крадлива смрад от общността ?? кога питам и отговор не чакам , аиде че после идва ред и на продажните булгаристански лакеи - доган,местан ,сидероуглу и така на татъка ...

САЩ нямат друг изход от кризата, освен да възродят фашизма и нацизма. Историята отпреди ВСВ се повтаря. И отново в Европа. Изглежда европейците не са поумнели.

Ей ся пак ще започнат идиотизмите с "антисемитизма"!

Да се организира допитване в ЕС за връщане на смъртното наказание. Сега разни теоретици налагат смекчени присъди и това спомага за вихрене на престъпността.

Слаба организация, скоро Волен като Радцки ще подкрепи националистите.

Каква ирония! Брюксел подкрепя фашистите в Украйна, а фашистите в Брюксел убиват евреи. Слепци! Ей богу, слепци!!!

Това Брюксел в Донецка област ли беше?

Как разбра! точно там е

Шило

И в Брюксел ли започнаха вече? Това е истинският враг. Да стреляш срещу невинни, невъоръжени хора....Срещу тероризмът трябва да застанат всички!

Те щото евреите изобщо не са избили и прогонили над 1 милион мирни палестинци, нали?!

И срещу причините за появата на тероризма!!!

ОТ ПОДСЛАДИТЕЛИТЕ В БЕЗАЛКОХОЛНОТО Е ! ...... ..... КОГАТО ПИЕШ МНОГО БЕЗАЛКОХОЛНО С ПОДЛАДИТЕЛ , РЕЦЕПТОРИТЕ НА ДОПАМИНА (ЦЕНТРОВЕТЕ НА УДОВОЛСТВИЕТО В МОЗЪКА) СЕ ПРИТЪПЯВАТ ... .... И ПОЧВАШ ДА ИСКАШ НЕЩО "ПО ТАКА" ЗА ДА СЕ КЕФИШ :)))) .... ДА ИЗБИЕШ НЯКОГО , ДРОГА , ЖЕНСКИ ДРЕШКИ И Т.Н :)) ... ..ОТДЕЛНО ДИАБЕТЧЕТО

Санкции за Русия!

То се знае Путин е виновен!!! :)))

УЖАС - ОКАЗВА СЕ ЧЕ В ДЕМОКРАТИЧНА БЕЛГИЯ ИМА ПОВЕЧЕ АНТИ-СЕМИТИ , ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ ????

Дали е дружески поздрав от сирииските човекоядци?

ПРИ НАС КАЗВАТ : 3 DOWN , 10 MILLION TO GO :)

Докато се кефите на брадати педали с рокли,арабюхите ше ви запалят чергата....

Това съм сигурен, че е в неприемане на атентата. Или брадатите са хем евреи, хем араби?!

гадно отново. Като в Сарафово - "Според вътрешния министър Жоел Милке очевидно става дума за атентат срещу еврейската общност" - стреля се уж по предполагаеми евреи - бързо пристига важна особа с готов отговор. Нещо прекалено! Кой би имал интерес освен тези, които искат да ни убедят, че евреите са многострадални жертви на зли сили, терористи, срещу които цял свят трябва да им помага!

Така е, като в Сарафово. Убиват индонезийци, а ги пишат евреи. Евреи никога не са убивани. Само немци и то хитлеристи.

:) +1

:) +1

:) +1

da, prav ste,i evreite sas sigurnost sa bili evakuirani kakto i na 11.09

Независимо къде,защо,как и кога-атентатите,убийството на невинни хора е нещо гнусно,страхливо и импотентно,като израз на политика,идея или кауза.Който е герой,мъж,борец-има много начини да защитиш една теза.Но не и този.По Света има хиляди виновни,ако ти стиска-накажи тях.Останалото,това което се е случило е долен спам.

за това ли скоро беше в Белгия?

Да не би чалмалиите в Белгия да са започнали "освободителна война"?

Да, прав си. Преди 1 седмица едни хора изгориха 50 души в сграда в центъра на Одеса... и никаква реакция нямаше. Сега застреляли 3 души в Брюксел - защо трябва да се пишат такива хейтърски постове? Нищо не е станало просто. Да изпеем една песен на онази Вурст Незнамкояси!

Браво,коментар на място.Евролидерите просто премълчаха случилото се в Одеса.

Леле мале,каква шумотевица щеше да настане ако това се беше случило в София:"българите убийци","балканската анархия","липса на законност","никакъв Шенген за тези диваци","най-престъпния град в света" и т.н. и т.н.А сега:"навсякъде се случва","виновни са емигрантите от Източна Европа","само руска работа е","българите сигурно са замесени" и т.н. и т.н.!Радвате ли се нашенски гъзолизци на Брюксел?!?!

Между САЩ и ЕС има пълен синхрон във всички начинания ....

Включително в избиването на граждани. Това ли ни казваш? За съжаление няма синхрон. Ако имаше империята на Путин отдавна да е кротнала и да си отглежда нефта и водката, а ние да им се радваме както на папуасите.

що сте спряли публикациите бре ??? да не засрамиме красивия запад ли ? къде ми е поста ???

Убитите са 3-ма - не 4. Стрелбата стана към 4 часа местно време (5 българско).

2 мъже и 1 жена убити + 1 тежко ранен (възможно е да починал)

Други съобщават за 2 жени и 1 мъж убити + 1 тежко ранен, починал на път за болницата + още ранени. Става въпрос за двама нападатели, които са избягали с ауди (свидетели са записали номера), изглежда полицията вече е задържала един заподозрян. Много тежко произшествие в самия център на белгийската столица, точно преди изборите за европейски парламент утре.

така е , като не могат да се преборят с престъпността. колкото и да звучи гадно , но нека да им се случват такива неща за да нямат основание да плюват другите (в частност БГ). просто престъпност и подкупност вървят ръка за ръка. и ония олигофрени (запада) първо да си погледнат техния двор и след това да надничат в съседните :-)

Пак ще ни плюят, за това, че не сме имали колонии и сме бедни. А дали ще се срамуваме от това и ще им обръщаме внимание, си зависи от нас.

кога ЕС и целият Запад ще разбере, че трябва да си смени политиката!??? Трябва да заеме твърда позиция срещу ИСЛЯМА и да си подобри отношенията с РУСИЯ. Сега правят обратното - мачкат русия, а толерират онези с брадите и чалмите .. и им се връща тъпкано. Ще става още по-зле в бъдеще, ако следват сегашната политика.

То това хубаво, но тия дето управляват ЕС и САЩ се чувстват по-близки до мюсюлманите, отколкото до християните, европейците и прочие. Така че внасянето на мюсюлмани няма да спре. Западът ще става все по-мултикултурен и все по-малко европейски.

Другарю, я да прочетеш малко преди да пишеш. Провели са атентати, защото англичаните са действали "честно" - ту срещу евреите, ту срещу арабите. А истинските военни действия са били между араби и евреи. Друга тема е какво са искали и какво са получили. А преди англичаните земята е била турска. Разбира се по онова време тероризмът е бил основно средство за война. И е вярно, че и арабите и евреите са го ползвали. Но еврейската държава е създадена с военни действия (не терористични акции) срещу редовна армия от 5 държави, нападнали Израел с цел да го унищожат, както и да унищожат евентуалната палестинска държава. Успели са само във второто.

Новината ви не е вярна. 3-ма са загиналите, а четвъртият все още е жив, макар и в тежко състояние.

нека и на тях да им позамирише на джим че стия педерастии хептен забравиха че то нее кат на айфоня или ай таба....хихи

така така беличките и мекичките .ю....не кат по ТВ то в Славянск га ви опре яйцето отзад а?? май било страшно и се пълнели гащи от меки дупета а?)))))

Ние,някогашните строители на комунизма ти се извиняваме... Действително по наше време имаше и некачествени стоки ! Ти наистина си жертва на на една от тях ! Случваха се и некачествени презервативи ! Ама пък те не бяха български, а от второ направление !

Няма нищо вечно!

На определени световни диктатори и политически сили, явно много им се иска европейския съюз да се разпадне. Ама няма да стане!

Ще стане, ще стане ...

А не е ли демократично да избиваш хора ? Защо ограничават свободата на серийните убийци - нали и те са хора и имат права ? След като е разрешена и насърчавана педерастията в ЕС, а се подготвят закони до година да стане същото и с педофилията - защо да не е разрешено да стреляш по другите, ако така изразяваш себе си ? Така де - убийството е толкова извратено деяние, както и сексуалното насилие над деца, като засега в ЕС се толерира второто, въпрос на време е да толерират и първото, особено ако е насочено към "лоши имигранти" !

Един от тези, "педерасти"е с най-голям принос за разгромяване на нацистка Германия чрез разбиването на техните секретни кодове. Казва се Алън Тюринг и сред най-великите хора, създатели на съвременния компютър. Осъден е за хомосексуализъм и кастриран. Самоубил се е на 41 г. Нацистка Германия направо ги е избивала. Но от твоите думи си правя извод, че си почитател на фюрера.

меката китка на парада шъ тъ спукам да знаеш ))))хихи

85% от заслугата за победата е на СССР. Пълните медиите с яки глупости, само да се забрави това.

"Принос" към разгрома на Германия, Италия и т.н. едва ли има Тюринг. Фактически, след 1943 година на Западния германски фронт бойните действия са формални - германците и другите бързат да се предадат на англичаните, американците и французите, за да не бъдат унищожени от руснаците.

Ако полското военно разузнаване не беше откраднало "Енигма", щеше да ми разгадае .......

Разбирам ви другари, партайгеносета. Просто България е на векове след Германия и Великобритания.

Зависи в какво отношение......