Коментари - Нови арести на предполагаеми терористи от ИД в Белгия | dnes.dir.bg
назад

Нови арести на предполагаеми терористи от ИД в Белгия

Белгийската полиция арестува заподозрени за участие в атентати, един от тях може би е "Човекът с шапката", издирван за нападенията в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Нови арести на предполагаеми терористи от ИД в Белгия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мохамед Абрини, 31-годишен белгиец от марокански произход... и този са го интегрирали така,че днес да убива десетки невинни граждани по улиците. Така ще се интегрират и всички нови бежанци дето влизат от Африка и Азия!!!!

Грозни, некадърни и неграмотни, също както религията им ! Да не си кривим душата! Тези изроди избиват в името на исляма, в името на някакъв си пророк, който от стредновековието им заповядва да убиват невинни граждани на държавата, която ги е приела и им е помогнала! Религия на И,ЗРО.ДИ и ПСИХОПАТИ!

ДА СЕ ОТНЕМА ГРАЖДАНСТВОТО на ТЕЗИ ПРИМИТИВНИ КАМИЛАРИ и да се възстановява гражанството на родителите им, които са влезли в Европа като бежанци, за които държавата е плащала помощи, дала им е жилища, образовала е празните им чутури, И ОБРАТНО В ПУСТИНИТЕ! Каква е вероятноста децата на днешните "бежанци" да тръгнат след 30 години да избиват в знак на благодарност, че сме спасили родителите им и сме ги хрантутили? ОГРОМНА!

моеж би е с шапката? а като думне пак да не се окаже че може би не е с шапката))))

Престанете да ги арестувате! Срам за Европа! БХК остана без поддръжници, не разбирате ли?

Тези от Европа нещо се бъзикат с хората. Дни наред ни показват някакви идиоти, които се издирват, пък се правят акции, пък с месеци се издирваше предишният организатор на атентати. Правят им безплатна реклама на тези терористи, в същото време нищо съществено не се върши. Докато не гръмне някъде нещо пак!!! И после пак ще ни занимават с някаква мутра с арабско име и така ....

аз може да съм опънал комшийката

Именно на ПРЕДПОЛАГАЕМИ, после се оказва, че нямат никакви доказателства и ги пускат по живо по здраво. А аз си мислех, че нашите служби не стават

Според руски представители между 5000 и 7000 жители на Русия са пътували до Сирия, за да се присъединят към "Ислямска държава".........нищо чудно,ами те и децата знаят,че най големия терорист и крадец се намира в Кремъл

Няма значение, че е хванат. На него мислите ли че му пука за затвора, ама хич. Той си е като безплатен хотел, а такива като него се появяват като хлебарки и докато не се вземе превенция за изтребването им, ще ползват безплатните хотели и ще се забавляват на наш гръб. Няма институция която да ги респектира в целия ЕС, защото тук наказанията са смешно меки и леки. Затворите на Запад са като хотели и правата на затворниците са много важни и защитени! Е тогава, с какво ще ги респектира Европа с травестити и педали като шефове на полиция и сродни институции. Аз падам от смях, а терористите сигурно и вицове си разказват за това. Европа е разграден двор е едно дакелче за охрана...

Важното е един да хванат.

Презцентъра около МИС (Испортеното министерство) СЪОПШТАВА ЧЕ: 1. Играча е фнесен от Английските Девически острови прес Офшорна зона Спънама 2. Играча е картотекиран в оБора на "Крейзифорес"- Офшорна зона Рейсгроут 3. Играча е подал Молба за РБ- гражданство, на база "3 гола в А-групата " 4. Към играча проявава интерес Оффчорния адвокат на г-н Чорни, дрогаря Шматков.

Това момче не е случило с държава и кариера! Ако беше се родило и израсло в България, можеше да придобие квалификация в някой от всеизвестните работодатели, като СИК и ВИС, после да продължи кариерата си в МВР или службите, и след това да се изстреля в политиката и управлението на държавата - само небето е лимит в България, страната с истински неограничените възможности! Или да се отзове на поста шеф на ДАНС, а защо не и като главен прокурор, или поне член на ВСС... И да си рита мачлета, или да си прави селфита пред магнолията пред къщата си, разпускайки! Да си менка услуги с Гоце спа-хотелиера, да обменя ценни мисли с Ходромелиоратора-световен философ и учен по Брауновия газ, или да си цака белот с Вальо Златев... Ама не всеки има привилегията да се е родил през втората половина на 20 век в Блгария!

Като прочетох заглавието, че "Човекът с шапката може да е задържан в Белгия" и се сетих за Бойко Истината - с прословутата му шапка и шлифер като от роман на Реймън Чандлър или "Кръстникът", когато се подвизаваше като главен секретар на МВР и главен регистратор на безумната поредица от убийства и атентати в България, и за "Човкът от Брюксел", който споменаваха в разговора си "двете каки", дето се обадил по Вайбъра да предложи на онази "семейна прителка" на Цецо на Кумецо с Шестте апартамента тъщини да направят "една разходка". Помислих си да не би да става дума за нашият най-голям експерт по всичкология, да не е станала някаква грешка, щото ние сме си О'К - на всеки ъгъл си имаме поне по един дюнер кебап! Да не осиротееме, че ни отиде просперитета и стабилността, ойде та се зайде! Де не стане така, че да си умешаме ... магнолиите с онези от Брюксел. После обаче се зачетох в статията и се успокоих...

На "Човекът с шапката" му шият панталона в момента, а шивачката му свири на флейта.

Всички пипат много меко тези примитиви , абе я им сринете няколко квартала с оръдия да видите колко послушни ще станат. Бой с тоягата , отнемане на граждансто и обратно на самолета с еднопосочен билет към камилите.

но наи-главният е в кремъл.

Неслучайно той е определян като най-непредвидимият политик в света, защото постоянно прави онова, което казва, че ще прави.

Те цял брюксел ша тряа да арестуват... Тъй има още много да дерзаят

Русия знае какво прави.

Какво ли значи може би е арестуван, нали му имат ДНК-то?