Британският парламент окончателно одобри сделката за Брекзит

Законопроектът бе разгледан на трето четене в Камарата на общините

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излизат от ЕС в годината на мишката .. Какво сАвпадение

ХА НАЗДРАВЕ, МАСКАРИ!!!

Има ли педераси в тоя сайт е деба ваща мама деба!

С нещо да ти помогна, сладурче?

ЗИТ е ПРИШКА на английски : ) БРЕКСИТ е правилното произнасяне и изписване на тази дума. Българският е фонетичен език. Отправям, поне 20-та забележка, към неграмотните журналисти - БРЕКССССССССССССССССССИТ.

Добре, че не са написали "БреКЗИД" като една патица по пекински! Използвам случая да кажа "наздраве" на Цвък, иф ю беливе и онзи ненормалник с бритските джапанки в аватара. Крайно време беше Европа да се отърве от този цирей ...

...СИТ е на британски английски, на американски е ...ЗИТ, ок? и иначе пак е верно - тва си стана един британски ЗИТ отсекъде. даже брекшит, иф ю плийз.

плутон и сатурн се сливат на 12-ти. -е, и? -а, нищо, нищо...както си личи.

ЕС не отърва само на бедните и мързеливите, които и да се изпълни мечтата им да станем 13-та руска република, пак ще си седят бедни. ЕС има много трески за дялане, но дава много възможности. Много хора, вече са се възползвали от тях. Дали евтин билет до Прага/Париж/Брюксел или ваканция в Гърция ... Така че ЕС създава възможности и помага за по-висок стандарт на живот. Тепърва ще се види дали англичаните сбъркаха с този Брекзит. Те така или иначе никога няма да си признаят, но то по данните на БВП ще си проличи. Освен това, те не са въобще с Брекзит, има си сделка. Стават най-обикновена Швейцария. Само където Северна Ирландия ще се присъедини към Ейре, Шотландия ще гласува за отделяне, защото и те без ЕС ще живеят зле. Общо взето ЕС е трън в очите на комунистите. Все пак ЕС не толерира комунизма :) така, че нека мишоците да си цвърчат. То ако излезем от ЕС и малкото останали кадърни хора ще хванат терминал 2 и тогава бедните ще станат хептен бедни и ще се оплакват как трябва да бачкат до 75 години, за да получават пенсия от 150 лева ... В България работната ръка е най-евтина. ЕС ти дава възможност да изнасят във всяка една държава без мита. Следователно нашата продукция трябва да бъде много конкурентноспособна. Следователно проблемът не е в ЕС, а в ганьовското мислене как да забогатеем за 3 дни - да, ама така не става. От другата страна, работника като няма интерес да увеличава приходите на работодателя, няма какво да му се сърди, че заплатата му не мърда. Изключвам ганьовското мислене - там ЕС не може да помогне :) Затова пък има програми. Така че, всеки беден, но с акъл, може да просперира благодарение на ЕС. В останалите случаи, когато мързелът е голям, почваме да оплюваме - там сме номер 1.

Говориш заучени фрази и се мъчеш да изглеждаш умен, но не си такъв.

Да, когато мързелът е голям, някои хора започват да оплюват - вижте Вие как се стараете да оплювате хората на различно мнение от Вас, че и цял ферман сте изписал...

Вие Англия не я мислете, англичаните са планували всичко предварително и ЕС ще им играе по свирката. Не само ще излязат от ЕС с добра търговска сделка , но ще сключат Собствени търговски сделки с многобройни развитите страни във света включително Китай и САЩ без да плащат комисионни на ЕС. Че кой не би искал да има сделка със страна която изнася стоки но и внася. Ще си пазят границите и от неграмотни чужденци и криминални лица и “scumbags” които да смучат пари от системата им като много Българи и Ромънци. Самата Германия казва , че имат най добри търговски отношения и полза от Англичаните дори ги наричат братя. Къде ще си продават колите , теансформаторите и генераторите за високо напрежение. От целият европейски съюз , Англия е най големият клиент не само на Германия но и цяла Европа.

Сдавай офиса в Ситито, Бил , напразно са трошили пари вашите да те назначат там. Ше ти се наложи вече да бачкаш като всички обикновени чиновници. Сори. А и за Германия трябва да се учи труден език- с падежи. Кофти работа.

E, на тебе ако немският ти е труден, си много зле.

ти мен остави- провери си твоето ниво. щото най-вероятно ше ти се наложи да го употребяваш- но не само на ниво добър ден и довиждане колко струва това...хехе

Те като гледам не са си опазили границите кой знае колко от неграмотни чужденци. Официалната статистика е, че нетната имиграция от страни извън европейският съюз, а тя е в пъти повече от тази от ЕС, се е увеличила значително в последните години, а там цедката на хоум офис е много ситна. Така че, щом Джамал е намерил начин да се установи във Великобритания и Айшето барабар с цялата фамилия ще намерят начин при силно желание. Освен това малограмотната маса, която в момента им работи по полето, ще продължи да им работи и за вбъдеще, благодарение на фермерското лоби. А бъди сигурен че системата, наще цигани не могат да я източат , колкото и да се напъват, просто местние цигани са с милиони в повече. Тва с миграцията, е все едно да слушаш бъртвежите на Волен Сидеров за национални интереси и патриотизъм.

Най-много мерцедеси и бмв-та се продават в Русия.

Нищо не се променя, до края на 2020г... Но,2021г ще е тежка за Великобритания, за Борис не...

ако ЕС не кандиса на сделка, ко праим тогиз ?

Ако искат, могат и да се изселят при краварите! Ама те и двете нации мързеливи и тъпи...ще се изпокарат моментално!

икономики в света. Жалко, че ние сме умни и работливи, щом с мързел и тъпота се печели повече.

Като гледам каква е разликата между стандарта в БГ и ОК..... да, тъпи са....ама ние и в тъпотата им не можем ги стигна. А, и на ПИЗА са едно 15 места пред нас..... леле какви икономики имат, а в БГ-то горим боклуци та да има 5ст. За хляб.... Дънинг-Крюгер.... толкова си затънал в собстените си изпражнения, че не можеш да разпознаеш аромата на виолетки :)

Отиде и Северна Ирландия чи скоро може и Шотландия за първото вече е сигурно.

Е това беше. Сега очаквам ЕС да започне да се разпада за доброто на България . ЕС е едно ТКЗС управлявано от извратеняци и България е набелязана за бунище. Шапка свалям на англичаните, че поеха по трудният ,но правилен път. Запазване на националната идентичност, собствено законодателство и този , който е неподходящ-вън. Които се смее последен.....

даа, те само подходящи останаха в юк-то. да им имаш подборката. да са им честити. лека.

Селекцията започва на 1 февруари. Знаеш за какво говоря. Лека

Идея си нямам за какво говориш- смята, че кой селекционирал, селекционирал. финито. Мандалото хлопна- даже и принцеската им избяга и тя селекционирана, мдаа. лека

Относно България и ЕС: Тук НЕ става въпрос за русофили, Тук става въпрос за елементарно достойнство и НЕ гъзоЛизане. Тук става въпрос за: - не педалски и джендърски изцепки - за храна с еднакво качество - за уважение на България и българите като партньор - НЕ може насилствено циганите да бъдат представяни като БЪЛГАРИ. Циганите НЕ са БЪЛГАРИ другари от ЕС! - не може отровното производство и боклуците да са в БГ - не може веригите да унищожават дребният бизнес И ако ЕС политиците са честни: нямат работа въобще да си говорят с ББ. Обаче това не е така или сега съм путинист, комунист или ултра десен.... Ако горе-написаното се спазва от ЕС към България да стоим, но не ни трябва лицемерен "приятел" - използвач... Честно казано и Русия ще е същата към нас и САЩ и Турция , защото това са империи, а ние сме народ БЕЗ достойнство и усещане за кауза и заради това сме осъдени да изчезнем. Това ще се случи в 2050 година - след 30 години ни няма

Ти защото си мислиш, че света се върти около България и българите!?

ако спреш да брецаш през минутка за русофилите,може и да осъзнаеш няколко факта: 1. вие си мислехте, че референдума ще е в полза на ЕС, но не би. 2. после си мислехте, че брекзита няма да се случи , но пак останахте изненадани.. 3. Шотландия е гласувала на референдум и е против излизането от УК,независимо какво ви се иска на вас. Е добре бе 3 пъти със сигурност си бил от страната на булката и се опитваш да убедиш всички, че си девствен! ти да не си Млада циганка: - Батееее, девствена съм. Кълна се в децата си!

скотите са против излизането от ЕС, за ЮК тепърва ше се изкажат.

рефернедума за това отдаавна мина! Но по-важното е, че те нямат полза да напускат Оединеното кралство и не биха си причинили това.

бъркаш- в референдума за ЕС шотите казаха, че искат ЕС. а николата сега се готви за нов референдум- дали шотите искат в юк. чети старателно и помни с внимание.

провери фактите, 2014 г се проведе референдум и те казаха,че остават в UK. Стърлинг иска реферндум защото и се иска да е премеир, но няма да я огрее, искаше да проведе такъв докрая на вече миналата 2019 , но нещо не и се получи. Сега питам съвсем сериозно: вие от небето ли падате или верно не знаете изобщо какво става извън БГ?!? Не е нормално да отричате факти, които цял свят знае!

през 2014 шотите гласуваха на референдум за оставане в Юк. никой не ти говори за това- става дума, че 2016 в референдума за Ес шотите гласуваха 62% ЗА ЕС и само 38% против ЕС. значи, те бяха ЗА оставане в ЕС и сега Никола Стърджън иска повторен референдум за или против оставане в юк. ся ясно ли ти стана или пак не? а дано да ти се изясни вече. и престани да се фукаш като оня с джапанките, че се излагаш и ти като него.

вече ми се изясни, тъп си по рождение и това не може да се промени по никакъв начин. Едва ли ще разбереш ,че Шотландия няма полза да се дели от Англия ,а още по малко има полза да се набутва в ЕС ,дори това да стане възможно през този век.

ето на, сменяш темата- видя ли, че говориш пълни глупости за заблуда на аудиторията? фейк-нюз, демек. браво бе, не те е срам. че и обиждаш, отгоре на всичкото. тю.

нищо не сменям глупако. Стените са по възприемчиви от теб. Сам призмна ,че 2014 е проведен референдум за отделяне на Шотландия и резултата е да не се отделят! Това говорили ти нещо ,а? До сега показа няколко пъти ,че нищо не ти говори ! А то е очевадно, шотландците са част от Обединеното кралстово и са го потвърдили. А после Обединеното кралство казва, с друг референдум,че напуска ЕС. И изведнъж идват мечтите на патката Никола и ти приемаш тях за чиста монета, а забравяш реалните резултати! Както и факта ,че ви лъга ,че ще има нов референдум ама нещо 2019 е в историята и не се проведе такъв защото беше популистка залъгалза за такива като теб. Другото което съм ти писал е още по важно по темата,но и него не осъзна, а помисли за бягство от нея. Смао,че точно икономическата страна на въпроса е най важна з ашотландците. Сега Англия ги храни ,а ЕС ще им иска вноски вместо да ги храни . Или ще бъдат като БГ наопашката по бдност без никаква икономика!?!

Умний човече и най-паче вежливий, референдумите са два дотук, ДВА! Можеш ли да броиш до две? Май не. Че и трети се задава, та още по-трудно ще ти става да го разбереш... хехе А това, че Англия още преди векове е стиснала за гушата скотите и не им дава да мърдат, е друг въпрос. И те сега искат свобода. И влизане в ЕС без ЮК. Мислиш, че няма да я получат ли? О, почакай.

шопите казаха че остават в ОК през 2014 защото излизането им означаваше и излизане от ЕС а те не искат второто излизане. Сега за да влезат в ЕС , каквото те винаги са искали вече си е направо необходимо излизане от ОК.... ха познай резултат какъв ще е от новия референдум след като и тия които по някаква странна причина харесват в ОК, но харесват повече ЕС ще гласуват за излизане от ОК ...

а кат излезат от UК идат в ЕС (приемам ,че чудото се случило), Ганьо ли ще ги храни тия шотландци ?

Най-накрая сапунения сериал да свърши.

да не те залее лмръсната сапунена вода!

Кое не е вярно? А на нас българите какво ни харесва в ЕС? Каква полза има от ЕС? ЕС честен ли е спрямо българите? Благодарение на ЕС: - подкрепя ББ в неговият геноцид - ЕС знае в коя групировка е бил ББ, но продължава да му е партньор - ЕС се грижи за циганите, кучетата, и педалите - ЕС грижи ли се за българите? - чрез правителството на ББ , ЕС преследва злощастните стопани които НЕ произвеждат: прави краставици, щастливи кокошки, изтребват добитък който уж е заразен с нещо - ЕС написа доклад в 2018 г. че има правосъдие и България е правова държава - Вярвате ли в това? - ЕС иска да плащаме безумни данъци за старите коли, но не помага да се вдигне стандарта на българина за да си купува по-нови коли - ЕС разрешава и настоява да има огромни хранителни вериги, които убиват малкият бизнес - Странно, че ЕС даже не може да накара Софийската топлофикация да каже как прави сметките - Разлика в качеството на храните в централен ЕС (Германия, Франция и т.н. ) и храни с друго качество в източен ЕС - Разлика даже в праха за пране - този които се продава в централен-западен ЕС и източен ЕС - ЕС без да ни пита натресе милиони мигранти и продължава. Защо ЕС не попита първо собствените си данъкоплатци, ОК ли е да има бежанци и то НЕГРАМОТНИ Варвари. - ЕС откъсна парче от Сърбия и измисли държава Косово Накрая се запитайте това ли е моят ЕС и как се грижи за мен българинът? Честен ли е ЕС с мен? Защо англичаните да са лоши като не искат да са в ЕС? Горе написаното не важи ли и за англичаните?

е как ще важи за англичаните бре? те да не са постсоциалистическа източна държава? нерде юк нерде рб

- ЕС откъсна парче от Сърбия и измисли държава Косово -------------------------------------------------------------------------------------------- Абе морон неден, това парче дето ЕС го откъсна от Сърбия , шумадийски мангали са го откъснали от Албания и понеже тогава шумадиските свини са били в състояние да късат парчета са откъснали 2 парчета и от нас - Поморавието и Македония , междудругото са откъснали и едно от Унгария ( Воеводина) . Откъсването на нашите парчета е станало защото на свините им се видяло малко албанското парче . Задавянето с парчето Косово се казва видовден за шумадийския свинарник... За какав уй ревеш,че свините не са откъснали радомирско и пернишко , че малко са загиналите българи при отбраната на Сливница и че ножа който са ни забили в балканските войни не е влязъл със дръжката , че не са услели (заедно с гърците) да я зачеркнат напълно България от картата на парижката мирна конфернция 1919 г. или че отродиха успешно ( ако някой не разбира как свърши тоя мач) 2 милиона българи в Македония !?

Ето какво научих в групата "Българи за напускане на ЕС и НАТО": Научих, че всеки уважаващ себе си човек е русофил. А всеки русофил има "изконното право" да се самоотъждествява с "народа". Той говори и решава от името на народа! Неговата "мъдрост" е "народна мъдрост"! Неговото мнение е "народно", сиреч меродавно! Това е остатъчна форма отпреди 30 години, когато 500 души се измъкнаха изпод шумата и се самоотъждествиха с народа с помоща на съветската армия. Русофила винаги е жертва или на "поробители" или на системата. Него все или са го "клали" или са му "смукали кръвта"! Най-много са го клали турците и му държи дикиш вече 140 години. Бойко Борисов е "ибрикчия", щото се среща с Ердоган. Путин и той се среща, ама тва е "дипломация", щото Путин е велик! Русофила най-обича и уважава Левски и Ботев. На 5 ракии може да изрецитира "Жив и той, жив е там на Балкана...".... и спира до тук. Много го боли, че "краварите и Сорос" искат да му вземат "робството" и му "сменят историята", от която той е запомнил само, че "братушките са наши двойни освободители". Сега "краварите" изкараха и Ботев соросоид... Защитава МОЧА, щото Русия ни е "освободила от турско робство", а тва МОЧА нали все пак е руски паметник... Америка е лоша! "Краварите" са избили индианците и бомбардираха София. Америка разпалва войни в цял свят. Русия и тя, ама нейните са освободителни. Америка все още принадлежи на индианците, обаче Крим си е изконно руска територия! Англия е още по-лоша, щото Чърчил искал да сади картофи на мястото на България, ама Сталин не му разрешил. Ако не беше "човеколябивия" Сталин да спре бомбардировките и да тропне с крак на Чърчил, сега София щеше да е картофено поле! Русофилът е задължително соц носталгик. Едно време кво време беше.... Септември беше май.... живота песен. Най го е яд за хубавото соц. образование, обаче в 5 реда прави 10 правописни грешки. Въпреки това, той се смята за неоснователно подценен, щото при сегашната "демокрация" взима само 500 лева заплата, въпреки блестящите си знания, умения и грамотност! По соца е бил шофИор и си е живял много добре. Не, не, той бензин и нафта не е крал, просто му е било много хубаво със 120 лева заплата и "всичко си е имал". Това, че е "недооценен" и за капак няма и от къде да крадне, не само адски го комплексира, но го прави и агресивен. Същият претендира за "европейска заплата", но иска България да напусне ЕС и НАТО, щото тия заплати ще дойдат от дружбата ни с Русия. Ще изнасяме пак буркани с домати за "братушките" и икономиката ще цъфти! А пък Америка ги е яд, щото руската икономика е във възход, а американците имат "външен дълг". Разликата между външен дълг и бюджетен дефицит е НЕВЪЗМОЖНО да бъде обяснена на тая порода - убедих се след няколко опита. Русия може да не произвежда коли, може да има един единствен самолетоносач, който се самозапали, танкове дето се чупят на Червения площад по време на парад, обаче това изобщо не и пречи да бъде най-силна и най-велика! ДОКАЗАТЕЛСТВО - ако не беше така, Тръмп щеше да ги нападне и да им вземе природните ресурси! Ааа, видиш ли ти?! Представата му за руска култура се свежда до факта, че когато Америка още не била държава, в Русия вече били построили Болшой театър. По време на спор не спорете с факти от руската преса - русофила "не понимает". Белене пак трябва да го отворим и да набутаме там всичките дето "докараха демокрацията" барабар с "народните изедници". БСП е единствената "честна партия". Русофила е заклет "православен българин". Той стъпва в църква по Великден и не е отварял Библия в живота си. Запада открай време е заклет враг на православието. Мечтата на саксонци, католици и кравари е да го затрят, а мисията на Путин и дълг на всеки русофил е ревностно го пази. Опазването от руска страна се състои в мумификацията на светци като Ленин, а в България е "древен" ритуал от времето на "Балкантурист", в който се играе хоро в ледени води задължително с "православна носия", цървули и минимум на кило ракия. Хората се делят на два вида - "нормални" и русофоби. Русофобията е необяснимо явление, защото Русия е мощна, страшна и непобедима, та как да не я обичаш? И никой няма право да се страхува от нея, въпреки че тя "плаши" света със свръх модерни оръжия. Русия трябва САМО да се обича, щото ако не я обичате и ви хрумне да водите изгодна вам политика, ще ви прати една ракета и ..... За една седмица научих толкова много, направо помъдрях!

много си се раЗПЕНИЛ,но темта е съвсем друга и не е за Русия идиоче . Хубаво е, че си преживял лоботомията, но всичко хубаво свърва до тук за теб! Британците направиха своя избор.

Само така и не разбрах каква е връзката с темата: Британският парламент окончателно одобри сделката за Брекзит.Законопроектът бе разгледан на трето четене в Камарата на общините??? НЕРДЕ ЛОНДОН, НЕРДЕ МОСКВА, както биха казали турците.

След гърците сега и ингилизите ли ще ни сменят пампмперсите? Ганьо не си види съдраните потури, тръгнал света да оправя!

Очаквам мнозинство на България в Евро Парламента. Членове на ЕС: България Македония Черна гора Молдова Албания Босна и Херцеговина. Председател на ЕП - Баце. Всички други страни са извън ЕС. Еврото е с ново име - Бългеро с лика на Баце.

Ако ЕС беше нещо толкова лошо, то за Шуткин го имитира с креатурата наречена Евразийска кочина ... opsss … съюз ???

Аферим. Следва Скотзит.

ше ви гонят вас скотовете дет сте се намърдали да карате такиста на смени с пакитата ли?

ноо си прозд, сашее… два реда не можеш да прочетеш с разбиране.

ако симислиш,че шотландците щенапуснат UK няма попорст от теб хаха и едв алище се роди някога. оная патка вряка щото иска де е премиернонарод ана шотландия не иска таралеж в гащите си!

Лиляна Павлова ще бъде ли Екстрадирана в България сле Брекзит ???

Ще го преместим

а има ли кво да местиш?

и да повлекат крак и френския народ да се освободи като тях ,че после и италинаците

То и лисицата вървяла след коча и гледала и се надявала, че щом нещо между краката му се клати, то ще падне … И вашата работа е като тази на лисицата , нали така русофиле ….

ти друго освен русофил не знаеш..65 милиона британци за теб са русофили,а? капут пробит

Ти от името на 65 мил. британци ли говориш, путинофил недоклатен ….

ти и за брекзита не вярваше ,нали по тъп си от коч баце!

Гарантирано много скоро пак ще хлопате на вратата на ЕС, както беше 1973г.

Що? Че няма с кого да въртят алъш-вериша ли? Кой ще нападне добрата Стара Англия?

Абе ахмак, какъв алъш-вериш като на острово нищо не се произвежда …. Ама вие русофилиситците сте много забавни … UK 80% внася и то от ЕС ! Понял ?

Ша ми хлопат мъдете .

По вероятно ще хлопат чужди мъде по руският ти зaдник ….

Общността на нациите или както се наричаше в миналото Британската общност, на английски Commonwealth е международна организация, включваща 53 независими днес държави, които са били част от Британската империя. Над Британската империя слънцето никога не е залязвало. Днес слънцето никога не залязва над Commonwealth. След излизането на Великобритания от ЕС връзките и със страните от Commonwealth и със САЩ ще станат по-тесни.

Абе вие русофилите сте много късопаметни или поне на такива се правите …. Ама да не би някой насила да беше набутал UK в ЕС през 1973г. ??? Нали те сами хлопаха на вратата, защото яката я бяха закъсали вероятно "незалязващо слънце" ….

типроверяваш лиза руснаципод леглотосипреди да силягаш? как тонч ореши,че човека е русофилкато типише за съвсем други неща или ти си толкова ограничен ,колкото МирчаКришан в изпълнението си за краставицата?!

Аз искам Великобритания да е по-силна, а тя ще бъде по-силна извън ЕС.

Несвързани писания, бръщолевене. Ква е връзката между русофилите и англичаните? Англия е била винаги антируски настроена. Пий си хапчетата или влез отново в лудницата да ти оправят смотания болен мозък! Явно са избързали когато са те пуснали оттам.

Имаш предвид страни като Индия, Пакистан и Бангладеш част от бевшата Британска империя. Какви по-тясни връзки от това, че кмета на Лондон е с пакистанско потекло и голяма част от именно тези колонии превземат Англия чрез преселение и по-голяма раждаемост.

мангал, Индия е в топ 10 на най развитите иконимики и пред почти всичкичленки на ЕС.

Е и? Кмета на Лондон като е пакистанец, някой казал ли е, че това не е добре? Правителството има контрол над имиграцията от тези страни!

Да се наречеш "Сър Джон " е форма на комплексарщина ! Русофил е, защото само русофили, путинофили и други руски ахмаци се кефят на теми свързани с хипотетичен разпад на ЕС !

И някои други реалисти също .....

Меркелица прогони Великобритания! Въпросът е дали ще прогони и Полша и Унгария? И Италия?

Да, UK беше прогонена с псевдо-референдум, но не от Меркел, а от хората стоящи зад идеята наречена ЕС! Ингилизите бяха наритани, ЗАЩОТО(!!!) 1.Още от времето на Тачър, ползваха много отстъпки от политиките на ЕС. 2.Дърпаха се от общата валута 3.Гледаха на ЕС като зона за обща търговия 4. и още много изключения с които се ползваха … А трябва добре да се занае: ЕС е не само икономически проект- ЕС е и ПОЛИТИЧЕСКИ проект - стъпка към създаване на ФЕДЕРАЛНА ДЪРЖАВА, нещо от което англичаните се дърпаха !!!

Ако може ,дет се вика, днес да напуснат ЕС , а утре да напуснат самия континент Европа.Ше дам банкет за това.Файда от тяхното присъствие тук ,никога не е имало.

Че нали Великобритания е остров, не е на континента?

а от твое топрисъствие ли е имало полза?!? Айде и другите страни да дадат толкова на света,колкото е дала Великобритания.

Забравих да напиша, че сега Меркелица е започнала да апелира за квоти от либийци да се приемат- Норвегия приема 900 и се очаква да ги приемем с урааа, братята пристигат.

Аман от патриоти, селяндури, с кухи глави ама дай им да разбират от всичко! Ай сиктиииир от вас чобани!

Аре стига сте ни занимавали с тези английски психопати- да правят каквото си щат.

И България трябва да НАПУСНЕ тоя Боклук- Арабски СЪюз на Меркел !!! Когато араби, турци, негри и китайци умират, България РАСТЕ. Предателката- Меркел, също да мре. На България и трябват СЪЮЗНИЦИ, да изтребим турции негри и да растем като територия и население. И после с съюзниците да си разделим завзетата земя. НЕ ни трябва ние да ходим да живеем в други държави, нито пък чужденци от Европа да идват в България.

Културно, икономически и политически ЕС върви бодро по стъпките на СИВ. ЕК на ЕС = КПСС на СВ Германия в ЕС = Русия в СИВ Брюксел на ЕС = Москва на СИВ Либерали в ЕС = Комунисти в СИВ Англия в ЕС = Унгария в СИВ Правила за обща икономика на ЕС = Планова икономика на СИВ .... ЕС = СИВ Съдбата не ЕС ще е същата като на СИВ

долен злобен трол

ГАРАНТИРАНО РУСКИ ТРОЛ !!!

Браво! Умните първи напускат пробития кораб.

Айде омитайте се че ни писна!

Скоро и Мегзит :) Е,трудното им предстои...

Хайде бързо да изчезват че ни писна. Като искат да им стане зле...нека стане! После и островчето им ще потъне и така...

Неграмотен тъмен балкански субект с огромно самочувствие коментира империя.... Смях в залата.

Егати империята- колкото 2 Българии...

Когато България е била империя, на острова са си правили колибите с тухли от лайна и постелвали пода със слама преди да се гушнат с козете, за да се стоплят и сношат!

Великобритания отдавна не е империя. Да не говорим, че не е и единна страна. Северна Ирландия и Шотландия са напът да се отцепят, така че "великата" империя може да живее с миналото само и спомените, че някога са били велики. Време е да си платят за високопарното поведение! Аз лично нямам търпение да се свърши с този цирк.

Това е толкова империя, колкото аз съм неграмотен! Всъщност си прав-империя е, но на индийци, пакита и чернилки. БЕгай да провериш...