Бременните жени ще трябва да почакат за ваксина срещу коронавируса

Те са изключени от изпитанията, тъй като все още не ясно дали препаратите са безопасни за тях и бебетата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧУВА СЕ ШУМ НАВЪНКА ОТ ЖЕНСКИ ТОКЧЕТА! А, ТОВА БИЛИ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ХИЛЯДИ БРЕМЕННИ! СПРЕТЕ СЕ БЕ, ЖЕНКИ!

Доста хора има , които желаят да бъдат "опитни мишки". Според това , което чета и слушам, разбирам , че тези ваксини са още на фаза клинично изпитване. Това , че има количества, които са произведени за пазара, си е търговски интерес. Само какви приспивни песнички ни пеят за вълшебните ваксини ! Силно се надявам българите дълбоко да се замислят над всичко, което се случва в момента. Решението за ваксиниране е преди всичко лично решение. Ако някой се опитва да насилва някого относно поставяне на ваксина , има и съдебни инстанции.

Дааа, да не тровим мангалите, само белите! Да ви еба майката!

Простотия след простотия.Обаче едно съмнение ме гложди.Първоначално прогнозираха,че близките пет години ваксина няма да има.Сега бум!!!Няколко...лъжа след лъжа.Боклуци!Не ни оставят да си караме грипа като хората.

Бременните жени и цветнокожите жени имат по-висок риск да развият тежки симптоми на коронавирус...... демек бременните циганки няма да ги барат ;)

Бременните жени ги ваксинират срещу каквото и да било??

Тази статия е от рода на ония статии в щатите, дето обясняваха за вредата от приемането пер ос на белина и други дезинфектанти! Понеже Тулупа оня ден се изцепи за "първа, втора, трета линия лабораторни зайци и бременните жени." И за това!

Късметлийки!!! Поне тях няма да тровят тия бели фашисти!!!

А дали са верни публикациите, че една от ваксините атакува протеин, който отговаря за образуването на плацента?! А дали е вярно, че представители на фармацевтичната индустрия се надяват да постигнат поне 60-70% стерилност сред жените?!

Няма как да знаем. Обаче природата е мъдра. През бременността още от почти самото начало имунната система не действа както обикновено. Самият плод в началото няма плацента, но праща сигнали на женския организъм и изключва някои елементи от имунната система. Освен това ендометриумът, в който се имплантира яйцеклетката, е по-различна тъкан, под влиянието на хормони и е адаптирана да осъществи имплантация. Не е толкова лесно да спреш тоя механизъм, иначе досега хората да са изчезнали. Обаче все пак е по-добре внимателно с новата ваксина, особено след като вече се видя, че вирусът не е толкова опасен.

Възможно е.И това сигурно,че след пет месеца може да се отключат хронични заболявания при ваксинираните Звучи ми по вероятно от тъпотията за масовото чипиране

няма информация как са протекли изпитанията на ваксините? Имало ли е смъртни случаи? Имало ли е инвалидизирани? Странични ефекти?

Такива неща в "УСЛОВИЯТА НА ПЛАНДЕМИЯ", няма кой да ти каже. ;)

Капка здрав разум. Засега.

Изненадам. Бременни никога до сега не са ваксинирани за нищо, защото са заложени 2 живота.

Защото имунната система работи различно плюс тази на детето се създава в този момент.

То ще се разбере накрая, че почти нищо не са изследвали и тествали, ама ще е късно. За вредите, които ще се появят след 1-2 и повече години да не говорим - алергии, автоимунни заболявания, алцхаймер и какво ли не още. Ама тях ще ги пишат на мръсния въздух и нездравословния начин на живот. Хубаво е все пак, че засега пожалиха поне неродените деца.

Бременните с какви ваксини се ваксинират? Дори най-обикновените противогрипни ваксини дето ги има от десетина години не се прилагат на бременни жени. хиляди доказани медикаменти също не се прилагат на бременни жени.

Си дойдм на думата. Значи офсъте с намордниците ще си мрат масово .

Ще ни превърнат в ГМО зелечнуци. Хубридни полуживотни, които не дават поколение....

Мисленето ти е точно като на зеленчук. Това дето го ядеш и го пиеш не е ли ГМО според тебе? Най-обикновената хлебна пшеница, е генномодифициран продукт.