Братя изнасилиха и пребиха до смърт 42-годишен мъж във Велинград

Извършителите са арестувани, а според първоначалната информация жертвата е починала от множество вътрешни разкъсвания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко трябва да си оскотял, за да посегнеш на беззащитен човек, да го изнасилиш и да го убиеш. Или двамата изроди от Русе, обрали, убили и разчленили невинна жена. И сега реват в съда. Презрение към такива хора и възможно най-строги наказания. Палиха живи кучета, заливаха ги с вряло олио и то пред очите на децата си. Без говедата да си дават сметка, че така създават престъпници. Какво още да напиша - не може при ненормална среда въобще в държавата, да очакваме цветя и рози и всички да цитираме Гьоте. Дали си даваме сметка в какъв ужас живеем.

На тези двамата минералната вода не им помага, а им вреди

да го биеш докато умре не е непредпазливост....а невиждана жестокост...дори животните не правят така...така че никаква милост за тези изроди...мангали по всяка вероятност...до живот...без подмяна

Смърт, дали на стадион, стол или въже, все тая - СМЪРТНА ПРИСЪДА, защото такива изверги не бива да бъдат оставяни живи и свободни, а дори и живи и затворени...СМЪРТ...

Убийството по не предпазливост въй ей за това не съм в България умишлено убийтво Смърт за убийците !!!!

нашите убийства в последно време. До края на деня всичко се знае. Във филмите търсят и пак могат да не открият, използват екстрасенси чак. Тук-огромна скорост. Значи ако искаме, можем, ние българите.

Потрес. Само заглавието ми стига.

Вече станаха стотици случаи като този,по тях обаче приоритети няма, ангажименти няма, притеснения у нито една партия у нас няма, айде сега се сетете кога ще дойде и промяната за която всички вият като девици!!!!

До гроб на хляб и вода в тъмна стая ! И за двамата !!!!!

Били са от електората на Педера3 Ушатий и "продължаваме пОдмяната"!!! Изчегъртали са нещастния човечец, скоро и на Дамаджан Ефенди подобни фенове да му се случат!! Че има да чегъртат бая..... :)

"Смърт по непредпазливост".. Дали на авторът на това твърдение би искал да му се случи същото?

Едва ли можем да си представим този ужас! Жалко, и съболезнования! И да, МВР нищо не прави, отчита дейност и работи за да защитава свои хора! Аз го изпитвам в момента ,дори имат наглостта да ми кажат да не се занимавам повече, т.е., в случая е замесен наш човек и трудно се пробива тази гнила ябълка! Абсолютна пародия!Работят след дъжд качулка!

Етноса на братята е ясен, но такива закона не ги лови. Единия в непълнолетен а другия ще го изкарат невменяем. Така или иначе НПО-тата ще се погрижат за тях. Жертвата не е ясна. Явно е скитник, може и той да е с отклонения. Но нищо, нищо не оправдава такова зверство!

В България законите са строги, но за сметка на това не са задължителни! Наскоро чух това в разговор с приятели и се засмях на смешката, но като си я повторих още веднъж - два пъти, вече не ме се струваше смешно. А като проста констатация, факт.

от кой етнос са?

Слушах нашия премиер - говори за коли на ток, заводи, технологии, клъстери, напредък, европейски ценности и все такива... Не ги отричам, няма как. Но сега вече като премиер, да види какво става реално. Какви клъстери и технологии, бе господин Петков, народът е оскотял от бедност и неграмотност. Коли и разчленява, защото име заеми и се чуди как да оцелее. Тия изроди изнасилили и убили невинен и беззащитен човек. Да ти се скъса сърцето! И нищо от това, което пиша, не е измислено, то е във вашите сутрешни сводки, г-н премиер! Спрете с високопарните думи и вижте ЧОВЕКА! Оня, оскотелия от бедност!

Той си живее в негов измислен веган безглутенов свят.

Време е тия, които сме тук, а не сме заминали в Англия или Испания на гурбет, да разберем, че нещата ще се оправят, като вземем нещата в свои ръце - образование, възпитание, надзор и никакво подминаване на злостни деяния. Политиците, тях не ги търсете, те правят "политики, договори, проекти, заседания, комисии, агенции и др. такива" . Колкото до Рашков - не се съмнявам в добрите му намерения, но полицията 30 години беше всичко друго, но не и полезна на народа. За 1 месец да се преобрази - забравете. Оставаме пак ние - истинска и непримирима реакция на злото и огромно внимание към децата!

Какъв 1 месец бе? Рашков е на власт от 8 месеца.

котки. Имай в предвид, че мъчителите, убийците и търговците на тези животни (и Екоравновесията в това число, станали търговци), са престъпници и срещу хората. Без изключения по пол и възраст, просто желязно житейско правило.

щом са братя, такава изродска генетика носи това семейство. Да ги вкарат в затвора и там да си изкарат целия живот. Няма друго живо същество, което да убива защото се гаври с жертвата си. Тези не заслужават да живеят, но понеже сме хуманно общество, нека са живи но зад 4 стени и прозорци с решетки. Оповестете имената на изродите. Стига с това пазене на изчадията.

Хасан Азис и Мюмюн Азис. Познаваш ли ги?

там където живеят ги познават. Достатъчно е ,за да са предупредени ,че тия са изроди.

Ами двамата човекоподобни отиват в затвора. А ние като общество какво да правим ли - да си пазим децата и да ги ВЪЗПИТАВАМЕ, но не според новите евролиберални правила, а според здравата българска традиция! Мир на праха на убития и искрени съболезнования на близките му!

Ти имаш ли деца? Съмнява ме. Или отдавна си ги пратил в Германия или Америка.

ама хич. Алчност за имоти, клановост на обществото, връзкарство, корупция, зверства към животни и природа.

Някой по-долу спомена, че такива престъпления се случвали заради липсата на военна служба? А спомняте ли си как навремето точно по време на военна служба едно войниче беше изнасилено и надуто с компресор?

правилно си го казал - навремето едно войниче! А сега - през ден, през два, със или без изнасилване.

Навремето нямаше интернет.

Тук един измамник твърди, че работил на три места. Вярвате ли му?

Как се отглеждат и възпитават нормални хора? Ами в нормална среда! В нормално семейство! След като родителите не поглеждат децата си, защото работят на 3 места, за да платят ТОКА, водата и други присъщи на човека нужди, ще израснат неграмотни и оскотели деца. Деца, способни на ужаса описан в материала. Докато ония отгоре крадат с двете ръце, а народът събира капачки за бебешка линейка... ще е така, господа управляващи, и вие г-н Рашков! Нищо лично - просто констатации!

Колко човека работещи на 2 или 3 места познаваш? Аз не познавам ни един.

Ти на три места ли работиш? Лъжеш.

Ужасна чалгаджийска простотия! В семейства на уроди това е резултата. Подути джуки, Ицо Хазарт, Шамара, Тъпи дамаджани и военни! Не е само до беднотия. Май при Баце нямаше чак такива ужаси.

Диви памуци

Рашков няма възможност да се бори с криминалната престъпност,сега само чагърта ГЕРБ и търси около Борисов под вола теле. Дори Пеевски не представлява интерес. Ако не намери нещо да окошари Борисов Радев ще му тегли един шут в пиянския задник.

Вцепених се, нещата са ужасяващи! Принуждавам се да напомня - липсата на образование, на военна служба, на нормално семейство, в което поне майката се прибира в 17.30 и общува с децата си, контролира ги, ширещите се "либерални ценности", липсата на истински авторитети, съзнанието за безнаказаност, ужасяващата бедност... Това е положението! Никакви задръжки, никакъв вътрешен коректив, нищо, нищо... И още ли ще ми говорят за високотехнологични компании и клъстери?????

Дали убийците и убития са работели във високотехнологични компании и клъстери? Как мислиш? Високотехнологичните компании понастоящем работят хоумофис и са си вкъщи от сутринта.

Много зачестиха престъпленията.Няма ден без убити,разчленени,ограбени.За кражбите,побоите над жени и деца,обирите не говорим.Сегашната милиция бъобще какво прави?Има ли МВР?

има ковид

ти не разбра ли, че работата на МВР е свързана само с ГЕРБ? По другите въпроси - всеки сам да се оправя.

Много ми харесаха думите ти.

А за малцинствата важи ли Истанбулската конвенция?

КОЛТ Прави всички равни

Кога?? Много станаха случаите вече

С една дума...ОТВРАТ! Това място от ден на ден става все по-воняща кочина.

Спокойно, "всичко е наред" скоро ще ги пуснат за добро поведение. Това е практиката в Булгаристан!

Няма пари за затвори.

Тези изроди да ги изнасилват всеки ден с кола,с който са убили нещастния човечец. Това са нечовеци.Ще горят в ада.

Жалко, че няма смъртно наказание.

Защо няма смъртно наказяние и с мои пари такива биват изхранвани по затвора че и пускани на свобода.

Да, и аз това си мислех. Но по-стралното е, че може и да отърват затвор. Изверги.

Какви са тези изроди????

Родно произвоство.

Смъртно наказание...тези хора няма да станат никога.

домашно насилие... Тия са ваксинирани с европейски ценности.

И какво сега ще ги хванат и поради липса на правосъдие ще ги пуснат бързо!!! Ей гадна държава е това без закони и рецидивите се роят всяка минута

Факт. Ти поне не се опитваш да приписваш проблема някъде другаде.

Добре,бе разбрахме,че си мангал.Ходи да береш джилязу,че бъдещите престъпници трябва да ядат.

Абе станков я дай твойта рецепта за справяне с етническта престъпност и културните особенсоти при циганите , може и някой пример да дадеш така за тежест ;) Също така бихем се зарадвали при тая омраза към ганювщината , да дадеш и пример за някоя страна и народ , които са ти на сърце

Аз я дадох по-надолу, ама като чуете за това, ганювците веднага почвате да обяснявате как сте много убави и проблемът е в циганите, не е в нас. Апропо, ето отдясно точно виждам новина за тежко престъпление, извършено чрез полицейска униформа. Там попита ли от какъв етнос са престъпниците, или под такива очевидно "български" статии си трайкаш за етнически особености, както обичат да правят ганювците?!

Не , не баце ...заеби ги тия приказки "лато оправите българската престъпност , ще оправите и циганскта " , че и примери ти дадох, колко ти е погрешно виждането , Ти май не вдяваш , бълагри , турци , евреи , арменци извършват преступления у нас , порцентът на престъпленията извършавни от циганите обаче е огоромен (както у нас , така и по света), Кво да ги правиш културни особености на етноса ,

A, СЕГА ВЕЧЕ взе да ми разправяш, че и българи извършвали престъпления?! Ама не като търчите ганювците да уточнявате от кой етнос са престъпниците? Защо сте толкова ентусиазирани да уточнявате етноса под циганските престъпления, те по-престъпни ли са от българските бе, ганьо? И защо да "заеба" българската престъпност, според теб трябва да се почне от циганската, пък тя българската ще изчезне от само себе си вместо обратното ли?! Кой ги върши най-големите престъпления в тая държава, циганите или българите? Кой граби собствения си народ на държавно от години, циганите или българите? Кой толерира циганската престъпност в държавта на българите, циганите или българите?!

Аз кога съм твърдял , че бълагрите не извършват престъпления бе станков, Толкова ли си ограничен , та не вдяваш какво точно искам да ти кажа , Да , по-претъпни са , както негрите в САЩ са по-престъпни от белите , факти моето момче факти, Най-големите претъпения в тази държава вършат тези , които са на власт - българи , турци , евреи и чат пат някой арменец , Само че ние говорим за престъпност на циганите като процент от общата ,и да те те генериаат най-голямата. Властта има своята вина , това , което се опитвам да ти обясняа от няколко часа е , че дори и да имаше по-силно желание за справяне с пороблема , поради редица независещи от нея външни фактори не може да се справи реално зарди етническият фактор в цялата работа ,

Аз не съм твърдял, че си твърдял, че българите не извършват престъпления, ганювец. Научи се да разбираш писмен текст най-сетне. Питам, да повторя пак, барем успееш да схванеш, защо такъв ганювски ентусиазъм да се уточнява етносът и какви са му особеностите всеки път като е ясно, че този път извършителите са цигани, и точно нулев такъв когато са българи? Я виж в посочената от мен статия отстрани колко пъти са попитали за етноса, защо така, ганювец? А твоите собствени опитите да ми припишеш на мен, че съм циганин/комунист/правещ помени с чужди пити(?!), когато подчертах точно че българите вършат основната част от престъпленията в държавата, а циганите само правят каквото ганю им позволява, доста красноречиво отговаря на въпроса ти.

вие двамата защо не се срещнете някъде и да си поговорите на спокойствие. толкова много имате да си казвате, а ние не сме заинтересовани, особено от станков

А на теб и тази твоя групичка, от чието име явно говориш, като не ви харесва какво се пише по публичните форуми и в частност не ви отърва какво пише _stankow, защо не спрете да четете и да се изнесете към другаде? Ето отстрани например има хубава новина за поредното зверско и хладнокръвно обмислено престъпление, в което не се споменава нищичко за етноси, особености или цигани в коментарите.

Някой да те кара да четеш насила ?

Сега и двамата в бобовдолския пандиз! Всеки ден сутрин, обед, вечер, всички цигани да им се изреждат отзад, потни! За лека нощ бой до припадък! за амкане - пумия, по-на рядко, по възможност вкисната.

Зад ника _stankow се крие същество от женски пол или транзитирало към фемининум с присъщо поведение: многословие, мрънкащо критикарство, вечно несъгласие с всички и всичко, но за сметка на това с неотразима самоувереност за пълни права над истината.

Схващате ли сега герберастите защо и как лесно ви разпознават?

Такива рецедевисти трябва да стоят в затвора до края на жижота си. Нямат място в обществото. Няма и да се поправят, само ще станат по- опасни. Докато такива индивиди знаят, че няма да са наказани подобаващо, такива неща се се случват. За тези младежи сигурно е било забавно да пребият, да се гаврят и да изнасилят горкия човек. Дано най- накрая започнат да наказват престъпниците и да стоят където им е мястото -В ЗАТВОРА.

не затвор, доживотен трудов лагер...какво ще ги хрантутим от данъци?! затова - арбайт махт фрай

А къде пише, че са в рецидив?

Кога Желев е имал правомощията да разграбва и разпродава нещо? България беше разпродадена де факто от Жан Виденов.

България и де юре беше буквално разпродадена по време на приватизацията. За което има заслуги един друг комунист с окраска на онези, дето ви е страх да им кажете името и ги наричате "етнос".

Споко станков , след 22 ромите стават цигани , защото модератори няма . Па Иван Костов си е кретура на ДС , както и цялато СДС с малки личностни изключения

А, аз си бях спокоен и преди 22 и наричах циганите цигани без да ме е страх да не обидя някого, както казах. Ама ти не се притеснявай, изразявай си се политически коректно колкото ти душа иска по което време искаш! Па кой каква креатура на кого бил, даже няма да питам доказателства имаш ли, или само някакъв полет на въображението с гарнитура от общи приказки, противопоставени на просто факти, които съм изложил. Остава си фактът, че разпродаването на държавта било дело на "креатурата", както се изразяваше Доган и както явно ти е допаднало да повтаряш.

Ами не знам колко твой поста са затрили преди 22 , но мойте са доста ..без да съдържат нецензурни думи или подобни, Няма как да не се изразяваш политически некоректно , защото те трият - факт , О сигурен съм , че за теб ИВан Костов в агент на юдео-масоните и САЩ , но резултатите от приватизацията и кои се обалжиха от нея са ни пред очите ,

А замислял ли си се, че може да не е било заради думичката "цигани", от която толкова те е страх, ами заради обикновени опити за лъжи, очерняне, пити за помени, Шушета, обвинения, че еди-кой си е циганин, понеже не ти отърва какво пише, и прочее каквито изписа по-надолу срещу мен?! Ама иначе ме кефи как като те изтрили един-два пъти, веднага си направил обратен завой и си почнал да избягваш неудобната думичка. Преклонената главица сабя не я сече, нали така, ганьо?!

Баце, никой не трие в дира за лъжи :)) Трие се за "реч на омразата " под което явно разбриат и това да кажеш циганин и за нецензурен език , Аз не псувам тука . Намерил съм начин да изкажа мнението си , без да бъде изтрито от модертора и без да употребям полтикоректното "роми "

Е, остава си фактът, че моята "реч на омразата" не я трият. Ама аз и не опитвам да представям някой друг като циганин само защото не ми отърва какво пише, все пак.

Твоята реч на омразата е насочена към българите , а според новите стандарти това не е реч на ормазата , защото нито сме POC нито сме мюсюлмани .

Къде съм насочвал реч на омразата срещу българите?! Като кажа "цигани" е реч на омразата срещу българите според теб ли бе, ганьо?! Това защото теб те е страх да използваш тази думичка, че да не обидиш някого, така ли?

"Къде съм насочвал реч на омразата срещу българите?! " ахахахахаххахахахахааххахаха без коментар

Значи хем не усппяваш да коментираш, хем не се притесняваш да лъжеш, че съм го правил, а!

Не лъжи отново, ганювец. Попитах къде съм насочвал реч на омраза срещу българите. Ти се опита да обясниш как това било, защото използвам думичката "циганин", и не успя да ме цитираш, въпреки че уж постовете ми всички ги виждали. Не само че лъжеш, ами и нагло продължаваш да опитваш да преиначаваш какво излъга, ганювец. Бас държа, че циганите са ти виновни за ганювщината и този път!

Нали съм коментирал бе станков , а за доказателство имаме всичките ти "ганювски "писаници хахахахахахахахах

Ами хайде, цитирай ме, като ти и твоята дружинка "ги имате" всичките ми писаници?!

Какво да те цитирам бе баце , всеки един пост , който си напсиал е живо доказтелство :)

Не можеш, ясно. Истински ганювски лъжец, който с общи приказки се опитва да внуши, че лъжите му са факт.

Какви общи приказаки , постовете ти са на показ , всеки , който иска може да ги порчете и да си каже мнението дали са "реч на омразата "

Не лъжи отново, ганювец. Попитах къде съм насочвал реч на омраза срещу българите. Ти се опита да обясниш как това било, защото използвам думичката "циганин", и не успя да ме цитираш, въпреки че уж постовете ми всички ги виждали. Не само че лъжеш, ами и нагло продължаваш да опитваш да преиначаваш какво излъга, ганювец. Бас държа, че циганите са ти виновни за ганювщината и този път!

Бая каша е в твоята глава . Обясних ти защо не те трията ,когато използаваш думата циганин . Обясних ти също така , че речта на омраза , която изпозлваш спрямо българите не я броят за такава , Толкова ли ти е трудно да вденеш ?

"Обясни" ли ми бе, ганювец? Теб кога те назначиха за представител на сайта, че да можеш да "обясняваш" така ангро от тяхно име какво и защо правят? Искаш да кажеш, че си МИСЛИШ, че е така, нали?? Само дето предпочиташ да го представиш като реален факт, като истински ганювец! Да повторя "обяснението" ти - когато ти обърнах внимание, че ти не използваш думичката "циганин", че явно се притесняваш да не обидиш някого както е модерно напоследък, ти заяви, че това било, защото триели, понеже било реч на омразата (въпреки че сайтът не посочва причини за изтрити коментари, те просто изчезват!). Като ти казах, че аз като ползвам същата дума и не ме трият, и вероятно теб те трият, защото използваш простотии, Шушета, лъжеш, внушаваш неистини, очерняш и клеветиш, ти ми заяви, че не, това било, защото моята реч на омразата била насочена срещу българите. Да повторя, моята реч на омразата, сиреч употребата на думичката "циганин", която според теб се считала за обидна, било реч на омразата, насочена срещу... българите, според теб?! После като те накарах да цитираш кога съм използвал реч на омразата срещу българите, също не успя, а само повтаряш как "навсякъде ми имало постовете". И после в моята глава било каша, а, ганювец лъжлив?!

Сайта има правила , можеш да ги порчетеш и сам , Тенденцията всчико дека сипе огън и жупел по бели хора , християни и косеравтори да се поощрява , ако не си я видял сам до сега , само затвърждава убежднието ми , че си кон с капаци. Тази тендеция е в цял ЕС , и в САЩ , Сайта не посчва прични , защото иам правила , които всеки може да прочете, Обясних ти , че ти я изпозлваш докато сипеш огън и жупел срещи гнаювците, което е абослютно приемливо от културните марксисти защото мишената са ти ганювците а не циганите , Не , че не съм успял - напротив , казах всичките ти постове .

Правилата в сайта са едни и същи за мен и теб, ганювец. След като мен не ме трият за употребата "циганин", ама теб те трият (според теб) за същото, въпреки че не се посочва причина при изтриване, явно ти само си измисляш, че проблемът е в тази думичка, и се опитваш да го представиш като факт, докато отричаш, че проблемът може пък да е в това, че лъжеш и се опитваш да очерняш като не ти отърва.

Мислиш ли ,че са еднакви ? Пробвай утре да напишеш мисли подобни на тези за ганювците но ги смени с някои произволен млациснттвен етнос и виж колко време ще оцелеят постовете ти ;)

Защо утре да пробвам, ганювец? Нали вече сам си каза, по времето по-рано днес, когато аз използвах свободно думата "циганин", ама на теб не ти стискаше, че модераторите триели като използваш тази обидна дума, та затова не си я ползвал, че те триели заради нея!? Пак ли се опитваш да лъжеш нещо?

Защоти по това време сега няма модератори , Направи това , което ти казах и после говори

А по-рано като имаше, защо не се случваше бе, ганювец?! И кой ти каза, че нощес няма модератори, откъде си наясно какво е работното време в Дир, дали няма дежурни?! Нещо много си осведомен за вътрешните им правила?!

Защото нощно време не трият постове бе шматарок , очевадно е хахахахахахаххаахх

Аз питам защо като триеха, не триеха моите по същата причина, за която твърдиш, че уж триели твоите, ганювец. От фукнционална неграмотност ли не успяваш да разбереш, или се правиш, че не разбираш, защото не ти отърва?!

marketor

трижди проклет да е боклука Жельо Митев Желев - жабата за злинитем които с простия си селски мозък причини на народа и България. Тоя урод безполезен отмени смъртното наказание, обрече Българската земя на разграбване и присвояване и заложи бомбата Северна Македония. Да гори в Ада все по силно. Амин

Де-мокра-ци-я! По-бе-да! Се-де-се! УРААА!

Слагаш си грях на душата. Желев беше много хрисим човек. Трябваше някой по-ербап да избеси БСП. Тогава техноимпекс нямаше да е приватизирано. А и Желев никога не е имал правомощия да разграбва каквото и да е. Та имаш грях.

Ех станков , станков ....после защо съм ти викал комуняга йайайайайай

Именно де, защо? Нещо не ти харесаха призивите за демокрация от 89-та ли?!

Напроитв, харесаха ми защото потвърждават мнението ми червеникавия ти уклон

Призивите за демокрация от 89-та в твоя акъл "потвърждавали червеникавия ми уклон", ха ха ха ха ха ха! Логика и половина! Ами ако бях викал "Бе Ка Пе!", тогава какъв уклон щеше да измъдриш, че имам?!

Баце, аре не се прави на по-улав откоколкото си ;)

Ганьо, айде не се опитвай да внушаваш как това, което ти се иска да е истина, е истина!

То точно това е твоят пробелм бе станков ххахахахахахах

Това, да се опитваш да внушаваш как това, което ти се иска да е истина, е истина, е мой проблем а?! Евала, ганьо, поне си признаваш в прав текст, че се опитваш да ми създаваш проблем като очерняш!

Не баце , опитвам се ти кажа , че това. което се опитваш да внушиш и в което вярваш е пълна глупост

Да, ганьо, разбрах и първия път. Аз не се и "опитвам", ами в прав текст казвам, че проблемът на българската държава са ганювците, а не циганите, ама разбираемо, че ганювците врещите с всичка сила против това и опитвате да ми доказвате как не съм прав, като ме обвинявате, че аз самият съм циганин. "Дръжте го, княза попържа!" е стар и добре изпитан ганювски похват за справяне с неудобните.

Не бе баце , ние знаем какво се опитваш да кажеш, но не разбираме защо се мислиш за някаква инстанция :)

Да, ганювец, разбираемо е, е не разбирате. Ако успявахте да го разберете, нямаше да сте ганювци, все пак! И кои все пак бяхте тези "вие"? Или така, сам си, ама се опитваш да се представиш уж сте много дето мислите като теб, че да ти изглежда мнението по-внушително?!

Обясних ти , тези , които ти поставят минуси :) Да нямаше да сме е ганювци а щяхме да сме дървени филосфи страдащи от мегаломания

А допреди малко модераторите манипулираха сайта, според теб. Това ти беше извинението, че не ти стискаше да използваш думичката "циганин". Сега изведнъж взе да ти отърва сайтът да е честен и се самоназначи да говориш от името на тези, които ми слагали минуси, въпреки че хал-хабер си нямаш защо точно са ги сложили и дали не са пак манипулация на модераторите. Ганювски двойни стандарти, според както ти отърва, нали, ганювец?!

Не манипулират а цензурират бе станков , има разлика ....ма явно не можеш да я схванеш :)

Да прилагаш цензура е именно манипулация на информацията, ганювец. Ама я ти като "схващаш" ми разясни в какво се състои разликата?!

Говрим кокрето за случая с дира и неговите правила , по-долу ти обясних

Да де, обясни ми, че правилата на дира за употребата на думата "циганин" не важали в моя случай, защото употребата на тази дума (според теб) било реч на омраза... срещу българите. Полет на ганювската мисъл.

Защото думата се изплзва в постове насочени срещу българите ,станков ....ех станков , станков

Oтново тази лъжа, въпреки че не успя да цитираш и един мой пост, насочен срещу българите.

Не един , всичките ти постове са насочени срещи българите ...и здравия разум ,

Пак общи приказки. Това, че на ганювците не ви отърва, че критикувам ганювщината, не значи, че постовете ми са насочени срещу българите, ганювец. Колкото и да се опитваш да представиш антиганювщината ми като омраза срещу българите. Фантасмагориите ти как пък мен не ме триели, защото аз като кажа "циганин" било реч на омраза срещу българите, а ти като кажеш "циганин" било реч на омраза срещу циганите, са типичното проявление на ганювските двойни стандарти.

Напоследък Всеки има свое разбиране за "ганювщина " ,станков.

А, ето това вече е дървена философия. Поне лъжите секнаха!

_stankow що не си гледаш твоята си държава ми си написал 34 поста за държавата на ганювците? Колко заработи?

A ти защо питаш? Неудобно ти става като говоря за ганювщината, та ти се иска да спра ли?

Не ми става ни най-малко неудобно от гнусен уродлив бесепар като тебе. Няма ли да ми отговориш?

Защо да отговарям? Гледам, че ганювците бездруго знаете всичко за мен, даже неща, които аз самият не знаех допреди вие да ми ги кажете!

" даже неща, които аз самият не знаех допреди вие да ми ги кажете! " ...просто имаш много погрешна представа за възгледите си ;)

Да имаш представа сам за себе си, по-добра от тази на анонимници по форумите, които даже не те знаят кой си, не е "възгледи", а аксиома. Това, което говориш, е абсолютно малоумие и напълно в тон с ганювщината на вечен разбирач даже от неща, които не е виждал, и очернящ неудобните опоненти.

Баце , имай си представа за себе си , ние анонимниците обаче смятаме , че е много погрешна, и тази ни преценка се базира на размислите и страстите ти тук ;)

Да де, както подчертах нееднократно - ганю е голям разбирач, той все знае всичко, даже да не знае с кого говори, то все на него тия не му ги хвали, онова е бошлаф работа. Да се чудиш и маеш при толкова общооснователни разбирачи в тази държава как сме на дъното по демография и стандарт на живот.

Няма занчени кой си бе пич, съдим те по писанията ти тук , това е мерилото за теб , Демографска криза баце има във всички развити държави , къде па я намеси нея ?

А кои сте тези останали ганювци, които ме "съдите" заедно с теб? Или ти така, сам си, ама да излезе, че говориш от името на много хора, а? И защо пропусна и стандарта на живот, не ти отърва ли?! Да добавя и че демографската криза в развитите държави нито е в резултат на масово напускащи държавата собствени граждани, нито е така драстична както в най-бързо изчезващата държава на света (познай коя). Ама ганьо да извърта изказвания според както му отърва е абсурд, те циганите правят така, ха ха ха!

Ами тези , които ти поставят миннуси примерно :) Как да съм пропуснал нали те попитах с кои страни искаш страванение ? Шмати , демографската криза в Бълагрия започава начлото си от 60те години още , тя се влияе от много факотри един от, които е имиграцията, Виж Латвия, Литва, и Хърватия ;)

Ти допреди малко се оплакваше как модераторите манипулирали сайта, пък сега изведнъж като взе да ти изнася, тези, които ми слагали минуси, станахте дружина и ти се назначи да говориш от тяхно име, а?

Да бе, вярно, как забравих, че като при Боко сме ударили демографското дъно, няма как да не е виновен някой от близкото минало! Досущ както на Ганю циганите са му виновни за престъпленията в държавата. Той и стандартът ни на живот е заради някой си преди Боко, въпреки че герберастието в момента обвинявате новото правителство за всичко, и хич не ви минава на акъла да приложите същия принцип, че предишните са виновни. Ганювски двойни стандарти.

Не манипулират а цензурират бе станков , не можеш ли да схванеш разликата ? Обяснявам ти кога започва порцеса , па ти си мисли , че сал един Боко ти е виновен , Ти кво си мислиш , че ако по времето на Луканов или Жан Виденов бяхаме част от ЕС някой щеше да остнае тука ли ххахахахахахахахахах Всички правителства обинявам , без изключение !

Да прилагаш цензура е именно манипулация, ганювец. Ама понеже сега спря да ти отърва, внезапно се появи "разлика", нали? Откъде знаеш тогава, че модераторите не "слагат цензура" и като ми слагат минуси бе, ганювец? И сега като сме в ЕС, народът защо се счупва да бяха натам, ами не си седи в боковата китна държава? Положително заради Виденов, Луканов и "етническата картина", Боко и последните 12 години нямат нищо общо!

О моля ти се не изпадай в философски размишления , Говорим за конкретни неща - сайта има правила отнонско коментарите , ако не ги спазваш те трият, това е , кви минсуи , кви плюсове , кви манипулации ,хахахахахахахах Поради същите иконимически прични поради , която бягат натам румънци , хървати , поляци ,литовци , латвийци и тн . Само червен дебил може да стовари вината за икономическото ни положение САМО на 12те години на Боко . Та пак те питам хипотетично ако по времето на Жан или Луканов бяхаме в ЕС , смяташ ли , че някои би останал тук ?

Няма филофосия, ганювец. Конкретика е, ама не ти отърва и почна с общите приказки да го прикриеш. Допреди малко се оплакваше как те е страх от модераторите, дето извършвали в сайта действия срещу теб. Сега изведнъж се оказа, че в същия този сайт нямало проблем обаче с минусите, които се трупат на мен, въпреки че уж модераторите били срещу теб, и се самоназначи да говориш от тяхно име, че и явно си наясно защо точно ми ги слагат. Ганювска логика според както ти отърва, фурнаджийска лопата.

Не баце , философия и то дървена . Действия, поризтичащи от ПРАВИЛАТА НА САЙТА бе шматарок , толкова ли не вдяваш . Вервай , че хората те харесват , но модераторите манипулират плюсовете и минусит ти хахахахахахахахахахах

Това, че на теб ти е сложничко за разбиране, не го прави философия, нито дървена, нито стандартна, ганювец. Нито личните ти интерпретации как едни правила в сайта важели за мен, пък други за теб, ама ако минусите са в твоя полза, тогава нещата се обръщат, имат нещо общо с реалността извън ганювските ти опити да представиш каквото ти се иска като факт.

Твоята филосфия не е сложна , глупава е :) Да , и подорбно ти обясних , коя реч се толерира и коя не.Това не е само в този сайт а и в социланите мрежи и болшинстовто мейнстрийм медии.

На Ганю като не му отърва някоя философия, почва да опитва да я очерни как е глупава. И да "обяснява" от позицията си на голям разбирач как било по сайтовете, как било по "мейнстрийма". Разбира се, Ганю никога няма да допусне, че са го триели заради навика му да лъже, да оклеветява, да очерня. Ганю си е ганю! Ако изобщо са го триели де, че Ганю не се притеснява да лъже, както се видя вече, даже като го хванат в лъжа.

Не е "загинал", с убит.

Ясно. _stankow е хубав, пък другите са ганювци. Това са изтърка слабоумно тролче. Измисли нещо друго.

Колкото и да се иска, ганювците по-убави няма да станете, каквото и да измисли _stankow.

Ние и така сме си убави бе станков , това , че на теб ти не арешваме е само твой проблем

Знам, ганювец, знам. Вие ганювците сте най-хубави, най-големи тарикати, най-разбирачи, най-умни, най-ербапи, най-големите мъжкари, и т.н., и т.н. Само дето циганите си правят каквото си искат в ганюстана и тогава си трайкате (освен по форумите да питате от кой етнос са, разбира се), а самите българи изчезват поголовно, докато живеят в най-бедната, мръсна, болна и необразована държава, ама за това са виновни Унгария, Русия, Румъния, "етническата карта" и т.н., разбира се. Ганю е убав, той не е виновен за какво се случва в неговата собствена държава.

Къде си правят квот си искат бе станков , в селата дето имат по 2 баби на кръст ? Бедна държава сме , за това можем да благодарим на ония 45 гоидни по, които се прехласваш ..и да те светна тях чужди сили ни ги натресоха , Те на Китай се опитват да мрънкат за уйгурите той нашия иска самостоятелна политка да води

A, значи сега пък излезе, че циганите не си правят безнаказано каквото искат, така ли?! Е защо тогава питате за етноса всеки път бе, ганьо? И за тия 45 години пак ли международното положение е виновно, като е било толкоз зле? А за ония пет века кой, в такъв случай?

Ъ ъ ъ ми Османската империя бе станков , както и СССР за 45 те ? Да прав си , поправям се - циганите бият бабите по селата , Не , не са безнаказани в повчето случай , но накзанията са неадекватни а дребните престъпления се неглижират от полицията ,

Какво за османската империя бе, ганювец? Нали АЗ питам какво за тези пет века, за османската империя, за тях кой ни е виновен, поговорката за преклонената главица циганите ли са ни я измислили, или международното положение, та сме си кютали и само семе се оплаквали както сега с циганите?! Крайно време беше за успееш да осъзнаеш, че съм прав и да почнеш да се поправяш!

Ти май верно ще дойдеш много глупавичък :))) Османската империя бе баце , кой друг да е виновен , те са ни завладяли ?! Какви преклонени главици , говорим за най-силната империя по това време в тази част на света или мислиш , че ние сме виновни защото не сми били империя от калибъра на тази на Тимур та да им се портивопоставим , Кръстоносхните походи са смазани , османците стигат до Виена в Европа , Бълагрия се намира непосредствено пред столицата не империята ,спрямо Европа , стратегическа планинска територия , кой ще ти пусне фандък хахахахахахахахахха П.С. Имаш ли дори бегла представа колко са възстанията през тия 500 гоидни ?

Че аз и не питам кой и защо ни е завладял бе, ганьо. Коментирам как и защо сме си кютали на топличко пет века. Естествено - любимото ганювско извинение: кой, ние ли бе! Ти знаеш ли ги османците колко са били могъщи! Както и тези твои изказвания в тази връзка - "не си мисли, че България може да има собствена политика". Е, като е така, защо изобщо врещите ганювците срещу циганите тогава? Нали сме слабички, нали "най-могъщите" ни налагат да ги търпим циганите?! Навеждайте главиците и си трайте, по тази ваша логика, какво се оплаквате от етноси, ганювче?!

Е нали пита "що са ни завалдели " , язе па ти казах , па после ти обясних и защо тук с възстнание неподкрепоено от външни сили не стават нещата , Питах те и знаеш ли колко възстания сме имали , ма ти си затрая ,щото явно историческите ти познания са на нивото на политическите ти размисли ,

Кога съм питал "що са ни завладели" бе, ганювец? Къде е това? Я го цитирай да видя, че почвам да се съмнявам ти изобщо да четеш можеш ли, даваш ли си труда, или ти е изморително и си измисляш както ти сеи ска да бъде, или просто вече не се притесняваш да лъжеш в прав текст, както вече на два пъти направи?!

"А за ония пет века кой, в такъв случай? " ... и аз надълго и нашироко ти обясних що е то Османска империя , защо са ни завлдели , защо сме били стратегически важни като териортия и са ни държали изкъсо толкова години чак до запдането на империята.А и те попитах знаеш ли колко въстания сме имали ,но отговор не получих :)))

Пълният цитат: "Е защо тогава питате за етноса всеки път бе, ганьо? И за тия 45 години пак ли международното положение е виновно, като е било толкоз зле? А за ония пет века кой, в такъв случай?" Функционалната неграмотност яко те друса, а, ганювец? Или това е по линия на партийната принадлежност към партията на самопризналия се за прост еднокнижник?

Извършите ли били ли са ваксинирани. Може би ако не са са заразили жертвата и тя е починала от Ковид а травмите са били само съпътстващо заболяване и поради това да се води предумишлено убийство

Тролът _stankow се е подрискал да пише тука. Яко са го набримчили да работи изванредно.

Не виждам на _stankow да успявате да му отговорите с нещо друго освен с простотии, обиди и опити за клевети.

Точни ти да говориш за простоии, обиди и клевети :)))

На тролове не се отговаря _stankow. Влизаме ти в положение - това ти е професията. Ама наистина я виж - само простотия се лее от тебе.

Да, обиждам ганювците и ганювщината, защото никак не мога да ги понасям, понеже вярвам, че заради ганювския манталитет България е в това състояние, и ти явно се засегна - за това съм виновен, признавам си. За клевети, да съм казал нещо невярно, да съм излъгал?! Кой говори за комунисти, чужди пити, помени, че уж съм бил циганин като му станаха неудобни въпросите, а?!

Значи всичките, които ми отговаряте, сте тролове, включително ти самият, така ли?

Доста клевети си отправил пич , доста глупости си изписал . Кои твои въпоси са ми стнали неудобни , че не разбрах ? :))) Ти явно имаш свои представи за ганювщина , които само ти си ги знаеш....но очакваш всички да ги разбират

Да де, "доста", само дето и една не посочваш."Дръжте го, княза попържа!" После се чудиш как те познават, че си гербераст.

Е след всеки пост ти посочвам глупостите и клеветите, кво повече искаш :)

Нищо подобно. Плюеш, клеветиш, говориш за помени, пити, Унгария, Русия, Румъния, етнически картини и т.н. Това са общи приказки и опити да се внушава как аз съм циганин, защото не ти отърва какво говоря. Даже това за клеветите го преписа от мен като посочих паралела с това, което герберастите обичат да правят.

Това са приказаки, които първо искат да ти покажат , че повдението на този етнос е еднакво навскъде . Разбира се , че не ми оттърва защото пишеш врели некипели ,

Да допуснем, че като истински ганювски разбирач "си ги изръшкал всичките, Плоещ, Питещ, Турну Мъгурели", както казва Бай Ганьо, и си наясно какво е поведението на циганите "навсякъде". Това как оправдава ситуацията в България? Българите гледат от "навсякъде" какво правят циганите и затова само си мърморят и ги търпят, така ли? Що на кажеш тогава например и как е жизненият стандарт "навсякъде" и да го сравниш с Ганюстана по същата логика, за това тогава кой би бил виновен? Ганю защо не гледа "навсякъде" и да си направи и в България така и за това?

Наясно съм разбриа се , защото се интересувам от тая тема, пък и имам познати в доста държави, Едниствна Испания има успехи с интгирането им , но там така или иначе има друго млациснтово , което е с по-стрховити нива на престъпност, Дори в Русия , номерата им и начинът на живот са точно същите като тук . С кои страни искаш по-точно да ти го сравня с тези от бившият Източен блок или с другите ?

Ей това "Наясно съм разбриа се , защото се интересувам от тая тема" ми стига. Ганю се интересувал, следователно е наясно. Разбирач е наш ганю, той заинтересува ли се, и вече всичко му е ясно! Ама да, искам да ми го сравниш и със страните от източния блок, и "с другите", действай!

Филм на Ужасите - всеки ден. Тотално изтрещяване в тая държава.