20 души нахлуха с брадви в столичен клуб

Група маскирани и въоръжени със секири и пистолети мъже малко преди 23 часа снощи са нахлули в столичния клуб "Гранд де лукс".

Обратно в новината

Коментари - 20 души нахлуха с брадви в столичен клуб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това само в България може да стане...аман от чалга-неадекватници! да вземат да затворят всичките им "заведения"! със сигурност побоите и нападенията с бухалки и секири ще намалеят драстично!

Върнахме се в зората на демокрацията - секири, бухалки, цигари на пазара...

Някак си странно темата стана София срещу страната. Не знам защо хората не искат да разберат, че това къде си се родил не те правил автоматично селянин или гражданин. Тези дето се изживяват като патриции са точно толкова неприятни колкото и тези дето си крещят по телефона в рейса. Аз бих могъл да мина и без двете крайности, за вас не знам.

точно така е none, така мислят и повечето хора. За съжаление има една малка група от 10%, които са маргинални, но пък са адски кресливи

Тия са търсели някой...

моля да не обиждате моите приятели- меломаните с брадвите.ние слушаме са мо -моцарт,менделсон и само когато сме в лошо настроение стравински.мразим чалга и поведохме парвия античалга брадвоносен поход.да живее вивалди и паганини

СЕЛЯНИТЕ ВЪН!

ггггггггггггггггггггг ссссссссссссссссссссссссссссссссссс

Ма по тия дупки ходят само селяни, то е ясно

Пъълни глупости!!! Прочетете и на други места - влезнали някакви маскирани със секири, обиколили из заведението и си тръгнали без да строшат една чаша!!! ОБАЧЕ - МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК НАВСЯКЪДЕ СЕ ЦИТИРА ИМЕТО НА ЗАВЕДЕНИЕТО! Тия, понеже са умрели от глад - чудят се вече каква реклама да си направят, а вие коментирате...

бравооо на ,,господата от дир-а''.болезнената истина ,спам ли я наричате бе!хе хе хе.

Този народ психяса.Самоубиват се,избиват се помежду си,крадат,обират банки и какво ли още не.Кой ни докара до всичко това?Тези които сега грачат за оставки,за мафия а самите те са мафията и не е далеч деня когато в тази държава ще се строят повече психиатрии за да има къде да прекарваме свободното си време.

Аз съм софиянец Гого, тук съм се родил и моите родители също, искам да ти кажа , че София беше една от най чистите столици - на 5 место сред бившите соц. републики - преди 1989 г., преди да се разкрепости софийското жителство - тъй че независимо , че сме демокрация, отново би трябвало да се въведе софийско жителство, не може да ми дойдеш от село и да си караш каручката по жълтите павета с отпадаците от кофите, или да си хвърляш боклука от балкона. Преди 1989 г. имаше дни , които ги наричахме съботници, в тия дни всеки гражданин на столицата , беше задължен да почиства градинката пред жилижния блок, и имаше закон в тревните площи да не се влиза - а за един хвърлен фас , глобата беше солидна, в превозните средства , не можеш да разговаряш на висок глас и да смущаваш пътуващи граждани , а камо ли да се качиш с мръсни дрехи, имаше ред и дисциплина , за която сега Вие бленувате , че в Америка има ред и законност - ние го имахме тоя закон , но Ви бяха промити мозъците.

Виж сега, гражданино от Градът Слънце! Проблемът не е, че гражданите от селата и градовете отиват в столицата ни, състояща се от мноОого села и панелки, а че почти всичко се централизира и набута при вас-богоОмазаните. Най-богатите хора, централи на банки и фирми-всичко там. И що!? Щото е столица! Ама излез бе, мойто момче и се разгледай и в другите градове, дето им викате провинция, така да е по-смешно и унизително, защото пак ще ви похваля, О, богоОмазани софиянци! Виж сега, нямам комплекс, че живея в Пловдив-напротив. Обичам си града! Живял съм и в една огромна столица в чужбина и София бледнее, та избледнява пред нея! Така че хората не идват да живеят в твоя град, защото е по-по-най, а защото българските политици и търговци решиха, че ще държат почти всички пари там. Те това е!!!

чадо, точно селяндурите са проблема, пък били те и от близките села. Сега във всички квартали се напълни със селяци и София деградира яко. Заляти сме от чалгарщина и простотия. И тия чалгари раждат деца и се множат.Нивото на културата и възпитанието падна страшно ниско. Справка-кв.Люлин, Надежда,Дружба, Овча купел- там е страшно. А и навсякъде става страшно вече.И тия новоизлюпени софиянци (чисти селяци) се бият в гърдите и се наричат софиянци ( столичани ), макар, че всеки стар софиянец би ги наплюл. Затова - СЕЛЯНИТЕ ВЪН!

Ами и аз съм такъв софиянец, но да ти кажа, че преди 1944 и без съботници и жителство бе чисто, простотията на комунизма се пренесе навсякъде, това е

Ха ха , смешник, какво е била София преди 1944-та? Едно голямо село, добре че комунистите я направиха модерен град:))))) Колко си жалък! И не лъжи че помниш какво е било тогава, това сигурно ти го е разправяла тъпата ти баба или дядо!

Аз няма да дойда да си карам каручката по жълтите павета. Просто защото нямам.. А вие си имате достатъчно мангали с каручки които Ви осират жълтите павета.. И Боко си имате.. Хахахах

Когато София става столица в "града" живеят 11 000/единадесет хиляди/ души.Тогава "по-градове" са били:Русе,Пловдив,Габрово,Сливен даже Казанлък.Това е в края на 19 век.За сто години тези 11 000 е нормално да са станали 20-25 000. София е притегателен център за развитие-социално,професионално и др. Така че в София,софиянците са около 1%.В математиката има понятие:пренебрежимо малко,това е подобен случай. Изводите оставям на Вас.

Най-точно казано...повече да не се говори по този въпрос,няма смисъл!

Те, софиянците от математика не разбират, тя е за нас от провинцията.На тях от чалгария не им остава време за интелектуално развитие.Пък и за какво им е: те са от СФ.После реват, че провинциалисти им отнели работата...ами то само с гюбеци не става, трябва и акъл...

Това наистина е страшна привилегия да се родиш в сф. Колко бих искал да не съм 3 пъти по-грозен и по-глупав, но и аз да бях родом от града мечта за който целия свят дори не е и чувал, като кажеш на запад софия и се чудят това в унгария ли беше, сърбия или румъния. Живял съм в лондон, и в няколко германски града и да сф е кочина, но никъде не плюят хората които отиват в столицата, те пък и не се блъскат, защото погледни къде е индустрията на германия, не е в столицата, също така и банките им, но вие искате всички пари да влизат при вас, да сте шефове, хем да ви слугуват а да няма простаци, хем да им давате под наем а да не ги виждате. Някак си сте ми малко смешни

Не се хаби!Те си знаят СФ, та СФ.А и нали трябва да си излязъл от кочината на Люлин, Овча купел,Обеля, Дружба, "престижния" Лозенец и т. нат., да си видял какво значи чист, красив и удобен град, да си видял как е при цивилизацията.Просто ми омръзна като развалена грамофонна плоча да повтарят в несвяст: "Аз съм от СФ".Покажете някакви качества, с коите да ни възхитите.

Бе и по форумите, и по вестниците и по навсякъде, всички плюем чалгата, пък тя си цъфти. Никой не я харесва, ма всички май я слушат, мдаа... А че София се напълни със селяндурщина - факт! Амче преди това с кво беше пълна? Известните шопски принципи не са ли баш идеологията на селяндурщината?! Шопите от дека са?

Момчил ( нерегистриран ) 26.03.2011 16:30 Боже, щом хванаха брадвите и секирите в тази чудна европейска столица, чиито цени на недвижимости и храна отдавна се конкурират със световните столици, значи прасетата в кочината подивяха.Чалга пародията бележи своя пик.Простотията, оскотяването, арогантността, чувството за безнаказаност, тоталната абдикация на д-вата, трепереща от страх, наред с малкото останали нормални обикновени хора, се оказват верните стожери на анархията в Булгаристан-символа на Абсурдистан.Вярно, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

трябва гошо и нему подобните да спрат да си задават глупави вапроси. коренязите софянзи сме тези николко поколеня , родени в софя , които направихме навремето от града си красив , модерен , чист и зелен град , в които се говореше на правилен балгарски есик и чофеурите не баркаха хората с кокошките по полето , както правите тя от село.и проумеите всички навлеки се в града ни без някои да ви е канил и да ви иска , вазприемете хигиената , правилата и говора на жхителите на този град.а састо и това , че на чушдо място чвек не бива да си разпасва пояса. маи наи-хубавото несто , което е направил тодор живков беше софиискотро жителство. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да, така беше! И цялата държава работеше за Вас! Сега си сърбайте попарата която дробихте много години! На село няма да си ида! Щом си намирам добре платена работа значи работодателите предпочитат МЕН а не ВАС! Такъв е закона на природата! Ако не Ви отърва в София изнасяйте се в Северозапада! Там има място за две Софии!

Ти пък преди да ръсиш мозък,бива да се научиш да пишеш!

Като ти гледам правописа, нищо не ти се разбира от брътвежите.За какъв правилен правоговор говориш?Май в провинцията само все още се срещат грамотни/напр. имам предвид себе си/.Нищо, че сте от СФ, ама и училище човек е било добре да посещава, че без акъл и грамотност виждаш докъде си я докарал/ нищо не ти се разбира, софиянецо/.Шопе, шопе, много ти е дървена кратуната, шопе...Не е за тебе големия град...

????? Разминало се без задържани??? 20 души ходят агресивно с брадви и пистолети и никой не ги арестува??? Това ми звучи , като - Ограбиха човек пред очите на полицията , размина се без арестувани....Как така 20 души ще плашат с брадви и пистолети хората , после ще ходят да ги забиват по някакви врати и няма да има арестуван....да бяха пратили шефа на психолозите да преговаря да оставят оръжието и да поиграят на жмичка:)))

Секири и топори през 2 0 1 1 - та година??!!!! Да не са някои от соцмитинга, недоволни от социалната политика и "имащи нЕкои сОбражения"? Абе, хора, започнете да взимате "Лексотан"-чета, че-е-е.....лошо, мно-ого лошо става, Седларови!

Това не е Дискотека,не принизявайте така хубавите заведения до този селски бардак!!

Трябваше да извикат бате Бойко да усмири бандитите.

"Без пострадали и задържани се е разминал инцидентът." и "Възникнал е конфликт между двайсетина души, уточниха от МВР." Много ми харесват функциите на МВР - като на информационна агенция без ангажименти, дори към истината.

Абсолютно!Достойна конкуренция на Ройтерс, Дойче Веле и Си Ен Ен.Да им е честито професионалното израстване!

Народът се е вдигнал да бори чалгата?:)

"Гранд де лукс"- баси :)!

Cело Cофия!

Вярно-всички селяни са тук!!

Ами полюцайте само дремят зад храстите да изкарат некои лев хич не ги е еня какво става, а всички ние им пплащаме заплати. Защо не кажат кой живее там където са забили кирките или брадвите беше кирки забиват в Бургас. Цялата държава се е разпаднала скоре ще и видим края

Боже, щом хванаха брадвите и секирите в тази чудна европейска столица, чиито цени на недвижимости и храна отдавна се конкурират със световните столици, значи прасетата в кочината подивяха.Чалга пародията бележи своя пик.Простотията, оскотяването, арогантността, чувството за безнаказаност, тоталната абдикация на д-вата, трепереща от страх, наред с малкото останали нормални обикновени хора, се оказват верните стожери на анархията в Булгаристан-символа на Абсурдистан.Вярно, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мега долнопробен чалгарник , а не клуб .

Ако излезе закон, всички чалга клубове да се изнесат извън София - селянията и циганията ще напусне сама столицата барабар със секирите и певачките. Може да останем 300 хиляди кореняци софиянци, но в този вид в който го превърнаха цялата надошла пастмина, това ме е срам да го нарека моя роден град!

Ох, то и кореняците-софиянци не сте цвете за мирисане.И от къде се пръкнахте толкоз кореняци от 3-то, 6-то,15-то коляно, като в края на 19 век, СФ е наброявала едва 45 000 души.Стига сте се кичили с фалшиви родословни дървета, ще каже човек, че СФ само аристократи ражда/такова чудо никога не е обитавало тукашните геогр. ширини/,то и щото истинския селски произход сякаш може да се скрие.И поста ти ти го издаде в случая.Всички сме селяндури в тази селска БГ.Аман от псевдо-софиянци, дотътрили се от Шопския регион, известен с най-дървените кратуни.Всички сме мърлячи, то личи по д-вата ни.

Може да не сме цвете за мирисане, ама ние не внесохме чалгията и селянията, а вие. Така че, ако обичате - след табелата всичките, заедно със секирите и клубовете.

братле- тук не става въпрос за потекло, а за манталитет. селянин не е епитет за произход, а за начин на поведение. столицата на една държава трябва да е град за подражание, а не място за избиване на комплекси за малоценност. в момента това е село софия!

лияна и коцето-чалгарите са софиянци кореняци.

Ами то Маргините стоят зад собствениците на барчето.Кво се чудите.Скоро продължение..

нали така и така вървиме назад във времето хора живеят във вкъщи БЕЗ ТОК така, че това си е нормално.!!

и това НЕЩО някои хора се осмеляват да наричат европейска държава.....боже боже......

това не е първият път, няма да е последният ...

ъм тъи то, коит не сади картофи, го избива на магарии......

Крайно време за реална борба с престъпността и мафията! Какво трябва да се случи, за да се направи нещо реално?! Всеки знае, че мръсните пари са основен стълб на българската икономика, политиците са обвързани с мафиоти и престъпни дейности, известни спортисти, общественици, хора на културата са или действат заедно с тях. Мисли ли си някой, че това не се знае в Брюксел? Има ли сили ГЕРБ и полицията да направи нещо - вече мина достатъчно много време от мандата, а освен твърдост към незначителни келеши и провалени дела в съда, други действия срещу мафията липсват. ( И защо полицията няма инсталирани камери срещу тези свърталища и как ни пазят от тероризъм, щом не са ги задържали вече)

Гражданите имат камери - има и безплатни сайтове като wwточкаcom Нека гледаме всички EyeSpyFX също

А бе в кой век живеем и какъв европейски съюз о мила моя родино

Всичко е от добър , пълноценен живот, по Боковски .......Така е, другари !

Welcome to the wild wild west!

не знам да се смея ли, да плача ли...

това беха мои абсулвенти,които си подготвят дипломната работа

Ахам, с дипломен ръководител Бойко Борисов.

Побъркан народ! Всеки ден простотии!

Признавам дискотеки само с моите дискове!

Такива свърталища трябва задължително да са оборудвани със записващи камери.

И камери в тоалетните, които директно да предават в полицията :)