БПЦ получи почетния знак ”Шофар” за спасяването на евреите

Българската православна църква бе наградена от еврейските общности в Израел по повод спасяването на българските евреи през XX в.

Обратно в новината

Коментари - БПЦ получи почетния знак ”Шофар” за спасяването на евреите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин президентът е обект на атака от страна на еврейските окултисти. Желателно е да си изхвърли всички получени от тях данаеви подаръци, желателно в течаща вода. Това се прави когато са обработени. Един от номерата на евреите и то основен са въздействия със сатанистките им сили и ритуали за подчиняване на хора. Особено на властови позиции, чрез извършване на енергоинформационна атака. У жертвите, като президент, Патриарх, правителство са подали обработените предмети. Не случайно Плевнелиев ходеше и действаше като зомби. И беше редовен посетител на синагогата, докато там се извършват техните ритуали. Падението на България е започнало с инфилтриранбето на агента на Синдреона Сара, като жена на българския цар Иван Александър. Разделянето му с предишната жена е станало по подобни механизми. Което са си съвсем природни закони в действие, но използвани от тези, които ги познават. За добро или лошо. Но това познание дава превъзходство над останалите. Всички предмети, получени от евреи трябва а бъдат изхвърлени, дори да не вярва в този тип нападения. Българинът трябва да покаже, че е научил добре уроците от историята ни, както нуждата, да държи евреите далеч от себе си и от България. Това вече става въпрос на физическо оцеляване на българският народ.

Българската Православна Църква да изказва пред Израел , че Исус Христос е причината за това милосърдно дело - спасяването на евреите през ВСВ. ИСУС Христос , с чието име се назоваваме- християни е казал " милост искам , а не жертви" и нашия народ - българския е последвал примера на своя Спасител Христос. Изявявайте името на Исус Христос и изповядвайте Неговата благост и милост.Господ да благослови българския народ.

Стига с тия ве.... За българските българи кой ще пусне сълза и положи венец?

да бяха помогнали безплатно на някое болно дете, което се нуждае от лечение в чужбина,една болница да бяха построили, като благодарност, или стадион, нещо , което да е за хората за народа, не, те си чакат паричките и докато не се съберат паричките, няма лечение и милосърдие, Неблагодарници ! , затова всички по света ги обичат толкова много !

Всичко това е театър и заблуда, искат властта в България. Това е тяхно нападение.

по света не знаят ништто за спасяването на наще евреи даже има обратна пропаганда благодарение на наще спасени евреи и птомците им затва па навсекаде се бутат руснаци да се прават на евреи и хвалат

евреите наистина дори в чужбина ни уважават и са ни благодарни. говорим с един учител и накрая завършихме скромно: "аз съм евреин." "а аз сам българка :-)"

спасихме ги ,та цъфнахме и вързахме ! талмудистите са царете на всички пороци !и много обичат да се прикриват зад български имена ,за да ги правим президенти,премиери . ако бпц спасява убийците на бг християни -тя да ври вечно в казана -прошка за тези продатели не може да има ! бпц не е спасила нито един българин ,а е допринесла изключително много за убийствата на хиляди .

БЪЛГАРИ ПАЗЕТЕ СЕ И НЕ ВЗИМАЙТЕ ПОДАРЪЦИ ОТ ДАНАЙЦИТЕ.

Ама моля, ви се!!! Русската църква допринесе за това - само и единствено РУССКАТА! Повтаря, Русската и не Българската, Полската, Украинската или Финландската.

Нашите евреи са спасени само временно. От вагоните със значките право в концлагерите на цар Борис, Белене, Гонда вода и Ловеч. Ако не беше победата на Червената армия те задължително щяха да бъдат в Треблннка, заедно с 12 500 евреи от новите земи, кито фашистката власти изпрати по рано там. Отделно Окупационния ни корпус в Сърбия избива 6 200 души, които преди 2 г. са обявени за светци от Сръбската църква

да тва е явно благодарно евреиско мнение

Кога разбра че Руския патриарх е от КГБ бе клавиатурен мишок смотан ? Както и телевизионера виепремиер разбра, че той се е занимавал с цигари и е руско ченге? По принцип, всички попове, ходжи и равини са служители на сигурността във вяка държава , а най-паче в САЩ. И това е нормално, няма са сложат циганин от пазара или джендър, който не е влизал в казарма и не се е клел във вярност към държавата. И коъто продава майка и родина за 5 евро.

Да, чедо, разбира се и аз за това се гордея, че съм служил на КГБ а не на Господ. Долу Господ, горе КГБ и великият президент Путин. И няма спор, щом в родната Россия всички с килимявки сме от КГБ (няма как, преди това Сталин изтрепа попчетата предатели), значи навсякъде по света е така, особено в Кравария.

Относно намека за джендър чедо не знам какво имаш предвид, но дядо ти поп Кирил докато си карам яхтата има поне 2-3 момченца на 13-14 години. Ние поповете сме доста джендър според твоята русска терминилогия, чедо! Между другото ти на колко си, чедо?

е заслужена в миналото от други наистина достойни църковни служители, сегашната БПЦ не е това, което е била.

ти какъв си бе ?

само искам да кая, че в израел има балгарски евреи които не са на това мнение че ние сме ги спасили.лично в прав текст са ми заявявали че хитлер е започнал да губи воината и комунистите от русия са ги спасили.

В Израел повечето от потомците на българските евреи казват Благодарим на българите. И мразим комунистите. И го вярват. Но кому мафията е изцяло превзела и Израел и България.

Захарова какво каза по въпроса?

първо чака да види как ще си отвори устата Симеонов и дали ще го направи така срещу равините и евреите ?

Браво все пак това е знак на признателност към БПЦ.А какво значи точно този знак ако знае някой може да пише.

Толкова са БЛАГОДАРНИ че запалиха Православна Патриаршия преди 2 години в Иерусалим