Лукарски: Не сме обсъждали да се явим на избори с НФСБ

Не вярвам да се стигне до предсрочни избори заради Истанбулската конвенция, не сме обсъждали общи стъпки с НФСБ, заяви лидерът на СДС Божидар Лукарски.

Обратно в новината

Коментари - Лукарски: Не сме обсъждали да се явим на избори с НФСБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Знаем Лукарски, че вие сте много близки с партийката на Валери Симеонов. Направо сте от една и съща кръвна група. Затова и аз съм се чудил, какво общо има между "Атака" да речем и партйката на Валери Симеонов. Аз виждам само различия и никакви допирни точки. Различията са съществени. Хората на Симеонов са против "Южен поток", АЕЦ"Белене" и силно мразят Русия. А се наричат "патриоти"! Как става това,един господ знае. Самият Валери Симеонов винаги е бил готов да го приемат в Реформаторският блок и то на ръководна длъжност. Изключително подходящ е. Така че съюзявайте се, тъкмо по-лесно да се ориентират хората.

Какви са тези СДС, ДСБ, Реформаторски блок, Да България, че и БСП/с Корнелия Нинова/ - всички те са проекции на злият гений на Иван Костов. Ами вземете и банковата система /банките/ съдебната система...все още се уоравляват от хората на Костов, а самият той е продукт на ДС!

Лукавски, да ти имам зализания перчем. Колкото до Боко Тъпото - този плазмодий няма потенциал да завършва нищо докрай. В подкрепа на това - никога не е изкарвал пълен мандат досега, откакто е на дръжванната хранилка. Винаги се издънва, снишава се, подава оставка и после възкръсва като фениск, само че български - ношият възкръсва от лайняната маса. Естествено, Тъпото ще спечели следващите избори отново, както се казва в един стар виц с Цецо Тъпото, който му носи една добра и една лоша новина след поредните избори. Добрата - герп отново печелят изборите, лошата - никой не е гласувал за герп. В този каламбур се крие тъжната истина за политиката в БГ.

деер

Някой виждал ли е Лукарски да върви повече от 2 крачки без да се изпюе? И какво доверие да имат хората ?......

Това е положението, Лукарски - сами си го създадохте! Няма кокалчета за гризкане, а само дръвца! Като погладувате повечко време, току виж се отрезвите, кое може и кое не, ама не бих се обзаложил за това!

Тия нарекли се ''автентичното дясно" още ли мърдат!? Костови квазимодоподобни недуразумения! Айде при Костов в небитието и тъмната част на историята....

Просто "трикаджии" които искат да се докопат до парламента и до властта.

Шилo

На този политически труп защо му дават трибуна?!?!?!

Лошо! Лошо начало на работната седмица с тия восъчни фигури от политическото минало с техните обичайни лунатични брътвежи! Кого интересуват глупостите и коментарите на някакъв си представител на себе си, жена си и един файтон реститутки, може би?! Сами си изпортиха "синята идея", награбиха по някой граж или склад в някое село, кой успя да се вреди за посраник или консул в странство - той там се и омъжи/ожени и си остана в мечтаната чужбина, а масата се попиля и се направи на царедворци, а после - и на гербаджии ... А тия восъчни фигури си останаха сами да обикалят студиата и да си брщолевят старите песни и черни прокоби ... Защо постоянно им се прави безплатен пиар, или те сами си плащат да ги показват периодически?!

Нужни са за имидж на следващия нов парламент,а защо не и за смокинов лист на едно управление ДПС+Герб?

Глупости! От самото си появяване досега, от ГЕРБ винаги са отхвърляли коалиция или сътрудничество с ДПС! Всякакви техни ръководители на всички нива, а особено ББ и ЦЦ, винаги са казвали, че няма да се коалират с ДПС. Водят преговори за подкрепа на правителството по принцип, защото трябва да има правителство, но - до там! Не само, че не ги искат за партньори, а им отнеха доста места по традиционните градове, където ДПС печелеше поради числено превъзходство и лъжи за населението! Глупостите за "управление на ГЕРБ с ДПС" ги измислят тъпите бесепари преди всички избори, за да плашат хората! В същото време, при всичките свои управления досега, самото БСП винаги е било в коалиция с ДПС и дори с техния мандат! Щото са лъжци и мошници, алчни за власт, а някакви пенсионери все още им се връзват! Самозалъгвайте се пак - и пак ще изгубите - както винаги през последните десет години!

беше мнооого,ама мноого подготвен като министър на икономиката.Наглец.

Предстоящото обединение на ДПС, Дост и НПСД говори за подготовка за предстоящи избори след европредседателството. Истанбулската конвенция ще бъе приета с гласовете на Герб,ДПС,Воля.. а защо не и с няколко гласа от НФСБ ако се налага.... Каракакачанов и Сидеров нямат полезен политически ход освен оставка..Симеонов също ще е съгласен...но ОП ще се разпадне точно заради него защото Симеонов е наясно че ОП вече е губещо.... Доган ще вкара доста по-голям брой депутати при едно обединение на трите партии,или поне достатъчен брой за коалиция с Герб.... За мен ни предстои това....И Ще излезе Баце да ни обясни....Както ни е подредил народа....

НА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП! Валери

СПОКОЙНО,НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ. БОЙКО Е ДОСТАТЪЧНО ОПИТЕН И ЩЕ ГИ ИЗБЕГНЕ. ЩЕ СЕ СКРИЕ ЗАД РЕШЕНИЕ НА КС, КОЙТО ЩЕ ОТХВЪРЛИ ИК, КАТО ПРОТИВОРЕЧАЩА НА КОНСТИТУЦИЯТА. ТАКА ВСИЧКИ ЩЕ БЪДАТ ВЕСЕЛИ И ДОВОЛНИ.