Бойко Рашков: Такова нещо не съм виждал, никой не може да каже колко точно са жертвите

Ще разпознават загиналите с ДНК анализ, обяви директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този Рашков, все не е виждал и не е чувал, а по цял ден ръси сплетни и клюки чути от лелките на женския пазар.

А 14-те войничета, които изгоряха на околовръстноно не видя ли, боклук милиционерски?! Нали тогава беше главен следовател на комунистическата кочина! Оставка, Дамаджано! Оставка, Комитова!

Да попитам гербопитека, който пише за трима под различни имена, за кого за напъва? Гербо-депесарските гниди изгубихте изборите през април, изгубихте изборите през юли (от Слави Чалгаря, хи-хи-хи!), изгубихте изборите през ноември, изгубихте и президентските избори, на които Президентът ви прегази като танк - плужек. Няма вече кой да ви чуе, герберасти. Даже Тиквата ви ви отеба с 200 и отказа да ви представя в парламента след като накара да гласувате за него, хи хи хи! Или просто нуждата да бълваш простотии и лъжи е непреодолима, а, герберастче! Хи-хи-хи!

Тоя па пак seре навътре, пробит ОФ гъz, ха ха ха!

И аз не бях виждал 12 тоалетни и личен асансьор ама се оказа, че ги има!

Къде ги видя, я дай снимки, нещо? Лично ли си обикалял като боковата Мата Хари? Пък асансьор как да не си виждал, боковият Цвъкьо нали си има частен?

До сега само Борисов му се привиждаше ,,ужасяващо,,.

Този е с маталитет на махленска клюкарка. Всички говорят делово и професионално, само той с просташкия си език и със зловещи подробности се опитва да впечатли ,,публиката,,. Много грозно.

17 имота да откраднеш

Още не сме оплюли червената служебна хунта за 9 жертви в дома с.Орляк, и страшна автобусна катастрофа на скоростен път, проектиран,строен и приет от Станишевото триуродие с 46 жертви и някак си не успяхме да разберем,че за един ден са загинали 254 българи за деня от Ковид-19. Червен Армагедон.

ОПГ ГРОБ СА ВИНОВНИ!!!!

Взривно устройство в багажното отделение.

Магистралите и на брат му от Македония автобусите.

Истерията в момент на изпитания е най- лошият съветник. Загубата на човек винаги е трагедия, особено от нашата глупост и безхаберие!

Вчера загинаха 254 души от ковид! Това трагедия ли е!

По скоро ежедневие...

хора не си губете времето да отговаряте на герб троловете. Платени са и си изкарват малката прехрана..

Трябват много високи изисквания към тези таралясници, които превозват хора да се въведат в Източна Европа. Източна Европа е бунище на стари Западно Европейски таралясници. Затова и катастрофите са толкова много. Този пишман превозвач ако не мозех да осигури изправен нов автобус е вън от бизнеса.

Чашков не е можал да си допие пак. И фъфли глупости.

Бог да прости загиналите. Но никой никога да не прости на простите, деградили и платени от ГЕРБ тролове, които със злобата и тъпотията си превръщат една трагедия в политическо събитие – с единствена цел да навредят повече. За такива гадове място в България не трябва да има. Същата “стока” са и господарите им. Бог да ги накаже всичките!!!

Слушай БСП тулупче- това е коментар, след като час и нещо гледам Нова телевизия и там всякакви БСП тулупи, включително водещата се опитват да ни убедят, че пътя, бордюра, мантинелата са причина за трагедията.

Ако е имало проблем с пътя, трябваше Рашков да прати полицаите не в СУ, а там да контролират движението. А госпожата с дантелите да направи проверка там, а не на Хемус. Кирчо вместо да прави клипове от дъното на празен язовир, да беше проверил този участък от магистрала Струма

Че за 6 месеца може ли да се посетят всички зулуми на ГЕРБ?

Бог да ги прости!

Много глупово казано. „Никой не може да каже колко са жертвите“ ? В Германия казват 46, в България 45...Брой оцелелите и пиши останлите загинали.

Какво искаш от пропаднал, долен пияница

Не е на добре в два след полунощ да прекъсват пиенето на чашков. Не е на добре. :(

простаците като теб да не се мислят за еталон, по който трябва да се измерват другите. Идиот нещастен.

Нека се разследват причините за трагедията без да се политизира. Нека поне в такива моменти не се делим на червени и сини, а да покажем че сме хора. Нека българската страна подходи приятелски към македонската и албанската, да покажем топли чувства като братски народ!

Всяка смърт е трагедия, но Рашков не се притеснява от оприличаването с пътниците на един паднал всекидневно 1 самолет българи. Във вторницоте, както и днес са по 2 самолета и на правителството не му пука.

Ваксини има ли - има!!!

Рашков, не бил виждал. А на 11.08.95 г на околовръстното, каква беше картинката. Пияницата много бързо е забравил

И под тази трагедия ли ще демонстрираме колко сме деградшрали?! Нека утре ръсим бисери, а днес да кажем само Бог да прости невинните жертви и кураж на близките им!

Не бъдете нагли и цинични пред смъртта.

Балканските КОЧИНИ са една безкрайна трагедия!! Единственото им спасение е окупация и пълен контрол от силите на цивилизования свят!!

Къде го ???

Загинали са наши братя, българи от Македония, да сведем глави, Господ да прости, светла им памет. Амин.

Мантинелата е била проформа. Вероятно и кола няма да удържи, камо ли автобус. Колчетата са разкъсали резервоара и е станала белята. Ако участъка е бил опасен, е можело да сложат бетонно заграждение. Тогава децата щяха да са живи и да се оттърват само с уплаха... Жалко за погубените животи...

Инженер-разбирач си ,няма мантинела която да спре автобус или камион и не маже ,и не трябва да има .

Защо тогава в Австрия правят мантинелите от бетон? Явно няма български капацитет да им отвори очите...

Вижте и първата новина над 200 коментара и 70% от тях са политизирани и като цяло гнусни. А 46 човека са умрели.... ВКЛЮЧИТЕЛНО ДЕЦА БЕ!!!!!

Истина.жалко за хората. Но тази статия е “написана” толкова неграмотно,че Ми се повръща. Срам и съчувствие нямате!!!! Как умират толкова хора в автобус през 21 век?

Тоя комунист не намалява пиенето , може да брои само до три.

ГЕРБЕРСКА

Ти виждаш само неща, които ги няма.

Симеонград ли, нищо че хванаха зам. кметицата със списъци и пари Нищо че половината цигански махали в България хванаха пак яко купуване на гласове. Пък това че в ГЕРБ имахте РЕАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ издирвани от ИНТЕРПОЛ.... много лошо говори за вас

Тоя Симеонград в Россия ли е бе товарищ?

Затвяряне на отсечката. Разследване. Разкостване на виновните. Затвор. Само това може да изтрие вината на държавата в тази ситуация. Всички лакърдии, политизиране и олигофрении в кофата.

Пречите ни на работата Дир бг

Чашков, ако ти не можеш да кажеш, трябва незабавно да си подадеш оставката! Досега се занимава с глупости, сега да видим как ще решаваш реални проблеми!

Много зле Някой нещи направи Сайта винумря

Спомнете си миналото и го сравнете. Когато комунистите вземат цялата власт винаги имаше такива работи. Спечелиха изборите миналия ден - вчера маса изгорели в дом за стари хора, а днес гробища на пътя. Узакони се новото управление от сатаната - вече могат да дерибействат. Курбанът за Звяра е даден.

!!!!!

Ни лайкове Нито се зарежда Станишевска изцепка пак

това че може би тоя сайт е бил на Станишев преди 10 години... незначи че сега пак е.. А И МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ НА КОГО Е САЙТА ВМОМЕНТА

Голяма трагедия !! И много прилича на падналия автобъс с българи по един дефектен път в страната. Защо в този участък има много произшествия и не са взети мерки ??? Веднага трябва: Анализ на проектирането на магистралата. Анализ на изпълнението на строителните работи и използваните материали. Проектантът и строителят със забрна да напускат страната до изясняване на случая. Светлинна сигнализация на опасния участък и патрулка постоянно там, докато не се прецени какво може да се направи за обезопасяването на мястото.

Голяма трагедия, Бог да прости загиналите!

Е трагедия за две години да умрат 23000 от грип. Само между другото.

Как можахте да сложите реклама точно на тази статия?

как работи интернетът

Ако има статия примерно за смъртта на американски президент, интернетът ще пусне ли реклами на нея? Зад всяко "работене" на хардуер или софтуер стои човек.

хем не разбираш и пак се опитваш да се правиш на умен. НЕ ЗАД ВСЯКО "РАБОТЕНЕ" на хардуер или софтуер стои човек... Да си чувал за AI.

Сега въпросът идва чия е вината? На този поръчал пътищата, на тези, който са го построили или на тези, който ги поддържат? Още колко българи трябва да загинат преди да се предприемат мерки. Вината е на всички и всички трябва да си излежат присъдите. Да почиват в мир!

Македонци пише, а не българи

Е трагедия за две години да умрат 23000 от грип. Само между другото.

вируса да го наричате грип

Акция на мвр за изборите ,рашков и комунистите на ви проверка

Такава трагедия е станала, а четейки коментарите, установявам все повече и повече, че ние сме простг народ до мозъка на костите си! Стига с Бойко, Радев и не знам си още кой! Научете се поне малко на смиреност! То, бива простащина, но това вече граничи с безкрайност! Трагедията е огромна...

Прост народ- скапана държава.

всеки ден все повече заприличаме на руската кочина- катастрофи, престъпност, болни и милиционерщина. Свърши се с европейското развитие на нашето Отечество..

Трагедия... мир на душите им.

Понеже темата ми е близка ще си позволя да коментирам по обстойно. Пътят е рехабилитиран преди Борисов. Има проект от 90- те години за изцяло ново трасе. 2019 са отпуснати 720 милиона лева. Реално трябваше да започне 2020г. Може да са чакали еко разрешение или заради Ковид да не са провели търг. Няма да напиша коя е фирмата , ще излезе в някакъв момент. Фирма- касичка, навързани са асфалтови възли( пестят от добавки), строителен контрол и лабораториите по качество, самата Агенция Пътища. Част от парите отиват към западни консултанти. Грубо казано, към 30-40% е откраднато, при нормален процент на крадене 5-8%. Вие откъде мислите някои си купуват коли за по 200 хиляди и имоти за милиони? Пътят, укрепването на пътя, завоите, виражите, наклоните, , наклонът, подложката, самият асфалт- от всичко са спестили ! Съболезнования на семействата, имало е десетина деца ! Няма думи да се опише !

че всички знаят за крадците.