Коментари - Нинова: Борисов е страхлив. Цветанов: Това е смехотворно | Днес.dir.bg

Нинова: Борисов е страхлив. Цветанов: Това е смехотворно

БСП обвини премиера Бойко Борисов, че е страхлив, защото не е в НС, където ще бъде гласувана оставката на проф. Николай Петров и избран новият здравен министър.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов е страхлив. Цветанов: Това е смехотворно | Днес.dir.bg

Коментари

ДР. НИНОВА, НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ТИРАЖИРАТЕ ЕДНИ И СЪШИ ЛЪЖИ? ОТ СТРАНИ ИЗГЛЕЖДАТЕ КАТО ПОВРЕДЕНА ПЛОЧА НА КРЕСЛИВА ЛЪЖКИНЯ! КАКЪВ Е БОЙКО БОРИСОВ ТРИ ПЪТИ ПОДРЕД МУ ДАДЕ ОЦЕНКА ИЗБИРАТЕЛЯ , А НЕ ВИЕ!ТОВА ЛИ ВИ Е КОНСТРУКТИВНАТА ОПОЗИЦИЯ- ПЛЮЕНЕ ПО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ? И ОБРЕЧЕНИ ОПИТИ ДА СВАЛИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО!

"Тогава в атака влезе лично лидерът на БСП Корнелия Нинова." На псевдо-Тайфуна "Ел Ниньо-ва" не трябва да се реагира - тогава тя престава да съществува за обществото... Когато БСП се отърве от "селската пръчка" и 10-тината клакьори около нея, ще има шанса да заприлича на някаква партия... До тогава по-полезна от нея за ГЕРБ няма!

Корни, за разлика от Иво Дебило, тези от ГЕРБ подават оставки.После едни се приемат,други не ,ама подават. А проф.Иво Дебило кога ще подаде?

Прелъстен и изоставена или започната и недовършена, Нинова все ще е едно назад. Бил тъп, страхлив, грозен, а как ли вечер не излиза от банята изпотена с неговата снимка. Той е всичко онова, което нито един мъж в нейната партия не е.

Другаря Борисов не обича да стои пред народните избраници , не обича да застава лице в лице с проблемите , на само как обича да стои другаря Борисов пред Юнкер , като мазен пудел с предан поглед.

Бай Бойко не е страхливец. ТОЙ никога не е присъствал в парламента дори при дебатите и гласуванията на бюджета - основния закон на РБ; Бай Бойко не може да надскочи себе си и мястото МУ не е там, където няма условия за цирк. Циркаджия! .. Цв. Цв. :"Да наричате премиера страхливец е смехотворно..." Цвъки да прави анализи, е дебилотворно.

Една жаба казала : "Ква!" и всички други жаби заквакали. Дебил е лице, което не може да се грижи за своите дела и му трябва настойник. Поставят го под пълно запрещение и му се отнемат всички права, като се приравнява до малолетните деца. Сега като решихте да си излеете мъката, че не можете да взимате решенията вместо народа и да го грабите какво ще правите?

Като е толкова "храбра"др. Нинова да видим КАК ще гласува закона за отпадане на ДАВНОСТТА на бг. приватизацията???

на собствената си лакомия. Взел е мръсни пари и след рушвета става напълно зависим заедно с цялятя е си фамилия. Тези не се шегуват, документират с детайли взимането на комисионната със съответен снимков материал и всичко както си му е редът. това не са българските страхливи бизнесмени. И както доволният облагодетелстван си мисли как ще си ги харчи на воля, така в един момент схваща, че а не изпълни и най-дребните нареждания, а някой от фамилията се самоубил, сгазен привидно случайно и пр. Схваща и че няма местенце на земята, където да се укрие от дългите пипала на военно-промишления капитал и почва да танцува танца на нестинарката ББ - сутрин каже едно, на обяд друго, вечер - трето. И така до гроб. Честито!

Нали съм си будала - през главата ми най- често минават имената на Таско.Желко и тяхната КУрвелия. Може би защото са най- извисени ителеиуално

Борисов не е страхлив. За да се изпита чувство на страх е необходим работещ мозък. При Борисов мозъка липсва.

Не само страхлив, но и подъл и престъпен.

си ТИ, Борисов, че да се слагаш над състава на Народното събрание?Кой ти дава това право?Ти, господинчо си един егоист - нихилист и нищо повече!

ГОВОРИ ЗА ДИРБГ, ВАС ЛИ ЩЕ ПОКАЗВАТЕ НА СНИМКАТА?

ГРУХЧО кога ще бие през ръцете Султана,затова,че граничари биха българин на наша територия?

Къде е Боко?

Ще го призная за смел, като го видя как лично повежда на фронта войниците във войната, която подготва заедно с прозападните си дружки.

И ГЕРБ и БСП са маскари и крадци И се карат кой да краде първи Естествено че са страхливи Крадците са страхливи Ако бяха смели щяха да са бандити

Уважаеми дрогари и дрогарки, добре е да знаете тайната на ББ-харизмата в политиката- тя е неговата непретенциозност. А вий сте префърцунени. И на какво отгоре, питаме ний, 80-те %, а отговор от вас няма, няма и да има.

нинова,бойчев и прочее рашистка гнус за пореден път ни показаха защо трябва да гласуваме винаги за Бойко,ГЕРБ и Европа!

Бабв изживява пубертета. Атакува, атакува.

Разбирам я корнелията, че иска да се види с любимия си Бойко Борисов, но за това трябват двама .....ха-ха-ха! Тя изглежда получава оргазъм само като го зърне отдалеч?

като озлочестена ученичка си, алуминиевото фолио за шапки в Метро е с намаление в момента, тичай, че е на свършване.

Росе, по себе си ли съдиш? Сигурно ти пък получаваш множествен оргазъм, като младите репортерки, дето се тълпят около Винету, с влажен поглед и отворена уста!

Корни сигурно получава някакви тръпки като види Бойко, ама пък него явно го тресе СТРАХ, и за това не може да се видят ... тя жената ясно го каза - СТРАХЛИВЕЦ е Бойко

Не си права, Нинова. ББ не е страхливец, той е предводител на дебилите, колкото и % да са те.

Че Тиквеникът е страхливец е известно дори на малките деца в България. Нали затова не можа да стане дори водеща мутра, а си остана един обикновен уличен лейтенант, бияч, който пазеше колите на големите босове! Нали затова винаги, където ходи около него се строяват поне 4-6 охранители от НСО. Страх го е да не би Йоца Амстердама или някой негов човек да си спомнят, че някъде там на една опустошена територия един смешник се упражнява върху гърба на един изстрадал народ. А иначе, когато около него са една две роти се прави на голям куражлия и убива с гранатомет някакъв кърски бандит. Но най обича да се дърви и да чупи стойки, когато са го накачулили млади репортерки и дърти парантии от женски пол. Тогава е такъв герой, такъв юнак! Няма друг като него!

в добавка, джобния тенис, лекия наклон на главата. В добавка и забяването му на говора когато нещо сложно му се каже! Той е пример за ония 80% от племето дето го подкрепят!

Ама то става опасно, че както са тръгнали скандалите от Холивуд, току виж някоя нашенка вземе да осъди човека за сексизъм. Че той види ли жена да иска снимка с него, веднага я притиска до могъщото си рамо.

Когато един журналист, писател, някой шоумен, нарече в коментар или предаване репортерките пуйки, това може да мине за остра шега. Но ако това направи един министър председател? Точно това направи премиерът Борисов. Усмихнат и щастлив каза, че журналистите крякали като пуйките на съседа му. После допълни към заобиколилите го репортерки Не ви обиждам, че сте пуйки, да не кажете, ами просто точно така прлъ, прлъ, прлъ Всички около него се усмихваха щастливи. Щастливи като пуйки, наистина. Е, нямаше ли поне една, един да се засегне, да възрази нещо? Не. Хилеха се на шегите на Борисов, както навремето се хилеха на шегите на т. нар. Тато Тодор Живков. И сравнението не е в полза на сегашния Тато. Онзи селянин от Правец без образование беше по-въздържан и възпитан, в сравнение със сегашния инж. д-р, генерал лейтенант. Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце?

Този за 9 год. така ни оправи ?

ЕДинствена полза от ЕРМЕНКОВ И НИНОВА е бързия ориентир - твърдиш обратното на тях и то еправилното.

описваш твоя образ и пример и групата от която произлизаш 80%

КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Знаете ли, че въпросният "КАРАТЕ - БУДА/БАТМАН-"герой"", позорно е избягал от състезание по карате през 1984та, след като видял как счупили челюстта на негов съотборник .....

Бащата на бойните изкуства у нас Валерий Найденов, не се изказваше много ласкаво за Бойко Борисов Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз още мога ли да не играя. Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи. И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист... При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист, той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал.

цецо, питай я веднъж, от трибуната Hин-овца, да не би да е влюбена в премиера, че все иска срещи с него и да видиш как ще се скрие!!xaxaxaxaxa

Someone

На Корнелия най-много ѝ приляга да се държи като махленската скандалджийка и тя това и прави.

Тоя "момък" не е само страхлив !Той е известен лъжец , подъл като градски плъх , наркопроизводител , крадец на коли , убиец осъден от Европейския Съд !А нашите дебили го направиха незаменимия Премиер , който се поставя над Парламент , над Главен прокурор и над Конституцията!ЩЕ Я ПАТИ МНОГО СКОРО!

Пожарникарят заслужава титлата "най-голям страхливец" на годината! Страх го е от лекарите, страх го е от пенсионерите, страх го е от Брюксел, страх го е от протести, страх го е от Меркел, страх го е от Маргини брадърс, страх го е от Нинова, страх го е от реформи, страх го е от железничарите, страх го е от земеделците, страх го е отговорност, страх го е от майките, страх го е от онкоболните.

Пропуснал си кмета на Симитли....

Благодаря за забележката. Следващия път ще го включа и него в списъка.

Лекарите лекуват хората, но не могат да излекуват здравеопазването, не им е работа. Финансист е правилната кандидатура.

Какво иска БСП?

да саботира!!

Учителят по физкултура в помощно училище нещо се е разпищолил! Мисля че е време някой да му набие чомберите на пипонестата кратуна! Вече взе да се изживява, като Лаврентий Берия!

Кой и се връзва на нинова?Това е само за електората,а той е толкова отчаен и оставен без надежда за нещо добро ,че е напълно апатичен. Ако падне гроб,кой е алтернатива?Никой ,всички са от една партия,партията на хиените.Вече за тях българите сме мъртавци.

Очевидно Цветанов се е вързал. Нали все пази гърба на боса. дали му плащат двойна заплата да се държи да стои на амбразурата?

На левите и на по малко левите т. е. на БСП и ГЕРБ алтернативата е истинските десни.

Той наистина е страхопъзльо. Няма как иначе да обясни защо няма въпрос по който на едно и също мнение в продължение поне на два дни. Това не е даже гъвкавост или дипломация, това е НАГАЖДАНЕ КЪМ ТОВА ОТКЪДЕ ИДВА СИЛНИЯ ВЯТЪР.

Отсъства при освобождаването на всичките си министри откакто е на власт....оповести Жаблянов и прочете всички един по един.

Ето. Пак министър е избран от ГЕРБ. Пак не е от БСП. Катастрофа. Светът загива. Не дават на БСП да има министър. Москвааа, Москвааа, гаврят се с БСП, ела помагай!

Не е страхлив, бе- рита някъде! Щото не е ден за селфита!

Някогашен министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на ЕТ "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствена глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

И виждаме как почти незабележимо Му се преправя път към най-високия пост в държавата, който сега по наш избор заема достоен, интелигентен и смел мъж!

И докога смятат да "оправят" здравеопазването сменяйки здравните министри, без да реформират системата на здравеопазването? Май и едните и другите в НС нищо не предлагат освен надплюване.

Не се разбира какво искат лудите дебили от БСП сега? Петров да остане или да напусне? Сега за какво се потят лудите дебили?

изобщо не пожела да си отвори устата пред депутатите и да представи някаква концепция. Тоя си знае че не е избран,а назначен какво да очакваме тогава от такъв?

Всички партии ,когато бяха на власт крадяха .Но ГЕРБ , не само че крадат в пъти повече , но там са събрани възможно най-простите, най-наглите и най-необразованите, начело с Еднокнижния Тупанбаши . След като голяма част от българите си ги харесват , това потвърждава квалификацията на проф. ИвоХристов за българите.

"сичкото", дебил на бе-си-пето, пак са тука и квичат!;)

Лъжи и пак лъжи и лъжи. Само слепци и лъжци не виждат нито стабилната икономика, нито стабилните финанси, нито външно политическия успех, нито нарастването на доходите, нито намаляването на безработицата, нито завръщането на българи от чужбина. Лъжливи черногледци на които им се иска да е зле , за да могат да се докопат пак до нашите пари. Няма да можете. Лъжете. Кучетата лаят, керванът си върви.

"стабилна икономика" - без производство... "стабилни финанси" - колко ли милиарда станаха кредитите опоскани от БОКо "за нищо"?... "външно политически успех" - "гълъбчето" цвъкна курешки върху всички... "нарастването на доходите" - с тези "доходи" българите не могат даже да погребат починалите си от недоимък роднини... "намаляване на безработицата" - 300000 неработещи нищо българи не се водят на отчет...!!! "завръщането на българи от чужбина" - несравними двама, трима с хилядите предпочели "Терминал 2"... Дааа...!!! ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ...!!!

Не са лъжи това, наричат се "опорни точки" .... чудя се как не можеш да го разбереш това, трябва да се говори политически коректно :)))

Всички знаем че е страхлив,още от едно време ,като се криеше зад гърба на Пашата,само 80% герберски олигофрени не знаят

то пък, 20% от лошият маT*рял всичко знаете!

Всичко не знаем,но знаем че си герберски олигофрен,който харесва БКП

Замислих се за министрите от ГЕРБ в здравеопазването - 12. Много ми се струват, но ще приема бройката за вярна (за сега). Герб са управлявали с прекъсвания от 2009 до 2017. Това са 99 месеца общо (слагам и декември). Изваждам 14 месеца за Орешарски. Изваждам 3 месеца за Герджиков. Изваждам 8 месеца за формиране на правителства и загуба на време около избори. Остават 99 - 25 = 74 месеца. 74:12 = 6,16 т.е. средната продължителност на "мандата" на един министър на здравеопазването от ПП ГЕРБ е 6 месеца и 6 дни ....... Или греша ?? Като се замисля, не съм преброил министрите дали са 12, може и Нинова да ме е подвела .. и пак като се замисля, очаквам ДЕБИЛИТЕ да ме попитат защо не съм изключил и правителството на Марин Райков :))) Поправете ме, където смятате че греша ... но 6 месеца мандат ми се струва в тясна корелация с корупционния натиск в системата на здравеопазването. Лъже ли Нинова (за 12 те министри), или Бойко има проблем с корупцията в здравеопазването ?????

Ако един Министър на здравеопазването се задържи дълго на поста си - той удобен ли е на мафията или й пречи? Изключвам министри, които се дънят с поръчки за близките си.

Има ли МАФИЯ в страната България ?! - Да. И още как .... Дори е по-правилно да се каже, че МАФИЯТА си има страна. МАФИЯТА в България от какво краде най-вече? (щото тя принципно краде от всичко) - От строителство - ами тогава да погледнем колко министъра са се сменили в МРРБ - 3 ма. - От еврофондове; 1-2 ма ? - От енергетика и горива; - От земеделски субсидии; - От туризъм; - От финансови операции и кредити - 2-3ма министри; - От всичко останало ..... Та отговорът най-вероятно е, че за МАФИЯТА е удобно министърът да стои дълго време, АКО: 1. КРАДЕ ЯКО и не се ослушва; 2. Не прави издънки, от които може да пострада "бизнеса" на МАФИЯТА При всички случаи, честата смяна е индикатор за сериозни проблеми и потенциален корупционен елемент. Иначе, по всички учебници се посочва като индикатор за корупция дългото застояване на едно място .....

Очакваме пране на пари, закриване на болници и никаква промяна в обслужването на човека.Поне два профилактични прегледи в годината трябва да осигури министерството на хората, това е грижа за тях. За децата също да се осигурят профилактични прегледи.Лекарите са станали търговци.

Коментари - Нинова: Борисов е страхлив. Цветанов: Това е смехотворно | Днес.dir.bg

Нинова: Борисов е страхлив. Цветанов: Това е смехотворно

БСП обвини премиера Бойко Борисов, че е страхлив, защото не е в НС, където ще бъде гласувана оставката на проф. Николай Петров и избран новият здравен министър.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Борисов е страхлив. Цветанов: Това е смехотворно | Днес.dir.bg

Коментари

ДР. НИНОВА, НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА ТИРАЖИРАТЕ ЕДНИ И СЪШИ ЛЪЖИ? ОТ СТРАНИ ИЗГЛЕЖДАТЕ КАТО ПОВРЕДЕНА ПЛОЧА НА КРЕСЛИВА ЛЪЖКИНЯ! КАКЪВ Е БОЙКО БОРИСОВ ТРИ ПЪТИ ПОДРЕД МУ ДАДЕ ОЦЕНКА ИЗБИРАТЕЛЯ , А НЕ ВИЕ!ТОВА ЛИ ВИ Е КОНСТРУКТИВНАТА ОПОЗИЦИЯ- ПЛЮЕНЕ ПО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ? И ОБРЕЧЕНИ ОПИТИ ДА СВАЛИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО!

"Тогава в атака влезе лично лидерът на БСП Корнелия Нинова." На псевдо-Тайфуна "Ел Ниньо-ва" не трябва да се реагира - тогава тя престава да съществува за обществото... Когато БСП се отърве от "селската пръчка" и 10-тината клакьори около нея, ще има шанса да заприлича на някаква партия... До тогава по-полезна от нея за ГЕРБ няма!

Корни, за разлика от Иво Дебило, тези от ГЕРБ подават оставки.После едни се приемат,други не ,ама подават. А проф.Иво Дебило кога ще подаде?

Прелъстен и изоставена или започната и недовършена, Нинова все ще е едно назад. Бил тъп, страхлив, грозен, а как ли вечер не излиза от банята изпотена с неговата снимка. Той е всичко онова, което нито един мъж в нейната партия не е.

Другаря Борисов не обича да стои пред народните избраници , не обича да застава лице в лице с проблемите , на само как обича да стои другаря Борисов пред Юнкер , като мазен пудел с предан поглед.

Бай Бойко не е страхливец. ТОЙ никога не е присъствал в парламента дори при дебатите и гласуванията на бюджета - основния закон на РБ; Бай Бойко не може да надскочи себе си и мястото МУ не е там, където няма условия за цирк. Циркаджия! .. Цв. Цв. :"Да наричате премиера страхливец е смехотворно..." Цвъки да прави анализи, е дебилотворно.

Една жаба казала : "Ква!" и всички други жаби заквакали. Дебил е лице, което не може да се грижи за своите дела и му трябва настойник. Поставят го под пълно запрещение и му се отнемат всички права, като се приравнява до малолетните деца. Сега като решихте да си излеете мъката, че не можете да взимате решенията вместо народа и да го грабите какво ще правите?

Като е толкова "храбра"др. Нинова да видим КАК ще гласува закона за отпадане на ДАВНОСТТА на бг. приватизацията???

на собствената си лакомия. Взел е мръсни пари и след рушвета става напълно зависим заедно с цялятя е си фамилия. Тези не се шегуват, документират с детайли взимането на комисионната със съответен снимков материал и всичко както си му е редът. това не са българските страхливи бизнесмени. И както доволният облагодетелстван си мисли как ще си ги харчи на воля, така в един момент схваща, че а не изпълни и най-дребните нареждания, а някой от фамилията се самоубил, сгазен привидно случайно и пр. Схваща и че няма местенце на земята, където да се укрие от дългите пипала на военно-промишления капитал и почва да танцува танца на нестинарката ББ - сутрин каже едно, на обяд друго, вечер - трето. И така до гроб. Честито!

Нали съм си будала - през главата ми най- често минават имената на Таско.Желко и тяхната КУрвелия. Може би защото са най- извисени ителеиуално

Борисов не е страхлив. За да се изпита чувство на страх е необходим работещ мозък. При Борисов мозъка липсва.

Не само страхлив, но и подъл и престъпен.

си ТИ, Борисов, че да се слагаш над състава на Народното събрание?Кой ти дава това право?Ти, господинчо си един егоист - нихилист и нищо повече!

ГОВОРИ ЗА ДИРБГ, ВАС ЛИ ЩЕ ПОКАЗВАТЕ НА СНИМКАТА?

ГРУХЧО кога ще бие през ръцете Султана,затова,че граничари биха българин на наша територия?

Къде е Боко?

Ще го призная за смел, като го видя как лично повежда на фронта войниците във войната, която подготва заедно с прозападните си дружки.

И ГЕРБ и БСП са маскари и крадци И се карат кой да краде първи Естествено че са страхливи Крадците са страхливи Ако бяха смели щяха да са бандити

Уважаеми дрогари и дрогарки, добре е да знаете тайната на ББ-харизмата в политиката- тя е неговата непретенциозност. А вий сте префърцунени. И на какво отгоре, питаме ний, 80-те %, а отговор от вас няма, няма и да има.

нинова,бойчев и прочее рашистка гнус за пореден път ни показаха защо трябва да гласуваме винаги за Бойко,ГЕРБ и Европа!

Бабв изживява пубертета. Атакува, атакува.

Разбирам я корнелията, че иска да се види с любимия си Бойко Борисов, но за това трябват двама .....ха-ха-ха! Тя изглежда получава оргазъм само като го зърне отдалеч?

като озлочестена ученичка си, алуминиевото фолио за шапки в Метро е с намаление в момента, тичай, че е на свършване.

Росе, по себе си ли съдиш? Сигурно ти пък получаваш множествен оргазъм, като младите репортерки, дето се тълпят около Винету, с влажен поглед и отворена уста!

Корни сигурно получава някакви тръпки като види Бойко, ама пък него явно го тресе СТРАХ, и за това не може да се видят ... тя жената ясно го каза - СТРАХЛИВЕЦ е Бойко

Не си права, Нинова. ББ не е страхливец, той е предводител на дебилите, колкото и % да са те.

Че Тиквеникът е страхливец е известно дори на малките деца в България. Нали затова не можа да стане дори водеща мутра, а си остана един обикновен уличен лейтенант, бияч, който пазеше колите на големите босове! Нали затова винаги, където ходи около него се строяват поне 4-6 охранители от НСО. Страх го е да не би Йоца Амстердама или някой негов човек да си спомнят, че някъде там на една опустошена територия един смешник се упражнява върху гърба на един изстрадал народ. А иначе, когато около него са една две роти се прави на голям куражлия и убива с гранатомет някакъв кърски бандит. Но най обича да се дърви и да чупи стойки, когато са го накачулили млади репортерки и дърти парантии от женски пол. Тогава е такъв герой, такъв юнак! Няма друг като него!

в добавка, джобния тенис, лекия наклон на главата. В добавка и забяването му на говора когато нещо сложно му се каже! Той е пример за ония 80% от племето дето го подкрепят!

Ама то става опасно, че както са тръгнали скандалите от Холивуд, току виж някоя нашенка вземе да осъди човека за сексизъм. Че той види ли жена да иска снимка с него, веднага я притиска до могъщото си рамо.

Когато един журналист, писател, някой шоумен, нарече в коментар или предаване репортерките пуйки, това може да мине за остра шега. Но ако това направи един министър председател? Точно това направи премиерът Борисов. Усмихнат и щастлив каза, че журналистите крякали като пуйките на съседа му. После допълни към заобиколилите го репортерки Не ви обиждам, че сте пуйки, да не кажете, ами просто точно така прлъ, прлъ, прлъ Всички около него се усмихваха щастливи. Щастливи като пуйки, наистина. Е, нямаше ли поне една, един да се засегне, да възрази нещо? Не. Хилеха се на шегите на Борисов, както навремето се хилеха на шегите на т. нар. Тато Тодор Живков. И сравнението не е в полза на сегашния Тато. Онзи селянин от Правец без образование беше по-въздържан и възпитан, в сравнение със сегашния инж. д-р, генерал лейтенант. Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце?

Този за 9 год. така ни оправи ?

ЕДинствена полза от ЕРМЕНКОВ И НИНОВА е бързия ориентир - твърдиш обратното на тях и то еправилното.

описваш твоя образ и пример и групата от която произлизаш 80%

КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

Знаете ли, че въпросният "КАРАТЕ - БУДА/БАТМАН-"герой"", позорно е избягал от състезание по карате през 1984та, след като видял как счупили челюстта на негов съотборник .....

Бащата на бойните изкуства у нас Валерий Найденов, не се изказваше много ласкаво за Бойко Борисов Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз още мога ли да не играя. Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи. И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист... При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист, той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал.

цецо, питай я веднъж, от трибуната Hин-овца, да не би да е влюбена в премиера, че все иска срещи с него и да видиш как ще се скрие!!xaxaxaxaxa

Someone

На Корнелия най-много ѝ приляга да се държи като махленската скандалджийка и тя това и прави.

Тоя "момък" не е само страхлив !Той е известен лъжец , подъл като градски плъх , наркопроизводител , крадец на коли , убиец осъден от Европейския Съд !А нашите дебили го направиха незаменимия Премиер , който се поставя над Парламент , над Главен прокурор и над Конституцията!ЩЕ Я ПАТИ МНОГО СКОРО!

Пожарникарят заслужава титлата "най-голям страхливец" на годината! Страх го е от лекарите, страх го е от пенсионерите, страх го е от Брюксел, страх го е от протести, страх го е от Меркел, страх го е от Маргини брадърс, страх го е от Нинова, страх го е от реформи, страх го е от железничарите, страх го е от земеделците, страх го е отговорност, страх го е от майките, страх го е от онкоболните.

Пропуснал си кмета на Симитли....

Благодаря за забележката. Следващия път ще го включа и него в списъка.

Лекарите лекуват хората, но не могат да излекуват здравеопазването, не им е работа. Финансист е правилната кандидатура.

Какво иска БСП?

да саботира!!

Учителят по физкултура в помощно училище нещо се е разпищолил! Мисля че е време някой да му набие чомберите на пипонестата кратуна! Вече взе да се изживява, като Лаврентий Берия!

Кой и се връзва на нинова?Това е само за електората,а той е толкова отчаен и оставен без надежда за нещо добро ,че е напълно апатичен. Ако падне гроб,кой е алтернатива?Никой ,всички са от една партия,партията на хиените.Вече за тях българите сме мъртавци.

Очевидно Цветанов се е вързал. Нали все пази гърба на боса. дали му плащат двойна заплата да се държи да стои на амбразурата?

На левите и на по малко левите т. е. на БСП и ГЕРБ алтернативата е истинските десни.

Той наистина е страхопъзльо. Няма как иначе да обясни защо няма въпрос по който на едно и също мнение в продължение поне на два дни. Това не е даже гъвкавост или дипломация, това е НАГАЖДАНЕ КЪМ ТОВА ОТКЪДЕ ИДВА СИЛНИЯ ВЯТЪР.

Отсъства при освобождаването на всичките си министри откакто е на власт....оповести Жаблянов и прочете всички един по един.

Ето. Пак министър е избран от ГЕРБ. Пак не е от БСП. Катастрофа. Светът загива. Не дават на БСП да има министър. Москвааа, Москвааа, гаврят се с БСП, ела помагай!

Не е страхлив, бе- рита някъде! Щото не е ден за селфита!

Някогашен министър-председател, член на БКП, с богат опит в СИК, собственик на ЕТ "герб-Буда", бивш пазач на паркинга на бай Миле, с инициали ББ, за нищо неспособен, с непоносим характер, никому ненужен, мрази всички, с чувство на пребито от съдбата куче, след тотален провал в политиката поради собствена глупост, спешно търси ново работно място. Предпочита да го наемат за батман, портиер, насъсквач или за ненужна вещ.

И виждаме как почти незабележимо Му се преправя път към най-високия пост в държавата, който сега по наш избор заема достоен, интелигентен и смел мъж!

И докога смятат да "оправят" здравеопазването сменяйки здравните министри, без да реформират системата на здравеопазването? Май и едните и другите в НС нищо не предлагат освен надплюване.

Не се разбира какво искат лудите дебили от БСП сега? Петров да остане или да напусне? Сега за какво се потят лудите дебили?

изобщо не пожела да си отвори устата пред депутатите и да представи някаква концепция. Тоя си знае че не е избран,а назначен какво да очакваме тогава от такъв?

Всички партии ,когато бяха на власт крадяха .Но ГЕРБ , не само че крадат в пъти повече , но там са събрани възможно най-простите, най-наглите и най-необразованите, начело с Еднокнижния Тупанбаши . След като голяма част от българите си ги харесват , това потвърждава квалификацията на проф. ИвоХристов за българите.

"сичкото", дебил на бе-си-пето, пак са тука и квичат!;)

Лъжи и пак лъжи и лъжи. Само слепци и лъжци не виждат нито стабилната икономика, нито стабилните финанси, нито външно политическия успех, нито нарастването на доходите, нито намаляването на безработицата, нито завръщането на българи от чужбина. Лъжливи черногледци на които им се иска да е зле , за да могат да се докопат пак до нашите пари. Няма да можете. Лъжете. Кучетата лаят, керванът си върви.

"стабилна икономика" - без производство... "стабилни финанси" - колко ли милиарда станаха кредитите опоскани от БОКо "за нищо"?... "външно политически успех" - "гълъбчето" цвъкна курешки върху всички... "нарастването на доходите" - с тези "доходи" българите не могат даже да погребат починалите си от недоимък роднини... "намаляване на безработицата" - 300000 неработещи нищо българи не се водят на отчет...!!! "завръщането на българи от чужбина" - несравними двама, трима с хилядите предпочели "Терминал 2"... Дааа...!!! ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ...!!!

Не са лъжи това, наричат се "опорни точки" .... чудя се как не можеш да го разбереш това, трябва да се говори политически коректно :)))

Всички знаем че е страхлив,още от едно време ,като се криеше зад гърба на Пашата,само 80% герберски олигофрени не знаят

то пък, 20% от лошият маT*рял всичко знаете!

Всичко не знаем,но знаем че си герберски олигофрен,който харесва БКП

Замислих се за министрите от ГЕРБ в здравеопазването - 12. Много ми се струват, но ще приема бройката за вярна (за сега). Герб са управлявали с прекъсвания от 2009 до 2017. Това са 99 месеца общо (слагам и декември). Изваждам 14 месеца за Орешарски. Изваждам 3 месеца за Герджиков. Изваждам 8 месеца за формиране на правителства и загуба на време около избори. Остават 99 - 25 = 74 месеца. 74:12 = 6,16 т.е. средната продължителност на "мандата" на един министър на здравеопазването от ПП ГЕРБ е 6 месеца и 6 дни ....... Или греша ?? Като се замисля, не съм преброил министрите дали са 12, може и Нинова да ме е подвела .. и пак като се замисля, очаквам ДЕБИЛИТЕ да ме попитат защо не съм изключил и правителството на Марин Райков :))) Поправете ме, където смятате че греша ... но 6 месеца мандат ми се струва в тясна корелация с корупционния натиск в системата на здравеопазването. Лъже ли Нинова (за 12 те министри), или Бойко има проблем с корупцията в здравеопазването ?????

Ако един Министър на здравеопазването се задържи дълго на поста си - той удобен ли е на мафията или й пречи? Изключвам министри, които се дънят с поръчки за близките си.

Има ли МАФИЯ в страната България ?! - Да. И още как .... Дори е по-правилно да се каже, че МАФИЯТА си има страна. МАФИЯТА в България от какво краде най-вече? (щото тя принципно краде от всичко) - От строителство - ами тогава да погледнем колко министъра са се сменили в МРРБ - 3 ма. - От еврофондове; 1-2 ма ? - От енергетика и горива; - От земеделски субсидии; - От туризъм; - От финансови операции и кредити - 2-3ма министри; - От всичко останало ..... Та отговорът най-вероятно е, че за МАФИЯТА е удобно министърът да стои дълго време, АКО: 1. КРАДЕ ЯКО и не се ослушва; 2. Не прави издънки, от които може да пострада "бизнеса" на МАФИЯТА При всички случаи, честата смяна е индикатор за сериозни проблеми и потенциален корупционен елемент. Иначе, по всички учебници се посочва като индикатор за корупция дългото застояване на едно място .....

Очакваме пране на пари, закриване на болници и никаква промяна в обслужването на човека.Поне два профилактични прегледи в годината трябва да осигури министерството на хората, това е грижа за тях. За децата също да се осигурят профилактични прегледи.Лекарите са станали търговци.