Борисов за вота: Не исках да отговарям на обидите на БСП

Премиерът Бойко Борисов обясни от Давос защо не се появи на дебатите по вота на недоверие към кабинета за провал в корупцията, което разгневи вносителите - БСП.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за вота: Не исках да отговарям на обидите на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко е селски бек!

Ако ти си обединител на нацията аз съм милиардер,да ама не.

Възпитан, по- възпитан, най- възпитан= БОЙКО. Пък даже е и скромен, по- скромен, най- скромен= БОЙКО. И това да го дрънкаш от Давос (Булгар, Булгар!!!!)

трима папи са ме галили по тиквата,всички сме парле ву франсе,първо слушам снн,аз съм зелен,ние сме най-зеленото правителство,правим тунели за костенурките,няма по-религиозен от мен,целувайте ръка, кажи колко пари ти дадох,СТИГА ни занимавайте с тоя недодялан тъпанар!

Този "вот на недоверие" без Борисов, е като "колективна мастурбация" на БСП, без реален сексуален обект пред себе си... Абе, шах и мат!

Аз сутрин като стана, започвам с кафе и цигара. После малко си пудря нослето с на бате Митьо Очите белото. Като ме отпусне малко, си инжектирам венозно някакви неща, ама нз какви са. Купувам ги от едни момчета с качулки между блоковото пространство. За обед почвам с биричка и после минавам на ракия. Ако е горещо времето си правя каршик/облак с мента и мастика, а ако не е горещо, пускам климатика на 30 градуса, докато стане горещо. После още 1-2 бирички и от 16 часа до 8 на другия ден, всичко ми се губи. И така цикъла се повтаря всеки ден.

Ти си справедлив,колкото Винету и цялата гърбава партия са честни и почтени.Държавата ни се управлява от нагли,корумпирани,хаотични,прости и некомпетентни лумпени.

Всеки може да стъкми обида ,но само силния духом и стойностен човек и политик може да отмине конфронтацията с достойнство. Премиера на България Г-н Бойко Борисов е истински държавник и патриот!!!

Браво мой то момче ела да си вземеш 10 лв дневни

Кви 10 лева бе, аз им плащам на тия по 2 лева на доказан пост , поддържащ ГЕРБ.

Хахаххх,баси зомбито герберастко;;;

Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? А иначе, Бойко е международник! Светът не познава в своята история преуспял във външната политика държавник, който не знае никакъв език, включително и собственият си... ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камe, докато ви грабимЕ... И все свива честните си очички...

Срам, срам, срам

Кое е обида? Да ти посочват реални факти от битието, това обида ли е? Живко-Суджука и назначенията на Делян Добрев в Хасково реални неща ли са? А обществените поръчки, които в продължение на повече от 10 години печели покойният Петър Христов? Това е факт и то документиран. Това ви притеснява и затова се опитвате да пробутате версията, че са го убили килърите, срещу които бил свидетелствувал. Много ви се иска да мине тази версия, защото иначе ще почнат да нищят обществените поръчки! Кое е обида? А разстрелите посред бял ден в София? Те реалност ли са или някой си внушава?

бат Бойко дай газ дошъл е твоя звезден час Вижти ги тия от Позитано как подсмърчат само.

Пожарникаря обясни в Давос, какви свръхчовешки усилия е положил, България да остане на всички възможни последни места в Европа. Пардон, по инсулти сме на Първо място.

Влак върви по гума да идеш на кучиту лакума

Борисов виси на косъм, който скоро ще се скъса, заради цялата каша в държавата, което същия предпочита да заобикаля с бягство в чужбина.

Борисов твори история , а комунистите ровят ямата,в която искат да заровят България! Но,казано е:" Който копае гроб другиму,сам пада в него".

Хахаххх,баси зомбито герберастко;;;

Не обиждай те Борисов да не остане в западния Балкан че е студено горе.

ББ най-учтиво предложи на БСП и Ко да ги изпрати на екскурзия до древния руски град Богодухов (нали се пишат русофили). А ако имат нещо против - да го духат. Може на Путьо, може на на някой от кремълските путьовци, може и на някого в БГ. БСП-то си изстреляха патроните. Нахалос, според мен. И както гледам как с еразвиват нещата ББ ще ги търпи още 5 месеца, а после такава майна ще им тегли та свят ще им се завие и на комундета и на турчоля.

А случайно самият ТОЙ да е бил комунист и да е работел като пазач на БАШ комуниста ?

След като истините и критиките за правителството и лично за твоите груби грешки определяш ,като обиди това определено означава ,че ти Борисов вегетираш още с чл.1 на Социалистическата конституция.Излиза ,че ГЕРБ и Борисов даже и в грешките ,манипулациите и лъжите си са прави ,а тези които им ги показват са хора клатещи държавата,саботьори и са против правителството и ЕС.Тази лична тактика и стратегия на авторитарният Борисов и ГЕРБ вече не хваща декиш и е съшита с бели конци.Борисов ,некачественият човешки материал останал в България започна бавно ,но стабилно да се осъзнава.

На по-умната част от хора в България е ясно какво представляват БСП и как манипулират и лъжат простолюдието. БСП и ДПС в близките 20 години не трябва да видят по никакъв начин власт, за да има някакво бъдеще тази държава!!!

Боко, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал? Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, ако му пуснат? Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден. Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет (ДС) поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. За последно, е ли Красимир Маринов (Големия Маргин) кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев (Маджо)?

за България е Борисов.

Обиди ли? Че да вземе да се обиди на целия български народ. С изключение на онези, които се възползват от управлението, другите сме на същото мнение, на което е БСП. Корупцията вече е едва ли не официален начин на съществуване. Имало е корупция винаги, но при тях процъфтява. Сриват се, а Конвенцията може съвсем да ги довърши, защото напълно изяснява, че са изпълнители на чужда воля.

омръзна на абсолютно всички.

Пълната катастрофа на Борисов 3 е факт.

А да ме светне нЕкой, що търси в Давос тоя нашенски тулуп, тоя неграмотник! Каква конференция, какъв форум го е е.ал тоя цървуланко, като там са се сбрали елитите на богатите държави и никой никога не Го е канил! Фъсна от Б-я защото тук му извадиха всичките насрани гащи, барабар с тези на лъжепатриотите и нацистите! По радио "Хоризонт" съобщиха, че е отишъл на посещение в Лихтенщайн при Курфюрста Принц "Едикойси"! Какво става тук - в Лихтенщайн ли е Тиквата или в Давос? Като какъв присъства тоя лъжедипломат в Давос? Като представител на най-бедната и най-корумпирана европейска държава? Там са се събрали "Големите" 7 и нашият май ще им бъде портиер, ама и затова не става, щото не знае горкия пукнат чужд език, освен мутренския жаргон! Ха да видим сега кой на кого ще хване за...шлифера?!

Боко си мисли само и единствено как да спасява кожата.

Нашето ,,Дуче" явно зфраво е приел образа на Мусолини,но нали е чел само Винету,не знае каква съдба го очаква....

Този вот не мина на косъм, но следващия ще мине.

Никога вече ГЕРБ, време е отново за БСП, нали? :)

dir.bg трият яко! А бе, друго си е да напишеш БОЙКО Е БОГ, ПЛЕВНЕЛИЕВ Е НАЙ-УСПЕШЕН ПРЕЗИДЕНТ... иначе малолетната редакторка на дир.бг (дъщеря на еди кой-си) те изтрива тутакси. Ей, едната си поща дир. бг не оправиха, но в цензурата са богове. И БОЙКО Е БОГ.

Единственият мъж в БСП се оказа Елена Йончева, вотът им щеше да успее ако бяха задълбали малко, щото не е само Хасково и Делянчо, навсякъде е така - Русе, Варна, Бургас, Благоевград, Пловдив, навсякъде са правилните суджуци и обществените поръчки им се раздават. Свободата на медиите, къде е? Пеевските медийни бухалки удрят по "лошите" и подчинената прокуатура и полиция образува досъдебни производства, които после се прекратяват, срещата в ЦУМ, КТБ, абе има толкова неща, които можеха да кажат, ама си пазят гърбовете, щото и те са в омертата. Единтвено адекватни изглеждат президената и Христо Иванов от "Да, българия", но 3-те милиона търкащи билетчета няма начин да разберат това и пак ще си изберат тиква!

Сега разбрах защо Борисов го нямало за вота. Ако беше там, вотът щеше да мине...

Събрали ми са събрали сичкити руски кавали Оставка на Бойко да искат и по форумите да дрискат

Вашата енергичност в чекиите е завидна. В здравословен аспект бъдете по-внимателен, тъй като периодът предразполага към чернодробни проблеми.

изключително демократичният дир.бг ме изтри отново-пак, заради единствената третополова министър / ка в отвратителното правителство на МУТРАТА-БОРИСОВ: АНГЕЛКОВА.

Ти мисли къде ще денеш И като какъв ще се пишеш, Че дойде ли Денят на Разплатата Дупе да ти е яко.... Прав ще....ДРИСКАШ.... АКО ТЕ ДЪРЖАТ КРАКАТА....

Не пизди бляд не руская.

Жалък страхливец- такъв е от край време!

Винаги е бил мишка, заобиколен от цяла кохорта гардове, на които плащаме от изтънелия си джоб. А в редица държави си ходят пеша или с колело министър председателите. Но тях не ги заобикаля такава страстна народна любов...от която на него му настръхва косата.

Май много ви заболя днес

Като ви плаща ГЕРБ да тролите, поне да ви подбираше малко по-взискателно, че все прости папагали на опорни точки сте се наредили в списъка за плащане от нащите пари за субсидии. Но някога и за това ще поискаме сметка и ще поискаме да ги връщаш. С лихвите...платено мекотело.

Стига сте ревали, ами вземете и изработете една наистина нова алтернатива за България- ГЕРБ вече 8 години са на власт, имахте достатъчно време. Но вие освен "оставка" и интриги друго не знаете! И затова нищо няма да се промени!

Браво г-н Борисов, атаката от БСП беше много нагла и компрометираща за България - поздрав за начина по който излязахте от ситуацията! Не ни оставяйте в антибългарските пипала на БСП и Президента г-н Радев!

А обидите които непрестанно нанасяш на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, кой да ти ги прости! Събирай си багажа с цялата пасмина ГРОБАРСКА и се омитай стига лъжи и кражба. Да си вземеш и джендърите със себе си или там както ги наричате тези извънземните. ПФ да знае няма повече избиране на тази лъжлива продажна сган, Сидеров, Симеонов и Каракачанов.

Добре де, те като си отидат, КОЙ ДА ДОЙДЕ НА ТЯХНО МЯСТО? Някаква идея? Повече от очеизвадно е, че ако те си отидат, няма кой друг освен БСП и ДПС. Ако искаш тях- добре (само че и те не са по-добри от ГЕРБ). Ако не искаш тях- тогава КОЙ? Стига сте ревали, ами вземете и изработете една наистина нова алтернатива за България- ГЕРБ вече 8 години са на власт, имахте достатъчно време. Но вие освен "оставка" и мрънкане друго не знаете! И затова нищо няма да се промени!

Тези от ГЕРБ не само, че не стават а са за ЦСЗ след толкова кражби и поразии които направиха. Говорим за правова държава и върховенство на закона. Има партии извън парламента които могат да опитат пък ще видим тези доказаха, че не стават.

"ври и кипи,протест до протест,хората мрат по болниците като мухи.....",а един недебил от 20% на оня"професор си натиска задника на стола до компютъра,щрака по клавиатурата,злобее,ръси врели-некипели,ни в клин,ни в ръкав и всява,както е червената опорна точка,страх и ужас,какви апокалипсиси стават в страната.То май другарю си сбъркал годината и си закъснял.То се отнасяше за времето на правителствата та Виденов,тройната коалиция,Станишев,Орешарски.

не съм от червените и не съм само зад компютъра, довечера съм на протеста за Пирин. Май много фронтове отворихте само и само да правите свирки на третополовите в ЕС

много ми е интересно ти какъв интерес имаш в цялата далавера - я обясни на нормалните хора какво става с тоя Пирин

Крадеш ли бе гнидо ГЕРБЕРАСКА, вижда Ви се краят.

Герберке, Вие, третополовите, винаги сте на първа линия... но, имате проблеми с храносмилането и това помрачава настроението Ви. Бъдете оптимистка - навлизате в дворчето на психиaтрията. Там ще се погрижат за Вас. С бяла ризка без ръкавки. Поздрави, Rossi.

Курнелио и други тути кванти .Повече залпове на Аврора нема да има България е в ЕС и НАТО и ши видити власт през крив макарон

Няма ли кой да го озапти този нагъл селски бек, стига е правил екскурзии за наша сметка!!А спри се тук,бе идиот, когато оправиш държавата с най-висока смъртност,с най-ниско заплащане и с най-високо ниво на корупция, тогава тръгвай да оправяш Балканите и Европа!!Що за дебил си ти,бе нещастник?!

ври и кипи, протест до протеста, хора мрат по болниците като мухи, изрода физкултурник обрича онкоболните на смърт, тия грабят с пълни шепи /като/ за последно

Ето Бойко пак ме игнорира и не ме взема със себе си във Давос.А как им се ходеше на Деси.Беше си подготвила и тоалета във пепеляво-розов цвят.Държавата,правителството вече атрофира.

третополов да е така. Първо си избърши червилото, че запаш клавиатурата

Нафърлят се на Бойко също като едно време на Костов.Щом не сме с блядовете цялата гмеж скача срещу Държавата

другаде ги стяга чепика нащи руски кавали а тва е че България със зъби и нокти се откачи от расията и е в общноста на свободните народи

защото се гаврят с нормалните хора. За вас третополовите не става въпрос - на вас ви е кеф на задна. Ама защо руски бля1дове - академиците, БПЦ и те ли са такива? Само джендърите са фит, а?

Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." Когато Костов каза, че в договора подписан по негово време за Мариците няма никакви заробващи числа, почти никой не го чу или му повярва. По-късно, Делян Добрев оповести (оспорвайки по този начин шефа си от Банкя), че заробващ е не самият договор, а анексите към него, подписани от съответните енергийни министри по времето на НДСВ и Тройната коалиция. Ама който чул - чул, който разбрал разбрал, куче влачи диря няма. Важното е, че се чу, че сестрата на Иван Костов е ку р ва! Разкритията стават все по-гадни! Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина!

Коментарът е:Ууууууууууууу...Оставка на некадърника

Май много ви заболя днес

Това обяви евродепутатката от ГЕРБ Ева Майдел... ГЕРБ има ли евродепутатка с българско фамилно име?

Народе ???? Не изривайте.

Ей, нахален тъпанар, що за нагло същество си ти бе!?Ти над НС ли си,бе, нещастник, страхопъзльо!!!Зад БСП стоят 1 000 000 избиратели, Мутро, те са български избиратели и си длъжен да им отговориш, тъпанар нещастен!!Съд за тоя предател!!!

Абе страхливец!Ти нас/БСП-то/уважаваш ли ни?Какъв европейски съвет и председателство,какви срещи и телефонни разговори със държавни глави и министри,каква предварителна програма.Има вот на недоверие което нашата сто годишна партия внесе за герберската /не говоря за нашата/ корупция,От това по важно в България има ли.Защо не се подчиняваш да дойдеш във парламента и да ти мелим сол на главата с врели-некипели,както нашите другари от ДС едно време.Щом казваме че си виновен ти и партиятата,ще мълчиш.Ние сме врели и кипели в такива работи и от седемдесет години търсим само кусури.Ние сме винаги прави и дори когато грешим/краднем,ограбим,излъжем,оплюем,очерним и така нататък със нашите доказани исторически опорни точки.

Свинята Борисов яде кифтета в Швейцария и не иска да го занимават с вотове,, да не вземе да се пръцне!

до ДИРА Лицето ЮРИ В 15.32 пожелава премиера да не се върне жив от Давос. Написах че такива клетви са недопустими. Дира ме изтри, остави клетвата. ДИРА, и ти ли желаеш смъртта на премиера.

Разбира се ,че ДА

Ами много си е прав,може би това кара някои хора да коментират с пяна на уста.

Тоя идиот първо да оправи държавата дето е най бедна и корумпирана с най бързо изчезващо българско население.След тва да харчи държавни пари да пърди налево надесно из света.Има държавата за бащиния.

власт и гледай сеир.Да ама когато иска да направи детето ти джендър не трябва само да гледаш.

10 години са много за сеир, а хляб няма.