Борисов: Пожелавам успех на опозицията с вота на недоверие

Желая успех на опозицията с вота на недоверие, заяви премиерът Бойко Борисов. По 1 милиард ще даваме годишно за саниране на жилищни блокове, съобщи той.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Пожелавам успех на опозицията с вота на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

Що за глупост, че е руски агент. Уверявам ви, те не са толкова прости и с просташко излъчване, както нашия Буда. Той е агент на мафията и подземието. Той не го и крие. Ние сме простите, че ги избрахме.

Бойко е руски агент! -Това е доживот!Уникално прост и неграмотен! -И това е доживот! Страхлив селски тарикат! Става само за теляк в банята в Банкя! О С Т А В К А !!!! Нови хора, скъсване с руските проводници на Путиновите интереси, про-Европейска и про-НАТО-вска политика! ЛУСТРАЦИЯ!! ДЕРУСИФИКАЦИЯ!! ДЕМОНОПОЛИЗАЦИЯ!! НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА!! Смяна на Лукановата конституция от 1990г.!!Там е заровено "кучето" за липсата на правосъдие!! ВСЕКИ държавен служител(от чистачката в селското кметство до президента) да подписва клетвена декларация за принадлежност или НЕ към тоталитарните тайни служби!! При постъпване на работа ВСЕКИ прокурор,съдия,следовател,МВР шеф,на ДАНС и т.н. да подписва и имуществена декларация-на определен период,примерно 2-е год.да се проверява дали има несъответсвуващи на годишните му доходи придобивки-справка Румъния!!!Ако има нередности-дело,съд,присъда,конфискация,затвор!!! За държавните служители-клетвена декларация за спазване на Конституцията на Република България!! Премахване на всички символи възхваляващи чужди окупационни войски, агенти на чужди държави и откровенни предатели на България!! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ! За една ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА!!!! НАРОДЕ???? ГЕРБ не са просто резервния отбор на Путин, те са най-голямото постижение на КГБ/ДС след дпс за целия преход! БойКОЙко и ДПС-дружба завинаги!!!! Защо ни е бсп след като достойно ги заместиха от ГЕРБ!!! Свинян Беевски е главният закупчик на путлер в БГ!! ГЕРБ са последна опора на комунизма и путинизма. Това е временно явление простотията да управлява, заплашва и краде!!! Борисов,Цацаров,Доган,Гоце,Пеевски=моделът КОЙ!!!

бате боико, не опозицията, а ние ше те отсреляме

Безплатен обяд няма. Сметката идва със закъснение и висока лихва.

Оставка ли ще подава?

Че той Боко не работеше ли някога тия от БКП?

Преди обед, след обед е на стопанска сметка... и забавя

За тебе вота на недоверие ще е на 6 ти ноември

не става дума, че живее в панелка. То беше радост голяма - дошъл в София, дали му жилище. Ама и за питам - защо да е безплатно санирането. Това има ли го някъде в света. Държавата да дава пари за саниране на ЧАСТНИ ЖИЛИЩА хей така даром. Ами дайте им безлихвен заем в най-добрия случай. За това закон има ли. Ако е с пари от Европа - имали бол пари- дали. Но не от мойте данъци.

ти в задгробия вЕрваш ли? или в дядо коледа? Кой знае каква е секирата там...

чуя ли някой да живее в панелка за мен не е човек. Дошъл от майната си, взел панелка, изплащал я за по няколко лева - повече дава за ракия на месец, купил я и хайде сега аз да я му я санирам. Що така бе - пари ли нямат, кой го измисли това бе - това си е живо ограбване - незаконно обогатяване.

комунета помислете кои строи тези панелки - комунистите,които не могат да издържат и 50 г. Вие ревете когато се напука и почне да "потъва". Вие искате държавата, т.е. ние да ви спасяваме. Казано е - частна собственост - оправяйте се На 80 години съм и съм роден в жил.кооперация на Аспарух и Ботев и досега стои непокътната. Надойдохте от селата и хайде - в София, юрош на панелките.

не са дошлЕ, докарАли са ги... след като са им взели земята - насила пролетариат...

Ти какво направи селяните да си стоят на село? Кой им взе поминъкът? Защо не го удари по главата с навит вестник и вътре тръба 2 цола? Хората стоят покрай работата, където е работата и излизат парите - там са хората. И В САЩ е така всички се ръгат в големите градове, никой не ходи в кънтрисайт /прованса/ и нюйоркчани мразят чикагци и им се подиграват, наричат ги селяни. ако НЙ да е по-голяма кочина. Също като София и Пловдив се мразят.

ГОВЕДО,ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ- НЕ ГИ ДАВАШ ТИ!

"Ако не бяха Корнелия и Първанов щяхме да даваме на хората през два дни по един блок безплатно"!Те са му " виновни" каза по боковски!Ей какъв фокусник санира за два дни без пари!Почнаха дебелашките лъжи да разсейва вниманието от мизериите които сътвори!Както лъже и за смяната на кандидата!Ами защо като иска Меркел да си я кандидатира от името на Германия,що те ползват за бушон!Ама че гьон сурат!А тъй като се изхвърля като бързак според него проучване на цяла сграда примерно от 6 входа със 100 апартамента на конструкция,ел,вик,покрив най много по 30 сек.на апартамент или 50 мин.много " експедитивно по неговата "логика"след това укрепване,смяна на ел.,вик,ремонт на покрив с хидроизолация,смяна на дограма,външна изолация всичко за 2 дни " ние ще направим"!Измишльотини!Само че след одобряване сдружението подписва тристранно споразумение между него,общината и банката за възстановяване и развитие с държавни гаранции за отпуснатата сума и 5 год. след приемане никой няма право да напусне сдружението дори и да си продаде апартамента!Къде са тук 1 млрд.от контрабанда след като договора е с банка,а не точно с държавата,а общината е само посредник?Но саниранто няма нищо общо с подмяната на кандидатурите по най долния начи!

МИИИРНОООО! РАВНЕНИЕ OT ВСЯКЪДЕ!!! "Бойко Борисов: Програмата за саниране е 100% безплатна, не се налага хората да влагат лични средства" У ТУБАТА...

Че това се разбираше от самото начало на кампанията на Боко и Свинетка, ама то балами винаги се намират.

Километри ленти нарЕзАх, първи копки покАзвАх.

Премиерът Бойко Борисов се изправя пред журито на ПолитФактор у тубата...

СЕЛСКИ ВЕСЕЛЯК ОТ БАНКЯ, ДО ГУША НИ ДОЙДЕ С ПРОСТШКОТО СИ ПРИПОВДИГНАТО НАСТРОЕНИЕ! ОДИ СИ БЕ БРАТО, ПО МИРНО, ПО ТИХО!СТИГА СИ НАВИРАЛ ЧЕСНОВИЯ СИ ДЪХ, В ЛИЦАТА НИ!

Потърсете: "СНИМКАТА! ЕЙ ГИ НА! ГРАМОФОН СВИРИ, МАЙКА ПЛАЧЕ " За смях ли е, за рев ли е...

50 млн долара за премиера на България. Накратко, НЯКОЙ е получил тези пари от шефовете на руската ВТБ банк, за да не се намесва правителството в разправиите за собствеността върху БТК Виваком. Така един от акционерите придобива чрез мюрето Спас Русев цялата компания за 330 млн. евро, а реалната й цена е към 900 млн. евро (с дъщерното дружество НУРТС е над 1 млрд. евро). Повече от Фрог.

САНИРАНЕ значи ХИГИЕНИЗИРАНЕ. Санирането имаше за цел да удължи 50-годишния живот на панелките. Това значи, че трябва да се бръкне между стените и заварките да се улеят с антикорозионен химикал, а след това със смоли, затварящи ги да не корозират от въздуха. После трябва да се почистят фасадите, сменят дограмите, ВиК, Ел. Трябва да се ремонтират покриви и олуци, хидроизолации и чак тогава да се лепят стиропори. Лепилото трябва да се слага рамково - по краищата на плочите и кюфтета в средата. След 4-5 дни да се дюбелира. Армира се с мрежа и лепило, грундира се и се измазва. Парапетите трябва да не вкарват вода в изолацията. ТОВА Е. Смешно е, че кюфтетата от лепило събаряли изолациите. Събарят ги течовете, мръсната непочистена фасада, евтиното лепило. И РАБОТАТА НА ХОРА, КОИТО ДО ОБЕД МРАЗЯТ СЕБЕ СИ, СЛЕДОБЕД - ДРУГИТЕ.

Чудна работа това - българката е страхотна майка, а отгледа само мъже-мръхлячи. Това в Германия не може да се работи така. А и по много страни. Май грешката е в нас жените - едни черва, едни мръхлячи отгледахме. Все са негодни за нещо. Все сме провалени. Че и крадливи. Че и със самочувствие -айде тва го разбирам - от нас иде.

популистки демагог

кой е новия президент! За Луна ще гласувам, за Луна президент!

Аз пък за Меркурий. Може и за извънземен.

бре Боци.

ко ша отговори сега Корнелия?

Много е лошо, когато прост и нагъл човек се докопа до власт и медии, направо страшно. Маймуно, какво общо имат КТБ, санирания и магистрали с това, че ни орезилихте пред света? естествено, че ще има вот на недоверие, само дебил като теб може да се ос.ре така и после да се хили нагло и да говори простотии. А ако Сталинка не спечели, кой ще ти е виновен?

Този намек за КТБ какъв беше! КОЙ фалира КТБ! Този въпрос още ли е актуален!

Е нали трябва всичко да изреди какво " дал",да изпъшка ,да пререже лентичка,да се прави на много направил,за заемите дето е взел мълчи,а това с подмяната на кандидатките и целия саботаж по най гнусния начин ако може да се подмине,как го сабориха и сплескаха на бърза също !Нека каже кой,що не казва?

Тая далавера със ср.анирането май е да се отърве някой от ЕС-то от залежалия "СТЕРЕО-ТОПОР". Тука сме прословут пазар втора употреба и боклуджийница... Храни, коли, парцали, бали с болкук... кой к'вото боклук има - В нашата родина. В Германия такиИвИ "СТЕРЕО-ТОПОР"-и не съм виждал... преди 15 години правиха саниране по съвсем друга технология, дето тука май не са я виждали още... А ако видят техниката на "СТЕРЕО-ТЪПОР"-и с "кюфтета", сигурно ще се самоубиват ритуално на "обекта".

че стиропора бил канцерогенен? Как ша са разкрасяваме с некачествени ни матриали??????????

Айде, бе??? Ааааа!!!! Ти добре ли си бе? Аз съм строител в Германия и ще ти кажа че твърденията ти са антибългарски и предателски. Да не говориш за реставрация? ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ на България, че ВСЕКИ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО. Тук йерархии няма. Ганьо на никого глава не скланя - знаещ, учил, практикуващ....ТОЙ ВСИЧКО ЗНАЕ. ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ.

само ми кажи че туряте на "кифтета"...

Този бб да не го е правил Мангал че обича да хвале и лъжи ! Трябва да се пита Бриго Аспарухов с каква цел го направи политик ?

Не забравям Аз Цър-вула, шеФ тури мЕ в караула, а от мене да се отърве, General спуснА ме в МВР-е.

Имущество след ликвидация: Чл. 15. от ЗАКОН ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЕТАЖНАТА СОБСТВЕНОСТ (2) Ако не съществуват лица по ал. 1 или ако те не са определяеми, имуществото преминава върху общината по седалището на юридическото лице с нестопанска цел. Общината е длъжна да използва полученото имущество за дейност, възможно най-близка до целта на прекратеното юридическо лице с нестопанска цел. Имуществото преминава върху общината .... Това ли е безплатната нацинализация?

Я, да уточниш за какъв казус става въпрос, ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!! И да не плашиш хората, педерас! Държавата плаща луди пари за акции, даващи право да изхвърля въглеродни емисии в атмосферата над закупените плюс полагащото се по квоти. Това споразумение е подписано в Кийото, Япония. Ако прехвърлиш допустимите въглеводороди, които изхвърлят ТЕЦ-овете трябва да ги затвориш. Има си международни закони и никой няма право да замърсява въздуха, за да се грее. Топлоизолирането се стимулира на световно ниво. Ако извадиш енергиен паспорт на дома си, може да ти намалят данъците наполовина. НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ БЕЗСКРУПОЛНО ХОРИЦАТА, ЧИИТО ЗАПЛАТИ В ПРОВИНЦИЯТА ОТИВАТ ЗА ОТОПЛЕНИЕ.

колко дълго ще ви се подиграва, но и само тази година да е - браво. Прави ви на маймуни. Това, че само той знае кой ще предложи за президент - подигравка. Само той и никой друг - иначе щеше да изтече информация. Вот на недоверие - Боже-е, що не ходите да се гръмните бе.

санирайте си ги сами бе. Пък ривът. Когато дойдоха от селата главно в София не ривяха, а сега рев до Бога. Когато получаваха панелките почти без пари - по няколко гроша на месеци ги изплащах десетки години - не ривяха. Е, сега сте горди собственици на панелки - ще си пи поправяте сами. Ама леле напукали се били - журналисти, телевизионери - снимат- и искат държавата да ги оправя. По нахални от комунетата-селяндури няма.

Вота е за ВЪНШНА ПОЛИТИКА!!! 1) заради подкрепата на войната в Сирия 2) заради подкрепата на преврата в Украйна 3) заради продажбата на оръжия за умерените ислямисти 4) заради американските, полски и британски самолети летящи в нашето небе. 5) заради нарежданията от Америка да прекратим договорите с МИГ 6) и най-вече за смяната на Бокова Все едно не съм гласувал за Бойко Борисов а за Хилари Клинтън. Предатели. Разкарай го този Митов и целия деформаторски блок!

Браво, фотографе! Също като при бай Тошо. Нахилен селянин, плещещ глупости (понякога) и радостно ръкопляскащи подлизурки.

Абе, Бойче, това са решения на правителството, защо Орешарски да е трябвало тебе да пита, тебе като партия (нали ти така се изразяваш)? Ти сега като си правителството, да не питаш другите партии, а? Защо веднага не оттегли Бокова? Защо само ни резилиш пред света? Ами ако сега при гласуването, Кристалинчето не е първа - какво? Провалила се е, давай следващия кандидат!

това комунягите срам нямат. Сега пищят против санирането. Кой строи тези панелки - кой, кой, кой. Комунягите ги строяха, пък сега Бойко ще ги оправя. Щото ако няма саниране - няма панелки - няма жилища - ще ривете като настъпени като се сринат.

ама си хитър като гущера Димитър, значи ако си облечеш една ватенка, няма да остарееш, направо ще се подмладиш, а? А отдолу с нас.раните гащи и миризливите чорапи..

Сега ще ви кажа какво представлява това саниране на Боко и Лилето - "умниците" от нашия блок и те се записаха за саниране, в резултат на което първо трябваше да се направи техническо обследване, за да се изкара технически паспорт на сградата. Знаете ли какво представляваше обследването? Дойде едно двайсет и пет годишно маце с някакви чертежи, на които си отбеляза сменена ли ти е дограмата. Ей, това беше! Е, ако така се прави технически паспорт, аз съм трамвай! Такова ще е и "санирането" - с некачествен стиропор, максимум 5 см., залепен чевръсто от бай Мангау. Естествено, за смяна на топлофикационната система от хоризонтална на вертикална, както обещаваха "умниците" от блока (а впрочем и Лилето) и дума не се отвори. Как ще бягаш ти от робията на Топлофикацията? Ами в това дружество що народ работи, бонуси се раздават, юрисконсултски възнаграждения, пари за дрехи... Мерси от такова "саниране"!

Оня ден показваха един блок, как са направили ВЕЛИКОТО СРА.НИРАНЕ... беше като след война... и казали "за безпари, толкоз...", как без пари... нали някой им е платил... и накрая вички ще плащаме... както "бидоните в Белене" Никой не изпълнява елементарни норми при строежи или ремонти, асфалтиране... всичко се прави на принципа - "Казаха ми, че така се прави". Техниката на "кюфтетата" при саниране е най-голямото безумие което довършва сградата... след като подкукушине всичко от влага и течове, при първият сериозен вятър падаше цялата с.р.анилизация... сега слагат дюбели, поне да не пада... да може хубаво да "втасва" отдолу... Маги.С.рали, тротоари, канали... всичко се прави: "през куп - за Куп грошове за шефа".и % за партията.

ПАДА, щото не е измита с водоструйка фасадата, а преди това не е остъргана и обелена от стари мазилки. НАРИЧА СЕ НЕЧИСТА, НЕНОСЕЩА ОСНОВА. Това не е държавата. Това е бай мангала, бай Тошо, Гого, Мито и всякакви селяни, на които никой не може да даде акъл. ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯТ СИНДРОМ. Майстора, Шефа, Бригадира, Собственика на фирмата - ТОВА Е СЕЛЯНДУРЩИНАТА, ЛИПСАТА НА ЙЕРАРХИИ И ПРИЗНАВАНЕ НА ПРАВИЛА.

"2,5 милиарда за двете централи - "Марица" 1 и "Марица" 3, и за двата реактора сме платили тази година, плюс, без да усети никой, всички щети по КТБ - 3,7 милиарда лева. Това е само с парите, които събрахме от борбата с контрабандата", добави премиерът. Този човек забрави ле,че външният брутен дълг на България вече достигна 35 милиарда евро?!

нагли нахални комуняги. Поохранена била - явно се отнася за Георгиева, щото Бокова е слаба скумрия. Поохранена ,но не дебелата мис Пиги - Илияна Йотова.

Щото Цецка Цачева е една слабушка.

Много си добър ... на минусите.

белким се сетим, че "ИТ"-то е последствие от науката!Ако нямаше наука, нямаше да има кАмпютри, а като ги няма тях няма и ИТ...!

Море поохранена е,ма го дава сербез защото още не е видяла как симпатизантите и я освиркват /след изборите/ с :среден пръст-нелия,среден пръст-нелия!:)))

На баба Пена знаеш ли колко й пука, дали разходите за отопление щели да й паднат от 1000 лева на 700 лв,. като тя няма за зимата и 200 лв.?

Днес стигнах до много изводи,ето някои от тях: -Комунист и мързеливец асфалт не ядат! -Комунист и мързеливец стиропор не ядат! -Същите ЧАКАТ я Годо, Я Путин да дойдат! -Пак тия същите много обичат да губят избори защото не могат да ги "нагласят" -по свой "чалъм и усмотрение"/ виж:"Бай Ганьо прави избори"/! -Пак тия същите дето задръстват София на изходите в почивните дни на път за Гърция все им е малко ХЛЯБА!И забравят га мааа гащи на Димитровски съботници!

Че не ядат асфалт и стиропор!Вие ядете ли? А ако не ядете, ще започнете, като почнете да връщате заемите и лихвите!

Каза ли ви го Борисов!С КТБ руснаците ни откраднаха една магистрала!С парите които предателите от БСП и ДПС забъркаха в кашата с Белене и Мариците можеше да се санира цяла Българис!След Бойко и ГЕРБ остават магистрали, пречиствателни станции,спортни зали,а след путкинопоклонниците само пустош!

Толкова си тъп, че ми е обидно да ти отговарям ! Ако поне алко си се занимавал с бизнес няма да пишеш малоумия по сайтовете, а щеше да знаеш, че всичките кредити и фирми които са ги взели са ясни, но българската държава нехае поде нечие ръководство и не ще да ги събере или ще го направи за някои "свои" хора ! Не се занимавай с неща които не са по мозъка ти, "осведомен"-чо !

което дори не може да докосне мозъка ти!

100% безплатно саниране на жилищни блокове означава, че тези, които работят и внасят данъци, ще платят 100% от масрафа. Ползите са за тези, чиито блокове ще бъдат санирани "безплатно", и за фирмите, които ще изпълнят поръчките. Тези фирми не са случайни, а са свързани с ГЕРБ. Премиерът забелязва ефекта за първия вид щастливци и забравя за ползите на фирмите и най-вече за щетите на данъкоплатците.

ползите са и за това че имаше един който каза че два апартамента санирал и още един щял.Отделно че тези които санират ги бележат по определен начин на фасадата.Водят те в списъка че си вече един вид авантаджия и си ощетил хазната като умишлено си знаел откъде идват парите и че няма как да се реваншираш.Отделно че е по скъпо отколкото ако си го направиш надребно и самостоятелно.

Поправка: Ползите са за фирмите и гълтачите на комисионни. За ''санираните'' има и ползи ( които се виждат външно и служат като примамка ) и вреди, за които стадото не си дава сметка.

Ей това твойто е лъжа демагогия и путлерастия!..бележат ги",ако си платиш ще ти излезе по евтино!Кое е по евтино?Без пари или да си платиш?Ти си едно руско смрадливо WC!

що па требва да измислят? кристабина върсъс бокова е позор от днешния ден. и лично баце го забърка.

Според мен изборите са нагласени и манипулирани. Как искате промяна с фалшиви избори?!?

Отново ще се аргументирам.Дават ми парите с които ще става саниранате и които така или иначе ще бъдат дадени.Аз си презценявам какво да правя с тях .Това е реално да знам че съм ги получил.Не да ми дават изолация от която трябва да сменя всички прозорци и да си облепя всичко.Само което ще реша това ще направя .Това е реално помощ от държавата като са решили да дават.

Шаро е здраво вързан на синджир, щото ако е пуснат и набара мургав паразит , стопанина му ща бъде вкаран в панделата от адвокатите на БХК и други соросоидни псевдозащитници на "човешките права" на крадци и разбойници.

Тъпата мутра санирал безплатно, моля ви се??? Тоя селски фокусник надмина мистър Сенко!

и ти като него не знаеш че истинското състезание започва на 6-ти октоври.

Господин Борисов, Да хората се интересуват от жизнения стандарт повече отколокото от номинациите. Лично обаче след 2009г. жизненият ми стандарт падна точно три пъти надолу! Не съм се отпускала и мързелувала. Просто работя в областта на науката. Предвид гореизложеното едно достойнство ни остана, но след вчерашното ваше решение за номиниране на Сталинка и без достойнство останахме. Подлост, глупост, унижение за България е вашето решение. Затова, ако журналистите още питат за това мен много ме интересува защо го направихте!

Ти какво си мислиш? Че той дори не знае че истинските номинации започват от 6-ти октоври.

Човек като говори полуистини, не му вярват и на истините! Как да ти повярвам, че си българка, а не си циганка, отговори ми! Стандарта ти паднал три пъти! Хайде бе, ние не сме живяли през 2009 година. Относно Бокова, защо я смениха! За да имаме шанс за генсек на ООН, затова!

Така заповядаха Оттатък. Имаше реална опасност Бокова да бъде избрана като се има предвид подкрепата на Китай и Русия. Затова на ханъм Дойч бе наредено да изпрати Ив КръстКривогледов от Виена / бай Соро/да образова Борисов за нова кандидатура. Която да спъне Бокова така да се каже отвътре, без да се показват кукуловодите. Или Асиметричен удар.