Борисов: В България няма военни бази на САЩ

Няма военни бази на САЩ на българска територия. Ако на 12 юни 2016 г. споразумението за сътрудничество със САЩ не се прекрати, то продължава да действа.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: В България няма военни бази на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов обясни, че между България и САЩ има споразумение за сътрудничество в областта на отбраната, подписано през 2006 г., което е със срок на действие 10 години. По силата на това споразумение на територията на България се използват съвместно от въоръжените сили на България и САЩ следните съоръжения, собственост на българската държава: учебен полигон в Ново село, складови съоръжения в Айтос, военно-въздушна база в Граф Игнатиево и военно-въздушна база в Безмер, изброи премиерът. А базата в Сарафово чия е и защо, след като е българска а не американска, не можеш да припариш до нея?

Както обикновено - думите на Б нямат никакво значение. Те са просто думи, празни, вятър.

и дa ви е слaдко !

НЕ СЕ Е КАЧИЛ ФИКУСА НА НЯКОЙ АЕРОПЛАН, НЕ Е ЗАПОЧНАЛ ВОЙНА, ТАКА, ЧЕ БОЙКО НЕЕ ПРАВ, ЧЕ НЕИСКАМЕ ДА ВОЮВАМЕ. ПОТУРНАКА СИДЕРОВ ОСВЕН ВСИЧКО, ХОДИ И С ПИЩОВ!!

искаше да е извън блокова, но всички видяха какво и се случи. Всички съседи на Русия сега са готови да приемат натовски войски.

Сайдеров се сети, че е националист. И пак започна от най-глупавото нещо. Къде си, бе, фес, когато заплашват старците с резачка? #podmasata

То по тая логика, къде е Борисов като заплашват хората с резачка - #pravitelstvenabolnica ? Само дето не Сидеров беше три месеца у съединените еврейски щати на инструктаж нали? Я кажи тогава защо наричаш Сидеров "фес" при положение, че Ердоган нарича Борисов "брат" и назначават за зам. министър на отбраната човек който е работил под ръководството на представители на турските служби?

link

сутришното или следобедното изказване е на "политика" наш ???

humfry

"България за жалост преди 15 г. имаше конфликт в Косово на едната граница, сега има конфликт в Украйна, на другата граница. Който и икономист да питате, ще каже, че това е една от причините да сме една от най-бедните държави", каза още Борисов." Ако не знае лошия материал защо е най-бедния и най-корумпиран народ от ЕС, вече знае. Да добавя, че и марсианците са виновни, но не и политиците, не и престъпната приватизация, не и престъпния преход.

И все пак нека не забравяме, че най-виновен е Путин! Той провали и националния ни отбор по футбол!!!

rado_7_6@

За съжаление. Но пък е фрашкано с рубладжийски шпиони и подлоги като сидероглу

смени малко плочата, че с тази негърска чалга ставаш досаден.

rado_7_6@

Ами плочи много, слушай кобзон и царедворците любе щом те влече. А тероруските шпиони в БГ са огромен проблем и една от най-силните причини БГ да е в дъното на таблицата в ЕС

Товарищ Сайдеров защо не опонира на Б.Борисов ако е лъгал? Или не е получил инструкции от Кремъл?

Краварите се готвят за военен конфликт на Балканите, бъдеща мишена - Сърбия. Броят на американските окупационни войски в България ще бъде увеличен.

Сидеров бил загрижен за безопасността на Русия. Страх го било някой да не нападне Русия...Напомням че това е български депутат. Не го е грижа че Русия изсмуква милиарди всяка година от България, чрез "братската " надценка на газта. Е те това е руска подлога !

Който плаща - поръчва музиката ...

Руските монополисти са братски такива, поради което не са монополисти.... А и цените, които са наложили са братски - следователно справедливи !:)

друго си е, американски монополист. американският монополист - големият брат на българския монополист. дааааа... бий класовия враг, бий руснака... даааа. yessss!

фесидеров е мошенник, не го слушайте какво говори. гледайте го какво прави - а той прави калвали на Турция, която е съюзник на САЩ в НАТО. той и против циганите е, ама само на думи.

Жалко е, че няма наистина американски военни бази в България:( Не вярвам тези "окупатори", ако бяха тук да оставят рубладжии и комунисти да виреят по тази забравена от бога територия. А иначе Бойко си е тъп и може ни най - големия путинист в България и заклет комунист.

И как ще се справят американските бази с русофилите. Глупак ли си, фашист ли си, болшевик ли си.

Ако е бъкано с американски окупатори зашо не се чувстваме като в окупирана страна, защо по градовете ни(особено в София) не е бъкано с пияни американски пехотинци, защо по магистралите постоянно не срещаме колони от американски камиони ? Или тези америанци са само в главите на рубладжиите ?

Пак лъже мутрата му с мутра. Абе този човек може ли да се държи като нормален простак? Бази има, две са, а другите се обсъждат за комисионната за Буда. Много искал, та даже щатските преговарщи се сепнали.

Третото и последно желание на Александър Македонски е било "искам ръцете ми да се люлеят от вятъра,за да могат всички хора да видят,че идваме с празни ръце на този свят и с празни ръце си отиваме от него"! Та така, другарю Борисов - не случайно Александър Македонски е наричан "Велики" - нещо, което за теб никой няма да каже. А и ти няма да отнесеш нищо от този свят - така че укроти малко лакомията си и манията за величие...

...грешка човешка...това не е за тази тема, извинявайте...

Не думай бе! Само третото ли записа? Винаги съм мислел, че си възрастен, ама чак толкоз?

Докато бяхме член на Варшавския договор нямаше съветски бази у нас. Сега в НАТО ни превърнаха в окупирана от САЩ страна !!!

Съветски(Руски) бази имаше на места, където народа не целуваше задниците на окупатора(ГДР, Унгария, Чехословакия, Полша). А ние бяхме до такава степен васали, че нямаше нужда ....

По твойта логика излиза, че сега не лижем краварския задник! Я вземи се стегни в кръста!

Най добре да сключим споразумение за окупация с Русия - да мирясат антинатовците и русофилите от АТАКА !

Ако човек слуша рубладжиите , в България не можем да се разминем от американски рейнджъри , танкове и изтребители...

Военно въздушнaтa бaзa в Грaфигнaтиево не билa военнa бaзa ??? A кaкво е бе Боко-може би крaвaрник,ебaти смешникa,не било брaдвa,a било секирa,не било тоягa ,a било сопa....!!!

созе,Иречек,бегеецa,пъстрaтa,бaй Стоян,Колев и други изчaдия нa Мефистофел

и товa им е мaлко !

дело нa Сaтaнaтa

по-добре американски, отколкото руски. Аз съм за още бази и даже в Черно море да има поне един самолетоносач

ПИПО

Български трябва да са робе, Български.

Покани и си ги приеми в ''задния двор''Проблеми нямаш никакви.

Да? Я се опитай да влезеш в базата край Ново Село - преди да си стигнал оградата, ще се представиш на Всевишния! Впрочем съветвам те да го направиш, тъкмо ще ни отървеш от присъствието си...

Кравари, марш от българската земя!!!

В българия има 4 военни бази на САЩ. Това е защото ние сме подлога на САЩ! Това не са военни бази на НАТО. Тук няма интернационални войски на военен пакт, който се стреми да изгони САЩ. Няма, в България няма Френски, няма Испански войници, които да стиковат действия и интернационална позиция и политика. ТУК ИМА ВОЙСКИ на САЩ и само на САЩ! Безплатно! И Бойко няма, НИКОГА НЯМА да откаже на САЩ, нито до 12 юни 2015 нито до 2016 г., когато БЕЗПЛАТНИТЕ ВОЕННИ БАЗИ на САЩ в България остават завинаги: БЕЗПЛАТНИ БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ БАЗИ на САЩ!

Еееех, като дойдат от ИД да не забравиш да им кажеш, че си против САЩ и НАТО.

Всякакви чужди войници на наша територия са нежелани... руски или американски всички трябва да стоят далече от България... И ще...

На такива които правят изказвания като борисов ние на село им викаме ГьОНСУРАТ. Няма по нагъл, безочлив, дебелокож охранител който да са поставили в управлението на българия от външни посолства като борисов.

За пореден път се убеждавам,че Бойо е един страхлив рубладжия.Нямаме армия а сме в НАТО.Трябват ни бази,танкове и самолети за да се пазим от единственият агресор в наши дни-Путлер.Но с този смешник на чело-ще сме губерния за винаги.Че и ЮП ще строим.

Браво на комшиите Румънци, сигани били, мамалигари били, но кат доде решителния момент за Бъдещето на Родината им, сичката Имиграция се нареди на километрични опашки и спаси Страната си от азиат-варварска окупация !!! Сеги Молдова ша улезе у Румъния и директно Молдованци стават Европейци, а разни гагаузци и приднестрофци, кат немат пипе ша ду.ат любопенефата гозба !!!

Ама защо като сега критикувате , избрахте банкянската мутра? Кой гласува за него -кой,кой,кой,?

Джоузеф Опипвача.

Прав е Борисов, САЩ няма военни бази в България, защото такава държава не съществува!

В България трябва дя има не само Мощни Американски Военни Бази, но и Американска Администрация, която да подготви асоциирането на България кат Нов Американски Щат, мечта на Българската Емиграция йощ от турско и чизмарско робство !!!

Дир.бг, моля,сезирайте се.

Деде, ходи да си вземеш хапчетата. След това да не забравиш да се пречистиш от рогатия, дето те е обсебил. Плати на попа, не се стискай, добре да свърши тая работа, че току-виж си и вампирясал.

пръъъцццц

Да се направи референдум и ще стане ясно как мисли мнозинството.

Ако се осигурят нормални условия за гласуване за Българската Имиграция в Европа, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия резултатът ще е кат в съседна Румъния - Германец начело на Държавата и античизмарска и 100% Евроатлантическа ориентация !!!

Драги Ибречек, нали знаеш,че тази емиграция сте небългари- от какъв зор ще гласувате като такива? Мийте си чиниите и давайте дъщерите си на арфоамериканците- не се напъвайте.

А кой ти е казал, че на референдума ще гласуват тези "българи" от чужбина - тях това изобщо ни ги грее, а нас не ни интересува тяхното мнение! Така че стой си в дупката и си кротувай.

Сидеров отново яростно защитава интересите на руските си господари

Щом се припокриват с българските защо не?

Защо, говорите от мое име?

Там е работата,че руските имперски интереси никак не се припокриват с интересите на България,а с интересите на комунягите и ненормалния Сидеров.

Който и икономист да питате, ще каже, че това е една от причините да сме една от най-бедните държави", каза още Борисов. Това е само 5-10% допринесло за всичко останало сте Виновни Вие всичките Политици и Управници да сме най-бедни!!!!

И прокуратурата която спи въпреки големите депозити по банки и офшорки!!!

Мутрьо лъже ли ни???

Да се внушава : " Борисов е мутра "!

Не е необходимо да се внушава, то се вижда ясно и от Антарктида!

а не не е мутра - ами нобелов лауреат по квантова физика!!!

За разлика от теб, с жълтото около устата, аз си спомням през 90-те с какво се занимаваше твоето "светило". Не беше с научна работа със сигурност.

Сидеров е получил нов транш от Кремъл и пак се е активизирал, във долари естествено.

Споразумението със САЩ, което явно е направено от национални предатели, да се прекрати на момента!

само ако руснаците предложат газ за България на 200 $$$ на 1000 :)))))) Винаги трябва да търсим ползата. Нали?

Доста дипломатично от страна на Борисов и както винаги ще вкара някоя глупост. Били сме най-бедни заради Косово, а сега заради Украйна. Този човек ако не му е написано на лист хартия, по-добре да не говори.

че той може да чете?

magit@abv.bg

Щом може да брой, може и да чете :)))

ЗАРАДИ БСП?!- Сега по добре ли е?

Ма , разбира се в България няма военни бази на САЩ , в България няма никаква бедност хората са щастливи и доволни , доходите са на Европейско ниво , изобщо всичко в страната ни е идеално а политическия шизофреник Борисов е най -умния и интелигентен политик мин.председател на България ...................Интересно този човек на , какви хапчета е защото със всеки изминал ден очевидно шизофренията му се задълбочава .

...този човек на какви хапчета е...ами на розови, разбира се! А представяш ли си какво ще стане, ако мине на сини...

Но имаме, 6 ярко червени, милиардера в евро !При това "СОЦИАЛНИ" с чуждите пари!

РУБЛАТА , КАНАДСКИ ДОЛАР, ЕВРОТО , ЗЛАТОТО И ПЕТРОЛА ПОТЪНАХА ЯКО .... ТОВА КОЕТО МЕ ПРИТЕСНЯВА Е ЧЕ НАШИЯ ФЕДЕРАЛЕН РЕЗЕРВ НАПЕЧАТА 4500 МИЛИАРДА ДОЛАРА , А ДОЛАРА ВМЕСТО ДА ОТСЛАБВА И ДЕВАЛВИРА ПОСКЪПВА .... ПО УМНИТЕ ЩЕ СЕ СЕТЯТ ЗА КАКВО ГОВОРЯ:))))

Съд и затвор за ЦРУагента.

Сидеров е прав !!!! Как така Ново село не е американска база, а американците разгърнаха впечатляващо строителство още от влизането си в най-благородното поле в района??????

И какво ако е?Нима варианта втора Украйна е добър.Още от времето на Жоро Илиев, руснаците се опитаха да завладеят нашето черноморие

Втора Украина могат да ни насадят именно американците! Когато вече видят че нещо не им отърваме...

А защо не втора Гренада. Или втора Севернокипърска република във вариант Югоизточнобългарска. Всички са душички и ни обичат безкористно, само руснаците са лоши окупатори, от които да се страхуваме.