Сидеров: Борисов харчеше държавни пари за шантонерки, аз си плащам сам

Волен Сидеров обяви, че ГЕРБ нямат основание да му искат оставката като председател на Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси, освен страха, че има много сигнали срещу техни основни фигури, начело с Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Борисов харчеше държавни пари за шантонерки, аз си плащам сам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е най безскрупулния мошеник в новата история на България!!!....

ВОЛКА, АКО ТИ ИМАХ ДЪРЖ. МАНГИЗИ И СЕЛСКИТЕ ТИ ВЕЧЕРИНКИ, ЩЯХ ДА ТЕ НАДМИНА ПО ШАНТОНЕРКИ И ЩЯХ ДА БЪДА ПЪРВИ ОТ ЯМБОЛ И ОКОЛИЯТА

Сидеров е единственния лидер на политическа партия-НАЗНАЧЕН ОТ НАРОДА!!! На следващите избори електората му ще е почти двоен! Това ги страхува герб и инструкциите от израел и вашингтон са да атакуват партия Атака всячески. Но няма да им се отдаде!!!

Приказка за малоумни ... Как бившият крадец на фотоапарати Волен болен си показва, прелестите на плажа Варадеро и налита на женски статуи в Париж, в присъствието на Деница и Чуколина ...

Когато гробарската Паплач квичи...значи всичко е наред!!!

Ибрик Паша пак се изказа. Откакто купиха депутатите от ГЕРБ неговият статудс падна много. Поне си има Деничка с хубавата душичка.

гнидо скатаджииска:)))) подлогата на десния деформатор банкянския национален предател? скоро ще търкате наровете тримцата...валерката симеонов-винкела,бойко тиквата и цв.цв.

По добре нара отколкото на Доган и Фифи Местан рязаните пищови. Иначе, какъв плам, какъв революционен жар. Ти да не си бил в куба и да си прихванал?

се оказа един Тартюф. А твоята любима, онова тъпо и нагло създание не подлежи на коментар. Не давай акъл, не се опитвай ти да бъдеш морален стожер. Стожерите не стоят под пластмасова маса!

"Никой не ме обича, аз съм е гати пича"

Сидероглу, пак ли ти ?! Малка ли ти беше излагацията у нас, та трябваше цял свят да ти гледа сеира ? Единственото забавно бяха интервютата с членове на Юруш- монолози на истерията, не даващи на интервюиращите да кажат и дума. Благодарим за цирка, който си плащаме с данъците!

абе угогундури, напълно си заслужавате мизерията щом си избирате отрепки да ви управляват.

идиотчета:))) Следя отдавна коментарите и е от ясно по ясно кокко много пара хвърля най голения Лумпен-организатора на гробарската пастмина-банкянската тиква!!! явно бибито от израел му отпусна нов транш за да плаща пари на деформаторските мекерета и да всяват смут и безредици в държавата!!! Тиково банкянска спри защото ще си получиш заслуженото!!!!!!!!!!!!!!!! Рано или късно!!!!!!!!!!!!

Волене. Ако имах пари, бих ги дал да те държат вечно по тези хотелчета, за да не ти стъпи никога кракът ти отново в България!

комплексирано човече, в хотел за шейхове, с пура за 180евро, едва ли и най големия му враг,би му направил по добра антиреклама!!!!!

И Кутев взел да го брани, и то как - пак познатата песен "да не би да се окаже " и подобни мозъчни промивки за неговия безмозъчен електорат. Айде заемете се със сериозни неща, стига интриги! Ама как да стане това, като комсомолчетата не са свикнали на работа, а само на партийни игрички.

Италия премахва държавните субсидии за партиите

ЕЙЙЙЙЙ, СЕГА СЕ СЕТИХ ТОЗИ НОВОРЕЗНАТ, ОТКАДЕ Е ГУШНАЛ ТОЛКОВА ПАРЕТА!! МИ ТОЙ Е ВЗЕЛ ЗЛАТНИТЕ ЗАЛЕЖИ, ДЕТ ТОЛКОВА СЕ РЕБЧЕШЕ, ВДИГНАЛ Е ЗАПЛАТИТЕ НА 1000 И ПЕНСИЙТЕ НА500, ЗАТОВАААА ИМА ПАРЕТАААА. Е, ЧЕ МАЛКО ОКОЛО ДВАТРИЙСЕ МИЛИОНА Е ВЗЕЛ ЗА ПРЪСТА, ДЕТО СЕГА ЩЕ СИ ГО ПЪХА НЯКЪДЕ ДА НЕ МУ ГО РЕЗНАТ, ТОВА Е ДРЕБОЛИЯ!!

Иии... така се получава - златен пръст в ЛАКОМ ГЪЗ! Машата се използва за да се бърка в огъня и след това се изхвърля!

То е ясно, че всички харчат държавните субсидии за собствени цели, но поне да не правят циркове!

г.н сидеров си призна сам че всички които са снего по почивки са шантонерки и тои си плаща сам.то се виждаха по симките

Педал безмозъчен при него ходеха да ги чука ,а при теб да ги лижеш схващаш ли разликата

Ревете гъзльовци на яд да ви е ... аз и Гаджето с Анто Путев отиваме в Тайланд за Нова Година ха ха ... и познайте ...

Ей, тъпако - политиците нямат техни пари. Те харчат парите на народа от данъци. И като виждам къде отиват парите от данъци - да си пече г-за Воленчо по кубински плажове и да рахатясва в скъпи парижки хотели никак, ама никак нямам желание да плащам данъци повече. Да си харчи собствени пари този наглец.

Ааа нестава балъци ще плащате а аз ще ви язда щото сега ми е паднало и щото имам вътрешен глас

Само един вътрешен глас ли имаш - това е шизофрения. Ако са повече, както си мисля, диагнозата е друга

А БЕ , ЧЕ БОЛЕНЧО СИ Е ДРЕБЕН ПАЛЯЧО ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ- ЗНАЕМ ПОТИ ВСИЧКИ ... АМА НЕ МИЕ Е ЯСНО - ГОСПОДАТА ОТ ДИРА- ВЛЮБЕНИ ЛИ СА В ТАЗИ СНИМКА НА ТЕХНИЯ ИЗБРАННИК...- СТРАШЕН И ДОРИ ЗЛОВЕЩ ИЗГЛЕЖДА ДРЕБНИЯ НЯКОГАШЕН ДЖЕБЧИЯ НА СКЪПИ "ФОТОАПАРАТИ"... :)))))

-Екшъна на магистрала Тракия с наглите му лъжи тогава(само как му се размина затвора за лъжесвидетелстване не стано ясно но то има време) -Екшъна в самолета на Луфтханза(пиян хвърля сандвичи по стюардесата) -Екшъна с журналиста(по схемата Извини се Бе мултиплицирана многократно преди и след) -Екшъна по Софийските улици и окупацията на Орлов Мост (организиран противоправен акт) -Бутикови костюмчета по 4 хилки,маркови питиета и пури,БрюкСелско надпиване -Парижки вълнения(нали го виждате на оная снимка с каква перверзна радост щипе статуйката - е това ако не е луд за връзване) -Рожден ден на главната наложница в Куба с придворните от харема очаквайте скоро по кината следващата му простотия изтропана миризливо на Вашите глави,тия дето го избрахте това вуду джудженце ... или тайничко се надявате един ден да сте част от харемчето а ... абе я се пребройте поне бе извратеняци хайде с минусчетата,че да знаем барем колко сте ...

Sm3hurk0

Можело.... Дребния Волен да настъпи яко една тиква и сега виждаме каква помия се излива от.... настъпената тиква. Продължавай в съшия дух... Искам Волен да ми поднесе захаросана печена тиква на тепсия. Последното е в преносен смисъл и съм далеч от мисълта, Волен да влиза в ролята на сервитьор, но нямам нищо против, ако влезе в ролята на готвач и да сготви ( разбирай - изпече ) тиквата.

Е те това си е пашълък мечтата на един български родолюбец и патриот - да се распаше като резан на някоя софра !

Значи рожден ден на Гаджето в Куба а ... костюмчета по 4000(четри) хилки а ... поркане и пури на корем а ... Париж и потайностите му ( нощи в Булонския Лес )- 15000 еврака а ... Вуду джуджето с шизоидния-изцъклен поглед и харемчето му (Хюрем любимата жена и кортеж от евнуси грижещи се за рахатлъка на пашата) е по голям турчин от тоя имам ли - ориенталско-анадолски манталитет ! Мечтата на един български родолюбец и патриот - да се распаше като резан бей на някоя софра и да му принасят !

Плана Сидер Оглу:проповядвай-пробутваи утопични пост-комунистически и ксенофобско-дебилни идеи до изборите и после ги осребри при БСПДПС срещу еди колко си милиона и държавна субсидия! Я да преброим колко евнухчета има в харема сега - хайде почвайте с минусчетата да видим !

Е по-голяма шантонеркаот теб Боленчо няма.

А беснеете ли сега завиждате ли ... хак да ви е ... а пък аз с харемчето и др.Антон Путев за Нова година сме в Тайланд ... и познайте какво ще правим ... ха ха да го д...те всички балъци

сидеров е шантонерка и дупедавез

абе всичките които сте били във властта от 19ч4 та година досега сте за разстрел. вие сте изроди комунистически, макар, че се прикривате под различни партиини имена.

наи точния коментар които сам чел в комунистическия web. дир.бг

ИЗТРЕЩЕЛИЯ БОЛЕН - ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!!! Тоя предател никога повече не заслужава да е в политиката.Но като има още толкова заблудени да му вярват, трябва да пишем тук и да ги информираме за истините около това подобие на човек.КЪДЕ СА ВИСОКИТЕ ПЕНСИИ, ЗАПЛАТИТЕ ОТ ПО 1000лева, ЗАЛИЧАВАНЕ НА МОНОПОЛИТЕ? Болене май само да лъжеш и обещаваш можеш!

Не знам колко 7-ци трябва да си сложиш за да разбереш, че обещанията с 23 депутати няма как да се изпълнят, въпреки това има вече 2 предложения от атака подкрепени от мнозинство. Това за мораториум върху продажбата на земя на чужденци и 20 % такса върху ВЕИ-тата. Това е голям успех. 7777777777777777777777........

Волене знаем, че не са държавни...Те толкова пари ти дадоха за онзи кворум който им усигори, че не са ти нужни вече държавни пари

До скоро Волен беше само психично болен. Вече го пишете умрял политически и всякак ... Пурата за 300 долара, която пушеше в парижкия хотел, може да си я завре на едно друго място. Жалко за Деница и Чуколина /Чукалов/, които му бяха взаимнозаменяеми партньорки...

турската войска с -мархаба аскер????бойко тиквой!!! Кой лиза задника на бибито в израел вчера???? бойко тиквой!!! Кой ходеше на отчет и инструктаж в американското посолство...кой???? бойко тиквой!!! Герберастията е чума!!!!! За чумата има само един лек.......

бе фес!

Уважаеми редактори на ДИР.бг, Поредното питане Уважаеми (както винаги). До Кога, ще манипулирате със статиите си, читателите на медиата ви? Това, че г-н Сидеров с колеги (може би и приятели) е бил в Куба, може би е най-важната тема за вас! В момента. Не е важно, че господата от ГЕРБ взимат 11,9 милиона субсидия за патртията си и близо 2,9 милиона за заплати. Те дори не участваха в работата и дебатите, относно намаляване парите за партиина субсидия! За вас не е важно, че Тези господа не само, че не участват в работата на НС но и всеячески пречат и БОЙКОтират работата му. Почти 15 милиона от наште пари потъват в касичката на ГЕРБ годишно, за да играят на криеница в НС. Това вас Не ви с(въз)мущава уважаеми редактори и любезна г-жа/це Мишева, нали? НБезпартиен, към Умерен ационалист.

Когато гробарската Паплач квичи...значи всичко е наред!!!

Компроматите които бълват всеки ден не могат да преобърнат симпатиите ми към АТАКА аз харесвам политиката която водят и не ме интересува личният живот на депутатите.Аз не харесвам останалите партии не поради компроматите а заради политиката им спрямо народа на Република България.Всички тези помии които се изливат по която и да е партия има за цел да манипулира простите хора които не мислят самостоятелно,но тези които разбират политиката на дадена партия те я подкрепят именно заради тази политика не заради личните интереси на тоя или оня депутат.Политиката на компрометиране е политика на слабите политици които не могат по никакъв друг начин да постигна своето и използват този модел.Но обикновено този който изготвя подобни дискредитации самият той е изтъкан от подобни неща.

Както се вижда, тези хора по върховете не милеят нито за България, нито за нейното население, което е изпаднало до такова ниско положние - тези хора (управляващите) мислят само как да изживеят повече удоволствия и лукс и това да го плати други някой, а не те самите... Морал нула, патриопизъм (???) - под нулата... Тежко и на България и на българите с такива политици!

че си е мекере и комплексарче Волен спор няма, и аз ходя всяка година за месец до Париж ама спя в хотела на университета за 330 евро на месец, а той тъпигьоз ще ми спи в Жорж сенк, трябва за такива май да се въведе някакво публично наказание, я бой с пръчки на мегдана, ама така е, като ни взимат всички за будали..

Волен си плаща на журналистите и си пуска сам слухове и снимчици, къде слухове, къде истина. Няма да се учудя ако в най-скоро време не се появи на страниците на Плейбой в предизвикателна фотосесия снимана на екзотичен остров. Щом в италианският парламент си имат Чочолина, защо ние да си нямаме Волен.

Докато има телета,ще има и касапи!

въпроса е какво ще правят касапите като свършат телетата!

Pesh0

как какво , телетата са побеснели в момента и касапите се оглеждат, един друг.

Забелязвам,че всички калъфи от Атака,които се изявяват по телевизията реагират по един начин-не отговарят на въпросите,които им се задават а брутално атакуват всеки,който им е удобен.Сега белият пигмей ни занимава с ББ,а става дума за тяхната екскурзия до Куба като подарък за рожденият ден на любовницата му.Да говори за това а не за полетите на ББ.

Вгледай се хубаво и продължително в приятелката/ любовницата/ му, ами тя става да я заведе не само в Куба , а и на всички екзотични острови.

Голям майстор излезе гномчето - на една заплата я кара, па макар и депутатска, а харчи, все едно има милионен бизнес?!! Я да го изберем този финансов факир за министър на финансите, или направо за премиер - току виж влезем в светлото атакистко бъдеще!

цялата нация сме факири, как с 340лв мин заплата се живе, защо с 2500лв заплата плюс допълнителни от участието в комисий да не стигат да отиде човек до Куба или Франция???

С 340 лв се оцелява, не се живее. А с 25оо лв не се плаща нощувка от 2500 евро. Плюс наем в София-според Чукалов гномът бил под наем в Софич.

След като брои чуждите залци, апартаменти, офшорки и летателни часове, джуджето да е така добро да даде обяснение и за своите харчове и луксове - че иначе става: крадецът вика "Дръжте крадеца"?!!

Откъде Долен има пари,за екскурзийки-взел на заем от Дудука!