Борисов забрани ”комерсиални дейности” в Плиска

Премиерът Бойко Борисов забрани комерсиалните дейности, свързани с археологическите разкопки в Плиска, и се закани, ако продължат, да спре финансирането им.

Обратно в новината

Коментари - Борисов забрани ”комерсиални дейности” в Плиска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този сайт май само комунисти го четат !Аман от вас крадливо племе , едните трябва да чакаме да измрат а другите да се изнесат извън родината ни че да се оправим.Хайде давайте с коментарите не ми пречите . Само ГЕРБ

Когато един милиционер си полее главата със свещената вода нищо не става щото главата е куха.

В стенограмата дословно пише: Да съм пределно ясен - просто стотинка няма да дам повече". Четейки това, не мога да не цитирам много точния текст по темата на Шони Филипов, Д-р. Надявам се да не ме изтрият, дори да нарушавам някое от правилата на сайта - просто текстът е фундаментално точен! =================================== Огнян Минчев пред Дневник: Нараства опасността от утвърждаване на един "мек авторитаризъм". Абсурд! Категорично не сме съгласен. Думата опасност предполага определен процент вероятност. Но когато този процент стане 100, опасността е прераснала в действителност. Например когато влизаш в турска баня, има опасност. Когато излизаш вече няма опасност Та в случая това, което по-рано изглеждаше като опасност, вече е реалност. Както сме писал, времето на едноличната Му власт вече е настъпило. Просто не сме забелязали, че 18 брюмер на Бойко Борисов се е състоял. На практика живеем при личен режим, диктатура, омекотена от тоталната липса на съпротива партийна, интелектуална, народна Една диктатура по взаимно съгласие. Един човек определя кой да е премиер, кой президент, кой председател на НС, кой главен прокурор, кой кмет на София, Пловдив, Варна, Бургас... Да добавим и омбудсмана. ================================== Ей, хора, и при Живков не беше така!!!

Извинявам се - Тони Филипов

Е в това се състои "управлението"на държавата от премиер-фелдфебела.

Антихристи!!! Живейте си вашия живот и не се гаврете с това което отричате . Вярваме на Баба Ванга и дано се сбъднат предсказанията които е изрекла ! Не забравяйте: Който зло мисли -зло го сполетява . Недай Божи !

Какво общо имаш ти и мутро"мистиците" с християнството? Един доносник поръсил друг доносник с вода от "свещен извор"? Що за профанщина? Християнството е във словото и вярата, не в някакви си езически врели некипели. Прати си любимите мутри поне да се изповядат. Поне пред Бога да потънат от срам приживе.

Баба Ванга,Бог да я прости,си беше врачка като врачка.Вярата в Христа не значи,че автоматично трябва да се вярва на контактиращите с невидимия свят,където също има и добри,и лоши. Който ползува Св,вода го цери вярата.И водата от чешмата във всеки енорийски храм,осветена от свещеника си е светена вода.

Он, забрани всякакви други дейности в района на голямата бЪзилика в Плиска, освен на археолозите! Не само комерсиалните, а и внушенията, чрез изследвания на водътъ от кладенеца и какво ли не!

Дядо Николай ръси с чудотворна вода от Плиска!!!! Забранява и анатемосва Пресеидите!!!/Блиц

Айдееее, сурна се бунаро! Кой се банял, банял се.

няма да се изнася, че още не се е окъпал целия кабинет- чакат си реда...

съчувствия, сигурно сте преживял големи загуби ....

Ще изнасяме свещена вода за чужбина

Дали пък Вангелия Гущерова не се е пообъркала. Сигурно е, че бликне ли от базиликата майтапа ще е като за последно...

да ви пожелая приятна вечер,не се сещам за нищо друго смислено!

Водата е свещена от момента, в който бе полято с нея темето на Всевишния, преди два дни, от тогава започва и ново летоброене.

Какво се получава, когато се изкъпе един милиционер? Чисто и просто.

Свещената сила е равна на свещената маса по свещеното ускорение на квадрат. За свещена вода не съм чувал. Очевидно великият учен Боко Мутрафонов я е открил.

народът ни трябва да е станал дотам невеж, че да се налага премиер да забранява продажбата на свещена вода.

АЗ КАЗАХ - ХАУ!!!!!!!!!!!

цял ден сипете огън и жупел? Тока ли ви вдигнаха или данъците та сте готови човек да разкъсате за няма нищо?? Исторически разкопки....романтика, малко мистика... и добронамерено отношение това видях аз. Това обаче което се получи беше кански рев,защо бе хора??? Нещо лошо ли направи човека?? Ако търсите под вола теле,е съвсем друго нещо.

Надминахме ги македонците по простотия, те чак крепости не посмяха да строят!

за незнаещите но много приказващи- такова нещо като СВЕЩЕНА ВОДА НЯМА, ИМА ОСВЕТЕНА ВОДА. В случая тази даже не е осветена камо ли свещена. Няма нито един пример кладенец насред църквата. това не е баня. Те са извън нея, в дворовете, или до нея -извън дворовете. Не може и да е баптистерии, защото баптистерия на Голямата базилика се намира от северната стена в източната й част.

това е някакво свещено аязмо, което се е появило вътре в църквата свише.

Не знам какво ще правим, като си отиде бащицата!

допустимо ли е да си пожелаем нещо или да питаме първо теолога?

кладенецът е в наоса на църквата и както виждам до едната стена на някой от корабите му. По ниво е под това на стените, което поставя въпроса за времето на изграждането му (ако разбира се това което се вижда е горния му край). С една дума стратиграфията на кладенеца все още не е изяснена. Тъжното за науката е че хора като БДимитров и ПГеоргиев известен в нашите среди с фантасмагориите си са ангажирани с разкопките на това място.

хахахаххаха Чудесно чувство за хумор, поздравления ;)

Ти не си легендарната Куха Лейка, а слаб имитатор

има куха глава и няма чувство за хумор. Или не си кухата лейка, или си за специализиран преглед!

Не си прав! Старите хроники говорят, че първата столица на България е Карлуково! Идеята е, че докато стигнат до Карлуково и се натъкнат на трудносостъпната ни столица, враговете ни ще бъдат омаломощени, а лудите ѝ защитници направо ще ги довършат и с вида и с поведението си. От тогава, както и от древна Плиска, от крепостта не е останало почти нищо, но за разлика от Плиска, поне има останали от защитниците ѝ.

НЕ Е ЧЕСТНО!!! Ти се изкъпа и поумня , а нас кучета ни яли!

Аз пък подкрепям изцяло и напълно ББ. Ако не се спре тази вредна инициатива, кладенецът за свещенната вода ще бъде обърнат на обществена баня! И като дойдат чуждите и наши туристи в старата българска столица за културен туризъм, ще се натъкнат на голи зад.ици и други голи срамотии, да ме извините! Така реклама на страната не става! Да живей ББ, нашият велик вожд и учител, който е прав, дори когато греши! А както в случая, в който е прав - е два пъти прав!

прав е само Великия Ленин

Ликуй народе , че този кесар , може да ти спре и чешмяната вода .

от жегата ли е,не знам...ама като няма с какво да се заядете с Бойко и свещената вода върши работа. Ще рече човек че той лично я продава ,а министрите пълнят шишетата. Не ви ли е срам бе? Слагайте лилавите перуки,вадете рояла и се търкаляйте ...Пфуу.

Ами каквато новината, такива и коментарите! И въобще не си прав! Има такъв цирк! И това е "Цирк България"!

Примат говори за наука. Това може да се види само в България.

Изключително прост човек, какъв държавник може да бъ.е тоя!? Преди няколко дни се кефеше, когато оня слагач, измисленият професор го кръщаваше с водата, а вестник я раздаваше, сега я забранил!?Само да попитам, този руският император самодържец ли е, в тази държава има ли органи, които са орторизирани за това-например ХЕИ!?

Къде се скри този малоумен самозван професор, който тормози българите от екрана? БАСТА!

и кладенчето се срути....

Удивително нещо е тая вода!!! След като го осветиха с нея, ББ хем по-извънземен стана, хем поумня! От една страна - никакво ползване на водата за осветяване на повече простосмъртни без санкция свише - само боговете могат да решат кой да стане полубог и да се доближи до българския Олимп. От друга, ще въртят някакви си несанкциониран бизнес с търговската марка, без да си плащат на нейният държател! А-а-а-а....А-а-йде,бе....това да не е Иванов дом, та всеки да прави каквото си иска?

Това е добре , но ще бъде много добре ако изкорени схемите за точене на държавата от бизнесмени, лекари, полицай, политици. Тогава Българи ще се окаже една от най богатите страни в Европа и може да си закупи супер модерни и нови самолети за армията, джепанеза флота и да си позволи 12 месечна задължителна наборна служба. За да не ни се ежат съседи от юг и запад и изток. Уважавай себе си за да те уважават и другите.

Само на комуноиди да се дава безплатно.

Комуноидите не са ли хора?

Аз не съм съгласен! Какво да правят демокрапитеците? И те искат да станат хора!

И влезе Боко, /пардон, Исус Христос/ в храма и разгони търговците от него. Крайно време е поповете да го канонизират...

И каза вожда на племето. Вода - не!!!! Ха-ха-ха. Нали му поляха главата с мръсна вода, сега нещо е недоволен

Мръсна,но Чудтворна!!

Инж. д.р Борисов да забрани на професора - менте Б. Димитров да се появява по екраните.

След особено внимателен анализ, бе установено, че "Свещената вода" е фалшива и е произведена ( и разпространена чрез "Лафка" и "Стандарт" от водещата в областта на копирането на парфюми фирма "Рефан" !

Леле,е,е,е... какво ще стане с главата на Б.Б,след като му заляха главата с тази отровна вода?Притеснявам се да не оглупей!

Има ли накъде още да оглупява?

За тиквите водата с нитрати е полезна. А тази тиква не може да стане по проста и по нахална. Невъзможно е. Уникален простак е.

Във Варна никаква маркировка по улиците не остана след месец и половина от както боядисваха. Те ме занимават с ритуали. Катастрофите са ежедневие заради липса та ѝ. Официалната версия на общината е че била изцапана, е не липсваща. Ми измийте в с Божидаро-Боковата вода ве! Ко дремете?

Маркировката ли била причината за идиотското шофиране на нашенците..?! ;)) Може и да сте прави! В Германия не се трие така лесно и не се трепят хората, че и пияни не карат ;))

TИPAMИCУ

Вярно е, че не се трие така лесно маркировката в Германия. Пияни и там карат но ако се изтрие маркировката я пребоядисват почти веднага и не се вижда дали е била с некачествена боя. Просто се потдържа.

Светената вода е само за ръсене и пиене на правителството и депутатите на герб,може и по едно шишенце за Радан Кънев и Местан.

може да се направи резюме на криминалния преход и нескончаемия грабеж. доги хидроинженера, томи фондовете и нереализиран минфин, руми полицая, ивето еколожката, мутрата, освен всичко останало, и археолога, левончо инженер-химика. груба грешка е, ако случайно някой това, с което се занимава на политическо ниво, да вземе да го е учил или работил. пречи категорично.

мусакеседжиите на сидераст ефенди купуват ли си от свещенната вода до Голямата базилика в Плиска или си къркат само от шериатския шербет до Голямата джамия в Сараите?

Дайте чудотворната вода на народа!!!