Борисов наредил ”Кинтекс” да плати на ВМЗ-Сопот

По разпореждане на премиера и с неговото съдействие са уредени две плащания към ВМЗ – Сопот и съответно към работниците, които ще се извършат днес и в четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - Борисов наредил ”Кинтекс” да плати на ВМЗ-Сопот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се оказва, че Борисов платил пак на банките, защото мизерните пари, които са преведени на работниците банките са си ги удържали. Весели празници, господа министри!

Един въпрос към премиера - Г-н Премиер, кога ще криминализирате неплащането на заплати и задължаването на работниците да работят извънредно без заплащане. Все пак ние не сме роби и работодателите не са робовладелци. Или масово да заведем дела за нарушаване на човешките ни права.

Ами държавните управници трябва да са първите, които с бодри крачки да са се запътили към затворите за неплатените заплати и осигуровки!

А аз да питам - защо са работили без пари? И до кога овчото българско племе ще оставя псевдобизнесмени да му се подиграват? Като не ти плати един месец - напусни заведи дело. А не викай "като няма избор" Като няма избор се махни от там и иди където има избор. А не стой да работиш за без пари. И после да ревеш. Като остане без работници и му умре бизнеса ще му дойде акъла. Защото има да плаща неустойки за неизпълнени договори.А дали има или няма пари? Е за заплати на работници винаги няма, защото са предназначени например за бонуси на ръководството, нови автомобили и какво ли не. А вие си работете без пари. Може да си плащате затова че ходите на работа.

Станишката създава проблеми, а Борисов ги решава в полза на хората... Затова мандатите на Бойко ще бъдат много, а Сергей ще твърди, че е /м/орален победител...

Хайде пичове, продавайте оръжие на народа! И за Вас ще има пари, и за народа ще има свобода! Правото да се притежава оръжие е право на всеки човек! Въоръженият човек е свободен човек! Гащниците от парламента ни го забраняват защото ги е страх от един свободен народ! Те нямат акъл да управляват свободни хора! Ще ни направят роби!

Благодаря ти Камене за златната звезда! Не говорете глупости за Проф.Веселинов един достоен висок мъж. Когато мене ме пенсионираха, бях награден със Златната звезда на ТУ-София, въпреки че аз, като Декан на МТФ, вкарвах студенти по втория начин, уреждах изпитите на кого ли не (но и на дъщеря ми), взимах рекет от колегите си, крадях паркет, плочки и винкели от ТУ за вилата си на Ръжана (Ихтиманско), плагиатствах в Охрид с научен доклад, написан от един покоен професор, имах език на каруцар и като говорех псувах, плюех храчки и ритах от бяс вратите на кабинетите на недоволните от мене. Благодаря ти, Камене за златната звезда! И че сме заедно в НДСВ и останахме предани на Н.В. Цар Симеон II !!! ДОЦЕНТ КАНДИДАТ НА ТЕХНИЧЕСКИТЕ НАУКИ ПЕТЪР ДОБРЕВ ДОБРЕВ (известен на студентите, като Претъп Добрев)

Благодаря за милувката. Фидосова.

Чакайте малко, ама този Кинтекс още ли съществува? Защо не се самоликвидират и Сопот и Кинтекс. Така ще се спасят хиляди човешки животи. Защо не се коментира това кому е нужна продукцията на оръжие. С това оръжие ще се убиват хиляди хора, по добре тези в Сопот да затворят завода и да се захванат с друг полезен за хората начин за прехрана. Иначе и те са УБИИЦИ!

И аз много,много не обичам нарежданията,ама в БГ няма друг начин.Ако не беше наредил...Ако не стачкуваха...Ако не -ВИЕ продължете,приятели.И се успокойте щом все пак има още някой да нареди.

човече, можеш ли да си представиш, че в Термания Меркел ще нареди на някой концерн да идплати заплати на клона в Брауншвайг? Нали си наясно, че това е сталински диктат? Богът-слънце - бръснатата глава на избавителя Б.Б...

А ти нали си наясно че в Германия ако се опита да не изплати заплати може и да си загуби бизнеса дори и в затвор ще влезе. И нали си наясно че германец няма да работи за без пари .

Хора бдете!!!Разбирате ли какво става?Бащицата нареди,бащицата заповяда!!

Борисов действа и решава проблемите наслоени от времето на некадърния Станишев. Докато Станишката дрънка какво трябвало да стане, Бойко прави каквото трябва. И така ден след ден ...

........ докато се затрие и изчезне държавата ни от картата...

Някой не поумняват цял живот,еле ако са и силови спортисти!

Тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко сега си го избрахте за премиер. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Ето първото противоречие между митологията за героя, който ще спаси България, и реалността. Оказа се освен това, че Бойко Борисов няма състезание. Получил е един син пояс, което е най-ниската степен, при това при вътрешноотборни битки. Когато на по-голямо състезание Бойко е включен в отбора, става фал, един от неговите съотборници на предишна среща си чупи нос и ръка и се налага Бойко да излезе на тепиха, той отказва. Тогава треньорът го хваща за шията и го изхвърля от отбора. И той отива в каратето. Там наистина получава черен пояс. Но този случай много добре си го спомням, защото присъствах на събитието. Това стана през 2003 г. Председател на федерацията по карате беше неговият съдружник по фирми и съекипник в СИК - Пашата. Събитието се проведе в НДК и стана скандал, защото черният пояс и почетният седми дан бяха връчени за особен принос в развитието на каратето от клуб ИПОН! Беше поканен японският посланик, беше дошъл и един борец от Япония, Тадаши Ямашита, една от легендите в този спорт. И стана скандал. Лицата на японците се изпънаха. Те са азиатци и могат да си владеят емоциите, но просто се забеляза напрежение.

А, защо до сега държаха хората гладни??? За да се появи Борисов като Месия и да е добрия Цар...Спомнете си Ивайло ..Цар Ивайло... Това е постановка!!!

Какъв е Бойко на Кинтекс, че да нарежда? Ако им е някакъв - защо чак сега нарежда? За да му целуват коледно ръка рабтниците, или за да му се плашат нашите капиталисти - че който не го слушка, ще му се стъжни бизнесът?

Сега разбрахте ли, че НЯМА НУЖДА ОТ СЪДЕБНА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ?! Какъв частен бизнес, какви пет лева, след като Богът Слънце ББ разпорежда?? Да пребъде Новата Партия Ръководителка!

Добре е, че има хора като Борисов. Да внасят по малко ред в тази опоскана от социалисти и комунисти държава. Като прочисти и съдебната система от червената напаст, ще настъпи най-после някакъв ред в РБ.

Шштт! Тихо, до неотдавна и Бойко беше член на тази наша комунистическо-социалистическа партия... А и как се влизаше в Школата в Симеоново знаеш ли? Никакъв шанс за неблагонадеждните, да не говорм - за антикомунистите!

Ами нали твоя бойко е забъркал тоя "ред" като и двете друъжества са държавни, ама едното трупа пари в сметка а другото чака да "цъфнат налъмите" та да си получи парите за извършената работа.. А държавата ако е била "опоскана"преди 3.5 години сега вече е изпоскана и трева няма да поникне на тази почва дълго след бб.

СПОРЕД ДОБРЕВ "единственият кандидат, който остана след предварителната селекция, поиска УДЪЛЖАВАНЕ на срока за подаване на офертата". А ВИЕ ЗАЩО ПРИЕХТЕ НЕГОВОТО ИСКАНЕ БЕ НЕЩАСТНИКО? За да може да съсипе предприятието и го купи без пари Вие и за бакали не ставате.

Станишковци окрадоха ВМЗ Сопот и оставиха хората без пари. А Борисов, естествено, че ще плати. Няма да остави работещи без средства за празниците. Това е отговорна държавна политика...

Моето мнение в случая е крайно. Нека ми се ядосва, който иска. Ама извинявайте, нито Станишев, нито някой друг от лидерите на БСП до момента не се е осмелявал да каже колко велик е бил Тодор Живков, как е построил две Българии и как всяко правителство, ако беше направило и една стотна от това, което е направил Тодор Живков, сме щели да процъфтяваме. Не си спомням някой от лидерите на БСП да е ходил на гроба на Живков, нито да е бил негов бодигард. Искам да кажа, че ако някой е привърженик на онази система, ако някой я защитава и връща носталгията към нея, то това не е Станишев, а тъкмо Бойко Борисов.

Борисов, като мощен ледоразбивач, разцепва и троши червените ледове в главите на БСП. Някои другар/к/и избиват на полуда ...

Възможно ли е да разбера, истина ли е, че Бойко Борисов е бивш комунист? И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995 година. Истина ли е, че Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Истина ли е, че Бойко Борисов и Георги Първанов застанаха на почетна стража рамо до рамо при възкресяването на паметника на Тодор Живков в Правец на 7 септември 2001 година?

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СТАЧКУВАЩИТЕ ЧАКАТ И НЕ ВЗЕМАТ АВТОМАТИТЕ ДА НАКАЛЧНИЧАТ ТЕЗИ БЕЗРОДНИ И НЕСТАВАЩИ ЗА НИЩО УПРАВЛЯВАЩИ НИ ? Привели за два месеца 500 лева и замазали нещата. Ами тези 500 лева няма да им стигнат да си върнат направените борчове. ТОВА НЕЩАСТНО МИНИСТЪРЧЕ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА, А МУТРАТА ДА БЪДЕ ИЗПРАВЕНА НА СЪД. Тези ГЕРБЕРСКИ безделници и несретници СЪСИПАХА държавата.

Нищо не разбираш. Виновни са предишните соц. управления и Станишев. Съсипаха и военното производство. Сега другарите с какво ще правят възстание??? Трябва да внасят от други братски държави...

Военното пройзводство го съсипа Филип Димитров

Да пръснем с лимонка кухата Тиква !

Не можем. Няма военно производство. Най-много да пробваме да фъргаме домати и компири.

Когато частна фирма "хлопне кепенците" и освободи примерно 20-тина работника, на никого не му прави впечатление. Може би е нормално. Когато обаче 100 частни фирми "хлопнат кепенците" и освободят 2000 - 3000 работника и на никого не му направи впечатление, това вече не е нормално. А тези работници са същите като тези в Сопот. И за тях идва Коледа и Нова година. Но от тях не се интересуват нито Борисов, нито синдикати, нито партии. На частните фирми няма как да им се случи да работят с такива задължения към НАП. За тях НАП не вдига запори. Как се стига до там, подобни държавни мастодонти да продължават да съществуват в разрез с всякаква здрава логика и закони. И за това не са виновни хората работещи във ВМЗ Сопот. Те просто търсят начин да се прехранват. Виновни са едни други, които са намерили начин да се ПРЕхранват.

Браво Бойко,браво Борисов!Да вземеш на гладния хляба и след това да му върнеш няколко хапки пред телевизиите ,това е гениално.

ВМЗ от много години са зле. Не им е виновен ББ.

Така е. Но и той като предните не посмя да го затвори. Но пък се пробва да затваря болници. Ама и там удари на камък. То за това си трябва мозък и воля, не приказки. В икономически аспект, на Борисов само главата и устата са му железни.

Преди време слушах как се обясняваше, че ВМЗ Сопот се намира в омагьосан кръг. Дори и НАП да вдигнат запорите, няма поръчки, по които да се работи, т.е. няма работа за завода. Ако се появи поръчка и с аванса по нея се платят заплати, няма да останат пари за купуване на материалите. И поръчката няма да може да се изпълни. Ако се дадат парите за материли, а работниците стачкуват защото не са получили заплати, пак няма да има изпълнение. Явно изведнъж се намери някаква поръчка от "Кинтекс", за която ще се платят 1 000 000 лв. аванс. Те отиват за заплати. Та питам след Коледа и Нова година, от къде ще дойдат пари необходими за самото производство? Не знам колко голяма е тази поръчка, ама ми се струва, че "Кинтекс" ще трябва да платят 100% авансово. И ако Премиерът разпорежда извън всякаква пазарна логика на едно държавно дружество, да превежда пари на друго такова, това не е ли скрита държавна помощ? Ако в подписания договор е имало клауза за такова авансово плащане, защо се афишира намесата МУ. А ако е нямало, защо се намесва? Ако "Кинтекс" беше частно дружество, как ли щеше да се процедира? Със заплахи? С обещания за нещо?

ВМЗ-то си е за закриване, ама на никой не му стиска и ги храним с данъците на всички ни

Абе, той наредил, ама се оказва, че пари няма, и работниците отново са на улицата! А мухоБойко е в Гърция! Щото тук е студ и стачки!!! Ситуацията в страната днес е просто идеално отражение на годините ГЕРБерастки погром!

Браво.Сам си създаваш проблеми и след това с гръм и трясък ги решаваш.Малко Ви остана г-н ББ.Властта е най-силния опиат, на който ще усетищ липсата след няколко месеца. Хайде хората на заплата да вземат веднага отношение,че да не им изтине топлото местенце.

На следващите избори изберете Сокола, е той наистина ще ви "оправи" и не само вас и родата ...

Може би Наивника точно това иска.. и той има нужди, човекът!

Със сигурност ще се справи по-добре от Борисов. И най-неграмотния циган да направим премиер ще е не по-лош от сегашния.

Пазарната конюнктура в момента се преусройва по целия свят на по високи и ефективни технологии,това е едно кухо и гангренясало предприятие на организираната икономическа престъпност от прехода. Хайде ако не ми вяравате,купете си акции на това предприятие и спечелете от тях!Аз бих си купил на Локхеет

"По разпореждане на премиера и с неговото съдействие са уредени две плащания към ВМЗ Сопот и съответно към работниците" Каква е причината плащанията да не са извършени до този момент? И колко ли още плащания за готови поръчки не са изплатени от страна на държавата към всички закъсали предприятия в България

Кой е този че да нарежда бе. Абе журналя прости какви тъпи статии пишете. Какво общо има министър председателя с парите на тези. Та нямат ли си работодатели. На всяко гърне меродия този тъпанар

Бойко пак се поразходи по тънките нервички на червените талибани.

Ако това са авансови плащания по сделка, значи ще има издадени фактури. Има вероятност, част от сумата да се наложи да се внася в бюджета под формата на ДДС. Дори и да не е така, някъде четох, че работниците са около 3200. Та ми се струва, че с 1 000 000 лв. работниците ще вземат по-скоро някакви пари, отколкото заплати. След което агонията ще започне отново.

Добрев е най- ценният министър! Създава проблем, хората се разбунтуват и изведнъж богоподобният ни вожд се явява и го решава! Ето защо калинка с полувисше образование управлява икономиката, енергетиката и туризма в аборигенската ни държава!

Браво Борисов! Без теб няма да има държава, а с теб хептен.

Това правителство е толкова некадърно ,че даже провали най -печелившекто предприятие за производство на оръжие. Къде се е чуло и видяло военно промишлен комплекс по света да е на загуба?Само при бате Боко тиквето .

Това е наследство от тройната коалиция и Станишев

Писна ми да слушам и чета, че всичко случващо се е от тройната коалиция!!! На този г-н ББ се тройната коалиция му е виновна. Много искам да го чуя след изборите когато си тръгне обзалагам се ,че пак тройната коалиция ще му е виновна. И малко да слезе от екрана омръзна ми сутрин,обед и вечер да го гледам!!!

Като не знаеш, не пиши глупости. ВМЗ от доста години са на ръба на фалита заради лошо управление и системни кражби и далавери на ръководството.

БОРИСОВ ВИНАГИ НАМИРА ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ В СЛОЖНА ОБСТАНОВКА. А КАКВА ПО-СЛОЖНА МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБСТАНОВКАТА СЛЕД СОЦИАЛИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ, ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ С МАНДАТ НА ДОГАН И ПРЕМИЕР СТАНИШКЕВ??? ВСЕ ЕДНО, ЧЕ Е ПРЕМИНАЛА ЧУМА...

Мадам Фидосова-Кюри, ти ли си?

Вашето Сиятелство, Вашето Величество, Вие сте нашия спасител, нашата Месия!!! Аминь!

Трудно е на държава да просперира ,когато в нея живеят подобни злобари-тъпигьози.Впрочем , това е преобладаващата част с комуно-БСП насоченост.

Последен сезон за Бате Бойко, Нежният Комунист, галил нежно ушенцата на Тодор Жиеков! Сеаг, извратеният богаташ Генерал Бойко Борисов пъха пръсти в устата на непълнолетни момиченца при откриване на нещо! Ех, Генерал Бойко Борисов, как ще ти се радват в Централния Софийски Затвор! ЩЕ ПАДНЕШ.

Какви ли не предколедни мечтици спохождат нещастните и страдащи хорица от комуно-БСП...

тикво нареди на бнб да плати на всички които имат да вземат !ха ха наредил, а този смешник министър се хвали с това -ТЪПАЦИ,ТЪПАЦИ ТЪПАЦИ - ГОЛЯМИ

Не знам какво бихме правили ако го нямаше Него? ВЕСДЕСЪЩИЯТ! Да се свети името Му!!! То и слънцето изгрява, защото Той казал - "Мооооже, разрешавам". Той не са бои от края на света, но края на света се бои от Него!

Блаодарим ти ГОСПОДИ!

АБСУРДИСТАН

Буда. Бил ли е Бойко Борисов някога зависим, или вербуван като агент и доносник от Държавна сигурност, или други класифицирани служби на МВР? Ако е бил как е станало това, кой го е вербувал и с какво Борисов днес е зависим от тези хора и среди?

А ти бил си наясно някога с мозъка си? Искам факти - и за Бойко и за това в кухата ти кратуна.

Атентат срещу приближени на СИК в.Капитал 31.03.1997г. Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнесдама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. Бомбената драма се разигра на улица "Раковски" и бул. "Евлоги Георгиев" около 8 - 15 часа вечерта в четвъртък. Джипът й "Опел Фронтера" хвръкнал във въздуха, когато Карагьозова се опитала да изключи алармата. Детонацията избила прозорците на всички околни сгради. За щастие собственичката на джипа се отървала само с лека уплаха и повърхностни наранявания от счупените стъкла. Взривното устройство било поставено под предната лява гума, но не е било много силно, смятат криминалисти. По всяка вероятност атентатът е направен, за да сплаши човека от "Ипон".

ББ - завеждащ коктейла на СИК през 1995 година: Година след създаването си, известната със спорна слава застрахователна компания SIC (Security Insurance Company), или просто СИК, се вижда на четвърто място сред застрахователите и мечтае за приходи от милиарди. По повод на светлата годишнина застрахователите с борчески дух вдигнаха коктейл, който беше уважен от видни личност предимно от банковите и спортните среди. "Нас, вас и другите, които сме поканили, но не дойдоха, ни свързват истинско приятелство и сърдечна дружба", прочете шефът на СИК Красимир Маринов-Маргин от лист, подвързан в алена папка. За контактите с медиите се нагърби инициативният Бойко Борисов, шеф на фирма "Ипон" (ангажирана и с охраната на Тодор Живков). Той услужливо уведоми, че хроникьорите ще бъдат допуснати в салона за 15 минути - от 19:30 до 19:45 часа. Малко по-късно Борисов агресивно съобщи, че вълнуващият оглед се отлага, а продължителността му ще бъде намалена с 5 минути. Охранителният бос проведе кратък инструктаж: журналистите да се движат в стегната група плътно около Борисов, за да не обезпокояват гостите. Неизживеният екскурзовод подкара ентусиастите към светските забележителности на СИК-коктейла. Благодарение на охранителя Борисов, фотографите не успяха да уловят с обективите си шефа на Интергруп и едно от лицата на СИК Младен Михалев-Маджо.

Как може държавата да има постоянни изисквания към частния бизнес, а държавните предприятия пред колапс? И министър Добрев се изпъчил, че видите ли решили проблема. Две, три предприятия има под неговата шапка, ама и те му тежат на горкия. Давай да ги продадем /дадем/ на някой и напред. За какъв ли ни хтакова министерство и такава държава, като едно предприятие не може да съживи и да управлява.

След като продаде за пореден път България отиде да си лъска имиджа.

Сега Добрев ако е министър на място трябва да изхвърли цялото ръководство на "Кинтекс", а защо и не и на ВМЗ-то! Управителни съвети, изпълнителни директори всичко ще хвърчи, едните като имат несъбрани вземания защо не си ги търсят включително и по съдебен път, а другите като зная, че имат неразплатени задължения, защо не ги плащат навреме!

Борисов твори само добри дела, които хората заслужават. Особено срещу Коледа ...

Слава на тиквата, да живее другаря Бащица!

върни се в дупката си и не се показвай от там

Горките хора там.Уж идват празници,а заплати....само борчове.Не че досега този сценарий не е гледан.Горубсо,ОЦК-Кърджали....Странно е,как Изпълнителната власт,действа на пожар,при уреждането на търговски взаимоотношения.На теория сме нещо като "пазарна икономика".И все един топ републикански пожарникар,трябва да се намесва при такива случаи.Страшен късмет имаме с Него!Няма що,супер европейска,уредена Държава сме,при това-отличник.

Това е наследство от соц. управленията и Станишев...

Ако бяхме пазарна икономика, ВМЗ щеше да е отдавна в историята. Без държавна подкрепа - т.е. изкуствено поддържане, този завод щеше да е отдавна дкрит. Спасява го само фактът, че наоколо няма друга работа и цял град ще увисне във въздуха. ВМЗ е мъртво без пазарите, които осигуряваха СССР - сега просто гасне бавно, управлявано от некадърни държавни служители, които се упражняват на него - но други в България няма. Социализмът още се шири в България, а политиците нямат куража да направят наистина необходимо.

Ти наистина си МУНЧО!То пазари за тази продукция има ,и винаги ще има,но ти си си МУНЧО!Това с ВМЗ е само даламера на една група порочни и престъпни люде,които искат да заграбят завода и неговите звена,но ти си още малък и не ги разбираш някои работи!Нужни са ти още поне 25-30 годинки,за да проумееш накои нещо!

Мунчо изглежда е от Сопот, ползва дори име от романа "Под игото" на Вазов, затова той има правилно виждане за проблемите във ВМЗ. В тази фирма голям процент от работниците 20-22 години наред ходят на работа само за заплати, но не всички. А без работа, няма пари.

как да разпореди бе хора. тои и котаразите крадоха от еврофондовете и европа спря парите. сега ще карате на пост и молитви....

КотараЗите са драли от ограничения ти мозък.

И мяукали жално щото бил мухлясъл...

Какъв е този измислен ДИКТАТОР,всемогъщ-Бойко Борисов,който да дава заповеди на Кинтекс,да правят каквото и да било!Този за какъв се мисли,че действа точно,както действаше неговия учител Живков,или отново си прави рекламна кампания на гърбът на изстрадалите оръжейници от Сопот!Тези далавери с ВМЗ,както и с взривените оръжейни складове показаха,че мафията си вее байряка в държавата ни,покровителствана от управляващите!Тези искат под формата на измислена приватизация,да унищожат и затрият последното останало значимо държавно предприятие,което ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИВАТИЗИРА,А ВОЕННАТА ПРОМИШЛЕНОСТ ТРЯБВА ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ,както е във всички нормални държави!С фалшивото си словоблудстване,че строи магистрали,Борисов,като предшествствениците си,продължава да унищожава и затрива предприятия,които преди години носиха доста голям процент от БВП на България!Той не строи предприятия и заводи и да осигурява поминък на населението,а ги унищожава и обрича народа на глад и мизерия и прокужда младежта извън България!

Двама селяни пребили 5 френски командоса ! 2000 работника от ВМЗ-Сопот са готови да грабнат продукцията си и да тръгнат да бутнат правителството. Значи има потенциал да не се страхувате от американците в България. Ако сте им гневни, че например имат повече долари от вас, грабвате сопите и ги претрепвате...като френските командоси...след пийването де...

Тогава да разпореди и надбавки към пенсии и бюджетни заплати-ако става с еднолично разпореждане...да се разпорежда и хайде нов мандат...

Като плюете по герб, утре ще дойдат да ни управляват онези дето си пият кафето на бензиностанцията над Търговище-анадолците. От както падна комунизма в страната ни не са налагани такива закони и не се е развивала така инфраструктурата, както в последните няколко години. Проблеми има, да... много даже, но не забравяйте какво наследство ни оставиха всички престъпни партии, които ни управляваха до сега. Политиците са гадни копелета, всичките, да. Но нека все пак да видим кое е по-малкото зло. Между Станишев, Костов, Доган и останалите копелдаци, избирам Бойко.

Плюят сега, после пак ще плюят,преди пак плюеха. Ей такива ще си останем, с наплюти физиономии, защото е по-трудно да кажеш понякога едно БРАВО.

А Б С А Л Ю Т Н О!!!

Само като гледам как си сложил Костов в един кюп с Доган и Станишев и ми е ясно, колко ти е акълчето.

Костов, доган и серГЕЯ са в кюпа на опозицията.

Точно това се мъча да прокарам в постовете си.От всичките копелдаци Боко е по-малкото зло.Но,и на него втори шанс не трябва да се дава!Ако.....не удвои пенсии и заплати в бюджетната сфера.

Като избираш Бойко вземи си го у вас. Не ни го пробутвай. Наситихме се на магистрали, магистралки, олигарси, мафиоти... И аз не искам предишните, но ББ не е единствен. Има много по-умни и по-кадърни от него...