”Да, България”: Борисов ни превръща в Троянски кон на Путин

Партия "Да, България“ определи като недопустими изявленията на Бойко Борисов, че България ще използва Европредседателството, за сваляне на санкциите срещу Русия

Обратно в новината

Коментари - ”Да, България”: Борисов ни превръща в Троянски кон на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАЙ БЪЛГАРИЯ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ СТЕ НИКОИИИИИИИИИИИИ, АРЕ РАЗКАРАЙТЕ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Сладурче, верно ли? Ах, не може да бъде! Знайно е, че ББ преди години е бил агент на маорите, а от 2 месеца и на Винету.

"пундек"- платено амереканско мекере

Гнойко Вмирисов не може да падне от власт докато Пичкин е на власт. Това са координирани действия между КГБ и КДС.

се колко точно трябва да си тъп, за да напишеш този коментар. При всичките метани на Боце към ЕС и САЩ.

Казва се взаимни интереси. И в морската вода има злато, но е скъпо да се добива, затова пък ние нашето го даваме без пари.

По данни от преди няколко години, мисля, че данните бяха за 5 годишен период, Изнесено злато от България за 5 млрд. Платено е 0.5% концесия. А в Киргизия пак преди няколко години вдигнаха бунт, защото им е била малка концесионна такса от 25% !!!!! За същия период е изнесена мед, по борсови цени пак за около 5 млрд. Правете си сметка как ни обират "братята американци". В същия момент държавата ни е бедна и няма пари, производства. Разбира се, искат от нас и земята си да им продадем, иначе ще ни наложат санкции. Върхът на гаврата е, че ни карат да ги уважаваме и обичаме. И да се радваме, че са нашите колониални господари.

Христо Иванов на снимката изглежда, все едно, че здраво е налапал х.уя. Само не мога да разбера чий.

Боже, какъв идиот и каква идиотска партия. Та тези хора са съвършено неадекватни и дори малко не схващат какво се случва както у нас, така и по света. Като папагали повтарят малоумните американски пропагандни клишета, които са създадени за дебилните американци и там вървят. В нормалните цивилизовани държави, просто не вървят. И толкова неадекватни хора, които получават пари от САЩ, за да защитават и прокарват американските интереси в на други чужденци в България, искат да ни управляват. Тези въобще не ги е грижа за българските национални интереси, както интересите на българите.

съм специалист, но имам чувството, че новият Голям брат нарочно си подбира такива верни люде - не много адекватни и направо некадърни. Изключвам разбира се Цецерон. Той е велик!!!

Иванов първо да си изкара образованието и после да се обажда! Борисов го направи министър на правосъдието без диплома от юридическия, а сега подскача и го лае, като пале!

Как хубаво говори момчето, а на избори му дават 2 %... Ако така я кара ще си удвои резултата!

Ристе, бате....не хващаме вяра на този, които се е хранил с американски пари...Гранаджийче.... Прокопиево протеже....

Вярно е . Бойчето обърна палачинката. На следващите избори е приключил.

Не забравяй Омир ..... Троянският кон е символ на хитрост и победата на хитрите мирмидонци над наивните троянци. Излиза, че Путин е героят Ахил, а Бойко е хитрият Одисей, който е победил и царувал до дълбока старост.

Демокрацията ни е неукрепнала и недъгава Недъгави политици - недъгава демокрация!

Изберете нас, за да си продължаваме стабилно както до сега. Няма недоволни нали?

Истинските протести почват с началото на българското председателство на ЕС. Да видим тогава евролидерите дали се солидализират с българската мафия, която източва европейските данъкоплатци, за да пълни кремъските гуши чрез КТБ, Белене и тн? Подкрепят ли Дебелото момченце, Цацата, Цецко, Цецка и прочее? Тепърва ще става интересно, да видим как ще изкарат костенурките нинджа да бият задаващите неудобни въпроси.

НЕ ТИ ЛИ КАЗАХА,ЧЕ С РУСОФОБИЯ НИКОЙ НЕ Е ПРОКОПСАЛ У НАС,СПРАВКА-ДСБ И ДР.!!! А ВАШАТА РАБОТА Е: КРАДЕЦЪТ ВИКА...ЗНАЕТЕ КАК Е!!!НАЛИ БЕШЕ МИНИСТЕР,ЩО РИВЕШ?!ЩО НЕ ДЕЙСТВАШЕ КАТО ИМАШЕ ВЪЗМОЖНОСТИ?!

Русофоби в България просто НЯ-МА! Русофобите са измислица на русофилите, с които да плашат непослушните деца които не искат вечер да си лягат рано. Също като Торбалан и Баба Яга!!!

Ууууу бре!!! Няма ли кой да го махне от властта тоя национален предател! С Берлускони си бяха лика прилика, само че Берлускони италианците отдавна му биха шута, за разлика от тоя нашия банкянски селянин, който задмина правешкия селянин по подлизурство и раболепничене пред Москва! Аз очаквам на срещата на европейските лидери в София да внесат предложение за санкции срещу Бойко Борисов, например, да му забранят да пътува из страните от Европейския Съюз!!!

Коментарът ми "Какво разбира свиня от кладенчова вода и рублофил от съдебна реформа, законов ред и правова държава" е изтрит, защото защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" Кое е обидното, циничното или чие добро име е накърнено? Модераторът чел ли е останалите коментари?

коментирай неща, от които не разбираш. Също като "реформатора" на снимката.

Като се замисли човек,как бързо минава времето.Санкциите срещу Русия продължават вече три години и половина. И Русия си е на мястото,а Крим е в Русия. Догодина ще бъде въведен в експлоатация и първия шосеен участък на моста през Керченския пролив. Що се отнася до премиера,напразно гейсоросоидната партийка вдига шум.Много добре знаят,че той днес едно каже,утре друго. Приказка да става.

От Уикипедия. Да видите що е то антикомунист и плюещ Русия: Христо Иванов е роден през 1974 година в София в семейството на Любомир Иванов и Мария Бойкикева. По майчина линия принадлежи към голям български род от Македония. Баща му инж. Любомир Иванов е строителен инженер, член на БКП, работил като проектант и ръководител на отдел в Заводпроект в София. Майка му Мария Бойкикева е родена през 1932 г. в Москва. Нейният баща Недялко Бойкикев е осъден в България заради организиране на изложбата Белият терор в България, която обикаля цяла Европа и за други подобни политически акции. Завършва в Ница правни науки. Емигрира в Германия, става един от основателите на Български студентски антифашистки съюз в Европа Нарстуд в Берлин. След идването на власт на нацизма заминава като политически емигрант в Москва. Журналист, член на ВКП (б), става жертва на сталинските репресии и умира в лагер на ГУЛАГ в Колима през 1937 г. Майката на Мария, Светлана следва медицина в Берлин и там се омъжва за Недялко Бойкикев. Д-р Светлана Бойкикева е военен лекар, офицер от медицинската служба през Великата отечествена война, има бойни награди. След Деветосептемврийския преврат семейството се завръща в България през април 1945. Майката работи във Военна болница в София като лекар с чин полковник, професор по физиотерапия. Мария Бойкикева учи в училището към съветското посолство, а после в Първа девическа гимназия. Завършва философия в СУ Климент Охридски. Работи четири години като учителка по история в техникум "Юрий Гагарин" в Михайловград (Монтана). По-късно завежда редакция Философия в издателство Наука и изкуство. От 1966 е член на БКП. Заради изказвания в разрез с партийната линия по време на Пражка пролет 1968 г. е викана за обяснения и е наказана с последно предупреждение за изключване от БКП.

Христо Иванов да отговори на въпросите: 1. НПО-то му плати ли си данъците за получените почти 1.2 милиона лева от Америка за България? 2. Как очаква на някой получаващ пари от чужда държава, народа да му вярва? Това в други държави се счита за чужда агентура. Точно както сега САЩ търсят руска намеса, от която се оплаква тук и Христо Иванов. 3. Как прокламира законови норми, а неговите хора извършват престъпления, като със сложеният надпис срещу руският главен прокурор като дойде тук? Незаконно сложен на чужда собственост. Прокламиращ ограничаване на придвижването. Реално проява на расизъм. Ако не бе руснак, нямаше да го издигнат, а кой е няма значение - дали е Тръмп, Меркел или Дева Мария.

Дали от мира не со членове на тая партия, че ни занимават с това какво са си казали. ИНаче може да ми кажат какво са казали дядовците и лялите от село Горно Търаляснище по другите новини. Тяхното мнение ми се струва също толкова важно, колкото на тая грепичка хора. Или дани обяснят на нас обикновените читатели на новини дали наистина е много важно какво мисли тая групичка хора. Току видиш може свят да ни се завие ако не ги уважаваме.

Не можа да се разбере с Кънев кой да води демократичния парад и, в резултат, получи 0.3% от гласовете (зелените така или иначе си печелят около 3%). Прокопиев май са го подвели в кого да инвестира. Също като американските консултанти, дето посъветваха Василев да инвестира в Бареков.

След като приоритет N1 на българите при всички проучвания е увеличението на доходите, защо единствения деклариран приоритет на председателството е руските санкции. Абсолютно безотговорно е за нашите политици да се занимават с руските санкции преди да са решили по-важни проблеми. Аз и моето семейство освен асфалт, също така не ядем и дружбата с Русия. Манипулациите в медиите са огромни - като се почнаха санции и контрасанкции с Русия се обяви, че ще има компенсации и изведнъж се оказа, че БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ НИКАКВИ СЕРИОЗНИ ЗАГУБИ. Защо ли - ами защото реално у нас бизнеса с Русия се прави от РУСНАЦИ, А НЕ ОТ БЪЛГАРИ. Да знаете, че сме бедни, защото сме прости - достатъчно е да се види колко хора не са осъзнали, че Русия и преди санкциите не е била някакъв сериозен пазар за нашата продукция.

Този на снимката не е имал време да си измие очите и зъбите, ама тръгнал да говори за политика ... на какво основание? 1,6% подкрепа има ... жалка история!

първопроходник е на брадясалите талибани политици, не може Партията да осигури костюми за всички ..

Кои бяха тези?! И са пропуснали едно да в името си - "Да, да, България!"

Мястото за истерични русофоби в българския политически живот отдавна е заето от ДСБ. Господата от Да, България, не знам що не могат да го проумеят. Иначе е жалко, че интелектуалци с такива претенции като техните напомнят за себе си в обещественото пространство само, ако включат в едно изречение Русия и съдебна реформа. Лирсата на идеи и на посока е очевидна!

Вредно, вредно, ама не по-вредно от грантаджии като вас! Скрий сеееее!!!!

Тия май съвсем изперкаха! Виж за управлението на Борисов съм съгласен!

Всичките 20 членове на "да, България"-------ли подписаха тая простотия?:))))))))

Затова Чайката дойде да ни предаде челен опит в борбата срещу малкото останали индивиди, които посмеят да хвърлят камък в блатото. На галено им казваме агнешки главички или соросоиди.

готови сме на всичко срещу съответните грантове

В държавата на ченгетата, агентите и техните отрочета мутрите тези приказки не трогват никой. Тук е джунгла, в която термини като правов ред, пазарна икономика и разделение на властите са просто кухи фрази за пред донорите на еврофондове. В държава, в която кумирите са чалгапитеци, дебели батки с ланци и кухи кифли да си образован и интелигентен е наказание което те прави аутсайдер.

Ей, много руски тролове се събрали тука бе. Как е ребята, заработвате ли?:))

що бе,вече от козяк не дават ли закуска за прасета та подквикваш на гладно

Козяшките и соросоидалните намалявате , не че другите се увеличават.

И от тия ми писна с тази Русия.Като нямат какво смислено да кажат за обърканата ни държавица изваждат Путин и Русия от ръкава. Воля модератора за право на една псувня да ги поздравя.

руски конференции у нас..не им ли стига Сибир.

Браво на тролчетата ми. Ще има двоен бояришник и билет за Крим.

Ако е тъй, то рашките у форума ще са вече бойковисти. Айде, почвайте.

Партийка, която е изцяло на грантаджийска издръжка от структури на САЩ твърди, че други били троянски коне на някой у нас :))

Този е жив пример за отчайващото състояние на здравеопазването в България.

Какъв е тоя талибан на снимката?

сякаш се намират у Сочи..главната чайка им дава кураж и им прави симпозиуми на натовска почва.

Единственото добро дело на Боцко беше, че отъва България от "Да България".

ЧЕ КАКВО МУ Е НА ПУТ ИН, ТА НИ ПЛАШАТ С НЕГО? МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ ЛИ?

Да.

Май по-голям проблем за България са БЪЛГАРИТЕ, които мразят българите и България. И за готови да оближат почти всеки чужд задник (руски, американски, немски, английски, холандски или френски и турски) само за да изтъкнат чуждопоклонничеството си.

Човека просто си отработва надниците от Сорос. Нищо лично няма против България и Русия.

на участниците в руската конференция?

Очаквам мнението и на председателя на партия "Йок Булгаристан" с председател Лютви Местан.

Ей, този.......българин ли е?Не искаме никакви по-големи братя. Включително и тези, които му плащат,да се задави дано !

Това е истината, но докато Дебелаците са узурпирали цялата власт и институции нямаме шанс да се превърнем в нормална, правова и демократична държава! Най-лошото е, че оскотялото население дори не осъзнава мащаба на трагедията и какъв живот бихме могли да имаме само с една истинска съдебна реформа! Разделяй и владей, за да са добре феодалите. А можем да живеем поне като чехи, поляци, айде да не сме като германците и швейцарците.

... и той е бая охранен, че и коремче има.

а бе баико ,ти имаш ли съзнанието на чехи ,унгарци и т.н. ха ха ха

а нима не са отпадъци тия купени господа бе госпожо редакторка,стремят се всякак да се докопат до нещо във властта,но хората ги познават по делата им,затова сега във 6а глуха,а сега седнали да се лигавят със подлогарството си

Троянския кон на говедата да мълчи.