Марковски: Записите по ”Мишо Бирата” не са изцяло автентични

Адвокатът на Бойко Борисов Марин Марковски заяви, че записите по случая "Мишо Бирата" не са изцяло автентични.

Обратно в новината

Коментари - Марковски: Записите по ”Мишо Бирата” не са изцяло автентични | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато беше във властта и се мислеше за недосегаем, ББ си призна директно за тоя разговор. Когато слезе от трона се заговори усилено за търсене на някаква наказателна отговорност, а сега, когато се очаква да се върне пак във властта, но все още не е напълно сигурно, се говори за "не изцяло автентичен" запис. Аз обаче знам, че полубременна жена няма!

"...от експертиза във Франция, според които не е доказано с категоричност, че записът е автентичен".Което означава , че със същата степен на сигурност, не е доказано, , че записът НЕ Е АВТЕНТИЧЕН. Във всяка нормална държава това е повод за оставки, ама в Б-я къде ти морал и достойнство, особенно в мутренските среди, тоест в партия ГЕРБ

Мале-е-е...тоя лъже повече от Борисов и Станишев, взети заедно! Дали Чудомировият Лъжлив Съби не се е преродил в адвокат?

Мазна подлога. Такива са хората, които успяват в България на Винету. Не е нужно да са чели или да са интелигентни и работливи, достатъчно е да се наведат където и когато е необходимо. Срам, срам, срам!

Всеки коментар за адвокат Марковски е излишен!

Марковски, моля, моля. Въобще не са автентични записите. Всичко е лъжа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Значи се оказа,че булката е "малко" бременна ...?? абе адвоката си зане работа-Има го това дето го няма

Виждате ли знак че нещо ще се промени у нас? След миналогодишната истерия с протеста нещо добро започна ли да се случва сега? Интересува ли ви коя олигархична група надвива и коя губи? Харесва ли ви да ни пускат статийки където само да лаеме за да изпускаме напрежението а кервана да си върви?

ако сме нормална държава и ако имаме нормални политици това което коментираме толкова време толкова упорито да е приключено мигновено с оставките на тези две политически карикатури и те отдавна да са политически трупове не че сега не са . Този цирк е достоен за рекордите на Гинес по дебелащина и политическа дебилност .

Когато един индивид е обладан от алчност и страх,няма фактори които да го възпрат.Когато други индивиди надушват ''келепира'' няма фактори,които да ги възпрат да го обслужват и подкрепят.Когато простотията е под критичния минимум,няма морал и достойнство.

Близнашки да не пропусне да даде ЕГН-то си на Танов, за да може професионалистът да му звъни лично при спешна нужда (т.е. при проверки в пивоварните).

Хайде де..... Винаги така става, когато някой иска да си съхрани адвокатската практика.

Верно, защо ще слагат Ваньо Танов за шеф на митницата? Ама не са си изпълнили гръмките обещания. Голям праз! Загубени, откраднати колко да са откраднати - половин милиард долари.Я вижте колко милиарда са откраднати от корпоративната банка - няма да споменавам атомни централи, южни потоци, разни камъни и пр.Това е стара бира. Важното е опорните точки да работят с пълна сила.Пак да дойде трйната-четворна коалиция да ни оправи отвсякъде, а може и петорна - с Бареков - Бареков премиер - ура-а-а.

като се чувстваме обидени за Ваньо Танов, ама много обидени и възмутени, а за МИЛИАРДИТЕ окрадени - нищо, не ни мигва и окото. Но аз отдавна съм на запад от Рая българсо-цигански.Но ме боли, защото там има много повече българи-партиоти.Не сме тука, щото тук няма спасение от зомбирани.

аф аф аф атентично аф аф аф аф аф

Бай Ганьо, Американеца и Руснака, спорели коя нация има най-големи постижения. Американеца: Ние имаме най-добрите самолети - бръснат небето! Бай Ганьо и Руснака: Е, посмали малко де! Е не самото небе, ама три пръста по-надолу. Руснака: Ние пък имаме най-добрите подводници - бръснат дъното на океана! Бай Ганьо и Американеца: Е, посмали малко де! Е не самото дъно, ама три пръста по-нагоре. Дошъл ред на Бай Ганьо, с какво да се похвали ... и хоп светнала му: Нашите жени раждат през гза! Американеца и Руснака сащисани: - Бай Ганьо молим ти се, посмали малко. Е не баш през гза, ама три пръста по-надолу. Та и записите така - не баш автентични, ама три пръста по-надолу.

Г-н Марковски.На вас е автентично само името.Всичко това което го говорите не е автентично.

НЕЗНАЯ ДАЛИ ТУК ТРОЛИРАЩИТЕ ЗНАЯТ НА КАКВИ МАНИПУЛАЦИИ СА СПОСОБНИ КОМУНО ИДИОТИТЕ. КОЙТО НЕ ИМ ЯЛ ПОПАРАТА, САМО ТОЙ НЕЗНАЕ!!!

това на снимката да не е Джаба Хатянина )))

Тоя дебелак марковски вече разбира и от манипулации на касети. Какво да очакваш от държава, в която казваш на черното бяло! Явно член 1 се е върнал. Браво! За боко тиквата просто не искам да си хабя думите!

питаха го, питаха Гоце-лъжеца вчера по една телевизия и той защити титлата си, като каза, че не е водил разгговор с ББ за Мишо Бирата. Така ще е, както казва тук един по-долу. Докато се възмущаваме за един казан бира, а оставяме МИЛИАРДИ да грабят и кой - комунетата за Цанков кавък, за Беляне, за заменки, за бетониране от брат Станишев на Черноморието, за милион лв.лапнати без срам от Моника за лъскане ... имиджа на мъжа си, за хидроинженери-гении, за обрани банки.Не говоря за хиперинфлации,за купонна система - това отдавна е минало забравено.Абе кво да си пишем - най-бедна държава,щото и до днес е управлявана от комунисти.

То туй за едните ''комунисти''добре ,ама за другите що си го спести?!

Държавата е бедна не заради комунисти, бойковисти, доганисти и други глисти, а заради това че малоумни тъпанари като теб им позволяват да минат между капките и си гласуват за тях, защото това било "най-малкото зло". Давай в същия дух - следващият път Бойко, Местан или Миков ще ни оправят.

Присъдата по делото "Ало Ваньо",ще я произнесе народът без посредник на 05.10.2014! Въм мутрите ожт властта!

В България за силните на деня няма съд и закони!За свалянето на политици обаче, записът е напълно автентичен!Необходими са само позабравените категории, като съвест, чест, морал, достойнство...

Колега, леко си назад с материала. За да влезеш в кандин.датската листа на която и да е партия, първо трябва да си имунизиран точно срещу "болести" като съвест, чест, морал, достойнство. Иначе отиваш в девета глуха...

Ей, много "бира" се изпи от рано сутрината в този "форум".

Не сме народ,мърша сме ние.От както го е казал поета,все по- голяма мърша ставаме.Тук се оляха тотално.Какви очи носи тоя човек?Да казва,на черното бяло.Но не е виновен той.Навеждането започна,сега остава да ни обяснят,колко е наранен Винету от тези,обвинения.Да вземе съда да му се извини ли какво ли,за това че са се усъмнили в откровено действащия с мутренски методи Цар Тиквун.Няма управия,пак започнаха да да ни успиват.

този на снимката съгражданин ли ми е?

В атаката срещу Борисов да се включат остриетата от БАСТА! Стига сте спали, един постинг няма от вас!

Гербер цъфна на балкона, светлина и цвят струи. Ало Ваньо..., в телефона, Мишо- бирата спаси! Ало Ваньо..., Се - Ре-Се-то, властно някак си звучи, Eс- ем -ес със Е- ге- не-то: Вучката ми запази! Се-ре -се-та от амвона, бързо страстно се четат. Закачени на пирона докторски съдби висят. Цяла нощ с Емо Фаса, бридж-белот каре плющи. Сутрин, да изпълни баса: авион,мачле, мечти... Спортни зали, магистрали, трикольор навред се рей! И калинките запяли: Хей, живот здравей, здравей... А Станишев е виновен. Туй е ясно, то се знай. Дълг народен и синовен, герберът гради до май. Днес Монтана, утре в Плевен, правна школа се роди. Власт съдебна и удобна, прокурор да назначи. Конституция, закони, битка, само за ВЕРТУ! Власт по къси панталони, и в ръка със Винету.

Хех, показа се Бубето на хоризонта и пасито цъфна...

Че кой обръща внимание на червени компромати?Шепа тъпунгери,които и без това объркват бюлетината...Важното е да има чистка и повсеместни гонения(да не казвам линчуване) на бесепарски кадри ''на лизинг''

имаше един,който си палваше пурата и си пиеше уйскито.Огледайте се "мили хора".Цигани, цигани, невежи. Даже един ДОКТОР, а после се оказа доктор по соцология, а може и да е калинка.Тук ще останат само цигани беззъби - за ракия имат пари, а да си направят зъбите - нямат.Това не съм го виждал по белия свят.Не знам как е в Африка.Та този с пурата ни маха от далеч и аз като него, не като Василев,а по-скромно който ако си дойде, аз ще остана, да не говорим за братята Галеви.

чудя ви се на акъла.Каква съвест трябва да имаш,доколко трябва да позволиш да стъпчат достойнството ти и с цената на какво ,че защитаваш Танов или се опитваш да калайдисваш нас.Аз съм напълно обиден в далаверата.Дали някой ще я доказва не ме интерисува.Имало ли е такъв разговор.Че аз аз на кавала ли да вярвам или на х... всепак допуснете че имаше и работници там на които беше наредено най неочаквано да прекратим работата си.веднага се разбра какво е станало.

Тоя Мърковски защитаваше и убиеца на сестри Белнейски, който въпреки усилията на продажния адвокат ще гние до живот в ЗАТВОРА

дРугарю Марковски, това ''не са изцяло автентични'' ми прилича на. Абе осрах се ама, не нацяло. Нооо гащите все пак се изцапаха.

Абе бременна, но не изцяло.

Абе само малко съм

Но кинтите са автентични,нали Марковски.Все пак ти само си вършиш работата,нищо лично.Апропо и смъртта на Мишо Бирата и тя не беше ''изцяло автентична''=

а това "Марковски: Записите по Мишо Бирата не са изцяло автентични" звучи, като-Пенка не е изцяло бременна.........хахха...а само малко и пуло-бременна.... По същата "логика" и "внезапната" смърт на Мишо бирата май не е изцяло автентична...........

Абе няма значение автентични ли са или не! Никой не попита и Първанов какви ангажименти е поемал. Важното е, че още 5 години преди избори ще го дъвчем този казан с бира за 20 хиляди лева и ще игнорираме 5-те милиарда за КТБ.

Важното е преди избори да извадим "червените" скелети от гардероба.

Само кухая лейка може да играе кух театър и да се прави, че не разбира щото въпросът е не в левчетата, а в разпорежданията...

не знам от кога и в коя Европа си, но аз съм в Германия от преди 40 г.- Източна. Меркел е била редови член на партията им.А тук става дума за деца на Политбюро - Станишев, Бокови, Пирински, Пръмови и всички галеници на БКП.А ако си мислиш,че има много общо между нашите комунисти и техните - няма какво да говорим. Приличат си само лидерите на двете партии - всичките тъпи и мляскащи се като гейове., които бяха за подиграфка поне в Германия.

в никоя нормална държава участниците в разговора ...ало ваньо нямаше да са на политическата сцена .ех мечти...

Сега, като си преизберем Мутрата ще излезе, че в тия записи не чуваме как се организират ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, а това е гласът на Елтън Джон как пее любовна песен, а медиите съвсем словоохотливо ще го потвърдят!!!

Записът на Ало Ваньо "не бил съвсем автентичен"?!? А записът на Ало Ваньо с монтанската дукеса искра фидосова и той също ли е манипулиран? А "тоалетния запис" на бб с излагащите му фрази и най-вече за назначаването на цацаров и те ли нещо не са наред? А видеозаписа с "водещите" производители на алкохол и той също ли не е наред?? И така нататък въпроси.

Ако ме изберете за м-р председател, обещавам да назнача 2 министри, 15 зам министри от мюслюманското етнос, 5 от хората на Ковачки и 4 от НДСВ! Бисер Петното ще бъде шеф на отрядниците!

Истинските виновници за днешното състояние на държавата ни са такива като марковски.Не заслужава да напиша името му с главна буква.Мазен п......ник.

тя държавата я разграбиха червените мафиоти на станишев и доган ама боико бил виновен щото бил на власт за три години и се обадил на танов за мишо бирата ...аиде стига тъпи тролчета на посрано с тия евтини номера

душица наивна гербоидна!Очевидно е, че боковистите трябва да ти свалят и гащите от задника, за да се усетиш!Но ще бъде прекалено късно!

на тебе гащите ти отдавна са на посрано.Какво е усещането?

Същият тоя металург, който се надпреварва с главния секретар на МВР Чичовото по безобразно селски диалект, се кълне, че щял да залавя лично и купувачите на гласове. Нещастник! Дали ще надене лично белезниците на хората на Боко и Цветанов, и на Данчо Ментата? Или ще коленичи пред струга, пардон, пред Пеещият

Хайде стига! Може и да има "полубременна", знам ли! Не това е важно, важното е, че е имало действие , с което министър-председателя е диктувал на началника на митницата, как да не си изпълни задълженията! Само заради това трябваше да има оставки, а то от наглост, вече загубихме връзката, за какво точно ставаше дума!

Когато е презаписван записа от оригинала, на злонамерената персона са му куркали червата или е отделял газове и затова в предоставения презапис на медиите има едни вторични шумове

Прав е адвокат Марковски: Нито Мишо бирата, нито Бойко Борисов нито Ваньо Танов са напълно автентични......Всички те са автентична лъжа, наглост и гьон суратлък.....

След като прокуратура и всичките от БОСТАН приключиха с изпирането на Ваньо Танов и Бойко Борисов, сега е ред на металурга министър на МВР, лично да слага белезниците на всичките врази журналя, дето няма да си затворят устата за цялата тая псмина.

автентичност борисов си е автентичен комунист автентична мутра обсъждал с гоце първанов как да покриват бирата!

тя прокуратурата виновна, на нея й е плащано /подразбирай от ББ/. И аз не желая такава манипулирана прокуратура. Но много ме учудва Костинброд, когато Цацата се пенеше знаете в кой ден и лъжеше на поразия за камиони с двойни дъна и никой не му търси сметка.А и всички подслушвания са САМО и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО за хора на ГЕРБ.Ама разбира се, то комунистите са винаги прави, когато съгрешат дори - ангели бели поднеибесни. Муха-ха-ха.