Борисов: ЕК да отдели внимание на киберзаплахите

Европейската комисия може да фокусира повече вниманието си върху борбата срещу киберзаплахите и киберпрестъпността.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ЕК да отдели внимание на киберзаплахите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се заблуждавайте, хора. В ЕС нищо не е такова, каквото го казват. "Киберзаплаха" - дрън - дрън, но когато попрочетете, какво се разбира под това в официалните документи на ЕС и изведнъж цъфват т.нар. "фейк нюз, непотвърдени информации, реч на омразата, ксенофобия, расизъм, фашизъм" и т.н. За всички тях е валидно определените "Всичко това, което показва истината за управляващите". Борбата с киберзаплахите реално отдавна се изражда в цензура. Точно в този дух говори днес и Дончев в представителството на ЕС в София...

Ако не е големият ум, генерал , доктор Борисов, няма кой да поддържа земната ос.

Борисов 3 като тъкач-многомашинник иска да е навсякъде, но тук в България може да стъпи на динена кора и да тръгне по наклонената плоскост.

ти отделиме внимание тука на тебе, че ти пък си една заплаха за живота в българия

киберзаплахите са за тия, дето ползват компютри...странно е не'къв кат' тоя борисов , дет' не знае какво е компютър да мисли за кибетзаплахи.....силно казано да мисли де... тоя човек е пълен резил, бългаия е пълен резил заради него, българите са народ от миналото, циганите ще го премахнат тоя...

мара цифровата феднага ке дигиталезира кибернатизацята

Айде бе ей ЕС-то, давайте на Винету Евросредства за борба в Киберпространството. Наете ли вие, къв войн е ОН?

А Бойко да обърне внимане на глупостта на неговите за електронното гласуване и да го отменят в парламента. Знае се само за една държава с такова - Естония. И дори се твърди, че то било пробито на тестове. Франция е тествала в един избирателен регион, но макар да е минало без проблем се е отказала. Германия не е имала, но също се е отказала от идеята. Тук защо ще се прави този експеримент? Който между другото може да значи и край на демокрацията, ако контрола на резултатите попадне в нечии ръце, народа повече не избира. Което нарушава и Конституцията, но то е формалност на големият проблем.

Пак се развихри!Направо в 22 в.заживя този фейс,след като"оправи"България. ЕК да обърне внимание на бумът от циганска престъпност в БГ би било по-адекватно,Бронебойко.

Еднокнижникът започна да раздава акъл и разпореждания на цял свят. Оо, спи ли Бог,о Бог не види ли????

Еднокнижникът започна да раздава акъл и нареждания на цял свят. Ооо, спи ли Бог, о Бог не види ли?