Юнкер към Борисов: Скъпи Бойко, благодаря за партньорството!

Бих желал да изразя своята огромна признателност за отличното партньорство, което имахме през последните години, се казва в писмо на шефа на ЕК до Бойко Борисов

Обратно в новината

Коментари - Юнкер към Борисов: Скъпи Бойко, благодаря за партньорството! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом толкова се обичат и ще си липсват, нека се вземат - млади и интелигентни хора, гореща кръв!!!

ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ИЗВАДИТЕ ЕЗИЦИТЕ ОТ ЗАДНИЦИТЕ НА ЧИНОВНИЦИТЕ В БРЮКСЕЛ И АКО НЕ СТЕ С ДИСКОПАТИЯ ОТ НАВЕДЕНИЯ СТОЕЖ ДА СЕ ИЗПРАВИТЕ И ДА СИ ПРИБЕРЕТЕ НАКОЛЕНКИТЕ.ДАНО ПОЗАТА ПАРТЕР ДА НЕ ВИ Е ХАРЕСАЛА.

Браво ,майстор си на късия разказ,смях се от сърце ,пиши по често.....

Винету Борисов гледа като че ли Камък с Рога му е нацепил една главичка.

Ами Тиквата като не разбира езика дето му говори Юнкер и се е съгласявал с всичко! Как няма да го харева!?

На български ли е като обръщението към президента Радев, изобщо звучи прощално.

РЕКЕТЪОРА ОТ СИК,ВЕЧЕ ПРОВЕЖДА УСИЛЕНО ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ!!!НО ТЯ НЕ Е ОБЪРНАТА КЪМ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА!!!НА НАРЦИСА,КОЙТО МНОГО ПАПИ ГО ГАЛИЛИ ПО ГЛАВАТА,МУ БЛАГОДАРЯТ,ЧЕ Е ЗАГЪРБИЛ ИНТЕРЕСИТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!!!ПРОДАЖНИЦИТЕ НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ!!!

Тия са любовници

Господи,прибери си версиите.

И аз ти благодаря за топлотата и разбирането. Още ми парят по бузите твоите горещи напористи целувки. Надявам се след 26-ти март да ги подновим отново, много ми харесаха.

КАКВО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО, КАКВИ 5 ЛЕВА ?!

ПРОБЛЕМА ГОСПОЖО ЮНКЕР Е ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГО ДУХА И ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВА ЗА ТВОЕТО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ...

Още една папа го погали по главата. Ама не го ще в ЕК. Защо л?

Здравей люксенбургско НИЩОЖЕСТВО!!! Това са думи на един истински министър председател Виктор Орбан, към тоя мишок. Повече какво да добавя.

само ти си го харесваш изчезвай с него

Ами щом се харесват толкова, да се вземат!

Ами вземете си го при вас та си му благодарете колкото искате тогава защото за България той е ненужно зло ....Незнам как може да се перчиш като ''добър премиер'' защото те хвалят чуждите дебили ама народа ти те ненавижда..

Бойкооо, умря циганката дето ни фАЛЕШЕ , ТРЯБВА САМИ ДА СЕ хаВАЛИМ .

ЕВРО-МАФИЯТА СЕ ПОЗДРАВЯВА!

и кво получи тикво за дългогодишната сервилност... едно вяло писъмце, а твоите избиратели, един голям х'й. поне не можахте да се научите, че гъзолизците не ги тачат никъде!!!

Ааааа и няколко милиардчета, бе будалчета.

Бе ти да не си се уплел в мражата? Или си настъпил морската котка по опашката. То бива плонжове и любовни излияния, но този форум не ти е пленум на младежкото ГЕРБ. Влез на Боко във фейса и там се изцепвай, поне ще си сигурен че ще те забележат.

чодесен тандем теа двамката-единя подал, задкулисен интелигент....другя необразоиван пожарникар послушко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вземи единя, удари другия. По-слабо и некомпетентно ръководство на ЕК едва ли ще се намери. Юнкер Офшорски не успя с нито една задача да се справи, достатъчно е да се изброят: Брекзит, ислямските терористи, бежанското цунами, лобистите, корупцията. И не къде, а в сърцето на Европа. Ще се скрие във Великото херцогство, а може и за "благодарност" да му отпуснат някой синекурен пост за да не скучае. Така че, похвала от него е по-скоро за срам, защото едва ли е в час какво става в България. Но е благодарен на ББ, че му играеше по фалшивата свирка и изпълняваше безприкословно тъпите директиви.

Ба мааму как си я защитил тази теза.Бая зор си видял.

Посредствеността се партнира , иначе няма оцеляване. Нещо като глутницата , слабите екземпляри се обединяват с цел оцеляване.Единаците го могат и сами.

Ако не беше кмета на Симитли, бих предложил на Юнкер да се ожени за стрина Бойка.

ЮНКЕР 100% ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА Е

Как няма да е ,,скъпи" ЩО КОМИСИОННИ ОТВЛЕЧЕ ОТ ПАРИТЕ ЗА България.Такъв слагач като нашиО тупан нява нигде по света ,само и само да е на власт.

на кой език е казано това Скъпи Бойко? Как ли звучи това СКЪПИ? Или е драги или уважаеми?

Умря циганката , която хвалеше двамата тъпанари.

Краставите магарета си приличат !

Юнкер ли се разследваше за получаване на подкупи от една балканска държава?

Imam vs4ki moi zhelezni osnovania da viarvam ,4e germaneza blagodareiki mu me4tae da bade obladan ot koravia Boiko.

Браво на Бойко Борисов, няма по-кадърен от него.

Юнкер съжалява, че вече няма да може да пощипва Бойко по бузките

по задните....

И не само! Съжалява, че не може и по рамото да го потупва и да го хвали!

Бойкано, в писмото вместо точки, сърчица ли са нарисувани, а вместо удивителни малки пенисчета? Ще взема да ви викна и двамата тук и като ви подкарам с питона...

Какви планове може ад има един престъпник,който показа неспособност да се противопостави на престъпността. Сега с удължаване ан това Народно събрание започна под негова команда привикването в прокуратурат на престъпници ,които отдавна трябваше да бъдат зад решетките. За седем години нищо не е направилза контрол и защита на БЪЛГАРИТЕ.точно обратното той целеше унищожението им, и по-специално пенсионерите. Кой ще се движи по неговите магистрали? Дали турските му "афери", или българската мафия?

спрете гадните коментари тука,боико е ерген ще ходи с когото си иска,мъка ми е за кмета на Cимитли

нашият пън заприлича на изтривалка, дето си трият обувките на изпроводняк

Хвали ли те врагът, знай че си сбъркал- древна мъдрост.

залъгали тиквата със сто милиона, към Гърция и Турция текат милярди!

Да сложат тъп крадлив пожарникар начело на държавата и после гледай какво става с тази държава!!!

страдание за комунягите...

Така се поздравяват послушните и безгласни партньори, които са лесно управлявани и предсказуеми. Това е ЕС - бюрократщина, в която се занимават с извивките на бананите и краставиците - буквално! Това е пагубна организация с пирамидална структура, основаваща се не на демократични принципи, а на политически такива - пример е неприсъединяването на България към Шенген - политика вместо демокрация. Същото е и с евро фондовете - спират или ги пускат според това с кого, а не как се работи. Ако е политически удобен - ок, ако не - няма фондове. И после да не ми говорят за ненамеса във вътрешната политика на държавите от ЕС. Да приемем Еврото днес е като да си купим фабрика на 8 Септември 1944г. - идиотизъм и простотия. Пътят на България не е с Русия или против САЩ - пътят е за добруването на българския народ, а това ще стане, когато спрем да гледаме интереса на другите за да видим и осъзнаем своя.

добре, че сметохме под килима туй скандалче в родният ми Люксембургски съд, в което джурналисти питаха, питаха: 1. Знаят ли кои са тримата българи, разследвани за пране на пари? Техните инициали Б.Б., Д.П. и В.З. ли са? Ако не знаят, защо властите и службите и не знаят, пък медиите знаят, ама мълчат като насрани? 2. "Пенсиониран" ли е и на практика - отстранен ли е съдията по разследването, което трябва да се води за прането на пари? 3. Имало ли е разговор на същия съдия с високопоставено лице от ЕК, също от Люксембург, преди магистратът, да се "отегли"? 4. Получил ли е магистратът 15 милиона ... комплимента? Та, благодаря ти , Бойко, че опази името ми неопетнено, щото ВТОРА съдебна афера, в която изплува името ми щеше... бля, бля, бля... И не приемай туй, дет писахме в доклада за медиите на сериозно.. За българския съд - виждаш ДЕСЕТА ГОДИНА ВСЕ ЕДНО И СЪЩО ПИШЕМ..

4. Получил ли е магистратът 15 милиона ... комплимента? Та, благодаря ти , Бойко, че опази името ми неопетнено, щото ВТОРА съдебна афера, в която изплува името ми щеше... бля, бля, бля... И не приемай туй, дет писахме в доклада за медиите на сериозно.. За българския съд - виждаш ДЕСЕТА ГОДИНА ВСЕ ЕДНО И СЪЩО ПИШЕМ..

Мила ми Венето, после златото и парите най-много тебе любя!

Имаше ли сърчица в писмото? Защото Бойко вече веднъж се похвали с писмо от Юнкер, на което съвсем ясно се виждаха сърчица около подписа долу. Не е като да е колаж на някой "анти-боковист", защото си беше качено на личния профил на Бойко, придружено с дежурните самохвалства и самопотупвания.

Хората няма какво да ядат, обаче бат Бойко се облажил с 2 милиарда долара на гърба на бедния и отруден народ. Абе Бойко закакво са ти 2 милиарда, кога ще ги изхарчиш и закакво!?!

Много е слушкал тоя Бочко, и много е папкал! Ние тук видяхме и двете, особено второто!!

Симитли! Симитли!

ГОРЧИВО! ГОРЧИВО!

Ама те как са си партнирали и кой е бил мъжът в тяхната връзка?

Аз на тебе , ти на мен.

Като гледам любовнния поглед на Юнкер и как нежно гали Бойко...