Борисов разпореди проверка на убийството на Боби Белята

Премиерът разпореди на министрите на вътрешните работи и на правосъдието да направят детайлна проверка на убийството на Борис Борисов-Боби Белята.

Обратно в новината

Коментари - Борисов разпореди проверка на убийството на Боби Белята | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи по "новините" казаха че в тази част на затвора единствените пазачи били други затворници и че ней-вероятно Денис белята е бил там за да се срещне с представители на "подземния свят" . Въпросът е , тея капути за пълни овце ли ни вземат ? Какъв е този затвор който позволява на затворници свързани с организирана престъпност свободно да ходят до оградата за да дават нареждания на своите дружки или просто да коментират бизнес ?!?!?!?!!? Вземи тез 30 милиарда и ходи втора смяна , кво се чудиш мноо....

Че ако не разпореди, сигурно няма да има " проверка".

Глпаво разпореждане. Бръщолевене.

Ужас!!! В България разследват убийствата, само ако разпореди министър-председателят.

Откакто дойдоха Герб на власт почнаха да правят сериозни чистки. Предният път беше същото. Природен закон - мутрата само взима, нищо не дава.

Борисов , стига с твоите тъпотии !Има ли убийство всичко трябва да се разглежда детайлно и професионално !Не е твоя работа да даваш такива нареждания !Значи това детайлно , а другото отгоре , отгоре ?Ама че си тъпунгер!Пожарникарска ти работа!

Не я ли, Ти нареди тази екзекуция ???

ами като ги пускате,господ си знае работата- има си божествено правосъдие- никой няма да се измъкне ненаказан

Откакто мутрите взеха властта - всяка седмица има показно убийство ! И само приказки за проверки, уточнявания бла бла бла Реално престъпността нарасна в пъти !

Боби Белята си е намерил белята... За такива никой няма да плаче!

ми според теб този е бандит,ти го хвана те го пуснаха.решението им е било правилно ако го бяха осадили,досега да беше излязал,и пак ще прави зулуми,сега вече нищо не може да прави.

проверка на убииство! това само в българия може да го има

Иска да каже ,че ако не беше указал на ресорните министри,никой нямаше да си мръдне пръста да разкрива и разследва това убийство.

Кажи бъкел за КТБ ? А? Ама- смееш ли.... Кой източи КТБ, маани го Беля-та... Не занимавай пияния български скот с квартално келеме. Кажи кой източи КТБ ? Защо млъкнахте? а?

че знае кой, но мълчи... иначе...мяза на предупреждение за ББ. но не вервам, да ги намери нейде в чуждо. дано , тоз път, ни знам с кой , за колко кожи наши, поне ги да намери. ако му стиска, колкото с дилър след? врата на ученик. ква беше таз монорама и са нещастен превод на сръбски филм? с музика не висока .. а дълга за глухи. нема да обиждате, ей! и на празници и след тех, не забравяйте, с кой дърпате и ще дърпате ралото. и как ще оспорите, че не сте били нейде и карали бързо таратайката. и що у Варна камери не разбраха, де гние човек в канавка. вижте, тез неща, да не ги претупат.

?????? ти какав си бе???? олигофрен???

Аз помислих, че боко-тъпото е разпоредил проверка на убийството на Мишо Бирата ..., а то било на "белята".

ЗАСТРЕЛЯЛИ БОРИС БОРИСОВ... А ТРБВАШЕ ДА ПИШЕ ЗА ДРУГ БОРИСОВ... ДАЙ БОЖЕ

Застреляният снощи Борис Борисов, известен като Боби Белята е един от тримата, които преди години са ограбили касата на охранителна фирма Ипон. Освен Белята, в обира е участвал и Таки. За кражбата пише и убития писател Георги Стоев, но не споменава имената на дръзналите да посегнат на фирмата на Бойко Борисов Ипон, когато още не е главен секретар на МВР. Един от участвалите в обира е бил именно Боби Белята. Днес Борисов, странно напоително коментира убийството на Боби Белята. Нещо, което до този момент в качеството си на Борисов -2 не е правил, за което и да е престъпление. Борисов никъде не споменава обаче, че Белята e бил от онези, които са го ощавили в Ипон. Всеки любител психоаналитик ще открие в странната тирада на Борисов лично отношение към въпросния Белята. Любопитно е защо Борисов не се впуска в подобна лична и страстна загриженост как си върши работата МВР по други случаи. Например, свързани с корупцията в ДАНС и МВР и изтичането на цели масиви с информация. "Afera"

Борисов бил разпоредил???!!! Все едно че ако не го направи,полицаите няма иначе да разследват. На Борисов преди му симпатизирах, но с тая грандоманщина, вече взе да ме дразни . Абсолютен комплексар!

А за тефтерчетата на Златанов , кога? Мин.председател се интересува от едно БИТОВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ .

ПРОСТОТИИ ОТ ЕДИН ШАНТАВ ЧОВЕК. И Я НЕ ЗНАМ ЩО ГИ ЧЕТА. САМО СА ЕДОСВАМ. ОН НЕ МОО ДА КАЖЕ ЕДНО ЦЕЛО ИЗРЕЧЕНИЕ. ТЪПАК.

По-тъп си, отколкото смяташ, че си ...

Застреляният снощи Борис Борисов, известен като Боби Белята е един от тримата, които преди години са ограбили касата на охранителна фирма Ипон. Освен Белята, в обира е участвал и Таки. За кражбата пише и убития писател Георги Стоев,

Щом Бойко е на власт убйство ,след убйство и то на десет дни.Случайност ли е или реалност ?

За тъпанари - като теб, това убийство е, случайна реалност!

демек ако тиквата не разпореди, те няма да го разследват?!

Колко души бяха убити по време на пребиваването на Бойко Борисов в МВР ? Швейцарският доклад за престъпното минало на Бойко Борисов е известен и популярен документ сред интернет потребителите. Привилегировано и конфиденциално ХРОНОЛОГИЯ НА УБИЙСТВАТА Откакто Бойко Борисов беше назначен за главен секратар на МВР, което му прехвърли ръководството на всички усилия срещу организираната престъпност и корупцията, се случиха голям брой убийства и избивания в мафиотски стил на хора, свързани с криминалните групировки в България. Нито едно от тези убийства не беше разкрито.

Що наб пречили ти че не са разкрити? Нека мафиотите се избиват!!! БСП разкриха ли някакви убийства ?

Pesh0

Понеже стената на затвора , там не се пази ... човека е решил че е безстопанствена и е отишъл да си набере тухли за бъдещия частен рибарник. Но явно някои от обитателите на зградата е решил че не е честно да го обират и е раздал правосъдие с законно притежавания си патлак. Защото в затвора е задължително носенето на оръжие да могат хората да се пазят от развихлилите се отвънка бандити.

Тия да не са малоумни като него,че ще им разпорежда! Малоуна държава!

СТРАННА Е Б-Я КОГАТО Я ГЛЕДАШ ОТ СТАНИ !!! КАКВО ПРАВИТЕЛСВО ! КАК И КОЙ УПРАВЛЯВА Б-Я!КАКВИ СА ТЕЗИ РЕШЕНИЯ И ВСИЧКИТЕ ПРОТИВ НАРОДА !!! ИМАМ ЧУСТВОТО ЧЕ ПРАВИТЕЛСВОТО НЕ Е ЗА НАРОДА А ПРОТИВ НАРОДА ! ПРОСТА ПРИЧИНА -БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПЛАЩАТ ТОК ПОЧТИ 10 ПЪТИ ПО СКЪП ОТ РУСКИЯ АЕС КОЗЛУДУИ НА НЯКАКВА СИ АМЕРИКАНСКА ЯИРМА - ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ИЛИ СТЕ ВЕЧЕ!!!

При управлението на Бойко Методиев Борисов с траната ни е на първо място сред най-известните държави-мафии на планетата. "Класацията" направи известното американско списание Foreign Affairs, което в броя си от май-юни, под заглавието "Държавите мафии, организираната престъпност превзема властта" написа: "В държавите-мафии като България, Гвинея-Бисау, Черна гора, Мианмар (Бирма), националният интерес и интересите на организираната престъпност са изключително тясно преплетени." И този бандит и неговите аверчета отново са на властта.

Народът уважава "бандити" като Борисов и затова, го избра за втори път!

Koстинбродския печатар , ти ли си бре ?

"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го грях няма. - Кои са те? - Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам който не обича Русия - независимо какво управление има тя той е враг на България. А който говори лошо за войската ни заслужава удар в тила и смърт... Армията е гаранция за живота на народа ни. Няма значение какво знаме развява червено или зелено, трикольор или оранжево знаме но щом е армия, тя е светиня, като майката, като родината." Атанас Буров Не на боковистките-ръждясаликостовистко-куневиско-касимдалско-валерисимеоновски Бтлгарофоби---УБИИЦИ!!!

Браво !

за голямо съжаление си прав в подредбата. любовта към клоаката от тайгата ни е стокхолмски синдром...затова и заплатите и пенсиите са ни по-близо до сибирските, отколкото до белгийските примерно

Ако не ти харесва в България - иди при Путин!

Alen

Промит мозък. А писанията на Буров "големия българин",може да ги ползваш в нужника.

"Снощи по каква работа е бил на оградата на затвора в Казичене?" - един ден ,бате и аз пътувах по GPS из София и той ме откара точно на оградата на панделата в казичене. Не ме убиха, но си казах-"Нищо, все някога може да ти потрябва да знаеш пряк път до тук".

Един човек умрял и отишъл в рая. Там той видял голяма стена от часовници зад Св. Петър. - За какво са всичките тези часовници?! Св. Петър отговорил, че това са часовниците на лъжите. Всеки път, когато лъжеш, стрелките на часовника се движат с една секунда напред. - Аха - казал човекът. - На кого е този часовник?! - Това е часовникът на Майка Тереза. Стрелките му не са се преместили, тя никога не е казала лъжа. - А къде е часовника на Бате Бойко? - попитал човекът. - Неговият ли?! В офиса на Исус е... Ползва го като вентилатор!

Тва е пълна лъжа, аз съм с електронен Стемпо от 1980 г. (имитация на таймекс).

до мене премиера, картофи ще садя тъй рече премиера. Овце ще поведа, до мене премиера, ах как ще ги доя, да пие премиера. Обект се нов откри. От кой? От премиера. Що имаме блага, са все от премиера. Ти тука остани, над тебе -премиера, и блей, овца бъди прославяй премиера.

Бре!Самодържеца пак разпоредил!А кой ли уби Мишо бират, разпореди се, де, престъпна мутро!!!!

Кажи като знаеш. Ти ли беше ?

КОЙ СМЯТА, ЧЕ ПАЛЯЧОТО ОТ СНИМКАТА МОЖЕ ДА Е ВОДАЧ НА НАЦИЯТА КАКЪВТО Е ВИКТОР ОРБАН!! "Жозеф Дол дойде в София и обяви, че веднага трябва да бъде сформиран дясноцентристки кабинет с премиер Бойко Борисов." СЛЕД ПОДОБНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ЧИНОВНИК ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА СЕ СЪМНЯВА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА!! ИЗОБЩО ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ??? А ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ РЕДИ ШУТА ОТ СНИМКАТА КОЙТО Е ПОЕЛ АНГАЖИМЕНТ ДА Е ВОДАЧ НА НАЦИЯТА!! "Моят ангажимент към ЕНП е да внеса проектокабинет. " ОКАЗВА СЕ, ЧЕ ПАЛЯЧОТО ИМАЛ АНГАЖИМЕНТ НЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА И, А КЪМ НЯКАКВА ЕНП!!!!!! МЕЖДУ ВИКТОР ОРБАН И БОРИСОВ ИМА ПРОПАСТ!!! За съжаление подобни на него са останалите лешояди намърдали се в парламента!!! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ОСВОБОЖДАВАМЕ БЪЛГАРИЯ !!! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ПОИСКАМЕ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА !!!!!!!!!!

Кой смята че не си заблиден атакист ?

И на мен ми заприлича на малко перхидролено човече.

Де бре, дильо!

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Не разабирам, Сергей Станишев ли визираш?

КАКВО СТАВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА? ДЪРЖАВА ЛИ Е ВЪОБЩЕ? КОЙ Е БОЙКО БОРИСОВ, ЗА ДА "РАЗПОРЕЖДА ПРОВЕРКА" ЗА УБИЙСТВО...? СЪДЕБНАТА ВЛАСТ Е ДРУГА ВЛАСТ! ЗА КАКЪВ ПОЖАРНИКАР-ПОЛИЦАЙ ОТ СИМИОНОВО И Д-Р НА НЯКАКВИ НАУКИ ПРЕТЕНДИРА ТОЗИ ГАЛОШ? ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МЕНИСТЕРСКИ СЪВЕТ!

тОЙ е комунистически отпадък ,прост клонящ към тъп ,нагъл,тлъст и най- непростимото- РЕНЕГАТ!Най- гнусният от всички гербаджии!

Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го чука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се насра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Ти продължаваш да си най-светнатия. Поздравления за прозорливостта.

ББ награди ГДИН за добре свършената работа......

Как може да сме толкова злобни и жалки? Добре, че е Бойко за да има виновен за всичко в БГ.... Спрете се, не се знае какво ще ви се случи на вас утре.

Барак Обама, Владимир Путин и Бойко Борисов летели със самолет към голямо държавно мероприятие, но изненадващо машината се повредила и започнала да пада. Тъй като имало само един парашут, тримата държавници решили да теглят жребий, за да се разбере кой ще се спаси. Теглили жребият и не щеш ли, спечелил Бойко. Той се усмихнал, сложил си парашута и скочил от самолета, като междувременно помахал на двамата за сбогом. Гледайки към тялото на отдалечаващия се Борисов, Барак Обама замислено казал на Путин: - Зная, че е голям късметлия, но наистина не разбрах как успя да ни бие със 17 гласа

Уникален. И с Костинбродската манипулация не можаха да го бият.

СМ

Нека Дон Корлеоне да спре да се занимава с убийства. Инономиката на България е съвсем баталясала.

Преди да се появят Бойко и Цецо в България имаше цели 20 години редовни взривявания на коли,кражби на деца за органи,мафиотски войни,гангстерски кортежи,над 150 наемни убийства,над 320 отвличания за откуп,туристическа карта на България с черепи,а западните туристите заобикаляха през айдушка Албания ,за да не минат през ЕУ България и върха на сладоледа на комунярските правителства - пътни пирати,друмски разбойници с пусии като в Сомалия или по времето на Осман Пазавантооглу ?! Защо бре другаре,допуснахте това за 20 години!

Дрога,дрога,пак си се предозирал!Спри се ,бе!Не можеш вече да се контролираш-ето пак си се нас.рал! И ти си обирал хора по друмищата, и ти си ходил да "застраховаш доброволно" дребни търговци, и ти си носил бухалка в багажника на колата си!

Ти си един от най-простите коментатори във форума!

Простакът, преди време, беше наредил да се разкрият само за седмица всички убийства. Що стана? Нищо и половина. Сега пак се прави на велик.Ако беше мъъъъничко по- умен, нямаше да плещи отново глупости. То убийствата , ако така се разкриваха, нямаше да остане неразкрито такова.И тоя " умник" беше главен секретар на МВР. Позор. Всъщност егати държавата , на която ББ е премиер!

Щеше да си е жив и здрав в затвора, разбира се, но жив и здрав", казва още Борисов.Господин Цацаров, уредете на тъпия другар Винету място в пандиза и го пазете, след като го изгоним от власт.Иначе ще го стигне народната любов и тази на С.Йосич.

Но как преметна путин с южен поток и изчезна половин милиард да не мислиш че не е насочил някоя ракета към банкя.

От всикчи коментари не прочетох един хубав за боцко пожарникара.Боцко дали чете коментарите за него по мрежата

Той чете 45г. само ВИНЕТУ и ОЩЕ НЕ ГО Е ПРОЧЕЛ ДО КРАЯ.

Кой ще е слеващия?Сигурно ще виси на входа на затвора софия.