Коментари - Борисов за БСП: Те явно се лакират, ходят на педикюри | Днес.dir.bg

Борисов за БСП: Те явно се лакират, ходят на педикюри

Стефан Данаилов трябва много да се срамува, че за 4 години не е направил нищо за Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография, заяви премиерът при откриването на изцяло ремонтираната сграда на училището.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за БСП: Те явно се лакират, ходят на педикюри | Днес.dir.bg

Коментари

Ха ..... , ха...., ха.......!!! Няма значение как се пише, а какво означава! Збогом, збогом, збогом, збогом казах, збогом, збогом, збогом, збогом Бойко!

Бойко ги скъса тия бесепари. Само не уточни дали червените лидери носят прашки и чорапогащи... От снощи се смея...

Идва момента в който България ще каже ЗБОГОМ на Бойко. Премиера да не обърнал резбата след като започна да се епилира.

Ламбо, не влизай в политиката, раздавай се на тв екрана!

сега ние,които правим нокти,дори и в чужбина трябва да се срамуваме,защото б.б.не ползва тази услуга.те мажете ходят и на масажи,това не е порок.тои б.б. не си ли реже ноктите.и това е педикюр.толкова е прост,че ме е срам да се варна в бг.това няма нищо общо с комунистите.просто премиера ни е прост. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изповедта на Ламбо: Срамувах се, когато Жан Виденов съсипа България. Срамувах се, когато бях министър в тройната коалиция. Срамувах се, че съм професор,а пиша "Збогом". Срамувах се, че събираме пари за болни чрез sms-си под патронажа на Първанов (Българската Коледа). Но си траех като истински социалист. Защото истинският социалист срама си няма!

партята на отрепките мина през много метаморфози за да запази статуквото си. то не беше работническа, социялдемократическа, комунистическа, социялистическа, сега вече е педераска

братя балгари, от 67 години комунистите издевателствуват над вас както си искат и ви си подиграват. убиваха ви, биха, ви, крадоха ви, затваряха ви в концлагери и пак продалжавате да ги избирате да ви раководят. докога? всичките кандидат президенти са закармени от разбоиническата червена партия, макар, че се представят за неини опоненти. наи правилния ви ход на тези и следващите избори е масово да гласувате сас задраскани всички имена на мутрокомунистическите кандидати. изборите не трябва да послужат на управляващата мутрокомунистическа оилигархя да продалжава да ви язди.

Срам ме е че се дават държавни пари за частни футболни клубове, което е реално купуване на гласове! Ако гласувате за представителите от ГЕРБ ще ви дадем още пари/сега даваме част от сумата, 100 000лева, като ни изберете ще дадем останалото 50 000лева/. Да живее България - горката!

Данаилов ЛЪЖЕ! Нека да каже ясно кога и с какви пари е закупена тази печатарска машина "Хайделберг" за техникума по полиграфия по негово време, за която се хвали!!! ЛЪЖЕ !!! Машината е ДАРЕНИЕ за техникума по полиграфия от немската фирма Хайделберг и не е закупена с държавни пари!!!! ... за справка: директорката на техникума г-жа Цветанка Апостолова или в Съюза на печатарската индустрия в България. СРАМ Е от лъжите на Данаилов!! За кой ли път доказа, че комунистът не си мени нрава!

Срам ме е че се дават държавни пари за частни футболни клубове, което е реално купуване на гласове! Ако гласувате за представителите от ГЕРБ ще ви дадем още пари/сега даваме част от сумата, 100 000лева, като ни изберете ще дадем останалото 50 000лева/. Да живее България - горката!

Срам ме е че се дават държавни пари за частни футболни клубове, което е реално купуване на гласове! Ако гласувате за представителите от ГЕРБ ще ви дадем още пари/сега даваме част от сумата, 100 000лева, като ни изберете ще дадем останалото 50 000лева/. Да живее България - горката!

са по-самовлюбени от тебе...

Ах, комунистически лица от червения Ад, ревете, вийте и стенете колкото душа ви иска, но вашия вид продължава да доказва, че е грозен вирус за страната ни. Почти ми е жал като гледам как дърти, мързеливи червеи, усешащи тока в почвата, изпълзяват на слънце от уютните си дупки за да лаят отчаяно с/у природата, как потомството им им приглася безропотно, макар и неразбиращо, повтаряйки бащите вопли по отлитащото си в безвремието безметежно и благополучно минало и хак да ви е! Не сте вие, комуняги, вече център на Вселената! Не сте вие, кърлежи, вече привилегировани и Богоподобни! Сега, когато нещо се прави за народа ще понасяте и ще търпите, защото ние - простосмъртните, ви търпяхме и хрантутехме препредостатъчно! Радвам се, че доживях да видя човек, истински и неподправен да бъде загрижен за онези, които от някога горд и достоен нарос бяха превърнати в стато стопански животни с общ червен хомот! Клетниците сте, защото капчица добруване за народа е море от негодувание по пропуснати ползи за вас. Е, посъбраха се капки, задават се и още, а вие бъдете себе си за да ни напомняте винаги: "КОЛКО ЧЕРНО Е ЧЕРВЕНОТО"!

ТИ СИ ОНЗИ СЪЩИЯ ЧЕРВЕН КОМУНИСТ ОТ МИНАЛОТО, А СЕГА СИ СЕ ПРЕОБЛЯКЪЛ В ДРУГО, НО ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ТАКЪВ....КОЛКОТО И ДА РЕВЕШ И ОБИЖДАШ НЯМА ДА ПРОМЕНИШ НИЩО, МНОГО СТЕ МАЛКО ВЕЧЕ...

Абе Бойко ще ги скъса от майтап. На Станишката много добре ще му отиват лакирани нокти с педикюр и червило на устните. Сигурно носи и чорапогащите на Моника. А Ламбо може да възвърне част от мъжествеността си пред червените баби ако си почерни брадата и поотслабне ...

Браво ББ. Тия червени кхмери не разбират от дума-само от кютек. Успех на изборите в неделя и то пълен! България не иска повече комунизъм оплетен с дугановизъм и циганизъм...

Може и да не е направил, но тогава имаше култура, а сега само "магистрали" за Вас. То човек като те слуша колко ти е беден речника ББ си личи, че и ти можеш само топка да риташ и да си пълниш джобовете.......

Изповедта на Ламбо: Срамувах се, когато Жан Виденов съсипа България. Срамувах се, когато бях министър в тройната коалиция. Срамувах се, че съм професор,а пиша "Збогом". Срамувах се, че събираме пари за болни чрез sms-си под патронажа на Първанов (Българската Коледа). Срамувах се от Вальо Топлото, Срамувах се от Цанков Камък, Срамувах се от коалицията с Доган! Но си траех като истински социалист. Защото истинският социалист срама си няма!

Прочети в сайта "Планът Ран-Ът" и не ще се срамуваш,а ше потънеш вдан земята!

А за лидерите на БСП, Бойко ще осигури качествен маникюр, педикюр и ... разни други подобни неща. За да не се срамуват...

Гледам Бойко е започнал да осигурява това за себе си, заради следващия си продължителен престой в в затвора!

Срам ме е че се дават държавни пари за частни футболни клубове, което е реално купуване на гласове! Ако гласувате за представителите от ГЕРБ ще ви дадем още пари/сега даваме част от сумата, като ни изберете ще дадем останалото/. Да живее България - горката!

А Герб, обикалят и си купуват, апартаментчета и вилички от "спестеното" за последните две години, по света и у нас. В Халкидики на пр. комсомолеца Плявнелиев е забил вила за близо осемстотин хил. евро. Не са и малко хубавите придобивки във Виена, Берлин и т.н. За това на изборите ще ви кажем сбогом.

Срам ме е от хора,които казват на черното бяло:Точно Стефан Данаилов,Станишев ,Орешарски спряха плащанията на пари определени в бюджета за лечение на болни деца?Те убиха без да им мигне окото хиляди деца,като не дадоха и една стотинка за тях, ане по 180 000 лв.,за което трябва да им се търси сметка!Наглостта им е доказана-точно където са най-уязвими,точно там атакуват правителството за положените грижи за болните деца у нас и обезпечаване на пари за тях!Браво на ГЕРБ,браво на Бойко ,който не е имало случай да не изпрати самолета на правителството там,където има тежък клиничен случай!

Дали един морфин е по скъп от изпратените самолети та човека се взриви заради нетърпимите болки???И това не е диничен случай хора да прекратят живота си защото не искат самолет а лекарства...Дали предишните ограничиха парите за лечение на деца навън..Какво като ми "дават 180 000 лева а аз няма от къде вече да събера останалите 10 000...Толкова "браво" за Герб колкото да вземеш "на босия цървулите"..

ако не дай боже, мекерето с тънкото гласче стане президент, то кой ли ще бъде първата дама, той или боко тиквата

В това няма нищо чудно! Глупакът и невежият не изпитват съмнения. О това произтича и тяхната самоувереност...и самонадеяност.

Срам ме е от сегашната власт, ергени самотници, милиционери далавераджии, алчни, арогантни и неграмотни комсомолци. В/у това не може да се гради, това не е пример за децата ни, с тях няма бъдеще.

И аз се срамувам,че един кандидат за вице президент,рони крокодилски сълзи за нашите деца,а не иска да види и припознае своето.Човек без морал и без чувство за отговорност.Може спокойно да си лепне вмести червена петолъчка на челото -- червен кръст.Защото точно като линейка го пратиха да спасява рейтинга на Калфин..Като истински Матросов с открити гърди,се втурна в медийна борба за вота..Та нали партията-майчица нарежда!!Де да беше му наредила да отиде и се запознае с детето си.Да попита учи ли,боледува ли,от какво има нужда..Нагъл и безотговорен..истински охранен и нахален комунист!Гласуваш за БСП (БКП) получаваш Калфин в едно с Янев,Трактора и Кунева.Всички те са творения на Първанов(Гоцето)!!!

Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.

Такива отрепки като теб стават само за шефове на "предизборни кампании". Кога си завря гагата в чуждото семейство, кога си изясни положението там. Ирен Кривошиева: "...Много обичам да се женя... 5 пъти... В началото съм много влюбена, а след това моето велико чувство си отива... В началото съм много влюбена, а след това моето велико чувство си отива. Знаеш ли колко смешно стана вчера на снимките. Един човек ми каза: "Видях мъжа ти." Аз се обръщам и го питам: "Кой от всичките?" Той се смути..."

Борисов живее сам, като куче. Няма приятели. Няма семейство. В спалнята му няма да се намери дамско бельо. И той седнал да подхвърля за политическия си опонент квалификации. Най-пошлото е, че го цитират медиите и ни го дават като новина, която трябва да му повиши рейтинга. Срамота за медиите ни. Ако не се подиграваха така откровено с него, щяха да премълчават голяма част от изцепките МУ.

На мен ми е по-интересно в дамското бельо в спалнята на Станишев кой го облича;)

Ами като сте некадърен да гледате дамско бельо в собствената си стая така ще любопитствате за чуждите спални, но само с това ще си останете....с любопитството.

Срамно е бияч на полицай да бъде назначен за министър и то на културата, от лице, претендиращо да е свой тъкмо сред полицаите. Срамно е да провеждаш предизборна агитация пред ученици и нито един от присъствуващит е журналисти да не попита дали това е редно.

Хора, люде! Не се гневете на Боко, той сам ще падне в помийната си яма, на която и вика "копка". Помислете за вази - нали вий го избрахте преди две години?! Водени от личната си простота пак ли ще го изберете? Или подобен нему? Мутрата от Хераково вече е пътник към Нищото, Омразата и безпощадната Забрава! Лично аз го проклинам заради това, че нарече Стефан Данаилов "онова момче"! Е, може и да е написал "Збогом", но е оставил ИМЕТО си в паметта на българите. Тази Бокова наглост ще го затрие. Подобна просташка простотия надминава и срамотийте на бай Ганя!

Интересно каква ли би била реакцията на привържениците на Бойко Борисов, ако Стефан Данаилов беше издигнат от ГЕРБ??? Сигурно щяха да го обявят за светия, че и магистрала да кръстят на негово име. Лумпенизирането на нацията придобива невиждани размери!!! И това не се отнася само за феновете на ГЕРБ но и за всички останали партии. Ако дори 50% от написаното за Стефан Данаилов беше вярно, то Торкемада щеше да изглежда като Майка Тереза спрямо Ламбо, а Хитлер биха го обявили за тринайстия Апостол!!! Довчерашен всенароден любимец и един от малкото Българи познат извън границите на държавата ни, Ламбо бе омаскарен със злоба и ненавист от хора, които до вчера е радвал с кино и театрални изяви. Показателното в тази ситуация е духовната нищета на Българина, произтичаща от мизерното му материално положение и готовността на нашенеца да продаде собственото си мнение за сини, червени, турски или мутренски пари. Слагайте минуси колкото си искате, но се замислете дали плюенето по форумите ви прави Патриоти, а слугинажа по достойни хора??????

Не разбирам защо трябва да изпитвам срам. Простотиите, които се разнасят в т.нар.обществено пространство, са приоритет на видни държавни мъже. Не принадлежа към тях нито по пол, нито по наглост. Единственото, което мога да сторя в този момент, е да им тегля една майна. По женски! Приятели, не им се връзвайте на игричките. Един дол дренки са. Лошото е, че докато се ритат по кокалчетата, нас ни боли. Пфууу!

Гласуваш за Плевнята получаваш мъжки вариант на "Калинка" и "Желева" като политик, две в едно, невероятно добра комбинация!

Не не съм горд, но сега стана още по-лошо. Управлява ни полуграмотна мутра, която в буквалия смисъл лъскаше обувки и масажираше ушите на бай ти Тошо!

Искам да повторя поста, който заслужава да бъде прочетен: "Да се подиграваш с някаква механична грешка на някого, допусната в момент на мъка, на погребение на приятел, си е доста селско наистина. А когато го правиш, за да "печелиш избори" с това, е направо грозно. Неслучайно никой друг свестен политик не си е позволил такъв "ход". Защото изглежда и ниско и низко." Напълно ви подкрепям!

Каква "механична" грешка при писане на ръка?Това да не е машина,че да е механична? Това си е чиста неграмотност!

Когато пишеш за неграмотност, се старай да не правиш грешки! В противен случай ставаш популист като идола си.

"Механична" е грешката на ръката, когато пише това, което се произнася, а не това, което е мозакът знае, че е граматически правилно. Случва се на всеки, колкото и да е учил някога си и да знае като се замисли. Механични са също нещата, които пишеш правилно без да мислиш. Пишеш ги механично. Така е и в обратния вариант - когато пишеш неправилни неща (напр. както ги чуваш), въпреки че знаеш как е правилно (както ги мислиш). Правиш грешката "механично". Провери по себе си - стига изобщо да пишеш нещо във всекидневието си: Вземи си свои написани текстове и като откриеш грешка, въпреки че знаеш правилното изписване, ще си наясно кое е "механично" и кое не. Бъди сигурен, че не си безгрешен.

Тиква? Пък сега ББ не може даже да боядиса това, което е построено при Т. Ж. А тези, дето грабеха построеното за 35 г., не можаха да се награбят за цели 22. И още се уригват на комбинати, фабрики, заводи, БГА-та, БТК-та, БТ-та, Национални киностудии, детски градини, училища... Останаха им санаториумите, болниците, БАН, Народната библиотека, пощите и БДЖ и токава спокойно може да се пукнат по шевовете ненаситните им ("инвеститорски", "реформаторски" и пр.) зад...ици

На туй може да се каже само "Ego sum rex Romanus et supra grammaticam"

Nemo nostrum non peccat; homines sumus. "Никой от нас не е безгрешен, хора сме". Той преводът е излишен, щото нали ББ дава примери с римляните. Нали рече, че първо правели пътища. На нас това ни напомни, че са си ги правели по колониите, да минават през тях легионите им. Тъй, де - за победителите в Студената война ни напомни - че си ни спечелиха за новоприсъединена територия. Та да почете латински. Той и всички, дето се мислят за безгрешни и "доказателство" за това им е нечия механична грешка по време на погребение.

Синтенцията е за ХОРА. При римляните и после доста след тях не е имало КОМУНИСТИ или както е модерно сега "социалисти". А те не са хора!

Такива избори в България не е имало. Избори, на които изпълнителната власт използва целия капацитет на властта - полиция, данъчни власти, всякаква администрация, за да притиска опонентите си. Винаги е имало опити на управляващите да манипулират, винаги е имало опити да купуват гласове. Притискат се циганските босове, раздават се социални помощи и пари... Тези опити за манипулация ще се обърнат срещу самите управляващи, защото хората в България не са овце. Има преса, има електронни медии, има интернет... Насилието ще породи насилие, но ще породи протестен вот. И аз мисля, че управляващите ще си получат това, което заслужават - ще бъдат наказани от избирателите. ....

Въпросът е дали няма и избирателите вече да ги е страх да се изправят срещу тази власт... като че ли е малко късно.. но ако сме повече, успехът не е далече..

Изповедта на Ламбо: Срамувах се, когато Жан Виденов съсипа България. Срамувах се, когато бях министър в тройната коалиция. Срамувах се, че съм професор,а пиша "Збогом". Срамувах се, че събираме пари за болни чрез sms-си под патронажа на Първанов (Българската Коледа). Но си траех като истински социалист. Защото истинският социалист срама си няма!

Май си сбъркал ника. Трябва да е WC! А дали Бойко се срамува или Цецк? Единия е бивша мутра, издигната от царя за генерал, а другия прост физкултурник, син на личния щофьор на шефа на ДС? Впрочем, къде беше Бойко, когато Жан Виденов сдъсипа България? Трупаше пачки от охранителна дейност като един от ръководители на СИК€ тай кой повече трябва да се сламува Ламбо или бившия мутрафон Бойко с гальовния прякор Боко Тиквата или по-просто Рапона?

То хубаво това, дето си го пожелаваш, ама да те питам: ти наистина ли си вярваш?

Нека България има поне един професионален политик, който да я представя по света, а не само мутри, ухилени клоуни незнаещи къде се намират, като не искам да обидя клоуните. Заради всичко това заслужаваме Меглена Кунева да ни е бъдещия президент.

засрами се и трай

Че защо да не се лакира. Негова работа си е. И на фотоепилация да ходи е добре. И гел за коса е добре и козметика е добре и крем и вазелин да ползва е добре. Това в някои случаи е модерно.

Мутрата Борисов продължава да използва много долни селски хватки за да дискредитира политическия си опонент. Факт е обаче, че Станишев си има нормално семейство, а Борисов не. Освен това си спомням една снимка на гореща целувка между Борисов и Евгени Минчев?! Ако Боко Тиквата е голям мъжкар, защо тогава той панически отказа всички предизвикателства за пряк дебат със Станишев? Може би си прав Борисов не е гей, той просто една мъжка п... !!!

аз просто харесвам серГей Гледал ли си "На всеки километър"

Всъщност ББ трябва да се срамува от учителите и директорите на това училище, които губят времето на децата и не ги учат на нищо. Със знанията, получени там, са готови за безработни.

Аз се срамувам че имам Тиква за ПРЕМИЕР.Аз се срамувам че ме управлява мутра.Аз се срамувам Че тази тиква унижи моите родители.Аз се срамувам че същия този премиер унижи децата ми.Аз се срамувам че България има толкова неграмотен примиер

засрами се и мълчи

Да се подиграваш с някаква механична грешка на някого, допусната в момент на мъка, на погребение на приятел, си е доста селско наистина. А когато го правиш, за да "печелиш избори" с това, е направо грозно. Неслучайно никой друг свестен политик не си е позволил такъв "ход". Защото изглежда и ниско и низко.

ДО : Пенка ( нерегистриран ) 19.10.2011 18:05 Много обичам такива.... като тебе - а ти що не се погледнеш! Как няма да ОБИЧАТЕ, такива хора,като мен, та нали точно те ви оправят бъркотиите,които забърквате постоянно с '' всезнаещите'' коментари и следователно действия от тях . . . Толкова добре съм се погледнала,че се плаша :) Поне знам защо, а Вие знае те ли?

Коментари - Борисов за БСП: Те явно се лакират, ходят на педикюри | Днес.dir.bg

Борисов за БСП: Те явно се лакират, ходят на педикюри

Стефан Данаилов трябва много да се срамува, че за 4 години не е направил нищо за Националната професионална гимназия по полиграфия и фотография, заяви премиерът при откриването на изцяло ремонтираната сграда на училището.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за БСП: Те явно се лакират, ходят на педикюри | Днес.dir.bg

Коментари

Ха ..... , ха...., ха.......!!! Няма значение как се пише, а какво означава! Збогом, збогом, збогом, збогом казах, збогом, збогом, збогом, збогом Бойко!

Бойко ги скъса тия бесепари. Само не уточни дали червените лидери носят прашки и чорапогащи... От снощи се смея...

Идва момента в който България ще каже ЗБОГОМ на Бойко. Премиера да не обърнал резбата след като започна да се епилира.

Ламбо, не влизай в политиката, раздавай се на тв екрана!

сега ние,които правим нокти,дори и в чужбина трябва да се срамуваме,защото б.б.не ползва тази услуга.те мажете ходят и на масажи,това не е порок.тои б.б. не си ли реже ноктите.и това е педикюр.толкова е прост,че ме е срам да се варна в бг.това няма нищо общо с комунистите.просто премиера ни е прост. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изповедта на Ламбо: Срамувах се, когато Жан Виденов съсипа България. Срамувах се, когато бях министър в тройната коалиция. Срамувах се, че съм професор,а пиша "Збогом". Срамувах се, че събираме пари за болни чрез sms-си под патронажа на Първанов (Българската Коледа). Но си траех като истински социалист. Защото истинският социалист срама си няма!

партята на отрепките мина през много метаморфози за да запази статуквото си. то не беше работническа, социялдемократическа, комунистическа, социялистическа, сега вече е педераска

братя балгари, от 67 години комунистите издевателствуват над вас както си искат и ви си подиграват. убиваха ви, биха, ви, крадоха ви, затваряха ви в концлагери и пак продалжавате да ги избирате да ви раководят. докога? всичките кандидат президенти са закармени от разбоиническата червена партия, макар, че се представят за неини опоненти. наи правилния ви ход на тези и следващите избори е масово да гласувате сас задраскани всички имена на мутрокомунистическите кандидати. изборите не трябва да послужат на управляващата мутрокомунистическа оилигархя да продалжава да ви язди.

Срам ме е че се дават държавни пари за частни футболни клубове, което е реално купуване на гласове! Ако гласувате за представителите от ГЕРБ ще ви дадем още пари/сега даваме част от сумата, 100 000лева, като ни изберете ще дадем останалото 50 000лева/. Да живее България - горката!

Данаилов ЛЪЖЕ! Нека да каже ясно кога и с какви пари е закупена тази печатарска машина "Хайделберг" за техникума по полиграфия по негово време, за която се хвали!!! ЛЪЖЕ !!! Машината е ДАРЕНИЕ за техникума по полиграфия от немската фирма Хайделберг и не е закупена с държавни пари!!!! ... за справка: директорката на техникума г-жа Цветанка Апостолова или в Съюза на печатарската индустрия в България. СРАМ Е от лъжите на Данаилов!! За кой ли път доказа, че комунистът не си мени нрава!

Срам ме е че се дават държавни пари за частни футболни клубове, което е реално купуване на гласове! Ако гласувате за представителите от ГЕРБ ще ви дадем още пари/сега даваме част от сумата, 100 000лева, като ни изберете ще дадем останалото 50 000лева/. Да живее България - горката!

Срам ме е че се дават държавни пари за частни футболни клубове, което е реално купуване на гласове! Ако гласувате за представителите от ГЕРБ ще ви дадем още пари/сега даваме част от сумата, 100 000лева, като ни изберете ще дадем останалото 50 000лева/. Да живее България - горката!

са по-самовлюбени от тебе...

Ах, комунистически лица от червения Ад, ревете, вийте и стенете колкото душа ви иска, но вашия вид продължава да доказва, че е грозен вирус за страната ни. Почти ми е жал като гледам как дърти, мързеливи червеи, усешащи тока в почвата, изпълзяват на слънце от уютните си дупки за да лаят отчаяно с/у природата, как потомството им им приглася безропотно, макар и неразбиращо, повтаряйки бащите вопли по отлитащото си в безвремието безметежно и благополучно минало и хак да ви е! Не сте вие, комуняги, вече център на Вселената! Не сте вие, кърлежи, вече привилегировани и Богоподобни! Сега, когато нещо се прави за народа ще понасяте и ще търпите, защото ние - простосмъртните, ви търпяхме и хрантутехме препредостатъчно! Радвам се, че доживях да видя човек, истински и неподправен да бъде загрижен за онези, които от някога горд и достоен нарос бяха превърнати в стато стопански животни с общ червен хомот! Клетниците сте, защото капчица добруване за народа е море от негодувание по пропуснати ползи за вас. Е, посъбраха се капки, задават се и още, а вие бъдете себе си за да ни напомняте винаги: "КОЛКО ЧЕРНО Е ЧЕРВЕНОТО"!

ТИ СИ ОНЗИ СЪЩИЯ ЧЕРВЕН КОМУНИСТ ОТ МИНАЛОТО, А СЕГА СИ СЕ ПРЕОБЛЯКЪЛ В ДРУГО, НО ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ТАКЪВ....КОЛКОТО И ДА РЕВЕШ И ОБИЖДАШ НЯМА ДА ПРОМЕНИШ НИЩО, МНОГО СТЕ МАЛКО ВЕЧЕ...

Абе Бойко ще ги скъса от майтап. На Станишката много добре ще му отиват лакирани нокти с педикюр и червило на устните. Сигурно носи и чорапогащите на Моника. А Ламбо може да възвърне част от мъжествеността си пред червените баби ако си почерни брадата и поотслабне ...

Браво ББ. Тия червени кхмери не разбират от дума-само от кютек. Успех на изборите в неделя и то пълен! България не иска повече комунизъм оплетен с дугановизъм и циганизъм...

Може и да не е направил, но тогава имаше култура, а сега само "магистрали" за Вас. То човек като те слуша колко ти е беден речника ББ си личи, че и ти можеш само топка да риташ и да си пълниш джобовете.......

Изповедта на Ламбо: Срамувах се, когато Жан Виденов съсипа България. Срамувах се, когато бях министър в тройната коалиция. Срамувах се, че съм професор,а пиша "Збогом". Срамувах се, че събираме пари за болни чрез sms-си под патронажа на Първанов (Българската Коледа). Срамувах се от Вальо Топлото, Срамувах се от Цанков Камък, Срамувах се от коалицията с Доган! Но си траех като истински социалист. Защото истинският социалист срама си няма!

Прочети в сайта "Планът Ран-Ът" и не ще се срамуваш,а ше потънеш вдан земята!

А за лидерите на БСП, Бойко ще осигури качествен маникюр, педикюр и ... разни други подобни неща. За да не се срамуват...

Гледам Бойко е започнал да осигурява това за себе си, заради следващия си продължителен престой в в затвора!

Срам ме е че се дават държавни пари за частни футболни клубове, което е реално купуване на гласове! Ако гласувате за представителите от ГЕРБ ще ви дадем още пари/сега даваме част от сумата, като ни изберете ще дадем останалото/. Да живее България - горката!

А Герб, обикалят и си купуват, апартаментчета и вилички от "спестеното" за последните две години, по света и у нас. В Халкидики на пр. комсомолеца Плявнелиев е забил вила за близо осемстотин хил. евро. Не са и малко хубавите придобивки във Виена, Берлин и т.н. За това на изборите ще ви кажем сбогом.

Срам ме е от хора,които казват на черното бяло:Точно Стефан Данаилов,Станишев ,Орешарски спряха плащанията на пари определени в бюджета за лечение на болни деца?Те убиха без да им мигне окото хиляди деца,като не дадоха и една стотинка за тях, ане по 180 000 лв.,за което трябва да им се търси сметка!Наглостта им е доказана-точно където са най-уязвими,точно там атакуват правителството за положените грижи за болните деца у нас и обезпечаване на пари за тях!Браво на ГЕРБ,браво на Бойко ,който не е имало случай да не изпрати самолета на правителството там,където има тежък клиничен случай!

Дали един морфин е по скъп от изпратените самолети та човека се взриви заради нетърпимите болки???И това не е диничен случай хора да прекратят живота си защото не искат самолет а лекарства...Дали предишните ограничиха парите за лечение на деца навън..Какво като ми "дават 180 000 лева а аз няма от къде вече да събера останалите 10 000...Толкова "браво" за Герб колкото да вземеш "на босия цървулите"..

ако не дай боже, мекерето с тънкото гласче стане президент, то кой ли ще бъде първата дама, той или боко тиквата

В това няма нищо чудно! Глупакът и невежият не изпитват съмнения. О това произтича и тяхната самоувереност...и самонадеяност.

Срам ме е от сегашната власт, ергени самотници, милиционери далавераджии, алчни, арогантни и неграмотни комсомолци. В/у това не може да се гради, това не е пример за децата ни, с тях няма бъдеще.

И аз се срамувам,че един кандидат за вице президент,рони крокодилски сълзи за нашите деца,а не иска да види и припознае своето.Човек без морал и без чувство за отговорност.Може спокойно да си лепне вмести червена петолъчка на челото -- червен кръст.Защото точно като линейка го пратиха да спасява рейтинга на Калфин..Като истински Матросов с открити гърди,се втурна в медийна борба за вота..Та нали партията-майчица нарежда!!Де да беше му наредила да отиде и се запознае с детето си.Да попита учи ли,боледува ли,от какво има нужда..Нагъл и безотговорен..истински охранен и нахален комунист!Гласуваш за БСП (БКП) получаваш Калфин в едно с Янев,Трактора и Кунева.Всички те са творения на Първанов(Гоцето)!!!

Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят.

Такива отрепки като теб стават само за шефове на "предизборни кампании". Кога си завря гагата в чуждото семейство, кога си изясни положението там. Ирен Кривошиева: "...Много обичам да се женя... 5 пъти... В началото съм много влюбена, а след това моето велико чувство си отива... В началото съм много влюбена, а след това моето велико чувство си отива. Знаеш ли колко смешно стана вчера на снимките. Един човек ми каза: "Видях мъжа ти." Аз се обръщам и го питам: "Кой от всичките?" Той се смути..."

Борисов живее сам, като куче. Няма приятели. Няма семейство. В спалнята му няма да се намери дамско бельо. И той седнал да подхвърля за политическия си опонент квалификации. Най-пошлото е, че го цитират медиите и ни го дават като новина, която трябва да му повиши рейтинга. Срамота за медиите ни. Ако не се подиграваха така откровено с него, щяха да премълчават голяма част от изцепките МУ.

На мен ми е по-интересно в дамското бельо в спалнята на Станишев кой го облича;)

Ами като сте некадърен да гледате дамско бельо в собствената си стая така ще любопитствате за чуждите спални, но само с това ще си останете....с любопитството.

Срамно е бияч на полицай да бъде назначен за министър и то на културата, от лице, претендиращо да е свой тъкмо сред полицаите. Срамно е да провеждаш предизборна агитация пред ученици и нито един от присъствуващит е журналисти да не попита дали това е редно.

Хора, люде! Не се гневете на Боко, той сам ще падне в помийната си яма, на която и вика "копка". Помислете за вази - нали вий го избрахте преди две години?! Водени от личната си простота пак ли ще го изберете? Или подобен нему? Мутрата от Хераково вече е пътник към Нищото, Омразата и безпощадната Забрава! Лично аз го проклинам заради това, че нарече Стефан Данаилов "онова момче"! Е, може и да е написал "Збогом", но е оставил ИМЕТО си в паметта на българите. Тази Бокова наглост ще го затрие. Подобна просташка простотия надминава и срамотийте на бай Ганя!

Интересно каква ли би била реакцията на привържениците на Бойко Борисов, ако Стефан Данаилов беше издигнат от ГЕРБ??? Сигурно щяха да го обявят за светия, че и магистрала да кръстят на негово име. Лумпенизирането на нацията придобива невиждани размери!!! И това не се отнася само за феновете на ГЕРБ но и за всички останали партии. Ако дори 50% от написаното за Стефан Данаилов беше вярно, то Торкемада щеше да изглежда като Майка Тереза спрямо Ламбо, а Хитлер биха го обявили за тринайстия Апостол!!! Довчерашен всенароден любимец и един от малкото Българи познат извън границите на държавата ни, Ламбо бе омаскарен със злоба и ненавист от хора, които до вчера е радвал с кино и театрални изяви. Показателното в тази ситуация е духовната нищета на Българина, произтичаща от мизерното му материално положение и готовността на нашенеца да продаде собственото си мнение за сини, червени, турски или мутренски пари. Слагайте минуси колкото си искате, но се замислете дали плюенето по форумите ви прави Патриоти, а слугинажа по достойни хора??????

Не разбирам защо трябва да изпитвам срам. Простотиите, които се разнасят в т.нар.обществено пространство, са приоритет на видни държавни мъже. Не принадлежа към тях нито по пол, нито по наглост. Единственото, което мога да сторя в този момент, е да им тегля една майна. По женски! Приятели, не им се връзвайте на игричките. Един дол дренки са. Лошото е, че докато се ритат по кокалчетата, нас ни боли. Пфууу!

Гласуваш за Плевнята получаваш мъжки вариант на "Калинка" и "Желева" като политик, две в едно, невероятно добра комбинация!

Не не съм горд, но сега стана още по-лошо. Управлява ни полуграмотна мутра, която в буквалия смисъл лъскаше обувки и масажираше ушите на бай ти Тошо!

Искам да повторя поста, който заслужава да бъде прочетен: "Да се подиграваш с някаква механична грешка на някого, допусната в момент на мъка, на погребение на приятел, си е доста селско наистина. А когато го правиш, за да "печелиш избори" с това, е направо грозно. Неслучайно никой друг свестен политик не си е позволил такъв "ход". Защото изглежда и ниско и низко." Напълно ви подкрепям!

Каква "механична" грешка при писане на ръка?Това да не е машина,че да е механична? Това си е чиста неграмотност!

Когато пишеш за неграмотност, се старай да не правиш грешки! В противен случай ставаш популист като идола си.

"Механична" е грешката на ръката, когато пише това, което се произнася, а не това, което е мозакът знае, че е граматически правилно. Случва се на всеки, колкото и да е учил някога си и да знае като се замисли. Механични са също нещата, които пишеш правилно без да мислиш. Пишеш ги механично. Така е и в обратния вариант - когато пишеш неправилни неща (напр. както ги чуваш), въпреки че знаеш как е правилно (както ги мислиш). Правиш грешката "механично". Провери по себе си - стига изобщо да пишеш нещо във всекидневието си: Вземи си свои написани текстове и като откриеш грешка, въпреки че знаеш правилното изписване, ще си наясно кое е "механично" и кое не. Бъди сигурен, че не си безгрешен.

Тиква? Пък сега ББ не може даже да боядиса това, което е построено при Т. Ж. А тези, дето грабеха построеното за 35 г., не можаха да се награбят за цели 22. И още се уригват на комбинати, фабрики, заводи, БГА-та, БТК-та, БТ-та, Национални киностудии, детски градини, училища... Останаха им санаториумите, болниците, БАН, Народната библиотека, пощите и БДЖ и токава спокойно може да се пукнат по шевовете ненаситните им ("инвеститорски", "реформаторски" и пр.) зад...ици

На туй може да се каже само "Ego sum rex Romanus et supra grammaticam"

Nemo nostrum non peccat; homines sumus. "Никой от нас не е безгрешен, хора сме". Той преводът е излишен, щото нали ББ дава примери с римляните. Нали рече, че първо правели пътища. На нас това ни напомни, че са си ги правели по колониите, да минават през тях легионите им. Тъй, де - за победителите в Студената война ни напомни - че си ни спечелиха за новоприсъединена територия. Та да почете латински. Той и всички, дето се мислят за безгрешни и "доказателство" за това им е нечия механична грешка по време на погребение.

Синтенцията е за ХОРА. При римляните и после доста след тях не е имало КОМУНИСТИ или както е модерно сега "социалисти". А те не са хора!

Такива избори в България не е имало. Избори, на които изпълнителната власт използва целия капацитет на властта - полиция, данъчни власти, всякаква администрация, за да притиска опонентите си. Винаги е имало опити на управляващите да манипулират, винаги е имало опити да купуват гласове. Притискат се циганските босове, раздават се социални помощи и пари... Тези опити за манипулация ще се обърнат срещу самите управляващи, защото хората в България не са овце. Има преса, има електронни медии, има интернет... Насилието ще породи насилие, но ще породи протестен вот. И аз мисля, че управляващите ще си получат това, което заслужават - ще бъдат наказани от избирателите. ....

Въпросът е дали няма и избирателите вече да ги е страх да се изправят срещу тази власт... като че ли е малко късно.. но ако сме повече, успехът не е далече..

Изповедта на Ламбо: Срамувах се, когато Жан Виденов съсипа България. Срамувах се, когато бях министър в тройната коалиция. Срамувах се, че съм професор,а пиша "Збогом". Срамувах се, че събираме пари за болни чрез sms-си под патронажа на Първанов (Българската Коледа). Но си траех като истински социалист. Защото истинският социалист срама си няма!

Май си сбъркал ника. Трябва да е WC! А дали Бойко се срамува или Цецк? Единия е бивша мутра, издигната от царя за генерал, а другия прост физкултурник, син на личния щофьор на шефа на ДС? Впрочем, къде беше Бойко, когато Жан Виденов сдъсипа България? Трупаше пачки от охранителна дейност като един от ръководители на СИК€ тай кой повече трябва да се сламува Ламбо или бившия мутрафон Бойко с гальовния прякор Боко Тиквата или по-просто Рапона?

То хубаво това, дето си го пожелаваш, ама да те питам: ти наистина ли си вярваш?

Нека България има поне един професионален политик, който да я представя по света, а не само мутри, ухилени клоуни незнаещи къде се намират, като не искам да обидя клоуните. Заради всичко това заслужаваме Меглена Кунева да ни е бъдещия президент.

засрами се и трай

Че защо да не се лакира. Негова работа си е. И на фотоепилация да ходи е добре. И гел за коса е добре и козметика е добре и крем и вазелин да ползва е добре. Това в някои случаи е модерно.

Мутрата Борисов продължава да използва много долни селски хватки за да дискредитира политическия си опонент. Факт е обаче, че Станишев си има нормално семейство, а Борисов не. Освен това си спомням една снимка на гореща целувка между Борисов и Евгени Минчев?! Ако Боко Тиквата е голям мъжкар, защо тогава той панически отказа всички предизвикателства за пряк дебат със Станишев? Може би си прав Борисов не е гей, той просто една мъжка п... !!!

аз просто харесвам серГей Гледал ли си "На всеки километър"

Всъщност ББ трябва да се срамува от учителите и директорите на това училище, които губят времето на децата и не ги учат на нищо. Със знанията, получени там, са готови за безработни.

Аз се срамувам че имам Тиква за ПРЕМИЕР.Аз се срамувам че ме управлява мутра.Аз се срамувам Че тази тиква унижи моите родители.Аз се срамувам че същия този премиер унижи децата ми.Аз се срамувам че България има толкова неграмотен примиер

засрами се и мълчи

Да се подиграваш с някаква механична грешка на някого, допусната в момент на мъка, на погребение на приятел, си е доста селско наистина. А когато го правиш, за да "печелиш избори" с това, е направо грозно. Неслучайно никой друг свестен политик не си е позволил такъв "ход". Защото изглежда и ниско и низко.

ДО : Пенка ( нерегистриран ) 19.10.2011 18:05 Много обичам такива.... като тебе - а ти що не се погледнеш! Как няма да ОБИЧАТЕ, такива хора,като мен, та нали точно те ви оправят бъркотиите,които забърквате постоянно с '' всезнаещите'' коментари и следователно действия от тях . . . Толкова добре съм се погледнала,че се плаша :) Поне знам защо, а Вие знае те ли?