Борисов: Министри се върнаха от ЕК с лоши новини, отивам аз

Министрите бяха в Брюксел, но се върнаха с лоши новини, каза Бойко Борисов. Всички проекти били изпуснати, премиерът не е оптимист за ОП "Транспорт".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Министри се върнаха от ЕК с лоши новини, отивам аз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можах да видя информацията за посещението в Брюксел - срещи, резултати и т.н. Състояло ли се е изобщо това посещение или ... както обикновено при ББ ?

"Виждам загуба на доверие от страна на Брюксел към страната ни и към институциите"...-рече Лилито Павлова. Що бе, Лили има загуба на доверие? Я, кажи!?........................... Щото всички крадохте като замаяни, нали? Те ония от Европа не са слепи. А сега го духайте, щото ние скоро ще ви издухаме.

ОСТАВКА!!!

боикоо взимаи каракачанката ,плевнелиев и шаламанов и отиваите да се извинявате в москва ,че ви е било страх и сте били заплашени....

Никой и никога няма да забрави,че си една долна МУТРА.

те шмеркел и обонго да не би да са по-стока...

фукльо,не вярваме,нагласили сте си измамите пак...

Добре отиваш и дано Меркел те наеме за охранител-баш помиар(вместо немска овчарка)! И НИКОГА ДА НЕ СЕ ВРЪЩАШ В БЪЛГАРИЯ!

Друго си е и в Брюксел да ги огрее нашето "слънчице" :) Някога Тато все се прегръщаше и целуваше с Брежнев и Сие. Но, поне имаше сериозен резултат. Ма, ти си знаеш - по татовите стъпки вървиш. Само без резултата ! Дедов, сладък :)))

То звучи малко като виц, ама след като министрите се върнали, по- добре и Бойко да не ходи, че да не стане, както във вица : "Ей глигане, ти на събрания не ходиш ли?!"

О, ужас!

В Русия гледат цирка "Путин-Медведев", после "Медведев-Путин"... после пак! А в България "Боко-Сергейчо" - "Сергейчо-Боко" :) Колко си приличат навсякъде комунягите..."бившите".

Борисов, кой ви пише сценариите? Тука вече има пълна "ПРОЗРАЧНОСТ"! На целия български народ е ясно какви са намеренията ви, ходовете ви и оправданията ви! Освен това във вашето театро "убивате" главния герой още в първо действие! Ами после? Само статисти ли ще ни забавляват?

А през януари трябва да се изплащат 2 млрд по държавния дълг. Колко ли заем ще изтеглят тогава?

На какво се радвате тъпанари! Все чакате някой да ви спасява.

Tиквуната и бандата му пак разиграват театър! Тоя идиот леко полеко хората гласували за него разбират,че не е по различен от Станише или Доган. Всеки от тримата ни дра кожите,всеки по различен начин,но и тримата са един дол дренки.

Не дей да лъжеш тикво. В другата статия Кристалина каза че ще дават пари.

ще дават ама първо трябва да им направиме геи парада в софя ,да минат да ги видиме какви са красиви и поосле ще ни дадат парите ....

И като идеш какво? Ще се снимаш с меркел и компания. ще похарчиш малко държавни пари, ще си надуеш самочувствието, а резултат нула. След няколко месеца като опукаш заема 4.5 милиарда и част от резерва, ще излезеш с номера че предишните видиш ли са те саботирали, ще отидеш на нов избори, от които ще прибереш определена сума, гарантирана. Това си ти дори не си и въздух под налягане. И хората ти са такива - продажни некадърници и крадци.

На нищо не можеш да се надяваш Боцко! Пътник си,и ти,и правителството ти! :) Кеф! :)

И като идеш там какво ще направиш, като те знаят и още повеше сега като те видат къв толуп си станал......олеле майко, пази Боже от типове стил Кръстника, ма ти и за тва не ставаш.

Г-н Борисов,не можете за всичко да ТИЧАТЕ Вие!За какъв ч.п сте назначили тия.....в кабинета си.Като са некъдърни потърсете други(смятам,че има такива около Вас).

Пуч!

признание за некадърност

запали се пред евро парламента и искаи пари щото народа е на това дередже драги ми боико

Бочко, каквото си посял това ще жънеш! Лошото е, че ние ще гладуваме, а не ти! Цяла година работеше против интересите на България, а сега се правиш на учуден от резултатите! Не беше ли ти този, който ходеше в Брюксел да говориш срещу страната си, че не заслужаваме нейната помощ и не беше ли Президента ни този, който през август молеше Барозу да забави плащанията по ОП "Околна среда" докато дойде новото правителство ? А сега ще се молиш!? Нещастници! Подавай си сам оставката , за да не ти я поискаме ние!

вземаи кавказката овчарка и отиваи в москва,тези еврогеиовете нищо няма да ти дадат само ще си поискат членския внос от 3.млрд.евро.....

Тоя пак почва като децата да се оправдава.

осрахте нещата,сега друг да се мъчи, а къде е виденов бе, бисеров, пеевски къде пее.

"Министрите бяха в Брюксел, но се върнаха с лоши новини" ..." Отивам АЗ".... И АЗ ще се върна с лоши новини...но поне разходката ще си направя....

нерегистриран бяхте на власт - затънахме както винаги когато сте на власт - виденов, луканоф - те испапаха целя резерв. наглици. защо сме наи зле - защото 20 г0дини сте на власт. хората не могат да чакат - бягат. съсипахе държавата. ще си останете мангали и комунисти,а може да станете и савецка реоублика.мечта осъществена.

Пари нема Бочко, действай!

Добре ли ви се облажи Костинброд българи? После Пеевски за десерт? Трябваше да нямаше правителство и парламент до ден днешен за да видите истинската тесла на БСП и ДПС. Защо бе Бойко защо не отиде на нови избори?

Спокойно, избори скоро ще има, просто ще изхвърлим мутрата от власт, и тогава всичко ще си дойде на място. Ще помолим Орешарски отново да вземе властта, за да поправи пораженията нанесени от герберастията и калинките на България !!

Още една жена се е запалила в Перник, и починала. Дойдат ли герберастите на власт, хората почват да се палят от бедност. Това е написала жената в предсмъртното си писмо. Да изгоним завинаги герберастията извън България !! Или те нас, или ние тях !!

Байко Борисов и цялото правителство трябва да си подаде оставката просто тия хора трябва да бъдат изритани от властата Не може ти от първя ден да уволняваш хора да ги оставаш без хляб и пара това е срам.

Боко, тикво проста, къде ще ходиш бе калъф такъв? Ти си доказано ПРОСТ с решение на съда! Забрави ли? Недей да ходиш никъде да ни излагаш, че заради такива като тебе станахме за смях в Европа!

Всичко е нагласено, тези от запад са толкова елементарни, че им знаем номерата за 3 години напред, Тоя един път ни ОПРАВИ, мерси, аре нема нужда, другарю В......у

Има един ден 22-ри септември, когато празнуване нещо. Май беше независимостта на България...

Уникално е да честващ нещо дето го нямаш.Уникати сме си ние и туй то.

Ходи Борка да просиш. Един съвет от мен. Ако приходите от европрограмите станат по-малко от разходите които правим за членството ни в ЕС, наложи вето на плащанията ни към ЕС докато положението не стане в наша полза.

Това е безплатен съвет. Ей така да ми омръзнаха тия безплатни съвети, нямаш си на представа колко.

И какви ще е основанието-абе вижте,ние туй туземната администрация си не вършим работата,както следва,малко понакрадваме,малко сме некомпетентни,но шъ ви турнеме едно вето ей така щот ни се не връзват сметките-е то наще винаги си се връзват но по принцип.Аз пък мисля,че едно референдумче по темата е належащо вече и ако чиновниците, при положителен резултат не са в час да си одат.

Цитат: През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. Той започнал с познатите ни тиради за лошото наследство, което ще получи като бъдещ министър председател на България, от престъпната Тройна коалиция, за корупцията и престъпността в досегашното правителство, за намеренията му да вкара всички сегашни министри в затвора и т.н. Домакинът го послушал няколко минути, но го прекъснал деликатно, като казал, че в МВФ не се занимават с политика и че това, което Борисов разказва не го интересува. Казал му, че се интересува много повече каква финансова политика ще провежда бъдещото правителство на Борисов. Без да се замисля Бойко отговорил: Каквато ни кажете вие. Това изненадало домакина, който до тогава не бил чувал подобен отговор, макар че се бил срещал със стотици важни личности от страните членки на МВФ. Той направил необходимото да се излезе от конфузното положение и от своя страна разказал на Борисов с какво се занимава неговият департамент. Борисов мълчал и кимал одобрително. Не е трудно да си представим какво е помислил домакинът за Борисов и за България, какво е разказвал на своите началници и колеги в департамента за нашия бъдещ министър председател, какви съвети е давал на своите колеги, посещаващи България с официална мисия през следващите месеци и години. Беше ме срам като българин, като слушах този разказ на моя познат. Не зная как бихте се чувствали вие, читателю, слушайки такъв разказ!

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,меестаня,доганя,хафъзов,валерката симеонов,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред военен трибунал.

Булгар! Булга-ар!

из "Бай Ганю тръгна по Европа": Помогнаха на Бай Ганю да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия и всички рекоха, че бай Ганю е вече цял европеец.

А бай Ганю възлезе бързешката по стълбата (на басейна бел.цит.), изправи се малко разкрачен, изгледа високомерно немците, почна да се удря геройски по влакнатите гърди и извика победоносно: Булгар! Булга-ар! и още по-силно се удари в гърдите. Горделивият тон, с който изрече тази рекомендация, говореше много; този тон казваше: "Ето го, видите ли го българина! Този е той, такъв е той! Вий сте го чували само, сливнишкия герой, балканския гений! Ето го сега пред вас, цял-целиничък, от глава до пети, в натура! Видите ли какви чудеса е той в състояние да направи! И само това ли! Ехе, на какви работи още е той способен! Прости били българите, а! Гиди, чифути с чифути!"

Те проектите бяха "изпустени" още по ваше време.

основната заплата над 600 лв или правителството да върви при предателя станишев във европа

Бисеров Пеевски ... олигарски ... и още колко . за кого да дават тия пари, нали казаха ,че парите не отиват там където трябва! Какво повече Да си ги върнем от тия или какво искаме. То те и нарочно ги правят тия забавяние нали към сибир ни теглят!

"Слънцето" идва! Пайсе Брюксел! Може и да му "пуснат" някой грошгледай как после в устата на политиците се превръща в милиарди, с помощта на услужливите медии, които започнаха вече да "помпат" имиджа на божеството!

истината е че като изключим Африканците няма по прост народ от българите и Боко Празноглавия е достоен да е водач на народа си

И като се изтъпани на мегданя, ела да видиш...

В ЕК няма много фенове на чалгата и кварталните мачлета..

ТреперИ , Европо ! Идва САМИЯТ ТОЙ ! Докато дойде - всичко да е готово ! Да не стане както предния път ! А ? К'во стана предния път ли ? Ааамиии... тръгна си ... Без дисаги ... НО с подкрепа и обещания !