Сакскобургготски ще участва в съвета на старейшините

Симеон Сакскобургготски обяви, че в телефонен разговор с министър-председателя Бойко Борисов е приел поканата му да участва в съвет на старейшините.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски ще участва в съвета на старейшините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да припомня във връзка с тази "новина", че навремето, когато ДС-КГБ генералите решиха да докарат в България контролираният при изгнанието му в чужбина от КГБ и службите чрез ДС-КГБ офицера, легендиран като мастит бизнесмен на Запад Атанас Тилев (след като се ожени за щерката на бившия финландски министър на външните работи, което коства кариерата ирепутацията на последния...) Симеон Кобурготски и сключиха с него сделката "ВЛАСТ СРЕЩУ ИМОТИ (и възможности за кражби и далавери) В БЪЛГАРИЯ", ... колегата по ДС-КГБ, приятел и земляк от ловешката гимназия на Атанас Тилев ("Дару"-тата, БЗК,...) - Бригадир Аспарухов (който открадна и покри и досието на Тилев, за да не лъсне и Симеон в него...и когато бе осъден измекярите от БСП - т.н. генералско движение го скриха зад депутатския имунитет по стара тяхна традиция...) ======= Симеон Кобурготски като РЕПУБЛИКАНСКИ ПРЕМИЕР И "ЦАР" РЕШИ ДА СЪЗДАДЕ И КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ КЪМ НЕГО, КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗА ДА ОСИГУРИ НА БРИГАДИР АСПАРУХОВ СЛАДКО МЯСТО И ДЪРЖАВНИ ПРИВИЛЕГИИ, и много силно натискаше и настояваше за това. Дори и след като ВСИЧКИ ЗАПАДНИ ПОСЛАНИЦИ В СОФИЯ НЕОБИЧАЙНО ОСТРО ВЪЗРАЗИХА И ПРОТЕСТИРСХА - за разлика от българския народ ТЕ ОТЛИЧНО ЗНАЕХА КОЙ Е БРИГАДИР АСПАРУХОВ И КОГО И ЧИИ ИНТЕРЕСИ РЕАЛНО ПРЕДСТАВЛЯВА - същият на времето БЕ ИЗГОНЕН ОТ АТИНА СЛЕД КАТЕГОРИЧНИ ПРОТЕСТИ НА ЗАПАДНИТЕ ДИПЛОМАТИ ТАМ КАТО РАЗКРИТИЯТ ... РЕЗИДЕНТ НА КГБ ПОД ПРИКРИТИЕ В ГЪРЦИЯ!!! И Симеон ДЪЛГО ВРЕМЕ УПОРСТВАШЕ И СЕ ОСЛУШВАШЕ, докато самият Аспарухов реши да се оттегли от "кумова срама"... Само да прибавя "малката подробност", че генералите доведоха Симеон и го направиха премиер ("Мултигруп" го посрещна и издържаше в България), а точно Аспарухов "препоръча" на Симеон и Бойко Борисов за главен секретар на МВР, откъдето му изградиха и СТРЕМИТЕЛНАТА КАРИЕРА В ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО! Така всичко си идва на местата.

СЪВЕТ НА ЗАСТАРЕЛИТЕ!!!КОБУРГИТЕ НИ ДОКАРВАТ ВСЕ ДО НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ!!!

Горскио явно се е заблудил, че иде реч за комарджилък.

Преди Борисов да кани мадридския шмекер да "работи за България", нека се осведоми дали въпросният "цар" все още съди в Европейския съд нашата държава за "имотите си"?! Според мен е абсурдно човек, който съди родината ми да участва в каквито и да е държавни дела.

съвет на старите крадци бих го нарекъл!!!какви стареишини бе балкански кратунковци ,само се чудите как да просите и да крадете пари от Европа!

Не си спомням в Конституцията или в някой закон, или нормативен акт да се споменава орган наречен "съвет на старейшините". Иначе всеки може да си направи каквото иска сдружение и да го кръсти както му е угодно. Неговата роля за държавата е нулева. Аз например каня "Величеството" в съвета на брадатите, макар че нямам брада, но и той няма. Все ще се разберем някак. Така е то!

Недоучилият и меркантилен и лъжлив Симеон Кобурготски и МЪДРОСТТА, с което олицетворяваме "Съвет на старейшините" е комична комбинация, съчетание на неща, които "се борят" в реалния живот:) Забавно е колко много царедворци се пръкнаха на времето за една нощ ПО НЕЧИЙ СИГНАЛ В БЪЛГАРИЯ, и как тези кариеристи и лица с (тежки) зависимости и виновна обремененост РЕДОВНО БЪРКАТ ИСТИНСКАТА АВТЕНТИЧНА МЪДРОСТ, ПОЗНАНИЕ И ГРИЖА И ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И БЪЛГАРЩИНАТА С КУХА ФРАЗЕОЛОГИЯ И ВИСОКОПАРНИ И/ИЛИ ПРЕТЕНЦИОЗНИ ЛОЗУНГИ, зад които се крие до болка познатите ни алчност, безскрупулност, безприципност, въжеиграчество, зависимости и пороци. Ами да вземе Борисов и да покани с този съвет и водещите по ДС и КГБ дългогодишни офицери на този - Бригадир Аспарухов и Атанас Тилев или баправо Путин, та съвсем да се окомплектоват, да не се срамуват, крият и притесняват, след като толкова "се обичат"!

Ще се събират "старейшините", разбира се... Ще се събират, щом ние, патилите от тях нестарейшини (доста по-многобройни все пак) не се сбираме да ги изметем :-(

че и тук имало индиански вигман, вожд с пера и чибук на мира.

Който е чел "Винету", ги разбира тези работи ;)

Вчера премиерът заяви, че ще покани царя да участва в съвета. Сакскобургготски заяви, че когато става въпрос за България, все още е на линия. "Мисля, че трябва да допринесем за Европа, . Имаме възможности и дадености. кабинетът ще направи всичко . да се представим добре", добави Сакскобургготски." Има още какво да се вземе, 45 години стигат!

Съвет на старейшините? Много индианско. И всъщност много сектантско.

Аз пък участвам във вселенския събор и в лигата на лигите.

На този есперимент --се издънихме и двамата!:)))

Ей! Паразити! Изхарчихте парите от КТБ и веднага почнахте нова схема за хонорарчета. Не се спряхте бе!

Нещо като евро-мешере ли се пада тва?

ционистка сбирка ,където се разпредялат порции и подават за умрелия и съсипан от тях народ .

Така значи на мошениците вече им казват старейшини. Или тези имена са един вид застраховка за парите които ще изчезнат по време на председателството.

Тъй, де! Отка сме в ЕС-то все към пещерите ни ръгат.

Винетуууу и банкянската дипломатическа школа :)

Даибе , като Старейшина, а не както преди, мене излъга! За 800 дни че ще ни оправи, и Мойта как не спре да капи? Капи тая китката и се надева, на хубавата, Царска поливка!

Съвета на мошенниците!

Преди да влезе в съвета на старейшините трябва да влезе в затвора.

Ще го вкара в затвора,та Боко с всички действия му се отблагодарява,та нали той го вкара в политиката.Тоя ,,цар,,е мразен от болшеството разумни българи,заради лъжите и огромните кражби заедно с комунистическия антураж Защо ни го натрапват тоя скелет от ,,сандъка,,

Мутрата, най-големите мръсници и продажници около него!?Хайде и агента "Карточник", да му е наоколо там!?

премиерството на най-простата и продажна тиквомутра е най-големият позор и обида за България и българите!

Още една обида за Балканите! Още един срам за България! Фердинанд ни започна! Този ще ни довърши!!! Докога с тези скапани политици, продали се на Австрията, Германията, Францията и на САЩите!

Тъкава обида,ние си избахме тиква и какво да очакваме да си храним ,,прасето,,,мислехме,че има семку в нея ,то се оказа,,куха,

Калуметът,Калуметът кой ще запали първи на този съвет?

Тая държава и трябва Велика Октомврийска революция и разстрел на всички царчета От 1944-та до сега!

горският цар ни оправи за 800 дни тиквата се учи от него жалко че тошо мозъка е покойник можеше и него да покани да им масажира ушите групово

Съвет на старейшините, като при дивите племена! Тези и дотам са ни докарали, живот като през каменната ера!

Нашето племе без старейшини не може.Но освен Семьон в съвета да влязат Юлиян Вучков и Йоло Денев . Други предложения?

Барек Ингилизки?

Димитър Пенев, Сашо Диков....

племенен съвет на старейшините? цар, министър, старейшина. вече не знам какво да обяснявам на чужденците. ние последно народ или индианско племе сме?

Дедо му Симо, дървара, мильоционерска школа, и званието "Старшина"! Бойко пак ни го доказва, че малко след на Догана, пращи, мозакът, на Цара, а на Бойко е трети и има капацитет, на Три манда!

Водата в Хасково вече може да се ползва за пиене и готвене От коментарите разбирам,че всички "обичат" Дедо.

Руснаците го докараха тоя мишок.Тоя си е баш рубладжията

нормално ДС стартира възхода на борисов заедно с идването на симеон

Съветът на старейшините. Все отбор глупаци, като се има предвид кой е учредителя на тая гнусотия!

Ако я беше учредил Путьо всички щяхте да го славославяте, така ли? Ако трябв ада бъдем честни иван Костов изяде навремето големите говна. В стремежа си да попречи на Негово величество Симеон Втори да стане президент, докара агент Гоце. А Симеон втори стана премиер. Ако не друго показа на родните селяндури как трябва да се правят нещата по европейски. Затова го мразят и тъмно сините и яркочервените. Просто е много висока топка за тях.

и как се правят нещата по европейски?? затваря се комисията по досиетата на мига дори един комунист си каза в ефир че са докарали царя защото били преценили че костов водел нещата в лоша посока сигурно лоша за тях!!!! все му забравям името на този псевдоикономист нормално телосложение с бяла леко къдрава коса

Не е ли по правилно да се каже "съвета на дъртейшините"?!?!?!

Още по-правилно е: на изкуфейшините.

Тоя Мадридски плъх ,може да участва само в Съвета на лъжливите овчарчета ...сиреч ...монархчета.