Борисов: Сделката за 1 евро е нахалство

Цялата държавна власт стои зад синдиците в КТБ. Затова там днес отидоха министър, прокурор и главен секретар. Трябва да върнем имуществото и парите на хората.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Сделката за 1 евро е нахалство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а да срежеж на скрап атомни централи не е ваобще нахалство и да се продадеш на американците са 2 стотинки ел централи не е нахалство и да и подариш бази за без пари ваобще хич и да спираш процафтяващ морски биснес не е нахаство абсолутно но е наглост без граниси!

Ю туба Только союз Германии и России успокоит власть США- Сара Вагенкнехт

Хванете го за шлифера!

Бойко срамувам се от простотиите ,които ръсиш за КТБ,неотчитайки личната си вина и празнодумство и вината на Цацаров,Искренов и мутантите от РБ ,като Пръмова ,Лукарски,Радан и Мартин Димитров.Изпуснахте момента за КТБ от некадърност или нарочно.

Боко, питай вожда Иван Костов как се правят сделки за 1 евро. Той е специалист, ама тогава не е нахалство, щото сделката е с наши хора. БГА балкан да помниш за колко я продаде същия - да ти напомня на цената на Опел Вектра (на един автомобил Опел Вектра, не на компанията Опел). Боко спри с глупостите. Ако не можеш да кажеш нещо умно просто мълчи.

Неразбирам специално за БТК за какво е целия този вой и за какво е това тръшкане - че тя никога не е имала собственик, който да не е бил спекулант и мошенник. През цялото си съществуване след приватизациятя тя е била единствено инструмент за далавери и спекулации ... иначе би ли имала такъв огромен дълг?

БТК продадоха царските хора, от които Боко беше част (беше главен секретар на МВР от където почна и политическата му кариера) А цената на която го продадоха 200 000 000, с лиценз за трети GSM, za kojto globul platiha 700 000 000 милиона няколко г. преди това. И със 100 000 000 печалба от предходната година, която остана в компанията.

Най голямото нахалство и смешка е Борисов премиер ха ха

ВЕЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗНАЕ КОЛКО СИ ОГРАНИЧЕН! НО НЕ ЗНАЕ ЗАЩО МИСЛИШ, ЧЕ ВСИЧКИ В ДЪРЖАВАТА СА ТЪПИ! ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПОКАЗВАШ СВИНЩИНА И ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА, ЧЕ "ВРАГОВЕТЕ" НА БЪЛГАРИЯ ИСКАТ С 1 /ЕДНО/ ЕВРО ДА Я КУПЯТ И ДА Я ЗАПЛАШАТ! Г-Н БОРИСОВ ФИРМАТА КУПУВАЧ ДАВА ЕДНО ЕВРО, НО ОСВОБОЖДАВА ХИКС ПРИТЕЖАТЕЛЯ НА АКТИВИ, КОИТО СА ДЪЛГ КЪМ КТБ, ОТ 900 МИЛИОНА ЕВРО! С ТОЛКОВА - 90О МИЛИОНА ЕВРО= НА 1 МИЛИАРД И 800 МИЛИОНА ЛЕВА Е ПОЛОВИНАТА ОТ СУМАТА ОТ ТРИ МИЛИАРДА И 700 МИЛИОНА ЛЕВА, КОИТО ГЕРБ ДАДЕ ОТ БЮДЖЕТ-2015, ЗА ДА ПЛАТИ ЛИПСАВАЩИТЕ ПАРИ ОТ КТБ! ТОЕСТ ПОЛОВИНАТА ОТ ПАРИТЕ ЗАЛОЖЕНИ ЗА КТБ СЕ ВРЪЩАТА С ПРОДАЖБАТА НА ТЕЗИ ПРЕДПРИЯТИЯ /АКТИВИ/, ПРИВАТИЗИРАНИ ОТ ЦВ. ВАСИЛЕВ! КАЖИ, ЧЕ С 1 /ЕДНО/ ЕВРО ДЪРЖАВАТА ПЕЧЕЛИ ЕДИН МИЛИАРД И 800 МИЛИОНА ЛЕВА И ГИ ВРЪЩА НА БЮДЖЕТА!

и мен ме продадоха за едно евро за да вадиш сега желязо от него и да го изнасяш.

да се продаде БГА Балкан за 1 лев или да се предостави концесия на златни мини срещу никаква файда за българската хазна?! Много избирателно е определението за "нахалство"

Когато някой ги даваше всичките тия неща, не беше ли нахалство?

Тоя боклук и цялата полит класа и управа умишлено хвърляха прах и не запорираха акциите на крадеца цецо василев . от него пряко бяха финансирани вмро и бареков. Натрупаните кредити стана с широко затворените очи на управляващото тогава комуноидно правителство. Докато елетората му протестираше срещу цецо,костов договаряше с него лихвички и комисионни. Сега пък боко му свърши услуга като не му запорира акциите на цецо в стотиците му фирмички и притискаше цацаров, че и той не бил компетенте по банкови кражби и затова да не пипа цецовите акцийки. Всички се оказха цветанови хрантутници и съучастници, а ние ще връщаме 16 милиарда за оздравявяне на финансите от общите им кражби.

И ЗА КАКВА ЗАПЛАХА ЗА НАЦИО- НАЛНАТА СИГУРНОСТ МИ ГОВОРИШ БЕ ИДИОТ МРЪСЕН.ТИ СИ ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ,ТИ СИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ...

Само тъп атакист не вижда стремежа на Путлер да мачка непослушна България!

Изследователят Уилям Блум има 300 страници изложение в пътеводителя си за единствената световна суперсила факти и свидетелства за огромното страдание, жертви, лишения, съсипана природа, изпепелени култури от империята САЩ чрез използване на пряка и косвена сила, открита /Пентагона/ и прикрита /ЦРУ/, с откритата или прикрита помощ на американските съюзници. Резултатът е достигане на международна класова структура с все по-увеличаващи се пропасти между богати и бедни страни, между богати и бедни хора. Няма никакви признаци за широко прокламирания от имперската пропагандна машина "сблъсък на цивилизациите". Но е налице огромно мисионерско усърдие и огромно самодоволство. И разбира се, постоянно променяща се според обстоятелствата, но една и съща по мотивите си реторика ту сдържане на съветската експанзия и борба срещу комунизма, ту срещу наркотиците, интервенции за насаждане на демокрацията и защитаване на човешките права, сега пък срещу тероризма... Цитираната книга на Блум представя само от 1945 г до 2000 г пълен списък на: Интервенциите на империята САЩ, представящ 67 случая Бомбардировки на 25 суверенни държави Намеса в изборите или провалени избори в 23 суверенни държави Политически убийства /или опити/ в 35 държави Прилагани изтезания в 11 държави Според статистиката на Блум това прави общо 167 случая на тежко политическо насилие, извършено от империята по света, след Втората световна война. САЩ е убила между 13 и 15 милиона души. Ужасяващ световен рекорд!

А БЕ ИДИОТ,ЗАЩО НЕ КАЗА НА КОС- ТОВ,КОГАТО ПРОДАДЕ КРЕМИКОВЦИ ЗА 1 ДОЛАР.ЧЕ ТОВА Е НАХАЛСТВО,НА ПИШМАН ЦАРЯ,КОЙТО ПРОДАДЕ ЕРП-тата И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ НА БЕЗЦЕ НИЦА,КАКВО И КАК ПРОДАДЕ ТИ,НО СИ ПОЛУЧИ КОМИСИОННАТА. А СЕГА НЯМА ДА ПОЛУЧИШ.ЗА ТОВА И РЕВЕШ.ТИ СЪЗДАДЕ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ,ПЕЕВСКИ И ПР. ЗАВИСИМ СИ ОТ ТРИБУКВЕНИТЕ ГРУПИРОВКИ, И ОТ КОГО ЛИ НЕ.УМИРАШ ОТ СТРАХ. НАДЯВАМ СЕ,ЧЕ ЩЕ ДОЖИВЕЯ ДА ПОЛУЧИШ ВЪЗМЕЗДИЕ.ГОСПОД ЗАБАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ.ЗАЩО ГОС- ПОД НАКАЗВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА ГО УПРАВЛЯВА ТАКЪВ НЕКАДЪР- НИК И ПРОСТАК.ПРОКЛЕТ ДА СИ.

А сега си избърши пяната от устата и си вземи хапчетата. Известно е кой си пише коментарите само с главни букви. Та не си чак толкова анонимен !

Нахалство е друго - да се правиш на министър-председател, а решенията да ги взимат през океана, и да ти ги диктуват по телефона.

Просто кретен. Голям, оформен, съвършен. Дефиниция за кретен. Единица мярка за кретен. И това ще стане президент. Боже, колко мъка има по този свят, Боже.

ПОДПИС: М. Манолова ?

Борисов за КТБ сме наясно но докога няма да взимате сериозни мерки и друго докога тия от ДПС ще се подиграват с българския народ тия доказани терористи и ще тормозят българите от смесените райони като ги карат да си купуват в магазините на турски език.До кога ще ги търпите вие като управляващи .Та те се самозабравиха -Срамота за парламент и правителство. къде сте да ги спрете или чакате ние да се заемем по въпроса.Комунистите ми отнеха целия живот до кога ще чакаме?

нагли комуняги. пожарникар със завършено висше, доктоска дисертация и пр. не е като десертацията на станишко - "ролята на военната униформа за успеха на армията" ха-ха-ха.

абе селски , тия които не биваха приети или имаха по -нисък бал при приемния изпит намираха място в пожарната , тиквата просто беше с препоръки , заради тейко си...и кви сравнения ми правиш със Станишев той просто е друга бира...дочитай си Винету и си лягай

бедров, абе иване. защо не доидеш тук, а се обаждаш все от "доиче веле". не казваш, че виновна е бнб, искров, с които сте приятели, банков надзор , прокуратура и пр. наи-лесно е правителството да е виновно. има си оторизирани органи за това.

Абе интересно съдията Кабан от френската съдебна палата в София , не се е произнесъл по въпроса. Нищо не казва за гнилите ябълки, комай е оцапал гащичките ?!

Пожарникар- министър председател това е малоумие! Аз лично не познавам такъв дето е гласувал за ГЕРБ, как ги събират тия проценти???

Намали пиенето. От това ти се губят познанията. Иначе процентите са си такива въпреки онази история в Костинброд, където прокурорите не успяха да хванат навреме онази подводница с двойното дъно за пренасяне на бюлетините и тя избяга по шосето!

gradsofiа

Както казах всички боклуци сте анонимни! Не познавам нито един. Това е присъщо за евреите и комунистите - конспирация, световна или не все тая, важното е да сте тайни. Ще ви утализираме тата или иначе и вашата тайна ще ни помогне!

Абе ,едно време си купих частичка от офшорна фирма за 1 евро,ама аз тогава бех див каратист ! Кво ми е разбирала главата от тия работи. Питам Пенка, Пенке, ма кви са тия работи, а тя ми вика ,не знам и аз кви са, и мене главата нищо не ми разбира !?

Като е нахалство, купи ти Локото за 1 евро, заедно с пасивите му!:))))))))))

Нахалство е, олигарсите, които ни обират, да продължават да държат на власт това недоразумение на природата на чело на Държавата! Вярно, че е послушен, но... можеха да си изберат нещо поне завършило средно образование!

Нахалство е и толкова прост човек да ни "ръководи".

Има една книга "Строители на съвременна България". Ще ми припомниш ли кой от "строителите" е бил с образование, подходящо за политическата му кариера?

Борисов е във властта от 2009, с един малък промеждутък. Борисов се е държал за шлифера през цялото това време, а сега е изненадан от некакво "нахалство". Защо си изненадан бе Борисов? За шлифера ли си изненадан? Защо не разбра какво става? От 6 години си в пустата власт, но ти е трудно да се ориентираш! Нахалство е чак сега да разбираш, че това е нахалство!

Срам,позор,унижение,лъжа,кражба,опростачване,оглупяване,аскатяване ,отчаяние,безпътица,катастрофа и безнадеждност.

ТИКВОЧ БОКО,АГЕНТЕ БУДА-НАХАЛСТВО Е ТВОЕТО ПРЕДАТЕЛСТВО СПРЯМО БЪЛГАРИЯ-ТИ СИ ГЛАВЕН ОТГОВОРНИК НА НАРКОПОТОЦИТЕ ОТ И ЗА ТУРЦИЯ,ДАЖЕ МАФИОТА МИЛО ДЖУКАНОВИЧ ТИ ДОЙДЕ НА ТЕПСИЯ......АМА НЕДЕЙ ДА СИ МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ МИНЕШ МЕТЪР ЗА ОГРОМНИТЕ ТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,УБИЙСТВА И ПРЕДАНОСТ КЪМ НАТО,ЦРУ И МОСАД......СКОРО ЩЕ СИ ПЛАЩАШ МУТРО БАНКЯНСКА С ЛИХВИТЕ....

Нахалство и недуразумение е тиквата!!!

Копирайте и плеснете в ютубето ДИКОFF / ДИКОВ 01.02.2015 - Нетипичен и доста откровен разговор с бизнесмена Петър Клисаров Ще разберете що за човек е Бойко и СИЕ.

Тук е пълно с идиоти! Искам да си продадете скъсаните обувки и да видим кой ще ги купи? Освен някой клошар.... Едно време това представляваха нашите заводи, които произвеждаха боклуци и дължаха милиарди на банките.

ходи си в ЮАР моето момче.

Ти си най-големият идиот днес."Боклуците",за които говориш,се изнасяха за цяла западна Европа.Най-качествено бельо,платове,дрехи,обувки...Но при теб всяка клетка от тялото ти е така препълнена със злоба,че не си оставил място за памет!Да не си посмял повече да пълниш форумите с лъжи,като всеки неосъществен некадърник !!!

пресното правителство не трябвасе да пада това ставастото в дурзавата е пулен геноцид цум нас народа и... един помяр се мисли за богопомазан а неговот място е в затвора...!борисов трябва спесно да буде изфурлен от власста за да има дурзава

Аз не разбирам какво иска да каже Бойко Борисов. Всеки има право да продава личната си собственост по начин, по който намери за добре. А защо чак сега се усещат, че дейността, свързана с някаква банка е непозволена и вредна на обществото?

Ти да не мислиш, че той разбира какво иска да каже? Единствената му цел е да изкара някой друг виновен за всички неразбории и каши, които се случват през последните 5-6 години на България, откакто той е взел властта.

Напротив. Реагира като опарен, че не успя той да направи тази сделка (или негови хора). Може би го изпревариха, може би няма акъл сам да го направи. Кой знае... Във всеки случай Борисов не се тюхка за интереса на българските граждани, а само за собствения си джоб и сигурност (ползва най-добрата охрана у нас - НСО, при това не му коства нищо)

Заема за 16 млрд е супер нахалство.Първо пари не са наливани за ктб,банките затова свалиха депозитите.И 2 ро занулирането на нек с кви пари ще стане и при кого ще отидат комисионните за това.Схемата е измислена балъци

Всъщност истинските купувачи за 1Е са: 1.президента с и.прокопиев 2.ББорисов 3.АДоган

Нахалство е, да се разрешава добив на шистов газ в България, при положение, че даже Германия го забрани тези дни с закон, другото за тиквата премиер и тапета президент, дето се правят на неразбрали за КТБ при положение че те са пряко виновни си го знаем.

СЛЕД КАТО ДЪРЖАВАТА НАЛЯ ЕДНИ МИЛИАРДИ ЗА ДА ОПРАВИ ЗУЛУМИТЕ НА ВАСИЛЕВ НЕ БИ ЛИ СЛЕДВАЛО ДА ЗАПОРИРА ИМУЩЕСТВОТО МУ И КАК ТАКА ТОЙ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРОДАВА ИМУЩЕСТВО КОЕТО БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОКРИЕ ПАРИТЕ КОИТО СЕ ДАДОХА ЗА ИЗПЛАЩАНЕ НА ВЛОГОВЕТЕ?ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ДЪЛЖИШ 100000 ЛВ НА БАНКАТА И ДА ПРОДАДЕШ НА БРАТОВЧЕД ТИ КЪЩА КОЯТО СТРУВА 200000 ЗА 2 ЛЕВА.....

колега , който плаща той поръчва музиката , някой да е питал Цветан или да му е искал разрешение , държавата влезе на караминьол в лицето на прокуратура президентство партии , ти кво искаш да му вземат банката и той да си плаща

Никога не съм харесвал арогантни и егоцентрични субекти, като Цветан Василев, НО: 1. Нали държавата, чрез нейната Централна Банка, следеше показателите и ликвидността на КТБ? 2. Нали разни международни одиторски компании с огромен имидж отчитаха колко стабилна банка е КТБ? 3. Нали държавата в лицето на Министерство на финансите обявяваха тази банка три или четири години подред за Банка на годината? 4. Нали затова беше изграден този фонд за компенсиране на влоговете на гражданите и в него всяка банка държеше някакви доста големи проценти от активите си? Къде са тези пари? Значи кучето не е заровено от Цветан Василев, а от държавата. В лицето на стотиците некадърни и некомпетентни лентяи, които стоят начело на държавата и вземат огромни пари, за да правят точно това, което не са направили! В тази светлина, прокуратурата трябва да си влезе в прерогативите и да арестува всички тези дебили по веригата, като започне от главния дебил - Боко Тъпото!

е слаба дума за подобни излагащи институцията и държавата безхаберни изказвания по абсолютно чужди на един пожарникар въпроси. А е огромен срам и унижение такъв човек да управлява държавата.

До колкото си спомням правителството не падна заради протестите!!! Ако беше паднало заради тях и то още в първите месеци нещата нямаше да са такива а и КТБ нямаше да фалира!!!

ББ да не се занимава с глупости, а да побърза да пусне заявление за участие в Азиатската банка (Китайския аналог на МВФ), срока е до 31 март. Англия, Германия, Франция ни изпревариха и са подали документи

ти пък и от сделки ли разбираш? поддържай огъня тя държавата фалира

ТОВА Е ФАКТ И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАКА !! ЕДНО Е ДА ГО КОМЕНТИРАШ , А ДРУГО ДА ГО СПРЕШ !!! БУРГАС - АЛЕКСАНДРУПОЛИС , ЮЖЕН ПОТОК - УЖ СПРЕНИ , НО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СИ ЦИЦАТ ОТ ДЪРЖАВНИЯ НИ БЮДЖЕТ....

Все пак тук са получени повече пари. Ако не ме лъже паметта, но имахме продажби за 1 лев, Нефтохим, Кремиковци, Балкан ........ или сега дето хамериканците са направили "най-голямата сделка", само те ли са правилните хора ...... писна ми, ама направо ми писна

Да бе- согласен. За едно евро дори и депутат не би ти свършил услуга или се опитай на митничар да дадеш едно евро - още 24 часа ще стоиш зад бариерата.

Сделка за 1 евро, когато купуваното предприятие е затънало в дългове, е нормална. В Англия властите продадоха цялата банка Беърингс за 1 паунд и за три дена.

Около ген.Бойко Борисов се носи аромата на първична сила и потресаваща некомпетентност! Но, всеки знае, че той е полезният любимец на САЩ и следствие на това е непоклатим, като управител на България.

Абе тиквеник , защо не направихте запор преди сделката , а го направихте след нея ?!

КОЙ така му нареди

Няма смисъл една сделка да бъде одобрявана след като е оповестена