Борисов: Нашият сателит ще ни обслужва директно в домовете

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави екипите, работили по проекта за първия български комуникационен геостационарен сателит.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Нашият сателит ще ни обслужва директно в домовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години се смеехме на: "Не бе другарю Парушев, не е капиталистическа измислица, а наш, роден, социалистически кит". Сега дочакахме наш, роден, социалистически сателит ;).

Някой да каже на Тиквата, че е глупак!

Сърдита съм! И аз обслужвам директно по домовете, ама Борисов една похвала не ми е казал. Абсолютен простак е!

Щом е наш или е разработен в електрокарния завод или е изстрелян от космическия център "Борисов" в Банкя. Друг начин няма. Тоя от снимката дали знае поне едно име от екипите които поздравява.

И сега Боку как ще отиде до ''неговия сателит'' да му резне лентичката?????

От къде да е вашия бе мутро проста? Сателита е на частна фирма, която няма нищо общо с гробарите.

тая седмица ракетка със сат'лит... дУрРугУтУ седмица - 2 ракети с батериите...

"Борисов: Нашият сателит ще ни обслужва директно в домовете"... - No thanks! Аз предпочитам да не ме "обслужва", ще си карам по старият лозунг: "САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ"

"Eдна държава е развита, когато нейната икономика е базирана на знанието, и когато все повече нейни компании разработват високотехнологични продукти и предоставят широко достъпни иновативни услуги..." Затова ли обясняваше как IT-специалистите трябвало да станат овчари? "Без революция сме загубени во веки веков." Васил Левски

Всеки лев за бг сат телевизия -> печалба за Американската индустрия

Сбъркали са снимката, този на снимката повече прилича на идиот отколкото на мин-пред.

Повече от две години една фирма инвестира пари за да ползва сателит.Държавата няма никакво участие в реализацията на проекта!Благодаря за вниманието!

Е за тва го обичам ! И дори в безсъзнание да съм , пак ще гласувам за него на изборите през 2032 !

какво ли е процентното участие на ага борисов и на каква ли цена ще достигне в къщите на бг народа

Айдеее.. Боце и Дебелия си заплюха и сателит.. Булсата умре!

Тиквоча ЦВЕТНОВ и Ко, нямат представа, колко бързо ще се изплати с таксите до Брюксел по време на БГ Председатеството на ЕС! И този път Булсатком е отличник! За разлика от "умните" от ГЕРБ! Добре, че е на много висока орбита, та не могат да го откраднат! И се охранява от американци!!!

Е, не е "вашия"! А е на този, който си е заложил гъза! Н, важното, че е БЪЛГАРИН, умен и всичко положително за такъв персонаж! Браво на него, а не на сем "едноклетъчни" от БАКБанка....!

Бащата на бойните изкуства у нас Валерий Найденов, не се изказваше много ласкаво за Бойко Борисов Ще ви дам прост пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз още мога ли да не играя. Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи. И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг. Аз имам чувството, че самият мирис на адреналин го плаши. Много често чета по медиите той е митичен герой, много добър каратист... При нас той имаше два прякора, които го характеризират отлично. Единият му беше измислен от Пламен и Данчо от Търново, които тъй като си биеха Бойко редовно, го бяха нарекли Праните гащи. Вторият прякор, който аз съм чул за него, е Борсука, понеже все странеше от хората. Той е един такъв, все се цупеше. Това определя донякъде субекта Бойко. Аз дори не мога да кажа, че е бил изявен таекуондист, той никога не е имал един медал, една купа по простата причина, че той никога в живота си не се е състезавал.

Я че си приемам от връх Ботев... за по-сигурно!

Герберски келеш, ако не ти идва на ум за друго стрес лечение - просто размахвай ръце! При много хора стресът действа вцепеняващо - мускулите на плещите, шията и кръста буквално се вдървяват. Появяват се болки в кръста и гърба, главоболие. Най-добре е да отидеш на масаж или в басейна, но това не винаги е възможно. Затова пък всякаква гимнастика и махове с ръцете е добро и лесно решение. Прави махове и с краката. Избий си една. Или отиди при кмета на Симитли да те успокои! КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов вече го направи...Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

По-отвратителен интригант от Бойко Методиев Борисов историята ни не познава! Когато срещу него застане умен, интелигентен и уважаван човек, който говори с аргументи и изнася неопровержими факти, побеснява. И започва да го напада, да го унижава, да се опитва да го омаскарява и го прави с един уличен, просташки език, какъвто нито един министър-председател досега не е държал. Прави го откакто Симеон Кобурготски го натика във властта, така реши да отмъсти на българския народ за изгубеното царство и за короната си, няма друго обяснение това да сложиш на висока позиция един простак, мутра, който ти е мил колата и ти е отварял вратата. Проектът, чрез който се осъществи превръщането ни в една "мрънкаща територия" на Балканите, в която не остана нищо непродадено, нищо непредадено! При този човек държавата ни достигна най-голямото дъно, хората останаха най-малко, най-бедни, най-болни и най-прости, а най-големи мизерници по света ни се подиграват и говорят, че от нас нищо не става. От 2009 г все му имаше виновни, то не беше Станишев, не беше Орешарски, не беше този, не беше онзи, а след 13 ноември съвсем изтрещя - да сплетничиш, да се подиграваш на лидер на партия, на кандидат-президент, на хора, които са по- умни, по-знаещи и по-можещи от тебе. И стоят и го гледат като малоумни герберасти с напълнени гуши! Отвратително!

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ. Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най-високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), Шофьорът-убиец Борислав Великов (НДСВ, сега РБ) ... Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го духате. Това ви се пада. Нещастници.

Само извънземните да не си направат ташак с нас и да завъртят сателита на..180 градуса , пък пак да си продължи по ,,правилната орбита,, ?

Щом най-големия експерт по всичко казва, значи да си седим вкъщи и да чакаме да падни тавана.

Ми, земи пробий една малка дупка в тавана, бе, Да може да мине вълната оттам, що да ти блъска цилия таван ,че да падне !..?

може ли да ме обслужи някое младо маце директно в дома ми ?

Нямаш проблем дядо, срещу добро заплащане, ще те обслужи не едно а две.... стига да можеш.

Дай спешно координатите си - заявка за доставка на "едро"

Най -бързо ще стане, ако имаш приличен телевизор, деде и си пуснеш ..правилния канал.

Ма ша зема да са гръмна, най-после----стига съм плещил глупости!:)))))))))))))

Бацето както винаги с едни гърди пред самия себе си.

Българския "сателит" от Симитли го обслужва директно в домът му. Не сме всички като теб. Не, благодаря.

2012 Шри Ланка "изстрелва" първия си спътник

ЛЕЖИ НАЧИ ИУНАКА БАЦО НА ЕДНА СТРАНА ЗАФЪРЛИЛ ЖИСМ НА ДРУГА МАКЕДОН НАДЕНИЦА ЛЕЖИ И ПАШКА НА ГАРДИ МУ ЛУТА РАНА !....САМУДИВА ЛИЛКЯ МУ МИЕ ЛИУТА РАНА !....А ГДЕ Е ЦЕЦКО ШЕПНЕ БАЦО НАЧИ ГЕРОЯ !....ИДЕ ЦЕЦКО РЕВЕ ....БАЦО НА КОИ НИ ОСТАЯШ МИЗЕРНИКО !....Е ИМАМЕ ОГРАДА СЕ ДЕРЕ ШИМОНИ ПАТРЕОТА КОТУ НОФ БЕНКОФСКИ ЛЕТИ С ЧЕТА А ГЛЕА ОГРАДА !....МА Е КРАИ ВАРБАЛАКА НАЧИ У БАНКЯ ГРААМНАА ПУШКАЛА СКРИТИ !....БАЦО РАНЕН !....ДОЦЕНТА ВИКА ДАИТЕ ФАНДУКЯ !....ИДЕ ФАНДУКЯ И БАЦО ГУ ФОСТА ЦАЛУВА !....А ОН ВЕСЕЛ ЗАСМЯН ВИКА НЕК ФЪРЧИ СПЪТНИКУ ВЕРЕН !....ЕПОС 2017 !....

МА КАК ТА ШЕ НИ ОБСЛУЖВА? Ше ни прави свирки и ше ни плаща ли? Вундербааааааааааа. Щот май ше иска ние да плащама и то ПЕТОРНО.

Имаме си един сателит и той се зове цвъки и цвъковица. ДругИ не ни трябваТ бате Бойко. Жив и здрав да си ни бате БОЙКО.

Шибан булгаристан

По други ден проскубания и плешив чакал у клапана със свалени кюлоти!

Само не разбрах, какво общо има Тикваря със сателита. Може би това, че самият той е сателит - на Вашингтон и Брюксел...

"Сега вече можем да поотдъхнем и да гласуваме правилно от къщи! Ура скъпи единомишленици!" - прочетено между редовете от дядо Йоцо.

Моля, нека изпратим ББ да отреже и тази лентичка в орбита ... па дано да не се върне. - Частна компания ПЛАТИ за да й НАПРАВЯТ сателит - Частна компания ПЛАТИ за да й ИЗВЕДАТ НА ОРБИТА сателита ББ: - НИЕ НАПРАВИХМЕ И ИЗСТРЕЛЯХМЕ САТЕЛИТ....

Сателитите няма да ги коментирам, технологията е от преди 50 години. Само се чудя, Бойко как не е избухнал с нещо от рода на - Една малка крачка в космоса, един гигантски скок за ГЕРБ.

Аз се радвам че сателит с името България е излетял, независимо че не е бг производство, това няма такова значение. Затова мога да ви кажа честито и да ви поздравя

Честито на шибания булгаристан

Какво му е българското???!!! Частна фирма регистрирана в България с небългарско участие поръчва на американска частна фирма да и направи спътник, който е изведен в орбита от друга американска частна фирма. Ще обслужва български потребители, на кава ли цена.

Г-н инженерът Борисов вече е изобретил устройство за директното му обслужване в Банкя чрез спътника. Блазе му. А ние ще чакаме той да застане в геостационарната си позиция, да започне да излъчва програми и ще насочим чиниите си към него. Предполагам, че ще е в диапазона 40-50 градуса изток и няма да си пречат с Хелас сат и Тюрк сат.

този сателит как ще вдигне минималната заплата, създаде работа, реши демографска криза?

Демографската криза ще я решим съвместно с афганистанските ни партньори.

Бат Бойко пак с чужда пита помен прави. Частен сателит на Булсатком , а Боко бил изпратил. Да го изстрелят да реже лентичката.

Бих искал да попитам "незаменимия" български капацитет Мария Габриел, предложена от ГЕРБ по нареждане от мъжът и от ЕНП, тая новина как ще я квалифицира като истинска, лъжлива или манипулативна? Как ще ги контролира?

Не е трудно да погледнете на SatPointer ситуацията.Повече от 180 сателита на подобна орбита за целия свят.Порьчваш..плащаш и получаваш "платформа" за TV, Метео данни и интернет.Все едо искаш от Мерцедес кола с "опций".Кьде тук е политиката?Хабите нерви и "тока" на компютьра.

Но и това се превръща в бълвоч, когато към него се закачи политиески труп в опит да понатрупа малко точки.

В една друга новина ни се съобщава същото , но с притурка. В тази новина, президентът коментира по същия начин и дори мечтае за развитие на българска космическа индустрия, по повод на българския спътник.

"BulgariaSat-1"! Nash tchisto bugarski spatnyk

И какво е предимството му за потребителите на ТВ и Интернет комуникациите пред тези които ползваме в момента?

Не е наш, Бокич - американски е.

Опита се да припише това "постижение" към ГЕРБ, ама май успя да убеди само няколко форумни неграмотника тук.

Без ПП ГЕРБ можеше и да няма законова възможност за такава инвестиция на Булсатком. Представете си, че вместо Борисов е управлявала Нинова. Изискванията щяха да бъдат може би да бъде направен в България сателита и да бъде изведен на орбита с руска и ли българска ракета, както и всеки петък да ретранслира само руска телевизия.

При това спътник - или по-точно летяща сателитна антена.

веднага да го изтеглят като надежден да оправя хамериканците е както направиха еврогазарите със станишев ха ха ха сигорно след бойко 10 малееееееее ще бие учителя си ТОДОР ЖИВКОВ и той беше прост от село после град и бойко е от село после град и тошко е бил с разбойниците по гората и бойко с разбойниците по далаверите просто сходство

Боцо вече ще ни наблюдава и в ке....фа, а следващата стъпка- всеки задължително да си носи снимка на божеството до сърцето и на всеки кръгъл час да му целува дир...ка. Снимката задължително ще трябва да е в цял ръст.