Торта магистрала и тигър с купа получи премиерът за рождения си ден

Торта във формата на магистрала с валяк и багер с багерист, както и кирка, украсена с червена панделка, бяха сред подаръците, които премиерът Бойко Борисов получи в Министерски съвет за днешния си 53-и рожден ден, съобщиха "Фокус" и БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Торта магистрала и тигър с купа получи премиерът за рождения си ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз изпратих на пожарникаря макет на швейцарска банка - мъничка и семпла, на входа на която имаше секретния норем на сметките му - милиарди... Най отгоре - макетче на гилотина.

Ето,че и магистралата може да се хапва,дето Станишко казваше,че не ставала за ядене.

Дека скрихта багерчето, дето вчера се снимА с него. Подмокрих се, очите де, като го видех как се радваше, като бедно детенце ,нашия Бойко, бабин сладък! Догодина да му купат една колело, и я че дам половин пенция !

Какво мазнене, направо лой тече...Занизали се с подаръци като за новородено! Ей, идиоти, да не ви е роднина бе! Мъже в костюми се лигавят пред некъв там...Магистрал...Едно честит рожден ден не е ли достатъчно! Противно! Тъпо!

Из "Опасен чар" "- Роднина, милиционер, роднина, милиционер... - Стига простотии, бе, тате!"

Може ли рецептата за "домашно приготвените турски кафета"?!

Тя Му върти баници и други специалитети в домашна обстановка, когато лекува травми.

Що не му дадоха едно парче асфалт да дъвче, на тоя тиквеник.

"Много се радвам, че премиерът отдели толкова много време на мен, на председателя на Народното събрание", добави Плевнелиев... Боже, каква простотия!!! Ти си ПРЕЗИДЕНТ бе, ЛАЙНО!!!

Поздравяваме Бащицата на България с турбокючека ТИГРЕ ТИГРЕ (разговор): - Ало, шефе. Търсят те по мобифона. - Ало, кое бе? - Абре, брато. Стига стия пирамиди, фараони бре. Дай пари да правим бизнес. - Я па тоа... О-о-о тигре, тигре ле имаш ли пари, имаш ли пари, глупави жени. О-о-о тигре, тигре ле няаш ли пари, нямаш ли пари, стари бабички. А-а-а-а-а-а-а опала. Припев: Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, глупави жени. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци дайте ми пари. Дайте ми пари, песни до зори. О-о-о тигре, тигре ле имаш ли пари, имаш ли пари, западни коли О-о-о тигре, тигре ле нямаш ли пари, нямаш ли паристари жигули. А-а-а-а-а-а опала. Припев: Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, западни коли. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци дайте ми пари. Дайте ми пари, песни до зори. О-о-о тигре, тигре ле имаш ли пари, имаш ли пари, нямаш кахъри. О-о-о тигре, тигре ле нямаш ли пари, нямаш ли пари, бели ти коси. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, нямаш кахъри. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, песни до зори.

Милиционерски табиети.

Ако догодина ви липсва основателна причина да гласувате за Борисов, спомнете си обещанието му, дадено вчера в завода в Мусачево: "Един ден цялото BMW ще се прави в България, без двигателите..." Засега сме само до тапицерията. В следващия мандат шасито, по-нататък ще видим.

"Тази година полупроводници, догодина - цели проводници!" Открийте разликата :)))))

На така наречения премиер-пожарникар с каска и маркуч, трябва да му подарят енциклопедия на Европа, наръчник по икономика и рачник на английския език. Тоест, нещата , които му липсват и които той ненавижда, защото изискват умственно напрежение. А когато си пропуснал години от развитието си, е вече късно да се очовечваш. Прочее, да живее новият култ към личността на малките хорица с власт!

повече скромност госин генерал! всички имат рождени дни, но нямат лакеи с наколенки, които да ги величаят. гусин президента да подари наколенки на целото правителство и плямпамента, за да не си жулят коленете при изпалнение на лакеиската си служба кам , него.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А Доган подари ли кученце на бащицата Бойко?

ДО ВСИЧКИ ЗАЩИТНИЦИ НА БАЩИЦАТА И ВОЖДА-РОЖДЕНИК: Пишейки хвалебствени слова тук и възхвалявайки го колко е направил за България (което е доста спорно и ще се види след няколко години) си СПОМНЕТЕ БЛИЗКОТО МИНАЛО С КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТА -КЪМ ДРУГАРЯ СТАЛИН, ДИМИТРОВ, ЧЕРВЕНКОВ, ЖИВКОВ-ЗАЩО НЕ ПРОГЛЕДЕНЕТЕ ОВЦЕ ТАКИВА И НЕ ВИДИТЕ, ЧЕ С ВАШИТЕ ХВАЛЕБСТВИЯ СЕ ДЪРЖИТЕ ПЪРВО: Като млади пионерчета от ОФ организацията през 1949г. Второ: като дахъни комсомолски секретари от Корейската Народно-демократична република. Не виждате ли, че в нашата бедна държавица се завръща модела, при който живяхме 45г. и който така искахме да махнем след 10 ноември 1989г.

Споко - пак ще го има!

kroki

Само да попитам, теленцето за пържолки за заслужили кучета, които намират поредния труп, ли е?

Докато празнува рождения си ден Бойко реже лентичка на поредния път, открива заводи и вместо да КРАДЕ,с парите на данъкоплатците изгражда и възстановява инфраструктурата на България;Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР,който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби;Бойко Борисов е популист,но и милее за хората;При Бойко Борисов няма 6-5,няма ваши,наши,хванат ли те в крачка,няма прошка!;Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов,разбират,че са маргинали;Бойко Борисов превърна Доган в маргинал;При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди; Бойко окуражи прокуратурата, че и тя може да работи за България; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие;Бойко Борисов спря БелеНЕ - най-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; Бойко Борисов(заедно с Плевнелиев) се бори да измъкне България от газовата монополна хватка, довела ни до най-високи цени в цяла Европа...Бойко Борисов,така,както го разбира и колкото може,РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ!За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЩИ КРАДЦИ!

Платените бойкови лакеи и мекерета нямат свършване. И пишат ли, пишат глупости и щуротии на търкалета. Едва ли и сами си вярват. Но при тях няма шест, няма пет! Още здрави ли ви са наколенките или вече ги сменихте?

Хахахах! Готов си с отчетния доклад на партийния конгрес на БКП...ъ, пардон, ГЕРБ. Признай си, сигурно си бил партиен секретар преди двадесет години ;)

Мухахахаха, естествено че се натиска на строежите, защото там най-много се краде! Вместо 15см настилка се полага 5, а разликата се дели с когото трябва! И махни това IQ146, това въобще не е висока стойност. Моето е 164 пък не го развявам като Самарското знаме.

Тодор Живков не само уволни, а и прати в затвора много повече висшестоящи служители, отколкото Боко (впрочем Боко никого не е пратил в затвора, дори след няколкостотин знакови убийства). Е, и? Когато системата е гнила и корумпирана, това си остава само димна завеса, да прикрива останалите властимеещи.

ПЕМ

За Борисов е необходима торта с ! Така или иначе ще го види на изборите догодина.

Днеска гербаджийте изкупиха сичките налични космодискове. Не искам да си купувам космодиск, за да мога да живея в БГ, наколенки може, но само за мотоциклет.

Честит рожден ден господин Премиер! Готви се за още един мандат...България го иска

мили хора ,каква е тая злоба,като не можеш да кажеш добро не казваи лошо на тоя ден.честот рожден ден на премиера на бг! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Galina Blanca

Разбира се никой не е подарил книга на тъпата мутра, щото е ясно, че ще я използва да си подпира прозореца. Пожелавам си от догодина да не виждам престъпната му мутра никога повече, както и на шайката некадърници около него. И да внимава с тортата щото чух че захарта била от чернобил... тъпаци!

ГЕРБ са еманация на простотията. Бойко е зависим от миналото си и затова го направиха премиер. Глупаво е да се мисли,че БСП е против него, точно обратното. Тамън ще дойдат с нови сили когато той се изчерпи. Министрите на ГЕРБ са все деца, внуци и слуги на БКП номенклатурата, няма нищо по-гнусно от антикомунизма на подобни!

А една брадва или една туба с бензин, няма ли кой да му подари?

Тоя цирк с тия български управници няма ли най-накрая да свърши. И рожденика като всички останали през годините некадърници, заедно с индивидуалното му качество - простотията. Господ да го убие овреме, докато окончателно не е затрил България. Политици много - но България ни е само една!

Това е Цецо с багера на тортата, дето копа трупове по поляните.

Господа, ще си позволя да отбележа, че издържаният дар от изброените е само този на г-н Рашидов. Жалко, че има толкова неиздържани подношения като валяци, багерчета и багерист за изяждане. Жалко, че подносителите им не са се посъветвали с г-н Рашидов, както и г-н Президентът ни не се допита до него преди да занесе във Ватикана като дар от България диплодошкия зародиш. Същата грешка е допуснал дарителят на наколенки - увлякъл се е. Да се бе посъветвал с г-н Рашидов, едва ли би изразил отношението си толкова грубо...

Бакхусе ,чел си м/у редовете и оттук-оттам.Явно жегата не ти понася.Пий едно газирано и си тръгвай от работното място.

Само душевно,физически и политически слепите не могат и не искат да видят добрите неща ,които се случват по време на това управление.Е няма кюфтета,бира и някой краден лев за циганите и другите деградирали "избиратели".Но има южна дъга,Арена Армеец, магистралите които се строят в реално време и много други добри за бъдещето на децата ни реални неща ,за които трябва да сме признателни на тези решителни и можещи хора от ГЕРБ.Не трябва да забравяме лъжците,крадците и тези ,които продаваха собствения си народ за да стигнат рано или по- късно до ужасната си физическа и морална смърт.

Не се лъжи и тея са маскари!!!

Явно бая си наблегнал на бакхусови произведения за да родиш "магистралите които се строят в реално време" и всички останали глупости. Към ужасна морална и физическа смърт върви народът точно под управлението на ГРОБ!

и аз една найлонова торбичка подялък но да има някой да я завърже добрие да не може да диша

Ех, Узунова, Узунова, голямо "късане на месо" настана-то не бяха бонуси, то не беше лентички, та сега и миесо. Боже, каква простотия, ама какъвто началника , такова и обкръжението Му...

Довечера в 7:30 на Орлов мост да му дадем подаръка на тоя измекяр!

Бях рушил да не си губя времето вече с форумини теми от типа "Ние си плюем - керванът си върви... по магистралата". Но когато видях Искра Фидосова, нежно прегърнала подаръчето си ( с чиято парична равностойност вероятно 1 българско семейство ще преживее месец-два) и чинно носеща телеса и подарък, да се отчете, нещо в мен се пречупи! Спомних си безоблачното детство и плюшените играчки ( които на шест годишна възраст разпорих с кеф, за да видя какво има вътре). Тогава бях изненадан - нямаше нищо или поне нищо заслужаващо си труда - слама, пух и кълчища! Сега не съм изненадан.... щото одъртях! Ама детския ми възторг отдавна се е заменил с възмущение!Перманентно при това - щото живея в България! Някакви там объркали мита за Прометей с "3-мата братя и златната ябълка" - нема да се косиш. Пашата безспорно е единия брат, кой ли е третия? Важно е да сме на горната земя! Очаквах Цв.Цв. да му донесе торта във вид на Пъпка ( не.. не Любо Пъпката...нее ), а разпъпила роза и вграден в нея плейър (не, не подслушвател) от който Весо Маринов пее, но не се поти! Но... нова сигурно ще е по-късно довечера! Бог да пази нашия премиер, той да пази царя и сем.Живкови, а пък Цветелина да се пази сама - зер не е малка. Честит рожден ден, премиере мой! И Ивана да не се стиска - едно "Happy Birthday Mr.Primе-minister" e добро дошло, че Васевата Сашка вече спретна "Happy Birthday, Mr. Премиер". "...В клипа съм вкарала жури от тийнейджъри, които вдигат оценки 6 за Бойко Борисов..." -рече още тя (Дупнишката Мадона) Бе и ние сме надигнали кой каквото има както е рекъл Гео милев- "...в ръцете - не с бляскави шпаги,а с прости тояги,шопи със сопи,с пръсти,с копрали,с търнокопи,с вили,с брадви,с топори,с коси,и слънчогледи ..." Ама това, последното за слънчогледите не го разбрах! Какво са виновни слънчогледите? Все пак не те са отрязали ухото на Винсент ван Гог!

Догодина торта със сърп и чук ! Поднесена на другаря Станишев от другаря бойко !

Да е жив и здрав рожденикът!

Боко бих ти подарил една найлонова торбичка за един лев за тъпия ти рожден ден.

Да ни е жив и здрав Бойко. Добре дойде той , че нещата да се пооправят. Честито Бойко! Народа те обича и на следващите избори пак ще си ти. А турците и комунягите да се пръснат от яд !!!

Вие бившигте активни комуняги (БКП) станахте по-католици и от папата. Голама и тъпа сган сте!

Пръсни се от яд , че повече не можеш да крадеш. Комуняга мръсен. Затвориха ви кранчет,а? И сега само плюеш

Видяхте ли сега бе,днеска торта в формата на магистрала ,утре торта в формата на България,и в формата на самият него и европейския съюз...аааа така се прави.....

Пир по време на чума !

Приказка му подарила госпожа областната от Аскьово!? Много ентелегентна била, та за туй! ББ не чете, ма! Стига му "Винету"! Сега пък и за юнака да прочете, та съвсем да се обърка!

Гадна и пошла метрунска селяндурска история! Просто не мога да повярвам, че подобно нещо може да се случи в една европейска държава - членка на ЕС. Гади ми се от вас, другарю- господин Борисов!!!

честит национален празник на всички гербави балгари. да се слави името му во веки веков. слава, слава, слава. папата ще оцлужи литургя за негово здраве в базиликата ст. петер. в брусселс, вашингтон, рим, берлин, токио и москва ще отекнат по 5з топовни салюта в негова чест, а у нас патрярх марксим и светя дс синод заедно с бюроклатите от бспще му целунат лично рака, ведно с известни бизнесмени, политици, спортисти, футболисти и представителен отбор на софииските гювендии. честит рожден ден ваше преважодителство. за многая лета. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Както се спомена по-долу, всички герберисти да си купят наколенки, че ще си разранят коленцата. То бива-бива, ама вече става направо гнусно...

Честит рожден ден на премиера.Да е жив и здрав.Кофтито е,че живата плът се къса не от премиера,а от народа.Пък и не остана вече плът за късане.Освен женска-проститутска за износ.

Или той си го получи в аванс?!