Премиерът обеща следващия път да има уволнени за полицейско насилие

Премиерът Бойко Борисов проведе днес първата си среща с Росен Плевнелиев в качеството му на президент. Двамата са обсъдили темите за посланиците от ДС, реформите в службите и първото посещение на новия държавен глава в Брюксел, но коментираха най-вече полицейското насилие.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът обеща следващия път да има уволнени за полицейско насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледали ли сте филма "Вчера"? И следващия път ще е като сегашния.

А ПРЕЗИДЕНТА на какво мнение е ?

Р. Пл. не може да има мнение. Такова има само господаря Му. Той, най-много да го повтори.

Бойко, Следващият път ще си ходите заедно в пакет всичките !

В МВР май отдавна не броят Борисов за нищо. При една оставка Цветанов се готви за премиер.

Борисов,Цецко почна да ти се опъва.Какво искаше оставки,но не те слушат вече.Май цецко е управляващият....

Както се очакваше, Плевнята няма и милиметър да мине и дума да каже, без Бойко да е казал. Е и за какво ни е този президент изобщо, само да ни тежи с целия си антураж от мижитурки.

Следващият път да има уволнени за полицейския произвол :) И това по всякакъв начин би решило проблемите с произвола, нали? Да ама не - ще бъдат уволнявани само дребните рибу, но не и поръчителите отгоре... какво ще се случва с жертвите на този произвол ?

Браво Бойко! Като обещаеш, че Оставките ще са твоята, на Цвъ-Цвъ и на политическа партия ГЕРБ ще гръмна едно шампанско

Ще наказвам, ама друг път -ха-ха-ха! Кървав смях!

Човека дойде, взе парите и каза ще видим!

ЯВНО МНОГО ГИ РАЗБИРАШ ПЕДЕРАСТКИТЕ НОМЕРА И ТУК МАШ СИ НАЙ-СМИСЛЕН

Борисов и аз и близките ми ще гласуваме за тебе - ама друг път, край с теб

АЗ ПЪК ИМАМ ДОВЕРИЕ В ЦЕЦО АПАРТАМЕНТО! А ТИ?

АБСОЛУТНО!!!

Ами то на всичките им "дела" и акции свидетели на ЦЦ и ББ са такива "почетни граждани на които съда трябва да повярва"....

Напоследък зачестяват случаите, когато агресивни, злобни и безпризорни деца под 18 години, и цели семейства сами се измъчват с електрошокови палки в РПУ-тата, доброволно си удрят главите в стените, самонабиват се, и се самоубиват, в приятелското присъствие на охраняващите ги полицаи! Тези деца и семейства само искат да злепоставят беззащитните улични полицаи и техните кукловоди - пожарникаря и Цецо Апартаменто. За това настоявам, горепосочените деца и семейства, да излязат по кабеларките и да се извинят на полицаите за причинените душевни страдания!

Абе рапон! Помисли малко! Понабръчкай го тоз мозък, че за зимна пързалка може да се ползва вече. Как се става от охранител, главен секретар на МВР? Като от вестникарче - милионер? С лични качества? Със заслуги? Заслуги пред кого и за какво? Щото към него време, тоя заслуги към държавата и обществото нямаше.

Ей го на новия президент. С пъ,рвата си изява заяви, че ще клечи в ъгъла и ще чака някакво развитие или ще чака липссата на развитие. Бог да пази България и българите

Ой Бойко, Бойко, Бойкаса с твоята силна подкваса България съвсем я фтаса.

А казаха ли нещо за насилието над ДЕЦА?

Значи няма да се вразумят най-малкото а ще има и следващ "изпълнения на ювелирни акции"?....Всеки от нас да е подготвен участник в следващия път...

А ние пък ще гласуваме за Б.Б., но друг път!

АБЕ,ХОРА КАКВО СТАВА,ВМЕСТО НОВИНИ В 12 ЧАСА,ГОВОРИ ЦВЪ-ЦВЪ...КАКВО СТАВА,ВОЙНА ЛИ ИМА!!!!

И така до другият път и така всеки път :))) Смях , смях ама много смях :)))

Крайно време е, при всеки случай на полицейско насилие, прокурорски или съдебен произвол, за който държавата бъдена осъдена в страсбург, присъдената на потърпевшия финансова компенсация да се изплаща от конкретния виновник, било то полицай, прокурор, съдия или какъвто и да е там чиновник. Други наказания не им трябват.

В нашата страна става все по-забавно да се живее. То такъв смях, то такова веселие просто ти е кеф да ги слушаш. Кога друг път ще чуем толкова вицове казани на едно място - пък и се надпреварват кой по-интересен и смешен виц да разкаже. Мили родни картинки :)

Абе те са над тия неща. Дай има прераждания, хороскопи хиромантии... И така ще е няколко години. Дано не са чак пет.

И аз ще гласувам за БОКО, АМА ДРУГ ПЪТ. Изпълниха МОЯТА воля, наказаха тежко участниците в тази акция!!!!! Бойко Борисов дори напусна МВР за да си запази партийната книжка. КОЙТО не вярва да напише в ГУГЪЛ Бойко Борисов от Червен Бряг до Ирак и ДА ЧЕТЕ.

Важно е да ни разяснят дали ББ получава хонорар от "Адидас" за рекламата, която прави на официални събития. Може би ще се намери български производител на шапки, който ще подари на любимия ни вожд няколко шапки с надпис на кирилица.

Най-добре калпак.

"любимият" получава инструкции от "великият", мила родна картинка.

атака момчета очистете всички стари л--на щото след 5 год.ако станат на власт те ще изгонят вас.

днеска мерки,утре теглилки,рече пастирката!!

Колко добре и разбираемо го каза Борисов. Уволнения ще има, но някой друг път. Само Начкови и от БСП не могат да проумеят. И старият квартален анти боковист. Той пък горкия, нещо пак се кани и си мърмори старчески глупотевици. А уволнения в МВР ще има, но някой друг път.

Се га вече на ББ не му требе да вика Лепа Брена у МС. Само че звънне отсреща и да си поръча песничка, приказка или нещо друго за лека нощ.

Досега си мислех,че ББ е началник на ЦЦ.Сега разбрах,че всъщност ЦЦ е по-главен от ББ.Леле,как ли го преживява ББ,да го командва човек,който може "само да носи папки по коридорите на МВР"?

Този въпрос зададе и Иван Костов. Той въпросът си е ритиричен. Тук един от форумците го пише "ББ от Червен бряг до Ирак". По поведението на Уорлик и ЦвЦв и на най-тъпия ще му светне, че тези двамцата (разбирай ЦРУ и ДЕА) го държат с компромати.

Оставям настрана ситуацията, но ми направи впечатление изказа на президента: "Радвам се, че изпълнителната власт вече взе мерки, радвам се, че има наказани." Що се радва толкова този човек? Не знам дали вие се радвате когато има някой наказан за нещо?! ... Може да съм удовлетворен.... ама да се радвам?! Г-н Президент, не влизайте в речитатива на на ББ. Изразявайте се по-смислено ... ако можете, а не "... ама друг път".

Костов май нищо не може да каже на Станишев и Доган!

ти правишли връзка с главния си мозък?

Ivan

Търговия с наркотици, убийства, отвличания, рекет. С какво точно се е занимавал гражданина за европейско развитие на България Бойко Борисов преди да стане такъв? Счетоводител, заподозрян в кражба на 500 000 лв от касата на групировката му Ипон, намерен хвърлен заедно с приятелката си от скалите на врачанския балкан. Неразкрити убийства на конкуретни босове. Връзки със земунския клан, взрив под колата на банкерката му Цветелина Бориславова. И още и още... Кой ни управлява всъщност? Според американския посланик Байърли - изпечен мафиот, вербуван от ДЕА и ФБР. С който трябва да бъдат внимателни в родеото заради бандитското му минало. Цитат: Бойко Борисов - премиер на България. Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов Уикилийкс Съдебни показания под клетва на телохранител от СИК Подсъдимият по делото Килърите" Васил Костов - Кеца пожела да даде обяснения пред Шуменския окръжен съд.Той разказа за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Бай Миле. Лично присъствал на среща във Виенска градина в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те обсъждали как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата Ипон" на Бойко Борисов. След убийството на Поли Пантев в СИК се скарали за разпределението на 80-100 милиона долара. Жената и братя Пехливанови не давали повече от 10 милиона и тогава Кеца разбрал, че Борисов има група за натиск, информира БНР. Съдът предупреди Кеца, че обясненията нямат връзка с предмета на делото, но Кеца продължи. Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция", допълни той. По думите му, за Южната ни съседка пътувал хероин, а от там влизали каптагон и синтетична дрога. Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиевски", обясни Кеца.

Верно? Ама това не е нищо. Ти да видиш само. Виетнам нападнал Китай. Иран помел САЩ. Либия съсипала Франция, Грузия обградила Русия от всички страни. А аз ще ти повярвам, ама някой друг път.

В интерес на истината Северен Виетнам наистина помита САЩ, които прикриват евакуацията на войниците си с пищни церемонни по изтегляне и предаване на власта на Южен Виетнам. И само след няколко седмици става най-голямата евакуация от Дюнкерк насам. Мало и голямо от Южен Виетнам бяга с лодки, самолети и хеликоптери към американските кораби наблизо за да се спаси от влизащите в Сайгон северняци. Американците са принудени да гътат изтребители и хеликоптерите от палубите в океана за да освобождават място за бежанците.

Тъпанар. Не замърсявай пространството, ако не можеш да кажеш нещо смислено.

Само искам да попитам бочето ,станишката , царя и другите клоуни какво ще стане като останат само те тука и мургавите сладури?Кой ще лъжат и кой ще ебават?

Вие двамцата с KGB-то, що не вземете да си направите клуб на празноглавците и редовно да се събирате, за да си дърдорите глупостите, Ако и да не си вярвате.

е все пак някой е гласувал и за бочко:)

"Тате каза че ще ми купи колело...ама друг път."

Първо ме купете и прочетете, а после умувайте защо Борисов не може и няма да каже каквото и да е на Цветанов. А президента естествено, че ще се съгласява във всичко с Борисов. Ама вие искате да бъде неблагодарен за изборите ли? Че той след своето признание, че не става за този пост кога щеше да види президенство? На кукукво лято. Защото той не може да накара втората си жена да се покаже на единственото мероприятие, в което ще бъде централна фигура.

Кои са сега "наглите"?

И аз не се радвам на Бойко,даже не се срамувам да кажа,че и гласувах за него, но, аз си дадох гласа защото исках.Стига сте мрънкали,след като не ви харесва Президента ,Премиера ,отидете пред Министерства и Президентство ,запазете си час за приемане от тях и си кажете каквото имате, какво сте се разлая ли и то тук на скришно-МИШОЦИ

Опитвам се да си представя "как отивам пред мс и президентството и си вземам час за среща"????и след това как се провежда срещата и виждам само черна дупка без светлина за да си представя нещо такова.....

Виж,мишенце,това нещо тук,което се нарича форум е направено за да си казваме мненията.Дали на теб и ББ им харесват или не е без значение.

каде му изчезна лъчезарната харизматична усмивка на този двуличен МИСТЪР БИН......:)

Полицията е действала по сигнал и се е подготвила адекватно. А това, че към сем. Начкови предварително е изтекла инфо за полицейската акция си го знаем добре. Затова, пострадалите да се радват, че са живи и могат още малко да се порадват на бизнеса си, а не да се опитват да искат оставки и да съдят държавата. Оставки в МВР ще има не за превишаване на права, а за нерегламентирано изтичане на поверителна информация. Време е да се поразчисти малко гнилажа.

Да се радват,че са живи?Що?Имаше вариант и да ги застреляте ли? Наистина трябва доста да ви поразчистят.

Така работи днешната милиционерска Цветкова полиция. Да сме доволни, че сме живи, щото.... нали

Да ги застрелят ли? Що? Що да хабят куршуми и оръжие платено от данъкоплатците? Сами да се застрелят. Ама ако може един по един в банята, че да изцапат много.

Има ли изненадани от поредният гаф и на мвр и на премиера ? Това е най-популисткото и медийно правителство досега ! Строго наказани - ха ха мъмрене - леле колко сте жестоки, пребиха хората, счупиха им половината къща и строго мъмрени - друг път ще се замислят дали да си превишават правата тц тц ! Защо бойко лъже ?

Изпълниха моята воля, наказаха тежко участниците в тази акция какво повече може да се иска?