Борисов: Ако няма споразумение с РБ, връщаме мандата в сряда

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ако не се споразумеят с РБ за кабинет, ще върнат мандата в сряда и отиват на избори.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ако няма споразумение с РБ, връщаме мандата в сряда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама боко той манда ти не е даден още ама ти го връщаш бе:))))Толкоз време ти даде преЦедента а ти пак не си доволен:((((Това трябваше да го върнеш ако беше МЪЖ и политик държащ на думата си още на 6 октомври защото нееднократно заявяваше че БЕЗ мнозинство няма да се натискаш във властта,,

70/30 че Правителство ще има. Тия са по-нагли и от и от ДПС и от БСП. Реваха, скачаха и толкоз, властта я взеха. Ще изпълняват "препоръките" от Брюксел и САЩ и това е......, а в Б-я започваме рИформите, ток, топло, изобщо социализЪма продължава....

В допълнение Боко каза:Това вече е предпоследно!

От герберския преврат 2009 все едно и също...мутри, бандити, задкулисия, псевдоспоразумения..., а е толкова лесно престъпниците Борисов, Плевнелиев, Цветанов в затвора!

Краят на фарса, наречен политически консултации и преговори завършва, за да започне втория сезон от известния трагичен сериал:"МУТРАТА от БАНКЯ"! Запознати със "продуцентите и сценаристите" на сериала споделиха, че края му се очаква към 10-ти февруари с излъчването на последния епизод:"КАМЪНИ и ДЪРВЯ по жълтите павета" Епизодът бил рикавър на подобния му от първия сезон, когато камъните и дърветата летяха по бул."Цариградско шосе" и Орлов мост!

Матр'ряла е в непрестанно търсене на спасителя, бащицата, всеотдайния и жертвоготовен политик, който ще е на пост и молитва, ще работи безплатно и денонощно в името на негово величество "народа"! Разбира се, 99,99% от ма'тряла не е готов да направи ЛИЧНО това, което изисква от политиците!

"Ако нямам 120 депутата, връщам мандата"

Против съм министри от РБ-те доказаха липса на компетентност и морал,а се облагодетелстваха и предаваха нац.интереси!Особено от кликата на Кунева

боцето - "Последните с които ще преговарям са реформаторския блок "!

не се мъчи да правиш правителство, щото тоя феврури скачаме и те натикваме в кучи г*з , както февруари 2013-та !! И тоя път няма да се отървеш само с кръвно !!

Б.Б ти говориш истина и аз знам че не си измамник.Както Станишу.избяга като бясно куче в Брюксел.

поне веднъж постъпи достойно и върни мандата, видя се,че мисията е невъзможна и само това е начинът да излезеш чист от ла..ната....

Боко тиквата още не е в затвора?

Да,г-н Борисов,мандата трябва да се върне,има или няма "споразумение",в предвид на ситуацията! Иначе няма ЛОГИКА! Иначе се прегръщаме с г-жа Кунева и скандираме "Да живее БКП"! Но дори и това да стане ,ще разберът и останалите БЪЛГАРИ,че Вие излизате от роля/образ/ и ставате пак "НАШИЯ" Бойко от преди 25 години? Ако е така,то това ще бъде наистина ДОСТОЙНА постъпка от Ваша страна,да признаете ,че бяхте УПОТРЕБЕН,че ГЕРБ и БСП са едно цяло! Успех!

Само дето мерака за власт е НАД логиката и достойнството при боко:((((

Sm3hurk0

на тези избори не са гласували 52% от населението имащо право на глас. При следващи избори, няма да гласуват още повече хора, които в момента се чувстват излъгани от ГЕРБ и РБ. Като се замисли човек, който е излъган от тези партии и се замисли сериозно, се оказва, че единственно АБВ и Атака са се явили самостоятелно ( не са коалиция от партии ) и са спечелили много повече от която и да е друга партия. Дали на следвщи избори, тези партии няма давземат по-голям процент от гласовете на народа.

Боци ще лапне най-малко 80%! След октомврийските избори, избирателите просто се влюбиха в него, победителя, за пореден път. Като клъвне 200 места в НС, хич няма даже и да ги вижда другите!

Много затлъстял тоя бе.Изглежда не е ритал от както беше премиер.Тогава имаше много свободно време.И затова докара икономиката ни до тогавашното дередже.Заради което го изхвърлиха с ритници.

А пари за новите избори! Термина не е 'избори до дупка", а избори до "пари". Нали боце? А пари не се копат - а много требат!

А,бе как няма да има "споразумение"бе,за това ли толкова време ДРАПАХМЕ да НАБУТАМЕ г-жа Кунева в парламента??? КОЙ,КОЙ,КОЙ ще изтърве КОКАЛА бе???

И да има споразумение, няма да им стигат гласовете - трябва им подкрепа от ДПС, Така че, ясно е кой ще бъде решаващият фактор. Отново, за кой ли път?!

Е, и какво от това, ще се свърши света без теб и реформаторите ли?Не ми дреме нито за теб нито за всички останали престъпници и крадци в НС!!

Боби недей в сряда, защото има шампионска лига и няма кой да ви гледа. Дай в петък

И после пак протести, и пак "ние спечелихме изборите", призиви за нови избори, че можем да управляваме и така, докато се откаже и последният човек да глсува за ГЕРБ.

Бойко, защо се напъваш да правиш коалиция с хора, с които те разделя огромна ментална пропаст? Намери си подходящите хора от БСП и АБВ и разчитай на агентите в ДПС, ПФ ББЦ.

Той това и прави :)

БОЙКО!!!!! НИКАКЪВ ФАНДЪК НА ПАЗАРДЖИИТЕ. ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ПУКА ЗА НИЩО. ЗАРЯЗВАЙ ГИ И НА ИЗБОРИ. ДА СЕ КЛАСИРАТ И ДА УПРАВНИЧАТ.ДЪРЖАВАТА Е В ТИНЯТА, И КОЙТО ИСКА ДА Я СПАСЯВА, ЩОМ СА ОТВОРКОВЦИ. МНОГО МИ СЕ ЩЕ, ЮРУШЛИЯТА ПОТУРНАК ДА УПРАВНИЧИ, НО ДО СИ ЗАЛОЖИ ПРАЗНАТА КРАТУНА. ИОНАЧЕ ЕЖЛЬОВЦИ ДАЛ БОГ!!!

Че Боби с Дянков подараха държавата към тинята .

Шайката Герб може да фалшифицира, да лъже, да граби, НО НЕ МОЖЕ, НЕ Е МОГЛА и НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА.

Тоя борисов има някакво заболяване,то бива човек да си сменя мнението,ама този го прави като хиперактивно буриданово магаре-буриданово магаре не е обида, а метафора-имало едно магаре с две торби храна,чудело се постоянно от коя е по-хубаво да яде и накрая умряло от глад и простотия

Бате Бойко и тези който са избрани на изборите от Българския народ да сядат и веднага да има ПРАВИТЕЛСТВО - НЕ ТЪРПИ ОТЛАГАНЕ ! ПАРИТЕ ОТ ЕС, ТРЯБВА ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ ПО-ПРОГРАМИТЕ !

В джобовете на гербарите.

юноша, иначе пари от ЕС въобще няма да дойдат в България. Не чу ли? ;)

Не се предавай толкова лесно, само в името на България и интересите й - на народа ! Сядайте на масата и имате да решавате, важни неотложни проблеми !

Бойко сам със себе си не може да се разбере, камо ли с някой друг. Сутрин има едно мнение, на обяд друго, вечерта опровергава и двете. Няма да го бъде дълго тоя парламент, ама дано на следващите избори българите гласуваме по-разумно.

Смигна Дженерала, на Първите, от белото Му Стадо журналиЗки, а последните, те кво са чули, заблеяха задружно: Це це, це це! Бойко се усмихна, като селски кмет, и ясно им ре че: Не, не! Аз, Аз ! Примиер е, Аз ! Едно фключване на баба Тудорка с Камарата на бТТВ "Трътките"

Каквито и претенциозни наименования да инсталират на т.н. политически партии, общото им наименование се свежда до тези две думи: ЦЪРВУЛ до ЦЪРВУЛА! Очевидно родната ПАРТИЗАНЩИНА е нелечима БОЛЕСТ за тези бандитски организации, регистрирали се като ПП. Изхода е само един: СМЯНА НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА, и преминаването към ПРЕЗИДЕНТСКО УПРАВЛЕНИЕ! Иначе сме обречени да се гаврят с нас неуки субекти, с очевиден селски манталитет, като шопа от настоящата снимка, достоен единствено за перото на Чудомир!

Ко прайми ся.

Хелоуин е, няма ли да почерпи?

Нищо ново под слънцето.........Утре ще му дойде днуг акъл. А какво ще кажат он ЕНП, другаря ДДол, какво ще реши?

Хайде, сменяйте изборния закон, пуснете електронно гласуване, изборен ценз и се разпускайте. Дай си мандата президента да назначи служебен кабинет до пролетта и на нови избори. Тогава нещата ще си дойдат на мястото.

Кошмарът на Тиквуня е Атака.)))))))))))))))))))) Тях психопата няма как да излъже.

Кой обръща внимание на малоумниците от Атака?

никакви оцтъпки на тези некадърници- нито успяха протестите им, нито избори спечелиха. събрали се отломки от всякъде и сега изнудват. да вземат властта и да управляват- ще ги изринат на 5 ден.

Много актуално за днешният ден -Борисов не избръснат с шапка от тиква на главата се разхожда из парламента и плаши ИЗБОРИ ИЗБОРИ. Да му се порадват тия от Арена Армеец които го избраха. Великия ВОЖД се оказа втори път че никой не го иска.

Кънев единствен от лидерите в това НС във встъпителната си реч заяви откровено "нека не си въобразяваме ,че ние тук в тази зала сме елита на България.Ще бъде успех,ако привличем поне част от истинския елит ,с който да водим страната към проспиритет". Уважавам такива депутати.Браво,Радане!

Не е психически нормално докато водиш преговори, постоянно да плашиш хората с провала им, с връщане на мандата и нови избори. Един добър държавник, политик, дипломат, а между другото дори И СПОРТИСТ, трябва да направи всичко възможно и невъзможно за успеха на каузата си, преди да мисли за неуспеха. А камо ли да дрънка постоянно за евентуалната си загуба, докато мачът още се играе. И какво си мисли, че ще направи Бойко, ако отиде на избори? Със сигурност ще получи по-малко гласове, като политик, който доказано не може да води преговори и да прави компромиси. Епохата на еднопартийните мнозинства в България приключи!

мдааа ..... очертава се яростно наддаване между Дол и Доган за банската булка .... бе не е тъп

Народа да не се лъже повече по тези големи и крадливи партии.Последните да стават първи и да започва народа да живее нормално.Само Атака и ПФ.Останалите без право на регистрация за следващите предсрочни избори.Да минат всички в следствения арест до конституирането на нова народна власт без крадците и бандитите на ГЕРБ,БСП,ДПС,РБ - Костов приватизатора за един лев и той в кауша.

Така бе!?Само "атака", да държи още сто и педесе години депесарите, да властват над българите!Хай изчезвай, кучешки маймун

Ще се разберат. На политическият пазар нищо ново. Но ще се внушава че има реална опозиция, за да имат повече време да си свършат задачите по доограбване на държавата.

Аз Бойко Методиев Борисов Пионерче,Комсомолец,опасен пубер,каратист,пожарникар,охранител,мутра,главен секретар,генерал,кмет,министър председател, член на Здружение "Винету" и това е само част от житейският му път а, ето и любовният му път Цветелина Борисова,Сашка Васева,Ивана,Цветанка Ризова,Мис плеймет Николета Лозанова,Ахмед Доган,Лютви Местан,Яни Янев(с тоя каква любов въртяха)и още и още.

А ти що за хомосексуалист си

БОЙКО ДА НЕ СЕ СЪРДИ И ОБВИНЯВА РБ,ЧЕ НЕ СЕ РАЗБИРАТ ПО НЯКОИ ВЪПРОСИ АМИ ТАКА ТОВА Е КОАЛИЦИЯ А НЕ ПАРТИЯ ПОД СТРОЙ.АКО БЕШЕ ЛЕСНО ТАКИВА КОАЛИЦИИ ДА СЕ ОБЕДИНЯВАТ В ЕДНО,ЗАЩО НА БОЙКО МУ Е ТОЛКОЗ ТРУДНО СЕГА.А НА ХОРА,КОИТО ИСКАТ САМО ГОЛЯМИ ПАРТИИ ДА ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА,ЗНАЧИ ИСКАТ СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ "ТИ НА МЕНЕ,АЗ НА ТЕБЕ"ДАНО СЕ РАЗБЕРАТ НО Е ТРУДНО.

Чудесна новина!!! Безличната и малодушна наркотрафикантска мутра няма място в политическия живот на България!

За една бройка щях да забравя да честитя имения ден на Боко Тиквата!