Борисов обяви кои са ”естествените поддръжници” на ГЕРБ

Във Фейсбук Бойко Борисов написа, че възможностите пред България са само две.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обяви кои са ”естествените поддръжници” на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С цялото ми уважение към българските институции,щом аз потомственият антикомунист предпочитам генерал Радев,....за какво говорим.

Като е казал - ОСТАВКА- значи оставка. Пък каквото стане. Ще реши избирателя. Моля - не ми прехвърляйте механично гласа. Искам да го дам- не да го продам.

Ако не ме лъже паметта, Боко ни управлява вече 5 години (общо). Колко корумпирани висши чиновника вкара в затвора, за да дава такива изявления?

Абе мутро комуноидна! Ти ли ще ни говориш за лява опасност!?! Тъпанар! Не разбра ли, че не те искаме! Доверихме ти се два пъти! За нас вече си ГОСПОДИН НИКОЙ! За нас ти си ВРАГЪТ НА БЪЛГАРИЯ!!! Нагла, продажна измет! Върви с мамата си на меркелката си!

Оставка бе, оставка!

Естествени поддръжници нямаш. Може би по-голямата част от хората гласували за Трайков, ще гласуват на репешажите за Цачева, но не всички. От гласувалите за други кандидати, инцидентно ще я подкрепят единици. И това не е заради личността на Цачева (тя може би наистина е най-достойна от ГЕРБ), а заради факта, че ГЕРБ е управляваща партия и Цачева волю-неволю обира негативите към вас. Ако БСП беше управляваща партия с "успехи" като вашите ген. Радев щеше да обере тези негативи, нищо че е издигнат от инициативен комитет. Цецка Цачева ще загуби тези избори. Но това не е нейна вина. Който друг да бяхте издигнали, щеше да се представи по-зле от нея.

Голяма работа като спрат еврофондовете и има международна изолация...той путин ни обеща всичко и пак ще потекат тук едни реки от мед и масло и пак ще ги лъжем,че работим а ще си ходим по партийни събрания и....кеф,а западняците нека си бачкат кат са проЗти:)))))

Мога и да ти повярвам. Само трябва да дадеш точна информация къде и за какво бяха изхарчени едни много милиарди заем, които твоето правителство взе от последните парламентарни избори насам. Ама до стотинка! Че преди време хората писаха, че си бил закарал цял изтребител с долари в Катар. Не съм те видял, не мога да кажа, че това е вярно, но се постарай да дадеш разумно обяснение, къде са заемите!

истината боли Боко Тиквоко Рекитьора на всички времена за това бизнеса и всички останали осъзнали се хорица какви мутри ни управляват тепърва ще Ви изхвърлят на бунището на историята. Аз съм един от многото т.н. бизнесмени на който му стопихте лагерите от данъци, потданъци и т.н. а гласувах двапати и за Боко мафиота и Поплювко най-слабия президент в идторията на България. Сега Ви показвам червен картон и Ви тегля една хубава българска майна ненаяли се алчни и крадливи ГРОБари

ммдааммм...естествените подръжници (анти-комунисти) не са само бивши и настоящи членове на БКП (бат' Боко-Дългия нос и кака Цецка, да речем); децата/внуците на номенклатурата от ЦК на БКП (Л. Павлова, да речем), както и тези на УБО-телохранителите, бат' Цеко -Клепналото ухо, да речем. Но ще има подкрепа и от други, като напр. съпругът на партийната секретарка, др. И. Костов, др. Сталинка и сие,. явни и крипто комунисти...

НА ТОЯ НЕ МУ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА СЕ ОБРЪСНЕ ЛИ БЕ ?ЗАПРИЛИЧАЛ Е НА САДАМ ХЮСЕИН КАТО ГО ВАДИХА ОТ ДУПКАТА ДЕТО СЕ КРИЕШЕ ГОЛЕМИЯ МЪЖКАР И ДИКТАТОР! ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ А БОКО?????????

на управлението са бързи реформи в съдебната система с ограничаване възможността прокуратурата да повдига или не качествени обвинения, които да минат в съда и да има осъдени.Това е основното, справедливостта трябва да се вижда на всички нива на властта. Това сваля от власт всички .

БОРИСОВ , ВЕЧЕ И НАБА МИ МИСИРКИТЕ НА СЕЛО НЕ ТЕ СЛУШАТ! ТИ СИ ПЕЙ ПЕНКЕ ЛЕ НАЛИ ВИДЯ КАКВО СТАВА В ЩАТИТЕ ЧЕСТИТО ТИ ПРЕЗИДЕНТ ДОНЪЛД ТРЪМП ,А НА 14,11,16Г ЧЕСТИТО ТИ ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ! САМО ДА ЗНАЕШ КОЛКО НИ ПУКА НА БЪЛГАРИТЕ ЧЕ ЩЕ ПОДАДЕШ ОСТАВКА!!! ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРИН КОЙТО ТИ БЪРКАШЕ В .......ИВАН СЛАВКОВ КАЗВАШЕ : ЕТО ТИ ЕДИН ДОБЪР ПОВОД ДА СЕ НАПИЕМ!!! ДАВАЙ ПОВЕЧЕ ТАКИВА ПОВОДИ!!!

Бездарника Бърборко да напуска моля поста, и да не се вясва повече. За неговата Русофобия цялата нация плаща.

Всички знаем кои са - крадливите цигани, на които обещавате протекция при кражби срещу българи !!!

Да излъчиш член на БКП за кандидат-президент и едновременно с това да твърдиш, че се бориш с комунизма, егати шизофренията.

бе шеве още ли не си си подал още оставката.отивай да косиш банските ливади и да на забравиш да си вземеш бардака с теб.

крашарските банкноти и еврогейските целувки.!. "Сметките на САЩ са: България да бъде държана далеч от Русия, включително като бъде превърната в свърталище на мюсюлмани и цигани, понеже американците правилно са забелязали, че тук циганите и турците нямат уважение към Русия и 3 март! Сметките на САЩ са да подменят самото население на България през XXI в., точно затова наложиха неприкосновените права на мюсюлманите и циганите в собствената ни държава - те се размножават, ние им работим да ги изхранваме, за да станат повече от нас. Държавните ни институции са блокирани така, че българите да не могат да противостоят на циганизацията и мюсюлманизацията на България, а само да я подпомагат чрез труда си, чиито блага отиват в ръцете на несъздаващите блага цигани. Подобно американско въже сега беше сложено на врата на Европа чрез преселването на милиони негри и мюсюлмани, което да предизвика нейното разорение, да промени населението й, а християнските държави с монолитен етнос да останат в миналото"

Кратко и ясно: реформатори и вся остальная сволоч, или гласувате Цецка да стане президент, или Кунева, Москов, Ненчев и т.н. напускат министерските си местенца !

Цялата герберска мафиотска пасмина да се измита, и от президентството и от Парламента. Съсипаха страната.

Много хора в България така и не разбраха че това са президентски а не парламентарни избори! Трябва да се избере личност а не партия за управление! Човек който ще ни представя пред света! Човек със самостоятелно мислене,необременен политически с харизма! "Той летеца какво разбира от политика?" Сегашния президент да не би да разбира? Като стана премиер Борисов много разбираше! "Генерала Радев бил червен!" Събев и Манушев зелени ли са?! За адм. Манушев са гласували основно в Туция- Той турски адмирал ли е? Не се заслепявайте от глупостите които се говорят в медиите! Мислете с главите си! Щял премиера да подаде оставка! Да чете Конституцията или неговата експертка-майка да му обясни дали може в края на мандата на президента и при какви условия! Въпроса е българина марионетка ли да остане или да бъде независим? Решаваме ние!

Генерал или партийна секретарка според която"депутатите не са като обикновените хора и трябва да почиват повече"?Изберете сами!Това не е партиен вот.Гласуваме за личност.

Ако изберем Цачева, даваме цялата власт на ГЕРБ, а те умеят да я използват в свой интерес! И БХ, и Цачева са стари комунисти и много добре знаят защо трябва отново да се установи у нас еднопартийна система. Радев прави добро впечатление, но и М. Пищова да бе на балотажа с Цачева, щях да гласувам за него! И стига са ни плашили, че БСП и ДПС ще ни управляват - тук става дума за президентския пост, където тези приказки просто не са приложими!

Хората в развитите държави се подготвят десетки години в специални училища за политици и висши държавни длъжности и пак с огромен труд успяват да стигнат върхове в управлението.Скъсаният пожарникарски мъркуч от Банкя, да не учи другите, а да вземе да си прочете Винету -част 2. Да си попълни премиерските знания един вид. Боже, колко мъка има по този свят, боже!

естествен поддръжник е само бкп, щото всите гербери сте бивши кратунковци!

Нямам време да мисля и затова те копирах- извинявай: "Akо човек е тъп, то си е за цял живот... Абе умник, да не би Лех Валенса или Вацлав Хавел някой да ги е обучавал за президенти...Или да са търкали пейките в Парламентите си предварително, преди да ги изберат ?Ама малко си чел, чичовото, а то "друг начин да поумнееш3 няма !!!

...дали някой се съмнява, че част от бюлитините за референдума, мистериозно са изчезнали?!... Поне към 20-тина хиляди липсват...

Ей, ВСЕКИ път, когато се насерете, призракът на комунизма ви погва и ви е оправдание за всичко!! Не разбрахте ли, че с това лозунгарстване, скоро ще последвате съдбата на СДС забвение и изолация?!... С тези популистки елементарни заплахи и евтина плоска пропаганда съвсем ще отвратите и малко останалите си симпатизанти! Но, кво да се прави глупостта не прощава.

Генерал Радев е ОРЕЛЪТ на България, който ще я извиси на достойно място в Европа, каквото заслужава! ОРЕЛЪТ на КУБРАТ и АСПАРУХ ОТНОВО СЕ Е ПОЯВИЛ В НЕБЕТО НА БЪЛГАРИЯ! Това е и орелът от баснята на Михайловски, който ни е тъй-необходим в момента, защото Ракът (партиите около 400 на брой) е надебелял и затлъстял и дърпа назад, а щуката (Слави-водачът и всички свободолюбиви мислещи българи) не може да го тегли напред. На референдума не достигнаха само 13000 щуки за да бъде волята на народа - волята на над три милиона и петстотин хиляди българи. Пак ни излъгаха, навярно със списъците и "чувалите" бюлетини за референдума, които се пренасяха свободно! Колко са невалидните бюлетини за референдума, а колко са изхвърлени или скрити! Политиците не признават волята на народа и не искат да чуват за референдуми и не искат да бъдем подобие на Швейцария.

Ей, ВСЕКИ път, когато се насерете, призракът на комунизма ви погва и ви е оправдание за всичко!! Не разбрахте ли, че с това лозунгарстване, скоро ще последвате съдбата на СДС забвение и изолация?!... С тези популистки елементарни заплахи и евтина плоска пропаганда съвсем ще отвратите и малко останалите си симпатизанти! Но, кво да се прави глупостта не прощава.

...коментарът ми НЕ Е реплика на писанието на "PR"... Коментарът ми е отправен към ГРОБарите и ДЕформаторите!

КоУега, малко си пресОлил манджата с тоя ПиАр!...;-)

Това помярско поведение да зарежеш ВВС и да тръгнеш да ставаш нещо от което нищо не разбираш - не страх ами направо се втрисам като си представя какво си замислил за народа... може би ердоганска история с преврат или нещо подобно...

А, те Боко и партийната секретарка са закърмени с политиката и вечер преди заспиване са им чели Конституцията и Законите ни... Видни политици с традиции, разбираш ли...

А пожарникарят Борисов се е родил политик и Министър-председател, така ли бе, капуткин?!

Akо човек е тъп, то си е за цял живот... Абе умник, да не би Лех Валенса или Вацлав Хавел някой да ги е обучавал за президенти...Или да са търкали пейките в Парламентите си предварително, преди да ги изберат ?Ама малко си чел, чичовото, а то друг начин да поумнееш3 няма !!!

някой казал ли ти е, че си кръгъл идиот? Кого подкрепиха гласуващите в Турция, турчеещите се в България, циганите от Столипиново, Филиповци и циганските гета. Кого подкрепиха хората живеещи в щатите, Англия и другите западни страни. На кого се наложи да превеждат и показват как да гласува, на кого и кой попречи да упражни правото си на глас? Ето и отговорите 1. Много хора са ти казвали, че си идиот, но напразно 2. Цецка Цачева 3. Румен Радев 4. На гласуващите в Турция 5. На желаещите да гласуват в Англия. Комисиите назначени от ГЕРБ.

Хахаха, какво щяло да стане ако не изберат цицката ;) Не е ло по-важно какво ще стане ако я изберат?! Ако говориш, че опонентът ти е по-лош, значи се имаш за по-малкото ЗЛО!

Няма по-тоталитарна партия от тази на Биби.

Боко, не е важно кой е естествения ти съюзник, важно е кой е естествения ти враг. А твоят естествен враг, Бочко, е българският народ.

Народа е на второ място. На първо място - най-големият му враг е собственната му ПРОСТОТИЯ и АРОГАНТНОСТ.

вярно е

Как ще спечелиш бе г-чо ,като ти нацвъка навсякъде "калинки"?Кой ще гласува за цачева като тя даже не е природно интелигентна /да пренебрегнем това кой учи висше от РАБФАК/Виж на кого си подарил МВР?Виж какво става с битовата престъпност?Та от България тръгва всяко зло по света.То не са крадци,сутиньори,каналджии,телефонни терористи вече станали беьове.наркопласьори....и колко още да изреждам в т.н.Народно събрание всички са престъпници.

Цецка: "ако аз не съм президент България ще изпадне в международна изолация и европейските фондове ще бъдат спрени". Цецо ма, тия заплахи и тоя начин говорене сигурно минава на петъчния пазар в някое плевенско село, но в национален ефир не върви. Правителството на Герб, ако си върши работата и работи, това дали Радев или Цачева е президент няма значение.

от март няма фондове

Твоите подръжници са на твоята хранилка-гербаджии крадливи и неграмотни окупирали всяко административно място/даже по две места заемат без да работят справка бдж -товарни/милиционери с привелеги и нищо неработещи,пожарникари,футболисти,и мангали кметове и "общински съветници "които за 8ч."работа"месечно получават по 1000лв.и нагоре това направи ти/.

На кратко. Към Борисов. Самолет куфар Варна-Русе. Наля милиарди в София и Пловдив, накрая най пренебрегнатите градове, ще спасят България от новия Орешарски.

Аверите, бюджетните храненици и приближените. Този играе игра да се махне защото направи батака !!!!!

Най-естествените подръжници на Герб са тези около 150хил. т.н. Държавни служители и родата им плюс назначените синекури т.е. над 500хил. потенциални гласоподаватели.

Сутринта по Нова слушах ,Цачева.От много време не бях слушал такива словоблудствия ,даже в българския политически живот.Изрично беше подчертано , че тя , ако стане президент ще продължи безконтролното приемане на мигранти и няма и капка намерение да се повиши сигурността по границите. Защо това е преломен момент в българската политика? Защото до този момент около тази партия беше изградена една митология на непобедимост. ГЕРБ се възприемаше като перфектната машина за печелене на избори. Те винаги бяха първи, независимо от това дали управляват добре или зле, дали преди съответните изори са били на власт или в опозиция. За партията ГЕРБ с пълна сила важеше онзи култов стих на Христо Радевски, посветен преди много десетилетия на компартията: Аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори. Вчера тази митология на непобедимостта и непогрешимостта се срина. А една партия тръгва надолу, когато изчезне нейната аура на непогрешимост. Другият голям губещ на тези избори е Реформаторският блок. Представянето им няма как да бъде наречено по друг начин, при положение, че кандидатът на цяла коалиция от партии, претендиращи да представляват най-умните и най-красивите българи, взе по-малко гласове от собственика на аптеки. Фактурите на Трайчо Трайков едва ли са допринесли особено за тази загуба. По-скоро хората наказаха едни политици, които и до днес не са наясно дали са на власт или в опозиция, които сутрин в 9:00 ч. са силни критици на управлението, в което имат министри, а в 16.00 ч. вече са стопроцентови негови крепители.

Толкова тъпотии само безработен чугунолеяр може да изпише...

Гласуването, особено това на националния референдум, е оглушителен шамар и за едни други лица, които като бройка не са особено много, но са удивително гласовити и крайно самолюбиви. Може би защото често ги дават по телевизията. Става дума за либералните или, както още ги наричат, грантовите анализатори. През последните няколко дни те се скъсаха да плашат народа, какъв ад щял да настане в България, ако бъдат приети въпросите на референдума. И затова, едва ли не със сълзи на очи ни умоляваха да го бойкотираме. Интересното в случая е, че същите тези хора преди само една година, пак със сълзи на очи ни умоляваха да гласуваме на референдума на Плевнелиев, защото иначе щяло да настане ад в България. Само преди година въпросните просветени умове ни убеждаваха, че референдумът е най-силното оръжие срещу олигархията и задкулисието. Днес също толкова пламенно проповядват, че референдумът е най-силното оръжие на олигархията и задкулисието. В психопатологията този тип поведение си има точно определено наименования, което сега няма да спомена, защото заслужаващите да го носят са тънкообидни и лесно раними. Масовото участие на гласоподавателите в настоящия референдум показа, че на хората им е писнало не само от управляващите, но и от подопечните на властта анализатори. И ако все още ги слушат какво говорят, то е само за да правят обратното на призивите, идващи от либералните крепители на статуквото.

Понякога си мисля: а дали всичко това не е някаква игра, игра за пред публиката.- Играта на Борисов как да избяга от властта или по-скоро от отговорност, когато тъй наречените европейски фондове свършват, пренасочвайки парите на ЕС към имигрантите. С фондове или без фондове България потъна и е на дъното на Европа. Изплува само една пяна, мръсната пяна на прехода. Пяна и тиня, които задушават всичко живо в обществото. И остава само смрад. . .

Нещо много е посърнал Винету Тиквониев!И въпреки всичко продължава да словоблудства и да убеждава лошият матриял,че всички са олигофрени и трябва да му вървят по свирката!Следващият правилен и логичен ход на същия този лош матриял е да го набутат в Централният"увеселителен дом"и за да не скучае,за компания да му пратят циркаджиите клоуни Цвинокио и по голямата част от стария и новия му кабинет!Такъв трябва да е правилния следващ ход на лошия матриал!

Бърборко е талантлив бърборко. Не му се хващайте на триковете, че ако не спечели протежето му Цацка, той подава оставка и с това България е в катастрофа. Не тогава ще има шанс да излезе от 25г. катастрофа. Бърборко, да ме извинява аудиенцията за думата ама е малко бездарен да бъде водач на България. Не може Българския водач да чака команди и да чете скриптове писани във Въшкинтон. Тия да си ги нямаме. Ние не сме васали на никого!

Стандарт, с някои от тях и по нисък не ви притесниха, важни са ви магистралите, не българите,електорат си внасяте да ви гласува задължително.

Са ви естествени поддръжници!

Ако бяхме излезли от класацията на най- бедните държави в света по време на машите управления, можеше да говорите. Но не и сега, когато сме единствената държава от ЕС в тази класация. Значи всички фондове от ЕС, с които се хвалите и всички изгоди от международните ни отношения са отишли при вас. Много просто правило и затова се иска радикална промяна, която ще дойде с много може би по- малки промени преди това.

Ви остави етиопците,афганистанците и пакистанците да ви оправят демографията,срещу заплащане от всички европейци, не ги заведе на дъщеря и дса я оправят.