Радев: Приемам ръката на Борисов, но хората му безчинстват

Премиерът пред камерите подава ръка над масата и има моята ръка, но неговите съпартийци не вадят ръцете си изпод масата и продължават да безчинстват.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Приемам ръката на Борисов, но хората му безчинстват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А твоите "хора" какво правят бе червен г.з???? В празната ти глава само войни и строева подготовка се гонят!!Стига се кланя на червената хунта бе селяк!!!

Пак ли,си на разходка с крантата,а?!

Презедент Радев, не се вземайте насериозно за единствена първа цигулка. Приемете факта, че има и още една първа цигулка, коята засега показва, че се държи много, ама много по - възпитано и отговорно от вас. Но какво да очакваш от PR- и и червена администрация? Успокойте се. Не преигравайте.

бб не е умен, но е хитър. Стара стратегия е "Ако не можеш да биеш някого, подреди се до него" и после...

И - лиценерен и подъл! Нали сам казваше, че в държавата не става нищо без негово знание и разрешение?? Да си спомняте, как дори влезе в парламента, изкомандва ги и те прегласуваха току що приетото от тях?? Така че, за пред всички благ и в бяло, и демократ - групата, другите, те си имали право да постъпват както решат, той как да ги спира. Не би им скръцнал ли, ако иска - хайде де, някой да вярва в това. Мутра, какво да се очаква от него. :-((. Така че, планът им е ясен - той тъй няма нищо общо, а те си рият, за да изрият под настоящи президент и като му дойде времето с лекота да го катурнат, и Тиквата отново сяда, и на този връх, а те покрай него. Майната ни нас, и на България, за илюстрация на некадърността им - пак заплаха от поредни санкции на Европа за несвършено, пореден проигран шанс - офертата ни за председателство - само от 4 странички, на лош английски и без дори основна информация, напр. за цена и т.н.:-(( Некадърници, накацали и способни на всичко, само за да се задържат, а той им е шансът, така че - готови на всичко, за да го задържат. За да оцелеят - здраво оплетено, сплетено змийски кълбо - какви ти, няма място за сантименти:-((. За доблест, чест да не говорим, току що ни направиха нагледно и за "борбата им с корупцията":-((. "Нямало законов текст, който да забранява" - и се възползват от това, но пък има законов текст за конкурси при назначение - тогава го прескачат, сега премълчават, и нападат някой друг за някакво друго, за изместване на вниманието от себе си:-((

Хората му безчинстват... Отдавна има брожения в герб да отсвирят бащицата, че постоянно ги задържа, но засега ги е страх да му се нахвърлят. Ще е нещо като... срещу култа на личността, по техния си, олигофреничен начин - незабравимо.

Да почне да разкава вицове е единствният му шанс - да умрат от смях . . . Може да започне с вица за Нинова, как след присвояванката на Техноимпекс се събужда пролетаризирана и водена от любов към хората е готова да отдели и последния си лев за . . . . нови самолети!

Радев "премаза" ГЕРБ като ЗИЛ цинкова кофа!

К'во остана?

Вече си мисля, че комисионната не е само 10-15%, а може би 30+%. БСП извади всичко налично, само и само да бъде на тяхното. Ако залогът не бе голям, едва ли щяха да изстрелят целия помиен арсенал само 6 месеца след изборите. Щяха да си го запазят за 3 месеца преди изборите!

О, не се притеснявай - основно задължение на журналистите е да информират обществото, а тук, след 8 години ГЕРБ, навсякъде е гнилоч!!

Тази мутренска ръка колко е омърсена ? На този вяра НИКОГА. Винаги ще те предаде. винаги едно на ум. Не ги жали генерале. Ще скачат пищят и реват за кокала.

Премълчаван факт е, че Пеевски се чувства еднакво комфортно и при управлението на ГЕРБ, и при управлението на БСП. Корупционните практики не секват и за миг.

Да, вече почти 10 ще станат с все ГЕРБ на власт, но още все БСП-то ти виновно, за всичко, и Делян Пеевски, докато твойте си плетат кошницата, по-точно - си плетат и са си оплели паяжината.

На Радев жена му го командори,както Мара командореше Желю.Голям срам са тези президенти.Как и един като хората не можахме да си изберем.

Останалите като не ги командваха жените им, какво направиха? Единия се управлява от Русия, другите двама още по-зле, от посланника на САЩ. Поне тези дето се "управлява от жемите си" мислят за България. РАЗБРА ЛИ ПРЕДАТЕЛЮ НА БЪЛГАРСКОТО?

Като слушам Генерала, въобще не ми изглежда на човек, изпълняващ безропотно, но Плевньо, дето жена му не искаше да го види и дори един път да ни се покаже с него и си е решавал сам, но ти е тръпка ли??да ти имам тръпката а и той ти е тр Да ти имам тръпката:-((.

Това означава да кажеш: "Приемам ръката на Дон Корлеоне или на Ал Капоне, но хората му безчинстват."

Не съм гласувал за Радев - не мога да го понасям още от момента, в който се появи като кандидат на БСП, но познавам 5-6 човека, които гласуваха за него и преди изборите ми дуднеха как бил страхотен, независим и не знам още какъв си! Казвах им : грешите, не ме послушаха. Към днешна дата един по един всичките тези фенове на Радев, без изключение ми споделиха- прав беше, тоя излезе голям кретен и кукла на конци.

След като си предобеден, няма кой да ти промени мнението. Обаче от всички президенти които сме имали този се държи най-държавнически и най-пробългарски. Ако твоите "приятели" са очаквали да е контролиран от външни фактори, то наистина са сгрешили.

Аз пък не познавам нито еди, който да си е променил мнението. Ти си просто самотник с богато "ръкоделие" и фантазия!

Освен това и послъгва - за липсата на духовници в делегацията по случай 27.05.2017 до Рим, той лично заяви, че това било изискване на Ватикана. Може би зaтова лично Папата го опроверга

той защото бай бойко не приемал никого да му "се бърка в институциите", та затова бг институциите са на това дередже.

"... не може да има разбирателство в името на КОРУПЦИОННИЯ КОМФОРТ на управляващите..." В десетката!

да,за това му се плащат дребни центове...

Трябва да има ред и старшинството да се спазва!Който нарушава-първо забележка,после в ареста-закона е еднакъв за всички!

...Borisov се опитва да замазва положението !...тои е на чело на всички корупционни cxеми !...браво на президента Pадев !!!...от каде идват наи-много пари за крадене ?...от еврофондовете !!!...кои непрекаснато каканиже за тях ?!!....Borisov !!!......кои разпределя тези фондове ?!??....Borisov !!!...колко е реалното састояние на Borisov ?!?...не ни е работа да знаем !!!...вярвате ли че е това ,което тои декларира в даначната си декларацiя e istinata ?!?...защо Borisov закриля хора като Peevski ?!?...Peevski ли е наи- даровитiя "бизнесмен в дарjaвата " ?!?...всички знаем че в Balgaria нищо подобно няма да се случи ...ако нямаш "вуичо владика " !!!...сериозно ли вярвате на Borisov ,че корупцiята (мафiята ) не управлява дарjaвата ?!??...аз сам склонна да вярвам на думите на президента Pадев !!!

а бе ти си склонна да си мислиш, че си нормална, ама пред ленче друго пише! а за фондовете не се кахъри! тези дето ги дават, най добре знаят къде отиват, затуй , дойдете ли комунделите на власт, фондовете изобщо не идват!

...а GERB и Borisov ...какви са бе ?!???...знаеш ли какав е трика на "двупартиината система " ?!??...SHте ти отговоря ..за да не се затрудняваш много.......които и да са на власт (все сме ние ) !!!...за това и нищо не се променя в Balgaria независимо кои какви се наричат !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Не приемам посланици да се бъркат в работата на българските институции. Ако някои са свикнали да го правят, ще трябва да се отучат, заяви още държавният глава, помолен да коментира думите на посланика на САЩ, че българският кабинет трябва да внимава с избора на изтребител."

Има хора между 50 и 65 години които нямат пенсии и никой не ги иска на работа. Те как да живеят? Прави ли се нещо за тях?

ДРУГИТЕ ГОВОРЯТ ЗА ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ А ПРИ ТЯХ НЯМА НУЖДА ОТ ПОВИШЕНИЕ ЗАЩОТО НЯМА НИЩО

Прави се - лобира се за Грипени. Веднъж да мине, ти казвам, ще има за всеки по значка!

Така е.Който на млади години дава пари за пу.ки, на стари дава дупе за хляб.

Деликатно ги предупреди да не му скачат на главата.Надявам се това да е само началото.Имали право да говорят,каквото си искат защото били членове на парламата.Плащаме ви да работите за благото на нас,които ви плащаме огромните заплати!Толкова келяви екземпляри сме изпратили там,че просто ми се гади!

На тези двамата конците се дърпат от едно място от Козяк

директно и с подходящ тон заяви на американския посланик,че не приема чужди посланици да дават указания на българското правителство./по повод изказване на посланика да внимаваме какви самолети купуваме/ Адмирации, Г-н ПРЕЗИДЕНТ!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве,от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Войната между соросоидите и еничарите става все по-интересна! Биг Брадър пасти да яде пред тоя цирк!

Защо няма задълбочено и независимо разследване за приватизационните и корупционни сделки извършени от началото на 90-те досега, заради които от държавата се източиха милиарди и заради които ни стопиха на 5 милиона и докара народа до просешка тояга ....защооо бее ...изруди мръсни и нагли..комунистически ...докога за вас ще има амнистия бе уруди...палачите на България !!

Досега само Амед Доган е държал такъв,,ръб,, на посланика.Показателно.

защото cе иска дупе за това

Моите поздравления г-н Президен!На верния път си.Когато си сред вълци трябва да виеш като вълк.Изблееш ли като агне ще те изядат.

Не се заблуждавай Радев, кой всъщност безчинства по козяшка воля.

Браво на Борисов и Цветанов. Те отлично играят ролите на доброто и лошото ченге. Може по добрия и по лошия начин за недоразумението РР.

чиба бе

Моите уважения г-н Президент

Не случайно генерал Радев има най-голямо одобрение от българите. Общият рейтинг на Цецо, Цецка и Цвета е по-нисък от рейтингът на Президента

Цвети е газле Веднаж патувах в самолет с него до австрия където ходи за инструктажи , той си е тапо копиле по външен вид и държания - дето викал оня -газ-с-праз,че и тъпо ко -во-зленнце нека пояде още малко асфалтец със стиропорец намазани с евро-соросчета -че да има кво да пуска после. .ТОози е соросоидче, мазно.

За първи път от 89г на висок пост е избран БЪЛГАРИН , досега всички президенти мин. предатели и мистри,, бяха най обикновен ибрикчии, еничари, измекяри,, които за едно потупване по рамото/и право да крадат неограничено, несаткционирано/ продаваха /даряваха българските национални интереси без пари или за жълти стотинки.

След този цирк в Народното събрание Радев е последната надежда за БГ.

Фатмак, все някой му е виновен. А че разнася жена си на държавни разноски по света не му е неудобно, а че тя е назначила майка си в президентството - също, а че той я е назначил като Пи Ар - пак на не му е неудобно. За това, че е зарязал семейството - да не говорим. точно този малко трудно може да поучава кой какво да прави

Фатмак е баба ти!

За първи път ! Генерал Радев заяви пред медиите, че не приема чужди посланници да се бъркат в работата на българските институции. Визира американския посланник, който съветва правителството да купи Ф16 втора/трета употреба

Рейтингът на Радев е достатъчно висок, да побърква гербажиите. Генералът не се бои от директен сблъсък с хората на Борисов и със самия Борисов. Това е много неприятно за управляващите. След всеки подобрн сблъсък лъсва поредната далавера на ГЕРБ.

К'в генерал е този. Генералите имат достойнство, а не назначават любовниците си, а те - роднините си навсякъде като него.

За какъв рейтинг говориш бе.Той е срам за България с това фатмашко говорене.Безчинство ли е критиката? Къде се намира той?В КНДР ? Или му се иска да бъде като КИМ ?Той няма никакво възпитание , затова не е почитан по света.Борисов , без да съм му фен го превъзхожда стотици пъти и Радев трябва много да се учи от него на дипломация.

къш,бе соросоид гнусен

Късо мислене и действие на Радев. Та той не е пеленаче. Решетников и Путев са си ченгета,които го сготвиха но той трябва да може. види се,че не става щом се заяжда и с посланика на САЩ. Затова прозира ,че екипа му е недъгъв и самия той и никъде не е отишъл освен на задължителни фороми. А вече наближава година. Рано още след месеци се конфронтира без резултати и няма да издържи защото отвън го осетиха,че е лакей на Путев и ще изпърха бързо с яловата си работа. Не може от маторжия да станеш одма политик и то президент. Види се нищо не разбира,нервен е и екипа му е също ТЪП!!!!!!!!!!!!!!

шлемов, ще вляза в стила ти, за да има шанс да ме разбереш: Всичко написано от теб доказва, че ти просто си шлем на пенис!

грантовете-е-е-е-е-е

Трудно ли помни Радев или въобще не помни какво натвори през месеците след избирането му, та говори, че други повели институционална война. Няма място за война , но той и съветниците му не осъзнават. Конституцията защитава достатъчно добре праламентраризма от Радев. В същото време НС много трудно може да махне грешащия и ненужен на страната Радев. Всички опити на Радев да си прави ПР, предимно пропаганден и то от махленски тип, носят само вреда. Вреда на обществото, че му отнемат енергия която може да бъде оползотворена за друго и вреда на Радев и БСП от която произлиза защото трупат негативи. Радев все още има и друг път и право на избор, но утре ще е късно за поправяне на нещата и той безславно ще потъне в забрава като много слаб политик. Слаб политик, защото да не забравяме, че Радев е аматьор и сега се учи. Е, така се учи, че няма да бъде научен никога.

Нещо не разбирам... Радев ли е виновен, че Делян Добрев е изработил и покровителствал роднинско-мафиотски кръг? Или се очаква той и всички ние да си затваряме очите сякаш всичко е наред?

Президентът отново удря право в десятката. Гербажиите се гърчат. Цецо и Цвета продължават да се излагат като развалени кифли.

Верно ли, че генералчето назначил при военниге жена си Деси още докато му била любовница

Много ясно бате ама за това се мълчи

Назначена беше от военния министър още преди да му стане любовница. Сближили са се на работното си място. Такива случаи има доста. Това беше много пъти уточнявано скъпи. Опресни си памета.

Господин Радев,най лошо е човек да има двойно лице....

ЙЕЗУИТСКИ ХОД на премиера Борисов,само както той го може. Но не биде! Опитвайки с мекия брус се надява да замаже насраното. Е, не става! Румен Радев не е в неговия оркестър,има позиция,има мнение и го отстоява,та дори не подмина американски послани.

ВСИЧКИТЕ ЗЛИНИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИДВАТ ОТ АГЕСОРСКАТА ПОЛИТИКА НА ФАЩ И ЖЕЛАНИЕТО ИМ ЗА ХЕГЕМОНИЯ! Щом са казали F16 тях ще купим. Те ще успеят и на Радев да се наложат, а ББ няма избор да не слуша.

ГЕРБ прекалиха с кражбите и превзеха всички европейски и общински фондове!!!!! Проблемът с изтребителите се нарича САЩ. И ББ трябва да слуша дори да не иска, а ЦвЦв е по принцип съгласен да ги слуша та да не го дрънчат за корупция (апартаменти и тъщи) ББ се измъква, или по скоро се опитва да се измъкне, но от световния агресор ФАЩ нама измъкване каквото те кажат се случва. Щом налагат на ЕС да им бнася по-скъпия втечнен газ няма какво да говорим. ЕС няма воля да ги спре американските политици и да им забрани да безчинстват в Европа и по света. ТОВА Е ИСТИНАТА! ВСИЧКИТЕ ЗЛИНИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ИДВАТ ОТ АГЕСОРСКАТА ПОЛИТИКА НА ФАЩ И ЖЕЛАНИЕТО ИМ ЗА ХЕГЕМОНИЯ!

Не им е кеф на гербаджиите когато някой им наруши комфорта на усвояване.

някаква работа бе човек , стига си сплетничал!