Борисов дори не бил готов да си помисли да е президент

Не съм готов дори да си помисля да съм президент, след изборите първият въпрос ще е кой ще стане премиер, заяви Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов дори не бил готов да си помисли да е президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страх, мамо-о-о-о-о-........

Аз май не си спомням друг българин на висок пост да е споделял откровено ,че не му се мисли.А всъщност такава е е целта на евроадминистрацията - източноевропейските новоприети страни - членки да имат точно такива немислещи,лесно манипулируеми и алчни президенти и мин.председатели...Ама май само на Балканите успяха ,а...?

няма и да те изберат

Борисов! През поселдните 7 години с малко прекъсване, ти раелно отговаряше за курса на страната. Сляпо водеше България към бездната, осланяйки се на бутафорното членство в ЕС и НАТО. Отхвърляше протегнатите ръце на Путин и Орбан. Режеше бюджета на армията и увеличаваше чантаджиите в МВР. Обгрижваше неправителствините организации и нахалните малцинства, а неглижираше и пренебрегваше българите. Уреждаше твои кръгове с евро пари и държавни субсидии, докато малкият бизнес се задушаваше и гаснеше ден подир ден. Влагаше държавни усилия и пари за интеграционни програми за мигранти и малцинства, а младите и образовани деца на България бяха принудени да бягат на вън, обидени и неподкрепени от държавата в която са родени. Вместо да построиш оградата по гръцко и да забързаш тази по турско, ти натири Орбан и го предаде пред Меркел - унищожителката на европейската цивилизация. Вместо да стоиш мъжки и деържавнически да отстояваш националните интереси, ти чакаше, какво ще ти наредят шефовете и сляпо изпълняваше. Бойко, в момента просто нямаш друг избор освен да слушаш пашата. Иронията тук е, че цял живот си слушал само "паши" и никога си нямал смелостта да отстояваш своето. Въпрос на време е да те изгоним заедно с другите 240 кръвопиеца. В момента купата със сено е здраво изсъхнала и чака само искрицата, която ще подпали всичко.

наистина е много притеснително ако ББ остане да управлява страната при пълно незачитане законите и в стила на пропадналата БКП този стил на лично ръчно управление тотално съсипва страната ни не бива повече това да продължава става ОПАСНО

Как ще мисли за президентство след таквиз хвалби в турската преса. нищо чудно и длъжност почетен измекяр да му предложат до султана ердоганя

е не най уникалния е кмета на киев бате Виталий Кличко той е просто неповторим

zosha_@

дори и в политиката трябва да има граници..иначе си е чиста проституция. о, забравих - проститутките вземат пари за да продават телата си.. сегашните българските управници са го ударили на безпаметна оргия. има една хубава осембуквена българска дума, с първа буква "к", за още по-точно.

Много червен трол е изпълзял. Ане за вас няма ли отпуска? Не свърши ли парата на комунягите? То бива плюене, ама вашето е извън пътя. Как виждате изобщю с тая черна превръзка на очите?

Гледах интервюто и ти казвам че по жалък от Бойко беше единственно Боко тиквата.....

Не ми дреме за какво е готов, от тоя нищо не става, освен да се снима до магнолията си с анцунг Самсунг....Тао бива прост човек, но чак толкова...Да се маха тоя некадърен, нагъл простак!!!

В главата на ББ е пълен хаос! С този човек като премиер България потъва! Спасението на държавата е ББ да се кандидатира за президент. На изборите ще бъде изпратен в "историята"!

Е нема нищо Баце! Ти първо се научи въобще да мислиш, а после ще му мислим!

Съчетанието от подлост, примитивна низост и муренска наглост превръщат Борисов в реална заплаха за националната сигурност. Направете нещо, ако не искате България да свърши като след Фердинанд - с национална катастрофа. Националната катастрофа все още може да се избегне. Моля Ви!

Всеки, който е гледал сутрешната изява на Боко видя един уплашен, страхлив и безотговорен човек. Точно в кризисни за държавата моменти като сегашния се вижда, че той не е способен да взима решения. В прав текст ни каза - Не гарантирам сигурността ви! Умилквам се като кученце пред Ердоган за да не пусне нашествениците. Другите държави в ЕС се били оградили, не вземали вече бежанци. Питам го тоя нарцис - Защо ние още не сме се оградили? Защо? Защо? Защо? Парите ли свършиха? Нали се хвалеше че имаш 3 милиарда отгоре?! 10% от тях да беше дал за границата, пиле нямаше да прехвръкне през нея! Как Орбан за няколко месеца построи оградата, не по една ,а по две граници. Онзи ден прати още 3 хил. войници да пазят границата. Премиер , който е направи държавата разграден двор защо още е начело? Защо?

Дай Боже да победи пак проевропейски и пробългарки настроен човек за президент,а не проруска марионетка на Доган и Путин!

И мина на вода ,хляб и молитви. Алилууууяя.

Пробългарски настроеният човек означава, че той не е проевропейски, проамерикански, проруски, протурски настроен. Няма начин, някой да бъде пробългарски едновременно с някакъв друг про-.

Точно тая му част изглеждаше бая репетирана за пред камера:)))Много мисли за България човека а като президент няма как да крадне а и кой ще дирижира изпълнителната с толкова ''много разнородни министри, разнородно мнозинство в парламента'',,Завалията продължава да се заблуждава че нещо върши в името на България а не за своя задник.. Или може би е проумял че ако отиде на такива избори ''всенародната любов'' може директно да му заяви че не го иска ??? Акйо тоя се яви на избортие трябва да бъдете 100% сигурни че фалшиментото е подготвено както трябва.

Генерал Радев. Той като военен и главнокомандващ ще подготви армията за война. Враг не е трудно да си намерим, кеф ти Турция, кеф ти Русия, кеф ти Сърбия, нямаме проблеми!

Само пропускаш това ,че за да издържаш армията ,трябва да ти работи и икономиката !

Обратното е бягство от отговорност. Президентската институция е почетна, нещо като омбудсмана.

Още не са му докладвали как върви фалшификацията защото ако не разчиташе на нея пръв щеше да се изрепчи за президент защото като премиер вече е изпята песен като няма мангизи за крадене както той иска

Другарят Борисов, явно се изживява като политик, но той не е нито генерал, нито политик и последното го доказва години наред... Напуска пожарната с чин майор, следва стаж при мутрите и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност на МВР. Защитава дисертация на тема Психо-физическата подготовка на оперативния състав и е станал кандидат на науките, сега доктор, а за това се изисква т.н. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са научните трудове на Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли...Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ...

Боко Дебелия президент , неговия заместник от борческите години Репата вицепрезидент. Ето това ще са кандидатите за ГЕРБ

Хич не ми дреме за Боко!!! :(((((((( Мутрата си остава мутра :((

Бая сме я загазили при наличието на толкова минусчета :))) Прост и продажен народ-слабо или никакво гражданско общество :((((((((((

Не се кахърете за минусчетата защото и те като проститутките душа носят семейство хранят:)))

Пак ЛЪЖЕ Е Е

Дано да вземе да си помисли! Така ще бъде много зает и поне за известно време ще престане да прави щуротии.

ТО МУСТИГА ЧЕ СИ ПОМИСЛИ И СТАНА ПРЕМИЕР........ СЪДБАТА НА ГЛУПАЦИ НЕ ДАВА ВТОРИ ШАНС...НИЩО ЧЕ БИЛ ПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИ СЛЕД ИЗБОРИ... ЩОМ МАНИПУЛАЦИИТЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПЕЧАЛЕНЕ НА ИЗБОРИ ДА СА МУ ЧЕСТИТИ... СЕГА ДА СЪРБА ЯКО ПОПАРАТА ТОВА МУ Е ВЪЗМЕЗДИЕТО............

Попарата ще я сърба целокупният български народ! :-((((

Е ,явно някои искат да я изкусат без моето участие! Да им е сладко! :-))))

А Този които е взел глупавото решение, ще понесе ли някаква отговорност?

Бойко каква е тази тайна кой да изберете за президент! Виж американците почти една година подготвят избирателите си.

Все едно си избира градинар ...а не президент !! ТОЯ БОЛЕН МОЗЪК ВЯРНО СЕ МИСЛИ ЗА ПАДИШАХ ! Да идем в нотариус да му прехвърли държавата то и без това е окупира цялата !!

не знаех че трябва предварителна подготовка за да мислиш?!

Само за няколко месеца, той напълно се подчини на Путин и агресивно работи за всички руски енергийни проекти, които се надявахме да сме погребали. Ще даде назад и за реформата в армията. Борисов с голяма скорост се превръща в безгласен губернатор на една руска провинция. Днес виждаме Борисов в краката на Ердоган. Кое е по-лошо, не смея да спекулирам, но и двамата азиатски диктатори ни обричат на бедност, омраза и страх.

"БЕДНОСТ"!!!!!!!!те щото европа и америка ни позлатиха!

Че съм умен, умен съм, но защо съм толкова хубав. И какво излиза, ГЕРБ имат само един човек и той не може да е и едното, и другото. Извън ГЕРБ няма и един човек. Ами ние другите да се самоубием ли? Много е зле положението :)

Ей много гИрбераст се изцвъква днес във форума бря.

Ами нали са във ваканция и няма какво да правят. Иначе творят закони, държава управляват.

Скоро за много дълго ще са в отпуска !!! След като фалираха държавата тия малоумници крадливи !!!! В момента в който им откажат да ги финансират и да трупат външни дългове ... ще излезнат във вечна отпуска !!!

Баце , ама таман мислехме Републиката да я реновираме като президентска , кво щъ каиш ? Ще си връчиш ли кандидатурата ?

Мислинето е последното нещо което му се отдава .... Виж да краде и да лъже е много способен !!! Той и кабинет нямаше да прави ако нямаше ГРОБ мнозинство от 121 депутата /коалицията била мръсна дума ... това го каза на обед и следобед направи четворна коалиция ! НЯМА ТАКЪВ ЛЪЖЕЦ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА ! СЪВРЕМЕННИЯ ЛИКВИДАТОР НА ДЪРЖАВАТА !

Сега кажи и какво е откраднал или си мръсен платен драскач!! Знам, че ще мълчиш като пукъл!

На цветелина бориславова парите можеш ли да ми кажеш от каде са ???? ПИШЕ ГО И В АМЕРИКАНСКИТЕ ДОКЛАДИ изтекли в уикиликс !!!Цялата държава и мечтите и съдбите на хората !!! А с тия външни дългове много скоро и ти ще разбереш какво е откраднал !!!

Най-напред властта.

Едно време се казвах Кохарски куфар и бях спрян пълен със злато на аерогара Горна Оряховица. Сега си пътувам необезпокояван, със "зелени тапети" по широкия свят.

Тъпо,герберско леке,тиквата ти не краде от магазина,той краде мащабно,от живота на хората,от здравето им,ти би ли ми обяснил,защо толкова фирми спряха да работят и защо хората се изнасят от България масово по-времето на вашето управление.И дори да се абстрахирам от това,само като погледна умствения му капацитет и начина на говорене,разбирам колко е и твоя,герберче.

Аз знам ,че не съм драскач ...АМА ЗНАМ ,ЧЕ ТИ СИ ИЗВЪН ЗЕМЕН !!! И живееш маи някъде другаде във вселената !! Като главен секретар на МВР цветелина бориславова незнайно как е натрупала 350 милиона лева ...на края на първия му мандат говориха ,че вече имал 4 милиарда !!! Кой очакваш да го провери и да ти каже ? цацаров ..горанов ... койййййй ?! На другия престъпник цв .цв как от къде са тия 8 апартамента ? обясни ми ! И това е квото виждаш ...не каквото не виждаш ..и то като заместник кмет на София преди първия му мандат ...ТОВА СА ДЯДОВЦИТЕ НА КРАДЦИТЕ !!!

онемяха след днешното шокиращо интервю.Политическите анализатори също си глътнаха езиците. Няма е лесно да се преглетне чутото и да се превърне в ПР. Толкова ли са смачкани вече???

... и слава Богу ! За да не се излагаме пред чужденците, а и няма келепир - както казва Бай Ганьо ...

От твоето управление ние избирателите разбрахме що е това геноцид над собствения народ.Ти мислиш ,ама мисълта ти е заета с нещо което е само в твоя полза.За народа за Държавата нищо не си направил и нищо не си помислил.Напротив тук хората емигрират, не се женят ,младите не раждат с малки изключения на големите крадци като софиянски божковци /техните се надпреварват да раждат иначе на кой ще завещаят краденото/а всичко останало едвам свързва двата края.Ето това си измислил ти великия мислител.

От скромният си житейски опит съм ръзбрал, че някой ако говори от името на другите без да са го упълномощили значи е най-малкото пълен тъпанар :(

Как ярко контрастира прогрома на Борисов с успехите на БКП, нали имбециле долен? Как не ви избихме в края на 80-сетте...

Съгласен съм, че тогава си извадил късмет с другаря Борисов, въпреки че той сигурно още си пази партийния билет от БКП.

За този индивид мисленето не е присъщо! При него мислене няма и не може да има. При него има нарцисизъм, алчност и наглост!

открих че хората дет гласуват за Тиквун са същите които вяраха и гласуваха за Костов и за Царя. След време псуваха и двамата и решиха че Тиквун е отговора. След време и него ще псуват. Все хора дет не могат да се научат от грешките си. Друг е въпроса че и няма много избор...

Но пък виж, тези които си гласувате за БКП сте си едни и същи. Е, с времето редиците оредяват. Но не ми е ясно от къде я вадите тая наглост?

Да е питам ти да не си извън земен ???? От тиквун по голям комунист няма !!! Тия палячовци от БСп са като ... пред него ! Кой е бил охрана на Тодор Живков ?!!! Кой е имал партийна книжка ?! Остава сега да кажеш ,че дядо му е граф от фарнция и той е потомствен демократ ! Кой е бил дядото на свинетка павлова ?! Кой е бащата на бъчварова ?! Кой е бащата на помака росен плевнелиев ?! Кой е дятото на дилян пеевски ? ! Кой е бащата на цветан цветанов ? Каква е била цецка цачева ?! КОЙ ? КОЙ ?КОЙ ? Какви бкп-та кви 2 лева ... луди ли сте какви сте !!!! Това са все едни и същи боклуци 80 години вече ..

За президент не знам дали е готов ... ама за ЗАТВОРА със сигурност е готов ..заедно с свинята цацаров като помагач и съучастник !!! Също така всички политици..съдии ...прокурори ..кметове .. в последните 27 години ,също са готови убеден съм !!!

ББ го интересува само това, което има власт!

Както не си помисля, така ще се кандидатира. И после малко ще покиснат около седмица комисиите, докато натаманят резултатите и хоп ... готово ще си имаме тиква за президент. След пастирката ще имаме тиква. Браво!

да мисли, че той не може да мисли въобщел

СТАТИСТИКА НА ООН ПОКАЗВА ,ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2050г. ЩЕ Е: 3.3МИЛ.ЦИГАНИ,1,3МИЛ. ТУРЦИ И 0,4 МИЛ. БЪЛГАРИ.КЪМ МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ С 15,7 ПРОМИЛА.НА ВСЕКИ ЧАС В БЪЛГАРИЯ УМИРАТ 7 ЧОВЕКА А 4 ЗАМИНАВАТ . В БЪЛГАРИЯ СЕ ВОДЯТ 1,3МИЛИОНА МЪРТВИ ДУШИ ИЛИ НЕ СМЕ 7 МИЛИОНА А 5,7 МИЛИОНА.МЪРТВИТЕ ДУШИ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ГЕРБ ЗА РЕШАВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ,ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ЕВРО ПРОЕКТИ,ЗА ТОЧЕНЕ НА БОЛНИЦИ,УЧИЛИЩА,ГРАДИНИ И ОЩЕ И ОЩЕ.60% ОТ НОВОРОДЕНИТЕ БЪЛГАРЧЕТА НЯМАТ ЗА МАЙЧЕН ЕЗИК БЪЛГАРСКИЯ БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-БЪРЗО РАСТЯЩ ВЪНШЕН ДЪЛГ,НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ,ПЪРВИ ПО РОБСТВО,ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ ,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ,113 ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО, ПОСЛЕДНА ПО ПРОЗРАЧНОСТ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ,С НАЙ-НЕЕФЕКТИВНАТА ПРАВНА СИСТЕМА, 35% СА МИЗЕРНО БЕДНИТЕ ,НАД 60% СА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ,ДЪЛГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИНА САМО ЗА ГОДИНА СА СКОЧИЛИ С 50%.ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СА НАМАЛЕЛИ 7 ПЪТИ.ПРЕМИЕР НИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАНДИТ.

Другарю, вървете на лекар, докато не е станало късно??? Милионерите и олигарсите са в БСП и ТЕ са работодателите те ДАВАТ, малките заплати и изгониха младите в чужбина? А ако ТИ се имаш за роб!? Огледай се ?Ослушай се ? да не си роб НА ГЕРГОВ, Нинова, ОВЧАРОВ или СТАНИШЕВА?

И по-добре да не си го помисля изобщо

Абе да сложи на везните дълговете натрупани от 2009г., после нерешените проблеми като реакторите от Белене и всичко останало, което натвори за два мандата и решението е готово - кандидатираш се за Президент, негативите остават за следващия Премиер. Въпроса е ами ако загуби ? Тогава нито Президент, нито Премиер.

Борисов дори не бил готов да си помисли да е президент Абе човек, мисли, че дойде септември.

Опаа, отбележете една основна опорна точка. Бойко отжали президентският пост, той си знае защо. Остава премиер. По правилно и по сигурно е. Грешка е някой да го подценява. Не напразно е бил харесван от две емблематични личности, като Живков и Царя. Ако Бойко не участва в избора за президент, значи Радев ще бъде следващият хазяин на Дондуков 2 А на бас.

Само глупак може да се надява, че най-успешния ни политик ще сложи край на политическата си кариера точно сега. Това са мокри сънища на Кури и компания (и на простия и електорат). Иначе е ясно, че Борисов така ще завърши кариерата си, но това ще стане когато реши да излезе от политиката а не по желание на червените имбецили.

АКО НЕ СИ Я СЛОЖИ,НИЕ ЩЕ СЛОЖИМ КРАЯ НА КАРИЕРАТА!

Народът вече свикна на всякакви шмекерии на банкянския тупан, че изявленията му не впечатляват никого.

Бързаш Боко, ей го къде е септември! Я кажи кой ще е кандидата ви на 31 октомври! Щото това не го пише у "Винето", но вероятно си чувал: "бързата кучка, слепи ги ражда"

Дам, ма очевидно Борисов не бърза бе другарю. Толкова сте прости, че дори не можете смислена обида да измислите. Винаги когато се пробвате се насирате, като в твоя случай. Опита се да отправиш обида към Борисов а наплю Кури...

След Педофила на Демокрацията Тапетения Ментак на ГЕРБ , Президет от ГЕРБ звучи най-малкото несириозно и както казва ебан Кънев трябваше да си гласувате за Тапетения Ментак и да си носите последствията ...

Няма никакъв проблем човекът да стане президент, ама кой ще бъде премиер е проблема... Няма толкова подготвен и кадърен като Б.Б. :)))))

Нека вият червените глутници,колкото си искат,но повече власт няма да видят,стига толкова облажване!!!!! Ще им се Борисов да се кандидатира за президент,но още отдавна писах тук,че той няма да се кандидатира!!! Когото и да издигат червените милионери за президент,той ще се провали,защото хората не искат повече БСП-АБВ-ДПС-ДОСТ да управлява държавата и да я докарва до фалити!!!! Не се наядоха червените свине и искат още и още! Някой иска ли отново да върне на власт олигархът свиня Пеевски,двойния агент Ахмед Доган,Местан,Станишев,милиардерът Първанов,автокрадецът Румен Петков,Бат Сали,пияницата Миков,Мая Манолова,хамелеонът КУрнелия и още куп мафиоти разграбвали държавата в последните 27 години?!?!?!?????