Борисов с поздрави за празника през интернет

С дълбоко уважение към българската държавност честитя на всички празника на Независимостта.

Обратно в новината

Коментари - Борисов с поздрави за празника през интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баш пък тоя ще ни честити независимостта,която ни отне. Лицемер. Направи ни зависими от всеки,който го погали по кратуната и всеки,който го похвали. Айде- къш!

Три дена съм без надник,а требе да се яде и на праздник.

разбрах, ама не знам какво е станало на този ден преди 109 г

Честито и на тебе МУТРАГЕНЬО!

Щом чужда фирма държи единствената рафинерия в Бг и не плаща данък, а в Росенец вардят руснаци и български крак не стъпва, щом златото го прибира "Дънди" срещу смешен %, какъвто и в Африка вече няма, а с тока ни дерат чехи и австрийци, независимост няма.

не съм фен на бат бойко, но считам, че целият проблем е в демократите и седерастите, е не успяха да съчинят празик, дето българите да празуват, както празнуваха 9-ти септ., при теодорис:)))

Бойко Борисов на днешният Празник на независимостта на България се е скрил, като мишок в блиндираният си дом в Банкя и не смее да се покаже публично, защото знае, че народа знае, колко е независим той от САЩ и ЕС и покрай него цяла България! Разумно е при това управление на България, такива празници да се приберат в архива и да се заместят с други, като влизането ни в НАТО,, например!

За каква държавност плещи тоя индивид,като точно той и неговата партия девалвираха и държава,и морал,и ценности.Държава,в която върховенството не е на закона,а на рекета,лъжата и корупцията.Един тип,който успя да опростачи цяла държава.

Манифест за обявяване независимостта на България По волята на НЕЗАБВЕННИЯ ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ, ВЕЛИКИЯТ БРАТСКИ РУСКИ НАРОД, подпомогнат от добрите ни съседи, поданици на Негово Величество Румънския Крал, и от юначните Българи, на 19 февруарий 1878 година сломи робските вериги, що през векове оковаваха България, някога тъй велика и тъй славна. От тогава и до днес, цели тридесет години, Българският Народ, непоколебимо верен към паметта на народните дейци за своята свобода и въодушевяван от техните завети, неуморно работи за уреждането на хубавата си земя и създаде от нея под Мое ръководство и онова на о' Бозе почившия Княз Александър, държава, достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи. Винаги миролюбив, Моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък; в това направление нищо не бива да спъва България; нищо не треба да пречи за преуспяването и. Такова е желанието на Народа Ми, такава е неговата воля - да бъде според както той иска. Българският народ и Държавният му глава не могат освен еднакво да мислят и едно да желаят. Фактически независима, държавата Ми се спъва в своя нормален и спокоен развой от едни узи, с формалното разкъсване на които ще се отстрани и настаналото охлаждение между България и Турция. Аз и Народът Ми искрено се радваме на политическото възраждане на Турция. Тя и България - свободни и напълно независими една от друга, ще имат всички условия да създадат и уякчат приятелските си връзки и да се предадат на мирно вътрешно развитие. Въодушевен от това свето дело и за да отговоря на държавните нужди и народното желание, с благословението на Всевишния провъзгласявам съединената на 6 септемврий 1885 година България за независимо Българско Царство и заедно с народа си дълбоко вярвам, че този Ни акт ще намери одобрението на Великите Сили и съчувствието на целия просветен свят. Да живее свободна и независима България! Да живее Българският Народ! Издаден в древната столица Велико Търново на 22 септември 1908 год., двадесет и втората година от Нашето царуване Фердинанд I Приподписали: Министър Председател и Министър на Обществените Сгради, Пътищата и Съобщенията: Ал. Малинов; Министър на Външните Работи и на Изповеданията: Ст. Паприков; Министър на Вътрешните Работи: М. Такев; Министър на Народното Просвещение: Н. Мушанов; Министър на Финансите: Ив. Салабашев; Министър на Правосъдието: Т. Кръстев; Министър на Войната: генерал Д. Николаев; Министър на Търговията и Земледелието: А. Ляпчев

"Като независима държава, част от голямото европейско семейство, България е на прага да стане за първи път в нашата история председател на най-силния икономически съюз в света." Представяте ли си Мутра председател на най-силния икономически съюз в света?? После няма ли кой да се наеме да му каже на този смешник, че ЕС не е най-силният икономически съюз в света - североамериканската НАФТА е много по-силен. Също и Китай.

На този ден БЪЛГАРИЯ става ЦАРСТВО НА БЪЛГАРИТЕ! Сега мнозина се страхуват от този акт и искат да го забравим, като го подменят с безличното клише "независимост".

Правя квото каже Меркел!!!

Ехааа, той можел да пише, че и в интернет!!! Това е нещо ново, кога ли се е научил?

Пред " Големите началници" Боко се чувства ,като нищо независещо от него нищожество .

Борисов, България е зависима и до днес, заради такива като теб, които ни продават всеки ден!

всъщност е въпрос на избор. няма как да ти е виновен бб или сс за някои неща... да не преиграваме.

през 2014 в Бг има над 34 000 нпо ,а днес ?? това ли е бг държавност ???

Няма делник няма празник тоя да не го показвате сяшка на хорта им е до това.. Искате да ни докажевте че тоя и от интернет ''разбира'' нищо че плаща с нашите пари на бая народ да пише заблуждавайки че той ''пише''.. Неговите ''поздравления'' са от типа на това как убиеца поздравява жертвата че е много издръжлива

да си жив здрав г-н Борисов. Честит празник!

На един от нак ЗАвисимите хора сте седнали да му честитите ''независимост''????

Честит празник г-н Борисов !

И къде видяхте при тоя НЕзависимост та му честитите нещо дето никога няма как да допусне защото ще да е едно нищо с този интелект...и ако не му поставят задачки няма какво да измислио сам..с една дума момче за всичко от мутренските си години тъа и до сега и за напред..

Някой наистина ли мисли, че Боко Тиквата може да напише нещо такова?!

Ти "независим" ли си бре Боко ?? По-добре да го отменят този празник за да се знае..

важи за всички, не само за марешки... независими защото нищо не зависи от тях

Ади няма нужда от сегашната "независимост"!!!!!!!!!!!!!!