Борисов откри реконструираната компресорна станция ”Петрич”

България повече няма да остава на студено зимата, вече никой няма да заобикаля България, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов откри реконструираната компресорна станция ”Петрич” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, колко работи този човек! Той за това тренира в къщи, че иначе ще хване мускулна треска от рязане на лентички.

ТОЗИ ТИКВЕНИК НЯМА ЛИ ДА СЕДНЕ НА ЗАДНИКА СИ И ДА РАБОТИ ЗА Б Ъ Л Г А Р И Я, Циркаджия- заслужава за държавна награда = торба асфалт и ножица.

У наше село запълниха една дупка. Нема ли Боце да дойде да открие реконструираната улица?

Кой?Кой? Кой е Бойко Методиев Борисов. Къде е Мето Илиянски ? Кой претрепа бай Миле г-н бивш с-р на МВР Борисов ? Един по един лицата от снимката с Бойко Борисов на тържеството на СИК изчезнаха.Остана Младжо скрил се с парите си в чужбин ,а бившият авер на Борисов Ср.Йосич пък е в затвора.Днес необезпокояван Бойко реже лентички ,охраняван зорко от 5-6 офицери от Националната Служба за Обслужване за сметка на данакоплатците.Това ли е истината за Буда Борисов или тя истината е някъде посредата.

Ремонт на компресорна станция и наш Боко там. ТОЙ това работи - рязане на ленти, нищо друго. На две четки боя - лента.

ТИКВО, АМИ ОНЯ ПИКОЧНИК ОТ АМЕРИКА КАКВО ПРАВИ ТАМ - ДА НЕ БИ ПАРИТЕ ДА СА ГИ ДАЛИ ХАМЕРИКАНЦИТЕ ,ИЛИ ПРОСТО ЗАДНИК МУ ЦЕЛУВАТЕ?

Губернаторът с назначения пазвантин на територията оглеждат активите, които са под тяхен контрол.

......................... като инвестицията, която е вложена е 220 млн. лева. ..........................................................................ЗА ЕДНО БОЯДИСВАНЕ НЕ Е ЛИ ПОВЕЧЕ С ПОНЕ 200 МИЛИОНА

Климатичните промени, вдъхновявани и менажирани от Бойко, ще изпълнят обещанието Му!

ВАЖНО БИЛО ЧЕ СМЕ СТАНАЛИ НЕЗАВИСИМИ ОТ РУСКИЯ ГАЗ , И ВЕЧЕ ЩЕ ИМАМЕ ГАЗ ОТ ГЪРЦИЯ КОЙТО Е ....................................................РУСКИ

Извратен народ сме. Избрахме да ни управлява една от случайно оцелелите мутри на прехода. Обикновена мутра, наричана Тиква от патрона си Бай Миле. Тази Тиква с речников запас не повече от 15-20 думи в които преобладават гласните "ъ" и "у" ни докара до там, че 81 % от нас са потънали в мизерия и сложи нов борч на държавата от 16 млрд.лв. Това са видимите резултати от управлението на пазача на паркинга на Бай Миле. Днес вече над 1 млн. глави следват Тиквата и са готови по всяко време да гласуват за него. Тези 1 млн. глави са тотално опростачени от Тиквата.

ТОЙ И КОКОРЧО Е ОТ БАНДАТА НА БАЙ МИЛЕ БЕ .

С искренни пожелания за съдба като на кокорчо

компресорна станция открива! Да живей Лентореза на ГЕРБ !

Не ми се гледаха кадрите на самохвалкото на рождения му ден. Отново виждам един самодоволен палячо. Самото поведение на българския премиер е като на васал. Няма дипломатически протокол, виждаме явен слугинаж. Даже лично спомена, че чакаме американския посланик. Какъв се явява един посланик в една суверенна страна (по принцип)? Един дипломат, връчил акредитивни писма, със статут далече под нивото на ръкомодството на приемната страна. По протокол един чужд чиновник, трябва да е сред посрещачите, а не премиерът на държавата Б-я (която вече не е такава!) да му стои дивен чапраз. Като аккъв идва жидоянкиния посланник, той собственик ли е станцията? Мутрата каза че "ние строим, ние сме инвестирали, с 220 милиона лева"?! Мутрата си има поведение на един шеф охранител на своята банда от теляци. А относно функциите на станцията, изглежда я подготвят единствено да помпи от Г-я към Б-я, газ с напомпени цени от евреите. А ние гоите ще трябва да плащаме поне двойни цени, сравнено с руски газ, какъвто същия главок с тупане в гърдите провали преди 2 години. Кому служи подобен премиер? -На българския народ, или на чуждоземните си господари?! - Отговорът е виден от репортажа - кой кого чака като слуга! Изводът е че ГРОБарите превърнаха Б-я във васална бананова територия, а нас ни разпиляха. Остават само циганите и мутрите бетониери по морета и балкани! А много уважаваният му партиен заместник и манипулатор на изборите на връх рожденния му ден изкачва с гордост Китайската стена, прави си джокинг. Те вече не се уважават и помежду си. Никога вече ГРОБ на власт!

ТИКВЕНИК, А ГЪРЦИЯ О КОГО КУПУВА ГАЗ, ДА НЕ БИ ДА Е ОТ РУСИЯ ПАК,А ?? МНОООГО СИ СМЕШЕН, АМА В БГ Е ПЪЛНО С ЛАПАЧИ НА МУХИ ИЛИ НА ОВЦЕ, НЕПРЕКЪСНАТО ПАСЕЩИ ТРЕВА ЗЕЛЕНА И НИЩО, АМА НИЩО НЕ РАЗБИРАЩИ, ЗАТОВА ТИ ЩЕ ГИ ЧУКАШ ДОДЕТО СА ЖИВИ!

След3-4МесецаЩеИмаНовиИзбори Гласувай за Атака-спаси България Който не гласува за Атака гласува срещу себе си. С Намъ и Богъ. Атака е: 1 Aтака беше против спирането на Южен Поток но Гърбавото правителство и по точно проекта на Фашингтон-б.б. го ПОГРЕБА ритуално!!! 2 Против санкции за Русия 3 За депортиране на нелегалните емигранти. 4 За построяване на стена по цялата граница със Турция. 5 За построяването на АЕЦ Белене със Руски реактор. 6. За заплашане на имотите на Прокудените и избити Българи от Турската орда 1903 1913 година-милиарди долари!!! 7 За вдигане на пенсийте до минималните във Европейския съюз. 8. За прекратяване на договора за НАТОВСКИТЕ бази-вън убийците на мирни хора по света!!! 9.Незабавно изгонване на ЕРП-тата и преминаването им в Държавни ръце. Атака е последната крепост на БЪЛГАРИЯ.

Болен! Много Болен!

......... каза подгъзникът на ТИКВАТА!

Другари,другаря Ким Чен Ир от Банкя ше ни пусна газта,ура другари !

Га от смок видиш п.....чка, тогава от византииците ще видиш евтина газ!

Това е диверсификацията - ще купуваме руска газ от три места: директно от Русия, от Гърция и от Германия.

Руска ..ама нанайци. Европа получава газ от Норвегия , Англия а ще има и все повече азерска и Иранска газ. Руся да си пълни газа в тубички .

Когато това стане ще има диверсификация. Засега ние сме изцяло зависими от руснаците. В зап. Европа ситуацията е различна.

А ВИЗАНТИЙЦИТЕ ОТ КЪДЕ ВЗЕМАТ ГАЗТА,БЕ УМНИКО???

Ех Румене Румене,гледам те и тиквеча ми изглежда все по умен и по умен в сравнение с тебе.

БОЙКО, НА ГЪРЦИТЕ ГАЗ ПРОДАВАМЕ НИЕ. ТИ ОТ КОГО Я ВНАСЯШ? И НА КАКВА ЦЕНА? ОТ НАС ЩЕ Е ПО ЕВТИНО. КУЧЕТО, КОЕТО МИ ПОДАРИ И ТО НЕ ГИ РАЗБИРА ТИЯ НЕЩА.

На някой дали не му се струва странно,Ние да внясяме газ от Гърция,че и да се хвалим с това-все пак и Гърция няма ресурси?Дали не би било по-добре Гърция да внася от нас,например..и да не се хвалим много :)

Печалбата ще отиде за лечението на очите и подобни. Спокойно, всички дето могат да си купят електрическа печка и да си платят сметката няма да мръзнат. На осталите ще им вземе жилищата за да си платят такса въздух и глобите че бъркат по кофите.

Колко ще струва Неруската газ? Защо продажните евроатлантически талибани мълчат като партизани ? Илиян Василев е един тъпунгер от продажното комунистическо племе

Когато има различни източници и конкуренция, цената пада. Сега няма диверсификация. Затова плащаме най-високата цена на руснаците.

Бзлгарският народ е по-зле от Очите, вече 26 години е в изкуствена кома и на командно дишане.

много обичаме да БЛИЖЕМ руски задници . аа ДЕТРОЙТА ОТВОРЕН ТЪПУНГЕР нали тоя заводи ще произвеждат нащо и нали то ще трябва да се продава а нали за него трябва и МАТРИАЛ е с конски каруци ли да става това.излез от коневръза и иди по европа първо се правят пътища после заводи. в испания първо правят улици трафопостове и улични ЛАМБИ а после къщите.

Сетга разбро защо гърците купувот дърва за огрев от България.За да им остане газ за продан .

Преди месец щяхме да изнасяме газ и петрол добиван от Черно море. Има ли вече официални данни какъв е износа или още се обработват.

още много дълго ще се обработват резултатите .... много!

Добре е да стане по евтин газа!Кога?

само да пуснем директната връзка към луната ..и от там американците, нали са стъпили и я зареждат и са наши хора ще ни сипят...само дано не като с тока...техния , най скъп и задължителен за нас.

Айде да реже по-бързо, че във Варна отремонтираното парченце от моста е отдавна готово, а задръстванията продължават щото няма как да пуснат движението преди да дойде главния ленторезач. Няма как да пуснат движението без да го покажат по всички медии...

по-пълно ГЪРБОИДИТЕ: "Европейската комисия няма да възстанови на България около 550 милиона евро /1.1 млрд. лева/ по Програмата за развитие на селските райони. Това става ясно от писмо от 29.04.2016 г. на дирекция Одит на Главна дирекция за земеделие и селскостопанско развитие на ЕК." Добро начало - няма що. За НЕ помнещите, че ГОРАНЧО спомена още за къде 6 милиарда лева по ДРУГИТЕ ПРОГРАМИ. И туй е сал първата лястовица от ЕК-то..

Колко ще струва Неруската газ? Защо продажните евроатлантически талибани мълчат като партизани ? Илиян Василев е един тъпунгер от продажното комунистическо племе

ЗАЩО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА НЕ СТРОИ ЗАВОДИ АМИ САМО МАГИСТРАЛИ КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ ? ... АМИ ЗА ДА ПОСТРОИШ ЗАВОД СЕ ИСКА ИНТЕЛЕКТ ... А ЗА МАГИСТРАЛАТА САМО ЧАКЪЛ И АСФАЛТ .. - СИКАДЖИЯТА КАРА 50 КАМИОНА БАЛАСТРА - ПИШЕ ГИ 100 .. И ПРИБИРА ПАЧКА ЗА 100... :)))

Очаквам реверсивен газопровод с Румъния и тогава ще ми достави голямо удоволствие да чета тук в дира реакцията на нашите руснаци ! Очаквам и още магистрали без помощта на Русия . И на края се знае за кого ще гласувам . Много късно се откъсваме от руснаците . . . трябваше да е много по-рано !

За да имаш "реверсивен" газопровод, първо трябва да имаш прав! А, след това го "реверсираш"! Приличаш ми на Тангентаджията! Не знае какво е тангента, но добре му звъчи и го приказва навсякъде!

Хахахаха, комисионните ще намаляват, мурзилчици! Хахахахахахахаха! Запасявайте се с пица! Зима иде!

пътища, газ - дрън, дрън. Бях в Румъния от любопитство къде се намират те и установих, че са поне 10 година напред от нас. -газ имат до всяка къщурка дори и на село; -пътища с главно П; -45% от хората живеят на село и работят; -България е тотална развалина!

прав си, за съжаление! ама румънския премиер не излиза и пяна на уста в ефир да плещи, че няма корупция и що ни е такава прокуратура кат си имаме тая "пр-атура"

или се стягаме и изриваме всички псевдо политици или още малко и сме загинали

Ние сме тотално зависими от руснаците . А както си видял пътищата на румънците , мислиш ли че са направени с руска помощ и руска газ ? Колкото по-далеч от руснаците , толкова по-добре. Ето ти я Румъния , виждаш как се справят без руска "помощ" .

Какви руснаци бе байчо, хората произвеждат - заводи, фабрики, нивите им пълни, а ние какво правим: единия плюе САЩ другите руснаците внасяме зеленчуци от къде ли не а нашите ниви празни ?!?! да не би да не сме произвеждали преди?

Garzite pres sedmiza digat stachki ,te prigotvete se sa 'studeno toplo'

Сегашния Тато се скъсва да лъже и маже - днес едно, утре друго. Каква полза от реконструирани празни помпи? А тука някакви придворни шутове се надпреварват да го държат за шлифера и БОСТАНЪТ постепенно се напълни с кратуни. Ще дойде време (може би),да си купуваме от собствения газ. Дерзайте тикви, и Гьобелс си е мислел, че е голямата работа!

Да ни е честит Бат Бойко! Неуморим в рязането на лентички и дори на връх рождения си ден отряза една безсмислена лентичка!

в България цените винаги се покачват,такова нещо като спад не съществеува "когато има няколко доставчици, цената естествено е една, а когато е само един е различна"-каза Б.Б. даде едно време когато тока си беше само на Енергото,цената си беше само една,а сега освен че Енергото стана на ЧЕЗ ,EVN и Енерго-Про имаме и "американските"Марици дето ни задължават да им купуваме непотребния ток на двойна цена........та наистина цената е различна,различна и солена и то при няколкото доставчика,парадокса обаче е защо като е различна е и по-висока

Гледш ли Дисни ченъл?

КАК РАБОТИ ВИРТУАЛНИЯ КОМПРЕСОР НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ? ... - ГЕРМАНЦИТЕ КУПУВАТ ГАЗ ОТ ГАЗПРОМ - ГЪРЦИТЕ КУПУВАТ ОТ ГЕРМАНЦИТЕ - СИК КУПУВА ОТ ГЪРЦИТЕ - БУЛГАРГАЗ КУПУВА ОТ СИК ... РУСКАТА ГАЗ ПАК СИ ПРИСТИГА ПО ТРЪБАТА ОТ УКРАЙНА , НО ВЕЧЕ НАПОМПЕНА С 80 ДОЛАРА ОТ СИК И ПОСРЕДНИЦИ :)))

Споко. Луд умора няма. Бог създал света за шест дни,а на седмия седнал да почине. Ама главоча наш ,защото се не мори,само се поти.

Бъркаш в коментара. Не го сравнявай с бог. Той е отроче достойно на милиционерско-даскалска спойка

Как така, ще купуваме газ от Гърция, нали щяхме да продаваме наша от черно море. Нали Плевню и Тиквата купиха милиарди кубика газ от Баку, Катар, САЩ и къде ли не ходиха да купуват. Да, газта има свойството да се изпарява много бързо и сега вече щели сме да купуваме от Гърция виртуална газ. СЛАВА на ББ!!!

Мутра и хвалипръцко накуп ми идват в повече. Докато този тъп Ряпон продължава да бръщолеви завоалирани антируски глупости, руският туристически поток за Гърция тази година скача с цели 540%, докато брътвежите на ангелоподобната с конска физиономия за спасение на туристическия ни сезон чрез 50% руски ръст фактически са под 15%. Какво сте вие г-да от ГЕРБ - мошеници или мръсници, май и двете?!!

С две ръце! Прав си!

Русопоклонниците направо диви дивеят в коментарите. Това означава, че българското правитество прави нещо добро. А когато връзката с Румъния е готова, направо ще полудеят :)

я изброй 10 крупни доставчика на газ в Европа, без Русия. Абе къде ви готвят такива идиоти, защото природно не може да си толкова тъп.

Газ има на много места и много. Тези които искат да купят, не могат да си я доставят, тези които продават, не могат да я доставят, само Руснаците го правят, защото освен икономически интереси са намесени и политически.

АКО НАШТО НЕГЪРЧЕ НАРЕДИ НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА , ТОЙ И МАГИСТРАЛА ДО ЛУНАТА МОЖЕ ДА ДРЪПНЕ .... С ВАШИТЕ ПАРИ РАЗБИРА СЕ :)))

Той може всичко за разлика от мършата Станишев

Къде е парното със озаконеното ограбване, къде я сложи цената на газта? То хубаво да кажеш по-ниска газ, но от къде? От Гърция? Да не стане, че ще се диверсифицираме като Украинците? И те не купуват директно от Русия, а виртуална от Полша. Е, цената е по-висока, но какво е някаква си цена, ако с това проявим съпричастност към евроатлантическите ценности, нали. . "Аууу,какви ревовееее ( нерегистриран ) 13.06.2016 18:47 . Как реват русофилците срещу конкуренцията!! Я си вървете в Русия! Румъния как не купува руска газ? Знаете ли кой купи РОМПЕТРОЛ? Аз пък не искам поради вашия русофилски нагон да плащам откачено парно! Има и други доставчици! Русия мобилизира всички продажни неграмотници за да ни пречи да купуваме от други на по-ниски цени! Продажниците лъжат, мажат та се задавят! Браво Боко! "

Украйна купува по-евтина от Полша а не от фашистка Русия

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА Е ПЪРВЕНЕЦ И ПО МЛЕКОНАДОЙ ОТ КОЧОВЕ :))))

и какво лошо има в новината че коментирате с такава истерия ?

Баце намери газ в Черно море, сега в Гърция, а утре и в Словакия.

когато прибрем пстадионите всички платен червени тролове на путкин мордохаев начело с бялата златка и доган

Неграмотни демократе, за какви стадиони говориш? Или демокрацията и плурализма търпят развитие?? Иначе точно вие прозападните мекерета докарахте България до пълна ликвидация по указание на госродарите си. Някои от вас може би наистина са спечелили много.