Коментари - Здравният министър подаде оставка, Борисов я прие | Днес.dir.bg

Здравният министър подаде оставка, Борисов я прие

Министърът на здравеопазването проф. Николай Петров е подал оставка, съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Здравният министър подаде оставка, Борисов я прие | Днес.dir.bg

Коментари

Не съм фен на правителството, но професор Петров ми харесваше. Даже за мен той е единствения читав министър в този кабинет. Жалко е, че си тръгва, вдъхваше доверие и оптимизъм, но ако е вярно това разследване на БТВ, то тогава е виновен. Сега ще е интересно кого ще назначи Борисов, кой въобще ще се навие да обира пешкирите в този сектор.

Здравният министър обяви, че никога не е работил с близки хора! Ами то зет му може да не му е бил близък човек!!! И най- вероятно е така. Във всички семейства има търкания между тъст и зет!

Законът е спазен, ама какво стана с парите?? Парите, парите???

А Цар Тиква кога ще си подаде оставката заради изплюскания суджук?

преди не много години,уличиха друг генерал за злоупотреби във ВМА за над 10 милиона.схемата е била задействана с шефа на фирма "оилинеза".от тогава не съм купил никакъв продукт на марката"оилинеза".надявам се и всички разумни Българи да направят същото

Един честен министър (такива няма в България)не би си подал оставката.Може да е кадърен,но крадлив.Прокуратурата е необходимо да си свърши работата и ако докажат,че е крал да влезе в затвора.

По антилогика от тази не мога да си представя........ Професора не е укрил нито името нито обвързаността си с фирмата .........в този смисъл наистина е постъпил законосъобразно!

Ех, проф. Петров не бил чистичък както Делянчо...

Добър ученик на ген. Тонев завлекъл ВМА с милиони. То БГ генералитета се оказа много пиплив и себеуреждащ. Този път ревизионно на МО добре си свършиха работата. Да се спрат глупостите с квартирните пари. Имат имоти, крият ги под чужда собственост и име и изсмукват БА.

Достойна постъпка на достоен човек. Жалко че от кабинета си отива единственият свестен министър.

му е достойното? Че напуснал? А за далаверата май трябва да има наказание! .................

Иронията ти е съвсем на място! Или е сарказъм?

Достойно е да се покае и да направи самопризнания.

пред големият носител на "Жълтата фланелка" известен,като Буда

Докъде стигнахме,един от най-големи-те лекари специалист по анестиология да си дава оставката пред един от най-големите тъпанари и крадци,компадор и американо-еврейски полупроводник.

В тази държава само бате Бойко не краде.Защото държавата е негова и не може да краде от себе си.

Не си прав! Спомни си за максимата на шопа - "И сам да съм у рейсо, пак че се бутам!" А сега ни припомни отдека е ББ.

Е па он треба,да е от централна Шопландия.Дека е израсла най-големата по-обем и с най-ниска плътност тиква.

Моралисти,къде е откраднатото?

Откраднатото куца и кашля по улиците,рови по кофите или е в гробищата,ама кремирано в кутийки,че няма място за цял гроб.

Единствено това, че подаде оставка го прави достоен. Нищо друго!

Колко са подалите си оставка?

Изгоря един , ЧЕСТЕН ЧОВЕК ! Дребните, чиновници, ще съсипват всички добри начинания.

Видя се колко е честен.Защо не подаде оставка преди разследването? И било "морален акт"....

Изгоря един "ЧЕСТЕН"мошеник

Иронията ти е съвсем на място! Или е сарказъм?

Законът се спазва и печели този, който трябва да спечели. Какво тук значи, някакъв морал, когато се разпределят торби с приятен на звън материал!!!

Колкото повече, толкова по-добре!!! И тоя беше най-великия май, а се оказа един смотаняк като всички други! Хахаххаа, а спомняте лиси преди няколко месеца как го бъзикаха в интернета като рекламираше лекарства срещу устната миризма? Смях, хаха, безславен генерал............

Кой ти дава правото,да наричаш този професионалист по този обиден начин.

Абе, тоз лекар по каква линия е станал генерал? Да не е спечелил някоя "битка"? Верно ВМА, но тия генералски звания ги раздават като дипломи за начално.

Льотчик Радев в какви битки е участвал и кого е свалил, че го наричате "въздушен ас"? Малко са Ви объркани понятията и не сте наясно как се дават звания в армия.

Да те светна - всички лекари включително и жените, се водят офицери от резерва. И съответно растат в чин с течение на времето. Този понеже е бачкал във военна болница и си е с действащ чин.

Аз бях в казармата старшина- школник и след това се водих на отчет лейтенат. Трябва да проверя след като така си се расте да не съм стигнал и аз поне полковник :-0

Симитлийското Слънце---пак ще намине към разклона за Търново----да намери следващия министър!:))))))

И в Габрово има момчета за всякакви крадливи поръчки

Този менте професор и генерал бил престъпник с морал, защото се стараел 60 години да чисти посраното си име.

В България здравеопазване няма, има търговия със здраве, следователно министерството на здравеопазването е излишно, следва да се закрие и функциите му да се поемат от министервството на търговията и услугите, или от Светия Синодъ.

Не бива така.Това ,ако продължава вие по Коледа ще стигнете и до Божествения,а е гален по главата от трима папи!

Всички сте затънали до уши в собствените си лайна, затрупахте ни и нас, не можем да дишаме, ножа е опрял до кокала, трябва да ви бесим, друг път няма.. РЕВОЛЮЦИЯ

Точно БТВ по поръчка на Герб скалъпиха историята срещу професора, защото той щеше да врътне кранчетата на бялата мафия от лекари и фармацефти. Така че той беше свален от тези, които го назначиха.

Щели да връщат далавераджията с ваксините

Суджук в бяла престилка!:)))))))

Не е луд тоя който яде баницата,другото си го знаем и си ги траем. Така ще е докато не ги отнесем ,като октомврийски дъжд бургаско село!

е най СПРАВЕДЛИВОТО решение.Щом искаме да сме СПРАВЕДЛИВИ нека мерим с ЕДИН аршин и да НЯМА наши и ваши.Само по този начин можем да премахнем корупцията и да претендираме,че сме ДЕМОКРАТИ.

шъ земаш и нема да ми даваш а...че тия приема оставката не, ами ушите ти че плющят...

Прав е професора.Откъде да знае,че дъщеря му е от него.

И какво сега, ще го върнат шеф на ВМА. Пак на хранилката на законните обществени поръчки. Трябва и от там да си подаде оставката.

Обаче браво на Цецо! Това се казва съпартиец, винаги готов да защити род(н)ината. С една дума Матросов!

Егати защитника

Цафнал ГЕРБЕР на министрески пост ВдигнАл за БОСА тост Да са свети името ТИ Баце Цецо от зли сили да ма пазе А язе от рушветите и далаверите ша давам и на вазе ;)

Много бързо решиха , че няма нарушение на закона.А това изискване фирмата да е регистрирана по ДДС. какво е, само за чуждите, за своите не важи!Ц.Ц. какво мисли или си говори ей така, да мине и този скандал.Б.Б. трябва да си затвори хората и да ги пообучи малко, какво.кога и как да говорят, че и на мен ми омръзна да им слушам гафовете.

loyola

той ако не е бъркал в кацата с меда, нямаше да го правят министър ....

Петров, и ти се оказа мошеник.

а добър дан шефе

На едни им подават оставката, други ги самоубиват ... Според това колко вредиш на Големия бос.

Обявявам това нещо цветан цветанов за най-добрия адвокат в България! Спокойно можете да крадете и безчинствате наред, тоя ще ви отърве.

ТОВА ВМА МАЙ Е НАЙ ДОБРАТА ШКОЛА ЗА КРАЖБИ.

Поредния корумпиран мошеник. Обаче изглеждаше чист като сълза. Във ВМА корупция имаше още по времето няа бай Тошо - вземаха пари за да те освободят от казармата!!!

И тъй като за управляващите ни моралната страна е нещо абсолютно не важно и ненужно можем да не го зачитаме! Но пък високопарно и на дълго обясняват какво е морал!

Другари и другарки от ГЕРБ, верни членове на ЕДИНСТВЕННАТА и НЕПОГРЕШИМА ПАРТИЯ начело с ЛИДЕР Б.Б, време е да се вземем в рАце щот работата отива на зле! У партийната каса вече не останаа парИ за интелЕгентни партийни тролове /кой е барал в касата - неговата ... секретарска/. И тоа нашиот министар на народната смяртност - и тоа ни изложИ у най-неподходящоит момент. Но току що от пресцентаро ми саобщиа че нашиот ЛИДЕР, нашето СЛЪНЦЕ току що е намЕрил нов министЕр - вземал го е от едно крастовище у нашата партийна столица - Банкя и го води прао у МинистЕрствуто! Всичко е под контроло на нашиот верен идеолог Ц.Ц! Продалжавайте да спите кротко наши симпатизанти - ние крадем - пардон мислиме за Вас! Ваш Б.Б!

Да не прави онзи помияр велчев министър?

това да не е о регистъра на фалшивите новини на актьорчето номад от ЮЗУ Томата Биков....???

Евала брат, освен че е актьор е и политолог, каквото и да означава това(според мен политолога е нещо като подпийнал в кръчма всезнайко)

абе тия не могат да разберат, че всичките им действия са извън закона и затова се държат като ощипани моми - сещайте се, колко са тъпи - далаверата им изглежда като учудване

Оставка ли?! Първо връщайте "усвоените" пари и тогава се крийте по дупките, откъдето изпълзявате, крадлива сган такава!

Най-страшното е, че всичко това си го знаем и, че фирмите близки на управляващи(няма значение коя е партията) винаги са облагодетелствани. Отново стигаме до извода, че ни липсва волята на Румъния за съдебната реформа и волята Гърция за истински протести.

Щом подал оставка, значи е виновен

Нищо подобно! Това възвишен, морален, етичен и демократичен човек! Както всички в правителството и парламента... Ние сме щастлив и горд народ с такива управници! И те го знаят, и още повече ни обичат, и по няколко пъти на ден ни "уважават"...

Положението е като с апартаментите - те не са на онова лице с формата на г..., те са на дъртите, а моралната страна така и не я разгледахме. Нали?

Сутринта един обясняваше, че щял да си записва в тефтера фалшиви новини. Сега има да се чуди с тази какво да прави.

крадат... Въпросът вече е кой ,кога ще бъде изловен.

Аз е разбрах пак какво крадат тези от ГРЕБ? Сегашният министър на здравеопазването бил подписал договор за консумативи за 1.2 мил през 2015 като това била най-ниската оферта. Не разбирам какво крадат ГЕРБ??

правилно си го написал ...ГРЕБат (с лопатите де що има)...

Тогавашният шеф на болница и сегашен министър пуска оферта за консумативи за 1,2 милиона, при необходими , примерно консумативи за 600 хиляди! Предупреждава зетя коя е най-ниската оферта за да падне под нея, доставят материалите (по документи за 1,2мил, реално за 600 хил. и разликата си я дялкат, като, разбира се, със 200-300 хиляди (част от вноската) се купува и поста министър!Ти, какво, мислиш, че тези постове са безплатни ли?

Не разбираш? То е същото като историята "батко-братко". Нещата по принцип са законни, но не съвсем морални ... и обикновено сделката е взаимноизгодна, само данъкоплатецът да го ду....а.

Съвет към зетя- развейждай се и пращай дъщерята да я гледа дядото, тук вече хляб няма !

То малкото горкото кой ще храни?

Ние ще го храним, от нашите осигуровки ще плащаме щото мама и тати немат пари! Ама и ти- чак пък горко да го наричаш!

подал си оставката ,но не е върнал милионите.Абе как е възможно бе,как е възможно,веднага след предишния на ВМА,намърдал любовницата си с прескъпи народни ултрамодерни козметични апарати да си взема таските в джоба,отмъкнали милиони,този следващия,никаква поука,никакъв морал и той давай-граби.А изглежда толкова постен и семпъл,да му се чуди човек.И така е навсякъде из територията.Башибозуци.

Коментари - Здравният министър подаде оставка, Борисов я прие | Днес.dir.bg

Здравният министър подаде оставка, Борисов я прие

Министърът на здравеопазването проф. Николай Петров е подал оставка, съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Здравният министър подаде оставка, Борисов я прие | Днес.dir.bg

Коментари

Не съм фен на правителството, но професор Петров ми харесваше. Даже за мен той е единствения читав министър в този кабинет. Жалко е, че си тръгва, вдъхваше доверие и оптимизъм, но ако е вярно това разследване на БТВ, то тогава е виновен. Сега ще е интересно кого ще назначи Борисов, кой въобще ще се навие да обира пешкирите в този сектор.

Здравният министър обяви, че никога не е работил с близки хора! Ами то зет му може да не му е бил близък човек!!! И най- вероятно е така. Във всички семейства има търкания между тъст и зет!

Законът е спазен, ама какво стана с парите?? Парите, парите???

А Цар Тиква кога ще си подаде оставката заради изплюскания суджук?

преди не много години,уличиха друг генерал за злоупотреби във ВМА за над 10 милиона.схемата е била задействана с шефа на фирма "оилинеза".от тогава не съм купил никакъв продукт на марката"оилинеза".надявам се и всички разумни Българи да направят същото

Един честен министър (такива няма в България)не би си подал оставката.Може да е кадърен,но крадлив.Прокуратурата е необходимо да си свърши работата и ако докажат,че е крал да влезе в затвора.

По антилогика от тази не мога да си представя........ Професора не е укрил нито името нито обвързаността си с фирмата .........в този смисъл наистина е постъпил законосъобразно!

Ех, проф. Петров не бил чистичък както Делянчо...

Добър ученик на ген. Тонев завлекъл ВМА с милиони. То БГ генералитета се оказа много пиплив и себеуреждащ. Този път ревизионно на МО добре си свършиха работата. Да се спрат глупостите с квартирните пари. Имат имоти, крият ги под чужда собственост и име и изсмукват БА.

Достойна постъпка на достоен човек. Жалко че от кабинета си отива единственият свестен министър.

му е достойното? Че напуснал? А за далаверата май трябва да има наказание! .................

Иронията ти е съвсем на място! Или е сарказъм?

Достойно е да се покае и да направи самопризнания.

пред големият носител на "Жълтата фланелка" известен,като Буда

Докъде стигнахме,един от най-големи-те лекари специалист по анестиология да си дава оставката пред един от най-големите тъпанари и крадци,компадор и американо-еврейски полупроводник.

В тази държава само бате Бойко не краде.Защото държавата е негова и не може да краде от себе си.

Не си прав! Спомни си за максимата на шопа - "И сам да съм у рейсо, пак че се бутам!" А сега ни припомни отдека е ББ.

Е па он треба,да е от централна Шопландия.Дека е израсла най-големата по-обем и с най-ниска плътност тиква.

Моралисти,къде е откраднатото?

Откраднатото куца и кашля по улиците,рови по кофите или е в гробищата,ама кремирано в кутийки,че няма място за цял гроб.

Единствено това, че подаде оставка го прави достоен. Нищо друго!

Колко са подалите си оставка?

Изгоря един , ЧЕСТЕН ЧОВЕК ! Дребните, чиновници, ще съсипват всички добри начинания.

Видя се колко е честен.Защо не подаде оставка преди разследването? И било "морален акт"....

Изгоря един "ЧЕСТЕН"мошеник

Иронията ти е съвсем на място! Или е сарказъм?

Законът се спазва и печели този, който трябва да спечели. Какво тук значи, някакъв морал, когато се разпределят торби с приятен на звън материал!!!

Колкото повече, толкова по-добре!!! И тоя беше най-великия май, а се оказа един смотаняк като всички други! Хахаххаа, а спомняте лиси преди няколко месеца как го бъзикаха в интернета като рекламираше лекарства срещу устната миризма? Смях, хаха, безславен генерал............

Кой ти дава правото,да наричаш този професионалист по този обиден начин.

Абе, тоз лекар по каква линия е станал генерал? Да не е спечелил някоя "битка"? Верно ВМА, но тия генералски звания ги раздават като дипломи за начално.

Льотчик Радев в какви битки е участвал и кого е свалил, че го наричате "въздушен ас"? Малко са Ви объркани понятията и не сте наясно как се дават звания в армия.

Да те светна - всички лекари включително и жените, се водят офицери от резерва. И съответно растат в чин с течение на времето. Този понеже е бачкал във военна болница и си е с действащ чин.

Аз бях в казармата старшина- школник и след това се водих на отчет лейтенат. Трябва да проверя след като така си се расте да не съм стигнал и аз поне полковник :-0

Симитлийското Слънце---пак ще намине към разклона за Търново----да намери следващия министър!:))))))

И в Габрово има момчета за всякакви крадливи поръчки

Този менте професор и генерал бил престъпник с морал, защото се стараел 60 години да чисти посраното си име.

В България здравеопазване няма, има търговия със здраве, следователно министерството на здравеопазването е излишно, следва да се закрие и функциите му да се поемат от министервството на търговията и услугите, или от Светия Синодъ.

Не бива така.Това ,ако продължава вие по Коледа ще стигнете и до Божествения,а е гален по главата от трима папи!

Всички сте затънали до уши в собствените си лайна, затрупахте ни и нас, не можем да дишаме, ножа е опрял до кокала, трябва да ви бесим, друг път няма.. РЕВОЛЮЦИЯ

Точно БТВ по поръчка на Герб скалъпиха историята срещу професора, защото той щеше да врътне кранчетата на бялата мафия от лекари и фармацефти. Така че той беше свален от тези, които го назначиха.

Щели да връщат далавераджията с ваксините

Суджук в бяла престилка!:)))))))

Не е луд тоя който яде баницата,другото си го знаем и си ги траем. Така ще е докато не ги отнесем ,като октомврийски дъжд бургаско село!

е най СПРАВЕДЛИВОТО решение.Щом искаме да сме СПРАВЕДЛИВИ нека мерим с ЕДИН аршин и да НЯМА наши и ваши.Само по този начин можем да премахнем корупцията и да претендираме,че сме ДЕМОКРАТИ.

шъ земаш и нема да ми даваш а...че тия приема оставката не, ами ушите ти че плющят...

Прав е професора.Откъде да знае,че дъщеря му е от него.

И какво сега, ще го върнат шеф на ВМА. Пак на хранилката на законните обществени поръчки. Трябва и от там да си подаде оставката.

Обаче браво на Цецо! Това се казва съпартиец, винаги готов да защити род(н)ината. С една дума Матросов!

Егати защитника

Цафнал ГЕРБЕР на министрески пост ВдигнАл за БОСА тост Да са свети името ТИ Баце Цецо от зли сили да ма пазе А язе от рушветите и далаверите ша давам и на вазе ;)

Много бързо решиха , че няма нарушение на закона.А това изискване фирмата да е регистрирана по ДДС. какво е, само за чуждите, за своите не важи!Ц.Ц. какво мисли или си говори ей така, да мине и този скандал.Б.Б. трябва да си затвори хората и да ги пообучи малко, какво.кога и как да говорят, че и на мен ми омръзна да им слушам гафовете.

loyola

той ако не е бъркал в кацата с меда, нямаше да го правят министър ....

Петров, и ти се оказа мошеник.

а добър дан шефе

На едни им подават оставката, други ги самоубиват ... Според това колко вредиш на Големия бос.

Обявявам това нещо цветан цветанов за най-добрия адвокат в България! Спокойно можете да крадете и безчинствате наред, тоя ще ви отърве.

ТОВА ВМА МАЙ Е НАЙ ДОБРАТА ШКОЛА ЗА КРАЖБИ.

Поредния корумпиран мошеник. Обаче изглеждаше чист като сълза. Във ВМА корупция имаше още по времето няа бай Тошо - вземаха пари за да те освободят от казармата!!!

И тъй като за управляващите ни моралната страна е нещо абсолютно не важно и ненужно можем да не го зачитаме! Но пък високопарно и на дълго обясняват какво е морал!

Другари и другарки от ГЕРБ, верни членове на ЕДИНСТВЕННАТА и НЕПОГРЕШИМА ПАРТИЯ начело с ЛИДЕР Б.Б, време е да се вземем в рАце щот работата отива на зле! У партийната каса вече не останаа парИ за интелЕгентни партийни тролове /кой е барал в касата - неговата ... секретарска/. И тоа нашиот министар на народната смяртност - и тоа ни изложИ у най-неподходящоит момент. Но току що от пресцентаро ми саобщиа че нашиот ЛИДЕР, нашето СЛЪНЦЕ току що е намЕрил нов министЕр - вземал го е от едно крастовище у нашата партийна столица - Банкя и го води прао у МинистЕрствуто! Всичко е под контроло на нашиот верен идеолог Ц.Ц! Продалжавайте да спите кротко наши симпатизанти - ние крадем - пардон мислиме за Вас! Ваш Б.Б!

Да не прави онзи помияр велчев министър?

това да не е о регистъра на фалшивите новини на актьорчето номад от ЮЗУ Томата Биков....???

Евала брат, освен че е актьор е и политолог, каквото и да означава това(според мен политолога е нещо като подпийнал в кръчма всезнайко)

абе тия не могат да разберат, че всичките им действия са извън закона и затова се държат като ощипани моми - сещайте се, колко са тъпи - далаверата им изглежда като учудване

Оставка ли?! Първо връщайте "усвоените" пари и тогава се крийте по дупките, откъдето изпълзявате, крадлива сган такава!

Най-страшното е, че всичко това си го знаем и, че фирмите близки на управляващи(няма значение коя е партията) винаги са облагодетелствани. Отново стигаме до извода, че ни липсва волята на Румъния за съдебната реформа и волята Гърция за истински протести.

Щом подал оставка, значи е виновен

Нищо подобно! Това възвишен, морален, етичен и демократичен човек! Както всички в правителството и парламента... Ние сме щастлив и горд народ с такива управници! И те го знаят, и още повече ни обичат, и по няколко пъти на ден ни "уважават"...

Положението е като с апартаментите - те не са на онова лице с формата на г..., те са на дъртите, а моралната страна така и не я разгледахме. Нали?

Сутринта един обясняваше, че щял да си записва в тефтера фалшиви новини. Сега има да се чуди с тази какво да прави.

крадат... Въпросът вече е кой ,кога ще бъде изловен.

Аз е разбрах пак какво крадат тези от ГРЕБ? Сегашният министър на здравеопазването бил подписал договор за консумативи за 1.2 мил през 2015 като това била най-ниската оферта. Не разбирам какво крадат ГЕРБ??

правилно си го написал ...ГРЕБат (с лопатите де що има)...

Тогавашният шеф на болница и сегашен министър пуска оферта за консумативи за 1,2 милиона, при необходими , примерно консумативи за 600 хиляди! Предупреждава зетя коя е най-ниската оферта за да падне под нея, доставят материалите (по документи за 1,2мил, реално за 600 хил. и разликата си я дялкат, като, разбира се, със 200-300 хиляди (част от вноската) се купува и поста министър!Ти, какво, мислиш, че тези постове са безплатни ли?

Не разбираш? То е същото като историята "батко-братко". Нещата по принцип са законни, но не съвсем морални ... и обикновено сделката е взаимноизгодна, само данъкоплатецът да го ду....а.

Съвет към зетя- развейждай се и пращай дъщерята да я гледа дядото, тук вече хляб няма !

То малкото горкото кой ще храни?

Ние ще го храним, от нашите осигуровки ще плащаме щото мама и тати немат пари! Ама и ти- чак пък горко да го наричаш!

подал си оставката ,но не е върнал милионите.Абе как е възможно бе,как е възможно,веднага след предишния на ВМА,намърдал любовницата си с прескъпи народни ултрамодерни козметични апарати да си взема таските в джоба,отмъкнали милиони,този следващия,никаква поука,никакъв морал и той давай-граби.А изглежда толкова постен и семпъл,да му се чуди човек.И така е навсякъде из територията.Башибозуци.