Борисов с насинено око (снимки)

Бойко Борисов се появи с насинено око на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС).

Обратно в новината

Коментари - Борисов с насинено око (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно са се разбрали с Корнелия Нинова най-накрая, като мъже. :)

Най-манипулиращата и всяваща хаос в обществото електронна медия се казва ДИР.БГ! Абсолютни ченгета и слуги на Путиновата КГБ-ДС. Позволяват си и да правят опити за цензура, като блокират Ай-пи адресии, нещо нечувано за свободното слово в България от 25 години насам. С една дума пълни боклуци.

тоя мишок зад него охрана ли е,много уплашено гледа,ако пръдна ше припадне-))

Ама, пък, му отива насиненото око! Татикатска работа, Бабаит на практика! Навярно този, с когото се е бил вече е в небитието, или в най-добрият за него случай, в реанимацията на "Пирогов".

Сигурно Тя, го е ритнала в окото, като се е опитал да я дои, бес да си измие ръцете, така, по селски ! баба Тодорка

cool - новини...Нещо друго насинено няма ли...

Да се смееш ли, да ревеш ли. На тия медии само им дай клюки и жълтевини! Кво ми пука, че някой е набушонил Борисов?! Сега ще му излезе име на човека - Боко Синьото Око.

аз знам , ама няма да ви кажа !

изкажа... фукльо.

Ееее...ае кажи де... ти ли го би? :))))

не ! но бисеров и синът му, сигурно знаят по-добре от мен !

Глупости, мач ритал! Наложи се да го привикам и да му разясня нЕкои работи. Ако си спомняте "Диамантената ръка" и там А.Миронов изглеждаше така след срещите с Боса!

Верно? Ти ли го би? :)))))

Да не е Дъмбовеца, нали се кани че ще му нанесе поражения:)

На въпросчето ни: Кой?, смело отговора: Той! С свинска мас е Той помазан Той е царският гавазин.. Той е фокусника в цирка. Той е сикаджийска кирка. Той е с лента във ръцете, Той целува се с кралете. Той разпъва вред чадъри за калинки, чукундури! Той е вечен миротворец, Той е доктор- огнеборец. Шланговете Той разтяга. Той през февруари бяга. Кой е Той? Зад всеки ъгъл! Той е лумпеняка кръгъл.

е нищо. Защо и как ..е утре

Кой викаше,марабара аскер, кой искаше да се взима заем от МВФ, кой заповяда да се стреля срещу Чакъра и България беше осъдена, заради кого България е на държавен арбитраж за Белене за над 1 млрд лева, кой даде лицензии за ВЕИ и фотоволтаични централи над допустимата квота,кой имаше над 300 фалшиви подписа като кмет, кой пращаше студентите да гледат овце и да копаят картофи, кой имаше частичка от офшорна фирма щото бил див каратист,кой викаше ,дисис наш химн, кой обясняваше ,че щял да изпълнява какво му кажела Меркел, кой протежира Фидосиева, кой викаше ,ало Ваньо, кой обясняваше ,аз съм прост и вие сте прости, кой обяви пенсионерите за лош матриял който бил изял парите,кой обясняваше ,че плащал пенсии, кой искаше оставка за правителството,кой вдигна чената на тока и беше прогонен с ценатана тока, кой обясняваше че пидлите били интелигентни, кой риташе топка с митничарчетата, кой летя със самолетчета щото трябвало да тренират, кой изгони митничарите от фабриката на Мишо Бирата, кой произнасяше присъди от екрана на телевизора, кой излезе от тефтерчетата,кой подслушваше,при кой се случиха над 100 убийства не разкрити повечето, кой, кой има още много кой . Сега да видим кой иска да управлява съдбините на българите и кой обяснява какви варианти имало и защо. А може и без него,България може и без него ,със сигурност.

Май това е нота на протеста от турския посланик относно декларация на парламента във връзка с "масово изтребление на арменците"...

включително и президентът на герб-карикатурата плевню,са опасни за Националната Сигурност на Държавата ни! Тези про ционистки вашингтоно талмуидни (соросоидни) тумори душат Народа Български!!! Следващите протести ще бъдат на истинските Българи не на купените умни и симпатични проституиращи-десни сополи!!! Следвашите протести ще бъдат на-Гладните и УмерЗените БЪЛГАРИ!!! Господ да ви е на помощ драгаи соросови изчадия!!!!!!!!!!

БуХахахахахахахаха

тъй ша да е било.. немам доводи напреки. 6ест, браво. на рускиня ми мезаше и преди путин.

Какво сте ревнали тука всички срещу ББ. За разлика от всички превърцунени специалисти по много говорене и правене на нищо ББ е човек от народа, знае какво ну трябва на народа и до колкото са възможностите на страната се опитва да го осигури. Айде като сте толкова можещи знаещи умни и красиви да ви видим какво ще направите на изборите.

Няма ли крави за теб? Или вече мъда крепиш:)

много прости комунисти тук бе еййййййй...ццц голям уй ги чака след изборите хахахаха

те си знаят, и затова треперат от страх мършите червени

Вашата партия БКП, не я ли закриха? :)

Представете си министър председателите на Англия или Франция или Италия да се появят бушонирани като наш Боко??? РЕЗИЛ, но така е когато манерката е празна.......

има неща на ръба. ББ - предупреждава.!!!!! кого, защо, не знаеме. знаеме, че е за наше добро. а дано... дир като бият минъстъра на председателя може ли да се псува? само питам..

В събота Боко е бил на инструктаж в посолството на САЩ и там са му набили малко обръчите. Затова му е насинено окото. Просто генерал-губернатора малко е бил малко по-строг.

В СЪБОТА СРЕЩУ НЕДЕЛЯ МУТРИТЕ СЛЕД ПЕРПЕРИКОН ИМАХА БАНКЕТ С АГИТЕ С ЧЕВЕРМЕТА НА БЕЛИТЕ БРЕЗИ - КАТО СЕ НАПИЛИ И СЕ СБИЛИ БОЙКИ И ВЕЖДИТО ЗА МЛАДА ТУРКИНЯ - КЮЧЕКЧИЙКА ... .. КВО Е ТУРСКИ БАНКЕТ БЕЗ КЮЧЕКЧИЙКИ?:))

Сещам се за една бяла ханъма (Болена), която е мятала, мята и ще мята гюбеци на Мутрата.

банкет...добре го мислил. без банкет - направо у дрвото ша влзм с мойта скорост. да правим бате един паметник тук на банкета..много ша са радват хората на социлизма на спомена.

абе да не би бат Бойко да е бил на мач с Кличко

играли са на шах. тва му е приза.

голема работа, малко грим.. ред сопол и салзи.. а наш Луканов направо го стреляха. и ний не разбрахме и кой и защо. както и вие. вие кат си ходите без сенки, не сте модни пачаври да знаете. прошляци в дир не важат.

и аз не са разбирам. май тук у колектива има вирус.

Докога ще правите Народа на Малоумен Борисов , ще спрете ли Всяка една Комунистическа , Комсомолска или БКП Велможа от ГЕРБ да ХАЧРИ пари . ЦИТИРАМ за какво е решила да Харчи представителката на БКП - Цачева : Близо 99 евро на ден командировъчни ще получава пратеникът на Народното събрание към Европейския парламент. Това става ясно от проект за промени в наредбата за дългосрочните командировки в чужбина. Промените са поискани от шефката на Народното събрание Цецка цачева, която държи да има свое аташе в Брюксел .Пратеникът на Цачева към Европарламента е приравнен на висш български офицер или генерал, изпратен в международен щаб. Това означава, че на него му се полагат 116% от дневните командировъчни при дългосрочно изпращане в Белгия. Стандартните командировъчни на дипломатите в тези страни са по 85 евро на ден .

Много си се развихрила, госпожо /или господине/. Съжалявам, че трябва да си пиша с теб. Хамстера си гледа в Брюксел заварените и природени деца, Мишо Миков си е сипал ракийка със салатка, Местан и Радан са на инструктажи в Бояна и Драгалевци, на Волен му отцепиха тази вечер телевизията /от ЧЕЗ?/. Жалко- само със Стефанова ще си говорим за насиненото ок.

Що бе, можеш да си говориш и с мен!

в мутренските среди се случва да изглеждат така.

СЛЕД ЦИГАНСКИ ИЛИ МУТРЕНСКИ ЗАПОЙ СЕ СЛУЧВА ТОВА...

Няма страшно! Щом цицина на главата няма, всичко все още е под контрол!

...тя жината мисли, че не и знам крошето, не помня, но ша изтрезнявам и нема да мисла.. ударил съм се бил в масата. да, но на видеото кротко си спя и пърдя. а тя...вика дишай бе, дишай..и бой, бой..добре, че бие от пояса нагоре. а знаете, зад сяка синка по вас стои една жена. поне една.

Ееее, както винаги дир.бг дава новинка и на червените калинки да се радват.

има повече от два цвята. излез в реалността! червена ти е мисълта!

Добре, червените и ярко червените...За бандитите не съм споменал още. Един човек ги нарече клиентелисти! А да schilio! Така че ако си клентелист, извинение!

една е-баница еректорална. не сичко е това, кое изглежда. имаш мерак, действай. ни са плаши. мъж си още нали...

Кой е набил пазвантина на бай Тошо???

ДОРИ ТОДОР ЖИВКОВ ГО СПОМЕНАВАХА В РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО ПО 1 ПЪТ НА ДЕН :))) .. ЕЙ ТВА АКО НЕ КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА НА БОЙКУ МУТРОГЛУ , НЕ ЗНАМ КВО Е :))

Гледай си алфата ,ташева пуска по 100 пъти на ден ,,давай болене,лудите сме с тебе,все някога ще победиме!,,Болен в анфас,Болен на диван с книжка ,Болен води народа,Болен философства на пикапа,Болен храни бабички и птички,Болен блъска крушата.!!

ами като раздава пари на ляво и на дясно а на някои не дава така е !

По добре синия Бойко,отколкото перхидроления сидераст!

Tani4ka69

Стига с тези филии с мас,съвсем си затъпял.

каква стремителна танишка.. и любознателна вече. мустаките си пропуснала.

Какво ни интересува дали е с насинено око или с надуто мъдо..Тъпи Драскачи смели Путки не видели.

И сега... какво да направим ние... ????

Да не го е ударила някоя мъжка топка!!! Или две???

Топките на Ердоган са го тракнали цветаря от Банкя.

Така е който играе (с) народна топка

КУЛТА КЪМ ЛИЧНОСТТА НА БОЙКО БОРИСОВ :)))) ..... ВСЕ ЕДНО ЧЕ Е ДИВИЯ КОМУНИЗъМА ... ..... ПРОСТ УФЧАР НА ПРОСТ уФЦИ - 3-Я ЗАКОН НА НЮТОН-А

На това се казва топ новина! Да очакваме подробен репортаж за следващата ВИП персона, която си е порязала пръстчето, докато си прави салатка. Или е настъпала мотиката, докато си прекопава градинката. Това е най-важното!!! И естествено ще го политизираме :)))

Вожда на мангалите Винету Синьото Око

Жалко! А защо не е със зачервено?

След посещение в Турското посолство... И малко му е.

Пък Магнолий фон Анцуг Самсунгготски обича да казва: Много обичам да ям И нта влакчета Сименс до Банкя да са возаааа...

еи,тва китаичето ли го направи,куде доиде от уаит хауса.малии джеки ,спри се бе.

Не ми е приятно да имам за министър председател ритнитопковец.

ама ако смееш го обясни на другарката Стефанова по-долу. Пази го с провисналите си гърди като Матросов :)))))))))

+++ Много ме разсмя с тоя Матросов с провиснали гърди!

Спечелете изборите и си сложете по хубав и по кадърен и тогава ще приказваме кой какво обича!

Ама наистина ли те кефи ритнитопковец да ти е министър председател?

Селският тарикат се прави на интересен, защото с друго не може да впечатли. Сложил е малко грим.

Много сте активни комунягите бе,но това е вашето време- до към 20,30 - после си сваляте ченетата и си изваждате за проветрение памперсите,че и утре ще ви трябват.втора ръка.

мнението ти определено е провокация-чак толкова да си тъпа...не вярвам!

Стефанова, Вие сигурно минавате 40-те ,та кой спи с 40-си годишни?

защо всеки който не харесва малоумния ви избор трябва да е комунист и да го обиждате само защото не е на вашето мнение? баси боклуците се навъдиха - глупав,прост,тъп, най-тъп,Стефанова.

Опа, падна едно чене....някой търси ли?

Секси е,колкото и да ги е яд комунягите.Предпочитам Б.Борисов с насинено око ,отколкото Гей Станишев с мазната му муцуна на хамстер в депресия.

Стефанова! Да ви е честита публичната еякулация!

Такива боклуци като вас я направиха много пъти тази вечер,айде достатъчно,че после има разни послеор..змени усложнения

а бе лелче, ти на колко години си?

ти определено си над 60,за да си влюбена в гея.Него само такива го обичат.