Премиерът изпълнил само 13 от 180 обещания

Към днешна дата са изпълнени точно 13 от над 180 обещания на премиера Бойко Борисов, преброиха създателите на сайта за граждански контрол върху управляващите www.politikat.net.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът изпълнил само 13 от 180 обещания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде беше по време на триглавата ламя да правиш проучване.Сети си се сега-поредното комунистическо мекере което намира място в медиите

Не бива да се дават обещания, защото винаги се изпълняват трудно!

Статистиката ми изглежда доста добра при следната реална ситуация: ново шравителство след управление на БСП (следователно огромни бакии, за които нито народът, нито ГЕРБ са подозирали); невиждана наживо от живите днес - икономическа криза; изхарчени резерви (1-2 милиарда са смешна сума за влизане в криза); кризисно управление, при което се налагат резки промени; първи опит в историята на България да се започна издъно, за да се изгради правилно. При такава ситуация 13 изпълнени и десетки в ход на изпълнение са супер успех! Има предвид и 100-ци изключително важи подобрения, осъществени междувременно. Браво на ГЕРБ, това мога да кажа. Ако беше БСП, сега щяхме да сме във фалит и с голям държавен дълг за нас и за поколенията.

Не виждам какво лошо има в това да се режат ленти. Значи нещо ново се открива в нашата държава. Ако и другите преди Бойко бяха резали толкова ленти, сега щахме да сме доста по-добре!!!

Жалко е, че тези отлични места за коментар не се използват пълноценно от всички читатели, а се използват от партиите за пропаганда. Всеки нормален човек, който не членува в партия отсява простотиите, които пишат партийните драскачи. Не стига че се хрантутят с парите от субсидии и подкупи, ами и малкото свободно пространство за изказване на мнение се опитват да окупират. От това губят и партиите, щото насищайки форумите с шлака, се отдалечават от важните за всички ни ежедневни въпроси. И сега нещо което би трябвало да звучи много добре, но всъщност е точно обратното - герб в сравнение с другите партии изглежда, че се справя добре - строи на поразия. Има ли някои нормален политик, които да отговори на въпроса - след като се топи народа и след 60 - 70 г. ще сме малцинство в Родината ни, каква ще е ползата от това откачено и алчно за комисионни строене.

Останалите 101 обещания да изпълнят от смотания сайт, необръснатия болен поглед с избледняла интелигентност и отчаян взор...

А ти какво изпълни?

Преглеждайки мненията във форума не може да не направят впечатление няколко неща: 1. "Удивително" мненията в подкрепа на управляващите са подписани предимно от КГБ, Гаргамел, Додо, Калитко, бг, умен, Иван, Мишо. 2. "Удивително" тези мнения си приличат по стил, изказ, правопис сякаш са писани от един човек. 3. "Удивително" мненията излизат и спират да излизат по едно и също време. 4. "Удивително" мненията звучат като казани от женствен мъж или мъжествена жена. Второто просто се натрапва. 5. "Удивително" мненията клеймят членовете на сегашната социалистическа партия затова, че са останали в нея, но щадят членовете на бившата комунистическа партия, които са я напуснали. 6. "Удивително" мненията са казани като от устата на някогашен партиен функционер в часовете по политпросвета. 7. "Удивително" мненията са изпълнени със сведения, които са от компетенциите на секретните служби. Хайде стига констатации, че просто стана много "удивително"!

Преглеждайки мненията във форума не може да не направят впечатление няколко неща: 1. "Удивително" мненията в подкрепа на управляващите са подписани предимно от КГБ, Гаргамел, Додо, Калитко, бг, умен, Иван. 2. "Удивително" тези мнения си приличат по стил, изказ, правопис сякаш са писани от един човек. 3. "Удивително" мненията излизат и спират да излизат по едно и също време. 4. "Удивително" мненията звучат като казани от женствен мъж или мъжествена жена. Второто просто се натрапва. 5. "Удивително" мненията клеймят членовете на сегашната социалистическа партия затова, че са останали в нея, но щадят членовете на бившата комунистическа партия, които са я напуснали. 6. "Удивително" мненията са казани като от устата на някогашен партиен функционер в часовете по политпросвета. 7. "Удивително" мненията са изпълнени със сведения, които са от компетенциите на секретните служби. Хайде стига констатации, че просто стана много "удивително"!

Напиши 8. И двете партии в историята.

Пропуснал си Любо и Анна,но това,че са на един човек(жена) и той(тя) не го отрича.Само не мога да разбера дали е платен драскач,щото като знам Гроб какви жълти стотинки дават въобще не си струва да благославят майка ти и целият ти род.Преди време герберасти обикаляха и даваха ваучери и по 5-10лв. на пенсионери които да се обаждат в предаванията на телевизия СКАТ и да защитават Гроб.

Не вярвам мутрата да е изпълнил даже и тези 13/тринадесет/ обещания , които споменавате!А иначе, обещанията му са хиляди от асфалтирането на лунната пътека и слънчогледите/това е за параграф 22/ !

Мисля че ГЕРБ много добре се справя трябва търпение няма как всичко да с е оправи с магическа пръчка

С призива си за Търпение към Унищожителите на България-ГЕРБ,звучиш като като Овца !! Но от онези добре Охранените овце на неграмотния овчар Б.Борисов. Та кое са оправили ,за да ги чакаме да оправят "всичко",освен себе си?!

Е га ти наркоманската физиономия... Сигурно не се екъпал 1 година....

Поредното доказателство за некадърността на престъпното управление на Бойко Борисов и ГЕРБ!

Червеите квичат като прасета по коледа - квичете, квичете скоро времето ви безвъзвратно ще отмине.

Квичат 300 семейства от партядрото и още 2,5 милиона пенсионери. Новите милионерите-милиционери, 144 на брой от миналата година, и до юли месец тази година още 66, ще трябва да пазят милионите си с цялото МВР на Веселин Маринов.

Негативизмът струи като из ведро в тази държава.Аз не мога разбера, вижте хората на запад какво казват, бе.Какви са тези айляци дето броят кой какви обещания дал??Слезте на земята и не се занимавайте с детски работи!

Хахахахахахахахаха... Разби ме!

Защо точно сега решихте да направите такъв сайт? Ако го бяхте направили преди 6 години, нямаше да има какви обещания да записвате, ако е имало, то нямаше да бъдат изпълнени!

Член1

Абсолютно същия сайт като идея имаше и за управлението на Симеон. Същото нещо го има и за Обама. Ако изключим пристрастието ти по тема ГЕРБ, не виждам къде е проблема.

Чакай, от умрял писмо.

На пазара в България от сергиите на БСП,ДПС,ДСБ,НДСВ,РЗС се чуват виковете на продавачите: -Продаваме! само при нас....купете си!! ....кирки за първи копки неизползвани-и.....цигари и тютюн без бандеро-ол.......продаваме Нефтохим и авиофирма Балкан за 1 ле-ев.......първи и втори блокове на АЕЦ без пари-и.......продаваме флашки с лични данни-и......купете си-и-и ... Само на сергията на ГЕРБ нищо не предлагали . Попитали ги защо? -Тия преди нас не оставиха нищо за продан !

Не разбрах само къде трябваше да се смеем,а забравих откакто ГРОБ дойде на власт всички плачат.То не беше узаконяване на заменките,то не бе контрабанда,то не бе приватизация на загуба.За 2010г. въпреки многото продадени предприятия,държ.фирми и сгради държавата е на загуба 17лв.Тоест за оценители,конкурс и комисионни са изхарчени повече пари отколкото са взети.Списъка с предстоящите приватизации за тази година е много дълъг БДЖ,Военните заводи,остатъчни дялове от ЕРП-та,Летище София,Булгартабак и много др.Сумата планирана от тези продажби е... дръжте се да не паднете 100млн.евро.Който не вярва да провери на сайта на Агенция за приватизация.Мит е че правителствата на СДС и НДСВ са продавали за един лев.По времето на Ив. Костов държавата взе около 2,5млрд.$,а при царя около 2млрд.евро.Сега всички Герберасти повтарят една и съща глупост,ние ще вземем 200-300млн.евро от приватизация,а предните правителства са продавали заводи по един лев.Когато ГРОБ вкарат 2млрд.евро в хазната нека тогава да говорят,а не сега когато тяхната приватизацията носи повече разходи на държавата отколкото приходи.

- Какъв е тоя продавач? - Как какъв? Калитко! Нищо не е продал досега. Шампион по некадърност!

ще не броихте какво е сваршил вашят кумир станишев *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега на власт е Борисов. И отговорността за некадърното му управление си е само негова. Станишев не е на власт вече и престанете да го използвате като дъвка. Нямаше платени или уплашени журналисти при Станишев и не му простиха нищо. Притесняваха го и въпреки това той не се саморазправи с нито една медия. Сега на всеки опит да се каже нещо изскачат такива малоумници като теб в защита на...На какво всъшност? Крайно време е Борисов да разбере, че да управлява не означава да му ръкопляскат и да изпадаме в амок на всяко негово появяване. Не е работа на премиера да рита топка и да се прави на шоумен. Управлението е отговорност. За това сметка можем да му търсим и ние и медиите и сме длъжни, защото става дума за нашия живот и благополучие, НЕГОВОТО не ни интересува.

Некъдърно според теб е хилядите завършени обекти?

А скрийте се бе комунисти!!!!!! А защо не напишете, колко точно откраднаха най-крадливите, корумпирани и мафиотски правителства на партиите мафии БСП, ДПС и НДСВ, водени от своя демиург Гоце ДС-то?????? Това се знае в точност от ЕС, който им спря финансирането по ОП на ЕС - нито сме тъпи, нито сме забравили!!!!!! А на кабинета Борисов и нови извънредни грантови/безвъзмездни пари им отпускат - ЗАЩОНО НЕ КРАДАТ!!!!!!

Съжалявам, но съм принуден да пиша пак! Искам да попитам другарката РК - ти откъде знаеш, че ония са били крадливи? Да не би и ти да си участвала в краденето? Докога разни комунистически функционери от миналото постоянно ще ни облъчват с наглостта си и ще ни лъжат най-безцеремонно какво било когато те са били на власт Докога, другарко РК???

Незнам колко сериозни са тези данни, но съм сигурна в стабилноста на това правителство. То е работещо и постига реални резулнати.

Лекцията на българския финансов министър беше приета с ентусиазъм и той получи ред комплименти за дейността и идеите си от своите американски колеги-икономисти. В най-новото издание на Индекс от януари тази година България се е "покатерила" с 15 места нагоре в сравнение с миналата година. Сега тя заема 60-то място в света, оставяйки зад себе си ред западноевропейски държави.

Европейската комисия признава също така, че българското правителство продължава да има "неотслабваща воля" за продължаването на реформите,

За голямо съжаление на мнозина, но Бате Бойко се справя или поне дава вид, че има желание да се справя. И това е нещо на фона на влечугите преди него :)

След срещата с Цветанов, министър Йоханес Херман заяви От Бавария, от Германия като цяло, внимателно наблюдаваме добрата работа на правителството Борисов и дейността на вътрешния министър Цветанов. Специално що се отнася до борбата с организираната престъпност, нещо, на което много държим в Германия, убедителните успехи в тази област са много важни. Те са предпоставка за членството в Шенген.

Според световноизвестният икономист професор Стив Ханке причината за доброто състояние на българската икономика е дисциплиниращата роля на валутния борд, съобщи БНР.

Ауу, недей така! Защото я предложи Жан Виденов (наричаше я по български паричен съвет), пък я въведе Иван Костов.

Пожелавам на Стив Ханке неговата родина САЩ да се стегне и придобие добра форма под дисциплиниращата роля на валутния борд. Тогава професорът ще знае как се чувстваме ние.

За да е рязал 400 дни ленти,значи е направил много неща.Ако не беше направил нищо нямаше да има какво да открива и какви ленти да реже.Тези статистики са 100% дело на тройната коалиция.На тях ги е яд,че през управлението си не са правили нищо ,а само са си губили времето в кабинетите си. Никой не ги видя и чу !

Не знам за какви договори говориш, ама на мен преди 2009 г. договорите ми ги плащаха навреме. За сегашните чакам... И всеки ми казва - няма пари! Не ми отговаряй, че предните са ги изяли. Това вече не върви.

Да, ама лайна бършете. Да не ги вземете за шоколад?

Не си член ама пишеш под 20 ника.Аз все още не съм член на никоя партия,но скоро може да бъда на НФСБ.Реално не сме имали по-корумпирано,по-слабо,по-некадърно и безпомощно правителство от сегашното.Управлението на Боко може да ти харесва понеже се пише голям антикомунист,но последните 22г. не имало правителство което не е било червено и зависимо.По зависимо от това обаче никога не е имало.Наистина!

ПОРЕДНАТА МИРИЗЛИВА ПАРТЕНКА 1. А ЗАЩО "ПОЛИТИКАНТ" не вземе да ПУБЛИКУВА обещаното и свършеното от 2000 година до сега? Какво свършиха НДСВ, ЕЛЕ ПА > > ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ <

Ако Боко свърши и една трета от работата на тройната коалиция трябва да го носим на ръце.

червените са панасрани . хихихи

а герберчетата им бършете г.а

Оправихме всичко-"имаме"-производство-внос, износ, бизнес, постъпления, достоини"заплати за среден анам, та ..остана само стадиона- обаче Боико вдигна 2!

Нещо заглавието не отговаря на статията.Като се прочете става ясно,че Боко е изпълнил частично 13,а не 13 изпълнил 167 неизпълнил.

Предполагам че дори и господин Борисов не е предполагал с какво ще се сблъска след управлението на тройната коалиция. Не един и два мандата, три няма да стигнат за да въдвори ред в държавата след 4 годишното управление на комунистите! Затова св забава изпълнението на част от ангажиментите!

Прав си - два, три мандата няма да му стигнат. Като гледам прогресята и 30 няма да са достатъчни..

Любо пиши просто,че си член на ГРОБ,а преди това си бил член на БСП,НДСВ,СДС и така до БКП.Аман от недояли се червени боклуци.

Че как ще предположи та нали предния министър -председател с факирски номера на няколко пъти спасява предния софийски кмет и замита следите от издънките му, та затова днешния министър-председател си мислеше че си е намерил работа мечта. Реалното управление иска мъжки характер а не като на нашта примабалерина.

Всичко което се прави и неправи, е дирижирано и не е в полза на хората. Това управление много лъже и сигурно краде, времето ще покаже /не органите, защото те са не работещи/. Хора спасявайте се кой както може, кораба потъва

Потъваш ти не кораба! Цяла Европа ни хвали какво стабилно управление има в България, но ограничените хора не могат да го разберат това! Трудно е да не си в играта и далаверките и от там идва цялата злоба на опозицията!

То беше Калитко, то беше Аврора, то беше Пенчо, то сега е Иван, Мишо, Любо... То бива мимикрия, бива, ама твоята, другарко РК, за нищо не бива! Не ти ли омръзна да бълваш едни и същи глупости? И докога разни комунистически функционери от миналото постоянно ще се присламчват съм сегашните "силни"? Кажи, другарко РК! За теб се отнася!

Поредните тъпаци!!!! Вместо да помогнат държавата, която е и тяхна, да става все по развита те седят и броят обещания. Все пак това показва, че правителството работи, защото такава организация преди беше немислима. Просто защото никой не изпълняваше дори и едно обещание. Браво ГЕРБ!

Кабинета Борисов, партия ГЕРБ направиха толкова много за държавата и народа. Я се стегнете малко...

Наистина мандадът още не е свършил, а промените към по-добро продължават.

Наистина само половината мандат измина,а аз останах безработен и нищо положитално не ми се случи

То мандатът не е свършил, обаче и не виждам шанс за 100% изплънение на обещанията при тая скорост на реализация. От 180 възможни 13 изпълнени. По това се вижда, че досега Бойко твърде не си е давал зор. Обаче да му берат греха тия, дето го избраха.

Аз пък твърдя че България не е имала и скоро няма да има такъв министър-председател! Човека е работохолик и най-важното не е пионка в ничии ръце за разлика от онзи псевдо лидер Сергей Станишев който докара държавата до фалит. Добре че беше ГЕРБ за да избегнем сценария с Гърция!

То беше Калитко, то беше Аврора, то беше Пенчо, то сега е Иван, Мишо, Любо... То бива мимикрия, бива, ама твоята, другарко РК, за нищо не бива! Не ти ли омръзна да бълваш едни и същи глупости? И докога разни комунистически функционери от миналото постоянно ще се присламчват съм сегашните "силни"? Кажи, другарко РК! За теб се отнася!

Дамян

Аз пък твърдя,че усещате,че това правителство ще е последното червено-олигархично и си мислите,че колкото повече се защитавате по-дълго ще останете на власт.Да ама не.Народът никога повече няма да гласува за партии създадени от олигарси.

Сигурен съм, че 9 от 10 българи биха искали да живеят като гърците, защото повечето искат да живеят добре, а не както е сега. Останалите 10% са тези които вярват, че пожарникар свързан с мафията може да оправи държавата. Да ама не!

Има да си мечтаеш Бг да стане Гърция ама друг път.Гърция е такава защото хората са свободомислещи и солидарни едни с други,а не лакеи и ибрикчии на този или онзи господар какъвто личи,че си и ти.

Защо ЗЛОБЕЕТЕ толкова много...а какво направиха ТРОИНАТА коялиция, че така плюете ГЕРБ! Дайте малко време на Борисов, нестава с магическа пръчка всичко. Досега сме търпяли толкова крадци в обществото. Усвоили сме 1 300 000 000 евро пари по време на ГЕРБ, а от предното правителство само 150млм. евро....сами направете разликата. лека вечер

А бе, некадърнице, от къде ги измисли тия "усвоени" 1,3 млрд. евро??? Та това са 2,5 млрд. лева!!! Всички магистрали да ги сложиш - пак не могат да станат толкова пари!!! А като те не са построени - тогава как сме ги "усвоили"??? АМАН ОТ ТЪПИ ПАРЧЕТА!!!

Ако четеш ще знаеш и ще разбереш, че Иво е прав. Но Вие от БСП - кога сте чели и писали? Освен когато пишете доноси и когато четете, като дявола, евнагелието. Но какво да обяснявам на ограничени партийни функционери. Я отивайте да рапортувате пред Янето и Станишев. Аман от злонамарени крадливи хорица. Аман от БСП и съдружните и банди.

Всичко което се прави и неправи, е дирижирано и не е в полза на хората. Това управление много лъже и сигурно краде, времето ще покаже /не органите, защото те са не работещи/. Хора спасявайте се кой както може, кораба потъва

МНОГО ВИ БЪРКА В ГЪЗЪ ТОЗИ БОРИСОВ И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО,НО СВИКВАЙТЕ ТЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ И ОЩЕ ,ЗАЩОТО МИСЛЯТ ПО ЕВРОПЕЙСКИ И РАБОТЯТ ТОЧНО КАКТО Е НЕОБХОДИМО,НАПРЕД ГЕРБ

Уважаема другарко РК! Какви са тия постоянни сексуални забежки при вас? Няма ли някой ваш близък (желателно от мъжки пол) да се престраши най-после, че да приложи тия сакрални от вас движения (бъркания) спрямо ония споменати от вас ваши части от тялото (гъзъ), та да удовлетвори най-накрая съкровените ви мечти? В края на краищата във вашата партия другаря Бойко за какво е? Нали той откликва на всички ваши желания? Това е относно бъркането в гъзъ, другарко РК! И моля - без цензури! След като тая "гъзобъркачка" не сте я цензурирали!

Айде, айде, болшевиките и турците и толкова не изпълниха...Пък и сигурно всичко при тях вървеше по мед и масло, защото създателите на сайта за граждански контрол върху управляващите тогава си мълчаха...

Отново се сдобихме с "Мистър 10%"

ББ обещава повече и от Симеон, а изпълни по-малко и от Виденов :)

Всичко което се прави и неправи, е дирижирано и не е в полза на хората. Това управление много лъже и сигурно краде, времето ще покаже /не органите, защото те са не работещи/. Хора спасявайте се кой както може, кораба потъва

Толкова,много изпълнени обещания????????????????Едно от тях е изпълнено 100%, а именно настаняване на ясла на всички членове и активисти на ГЕРБ.На дело е претворен лозунга ''С ГЕРБ всички оффци,помияри,физкултурници,консултанти и милиционери са по силни"

за мен най-важната е изпълнена. бившата престъпна тройна к00лициа + сдс вън от политиката. другото ще се нареди

Неизпълненото обещание е равно на лъжа. Следователно, Борисов е абсолютен шампион по лъжи.