Борисов: В досието ми пише ”враг на народа”

"Моят дядо е бил Николапетковист, дори в моето досие пише „враг на народната власт, Николапетковист“ - това е заявил премиерът в оставка Бойко Борисов в МС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: В досието ми пише ”враг на народа” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунистите го квалифицировали като "враг на народа", сикаджиите - Маргините и др. го наричали Тиква и му се подигравали, Доган уж щеше да го убива и го бил поръчал и го наричаше простак, предупреждаваха го с атентат - взрив на колата на приятелката му Цветелина Бориславова - казваха, че било предупреждение за него, Сретен Йосич- и той щеше да го убива, с Алексей Петров са имали обща далавера, фирма де, а след това нещо се развали и там, нищо че пиха кафе заедно и разглеждаха странно изгубени от премиера Станишев и намерени от Петров секретни документи, Станишев го наричаше смешник и циркаджия, а Борисов му отвърщаше с комплименти на него и съпругата му (както при Доган и Гоце, които му подариха и лелеяните генералски пагони), Христо Бисеров искаше да му вади зъбите (на него и на Цецо подслушвача Голямото Ухо), нещо с Пикаещия във Фонтани, когато той бе главен секретар на МВР и главна медийна звезда и Румен Петков с белите чорапки му бе министър деляха и не можаха да разделят, сега цял народ го псува и не може да го гледа и слуша повече лъжите му, нищо че три папи са го галили по главата и той все настояваше, че "и аз съм прост, и вие сте прости, и затова си се разбираме"... Наскоро пък Радан Кънев директно му каза: С кого ти се ебава, бе Бай Хуй!" И вече толкова време се подвизава начело на управлението на тази нещастна държава, а някои все още се чудят защо все още има нещо, което не ни е наред в нашата държава. пълна с магистрали, тунели, метра и рязани лентички по тях! Иди и разбери тази държава, на която този и е премиер!

Нека самопровъзгласилият се за най-големият специалист по МВР и службите, и по държавно управление, който така обича да прави препратки към най-близката ни комунистическа история, да отговори на един много прост въпрос (този бе и главен секретар на МВР): ИМА ЛИ, ТОЙ ПОЗНАВА ЛИ, ДА НАЗОВЕ ПОНЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК, ПОНЕ ЕДНО ИМЕ НА ЛИЦЕ, КОЕТО Е БИЛО ДОПУСНАТО ДА БЪДЕ ПАРТИЕН ЧЛЕН И ОСОБЕНО ДА ВЛЕЗЕ В ШКОЛАТА НА ДС В СИМЕОНОВО, АКО И КАТО Е ... "ВРАГ НА НАРОДА"!! Да каже и назове ПОНЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ЧОВЕК, ПОНЕ ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПРИМЕР! И след това да отговори и на другия прост въпрос - МОЖЕ ЛИ ОТКРОВЕН ЛЪЖЕЦ И НАГЛЕЦ ДА Е ПРЕМИЕР НА ЕДНА СЪВРЕМЕННА ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИЧНА И ЗАКОНОВА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА?

Хора, пак ще ви го кажа и напомня - ИЗБИРАЙТЕ И ПОДКРЕПЯЙТЕ САМО ХОРА, КОИТО УМЕЯТ ДА СЕ СРАМУВАТ (НАИСТИНА) И СА ГО ПОКАЗАЛИ И ДОКАЗАЛИ! Не избирайте хора, които нямат срам, които са простаци! Независимо колко добри мошеници и лицемери са, колко са ви симпатични иначе и какви лицемери и популисти са! Забележете, че всички хора, които са причинили най-големи щети на хората в българската и световната история А СЪЩЕСТВА, КОИТО НЕ СЕ СРАМУВАТ, КОИТО НЯМАТ СРАМ, КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЩО Е ТО СРАМ! Звучи вероятно нерационално и дори налудничаво за някои, НО СЕ ПОЗАМИСЛЕТЕ, ЗАЩОТО Е ИСТИНА И ЕДИН МНОГО ЛЕСЕН И ДОСТЪПЕН ВИНАГИ ВАЛИДЕН ЛАКМУС И НАЧИН ЗА ПРОВЕРКА НА ЧОВЕКА!

Борисов е циркаджия, простак, мошеник и селски хитрец от най-долна проба! И всички около него, които се правят че не го забелязват и го подкрепят и дори величаят са жалки и меркантилни мижитурски, кариеристи и зависими типове!

Защо не си гледаш празника и домочадието,бе момче!?Преди месец ти показаха "среден пръст" какво има да се обясняваш,а това което го казваш не го пише само в досието ти,а и по стените на панелките в крайните квартали!:)

са избягали през Беринговия провлак преди 12 000г. в Сев. и Ю. Америка. За сведение на писателите лунатици Карло/Шарл.

А на другия дедо на майката на нацията кво му пише на пагоните у Варшавския договор? Среден пръст от унуката към нацията и ГРОБ! Пак да попитам за кой народ става въпрос?

На кой народ? Уто4нявайте се.

Истина е и все повече я доказваш.

От един милион комунисти не остана и помен оказа се че всеки е имал по един дядо дълбоко законспириран който е бил на другия фронт Той затова и социализмът не пекна няма и капитализмът да го бъде

Направо е за награда Оскар Артист от всякъде, но по-скоро клоун На времето само врагове на народа охраняваха бай Тодор

То и в досието му го пишело, а пустият му народ пак гласува за него.

То само като го погледнеш му личи че е враг на народа.Има физономия на ГЛАВОРЕЗ.Те затова горките хора се самозапалиха и изгоряха заради него.

Ами те хората още тогава са ни предупредили.....

И в мойто "досие" пише , че съм син на първия стъпил на Луната , ама ... , ама колко идиоти останахте там в гетото да слушате идиотизмите на Тъпото ?

Сега ми светна защо МИтоди Андреев от шеф на агенцията за досиетата на ДС от времето на Костов стана пръвозван депутат от ГЕРБ. Разбрах от къде се пръкнаха тези дядовци на Цецка, Бойко и на когото е нужно, потвърдени и от досиетата.

Пише то. Дописано с наплюнчено моливче с пожарникарски почерк. Айде стига циркова. Досега дядо му само марсианец не е бил, ама то щото не се е наложило.

Ми той го каза в прав текст-Вие сте прости и аз съм прост затова се разбираме.Хванал е народа за канарчета и де ли ги баламосва,ако мине мине.

А в световното по футбол няма ли да се включиш?

Застанал пред Лили Талпата,Бъчвето и др.калинки Боко лъже като за световно.

И В НАСТОЯЩИРТ МОМЕНТ СИ СЪЩИЯТ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ,ПРЕСТЪПНИК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.САМО СЛЕПЦИТЕ НЕ ГО ВИЖДАТ.

дугарю Борисов все още има живи българи които са кандидатствали за ВУЗ в онези 80 години.Мога да ви изпратя моя справочник още си го пазя.Там е и школата на МВР и условията за постъпване в нея. Да не говори че за офицерите беше задължително членуването в БКП

Та Боко е бил член на БКП,я дебила да ни светне как от враг на народа е станал член на партията.А за школата в Симеоново си прав.Там се влизаше по трудно от СУ.

Не само това Едно от изискванията бе да имаш чиста биография и поне един от родителите ти да членува в БКП.

Абслолютно прав си. Аз съм кандидатствал в школата за Симеоново, когато бях млад и глупав, наивен идеалист, въпреки че татко ми се опита да ме разубеди. Оказа се, че балът ми е много по-висок и мога да влезна в Университета във всяка специалност, в която се кандидатства с български и литература, (например право), но ... резултатът ми бил недостатъчен да ме класира сред приветите, а само като ... РЕЗЕРВА:) Аз настоях да си видя работата на място, отидохме с татко в школата и там първоначално ни обясняваха, че работите не били там, но след скандал (аз настоявах и татко изненадващо ме подкрепи, защото имахме спор с него - той ми каза, че не съм се бил подготвил достатъчно добре, а аз му казах, че съм убеден, че има измама) и закана, че ще идем дори и до министъра ако не ни допуснат да си видя работата, най-накрая влезнахме и ми донесоха работите. Не исках да комментарам работата по литература, защото там оценката е субективна (но знам, че беше не по-лоша със сигурност от най-добрите), но при тази по история НЯМАШЕ НИТО ЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА, а под нея имаше видимо с просто око ПОДПРАВЯНЕ НА ОЦЕНКАТА И НЯКОЛКО ПОДПИСА, С РЕЗОЛЮЦИЯ, ЧЕ ... "НЯМАЛО НИКАКВИ ГРУБИ ГРЕШКИ"!?!?! А всъщност нямаше НИКАКВИ ГРЕШКИ! Когато попитах полковника в кабинета му (мисля, че бе зам.началник на школата) защо има такава нелепа рецензия и оценката е видимо преправяна той ми каза, че следващата година мога да кандидатствам и да ме приемат, след като съм толкова подготвен. И че може би не са ме оценили по-високо защото не съм бил използвал ... СТРАНИЧНА ЛИТЕРАТУРА!?!? А аз му отговорих, че не мен са ме оценили с 4, а ПРОФЕСОРА ОТ УНИВЕРСИТЕТА ПЕТЪР ПЕТРОВ, ЧИЯТО ЛЕКЦИЯ ПО ТЕМАТА ИЗПОЗЛВАХ ПОЧТИ НАПЪЛНО КАТО ФАКТОЛОГИЯ И ИЗВОДИ, и че литературата и историята са мои хобита и съм чел толкова, колкото може би първите десет приети от тях не са... Тогава баща ми се убеди, че аз съм правият, което бе важно за мен!

(Работите в Симеоново с преглеждаха и УЖ оценявахаот университетски преподаватели, но явно след това някой ГИ КОРИГИРАШЕ В Симеоново, по "целесъобразност":) ) Това бе един от първите ми преки сблъсъци със "социалистическата реалност" и с тезата за "малката и голямата правда" на чукундура им Тодор Живков на практика! После много добър приятел там на татко го попита пред мен - ти защо не ми каза да му удариме едно рамо на твоя, не знаеш ли как стават при нас тези работи... Татко му отговори - ами той е много силен ученик, пълен отличник е, много се интересува, чете и знае, има всички условия да се подготви, голяма библиотека, сам пожела и ходи и на университетски курсове ... (татко бе от идеалистите, от онези, които останаха поне двойно излъгани от Системата ИМ и мразеше връзките и връзкарството, селските тарикати и тарикатлъци!) След това ходихме и при зам.министъра по този повод, там пък какъв цирк стана и на какви унизителни сцени станах свидетел от страна на онзи...Предложи "да се опитал да ме уредел", и аз напуснах огромния му кабинет, защото щях да повърна.

Ако в проучването ти пишише това....защото ти си нямал тогава досие,щеше да гледаш през крив макарон ВСШ -ТРЕТИ ФАКУЛТЕТ, бащати да е полковник и шеф в пожарната ,а и ти да си член на БКП.Просто си измисли нова биография , както и историята с далечният от родът ти дядо "убит"от комунистите.

Както винаги - ЛЪЖЕ. Въпреки това, обаче, се ориентира към вярната оценка за себе си. Освен че бърка времето - минало с настояще, пропуска и прилагателни като "абсолютен", "голям" и др.под., които винаги присъстват в масовите оценки за него.

На този ден възпитанието ми не ми позволява да напиша това, което мисля за Борисов.

Па та него ни възпитание ни акъл му пречат да ни вгорчават и ежедневието и празниците с недоимък , финансово тегло , безработица , безперспективност , скотско съществуване. Строим магистрали , санираме блокове за наше обогатяване и ваше ''светло бъдеше"

си точно такъв.

понякога е тато-вист, понякога николапетковист, а в досието - будист .. както е казал Г.Маркс "Това са моите принципи, aко не Ви харесват, имам и други"

Голем враг, голеееееема излагация....

Какъв саунд само като чете човек маТриала. Другаря... предложи... Приема се... БКП, БКП, КПСС, БКП!!! Ура-а-а-а-а-а. И първи предадоха соца, кретените мръсни. Опоскаха всичко що можеше от 9,9,1994 та досега. И още искат.

КАК ЕДИН "ВРАГ НА НАРОДА" МОЖЕ ДА СТАНЕ ПАРТИЕН ЧЛЕНИ НАЙ-ВЕЧЕ ОХРАНА НА ПЪРВИЯ????????????????????????????

голям артист!

ХА ХА ХА !!! Абе Бойко , Абе Куре !!!

Прав е онзи дето рече, че по-просто нещо на толкоз високо място не сме имали в цялата си 1300-та годишна история. Малко перифразирам, но смисълът е спазен. То не бяха "гладуване с филии с мас", "помия за прасето", "репресиран от комунизма", "убит (пра)дядо от мръсните комунисти", "многобройни смъртни присъди от (не)заловените международни терористи и мафиози", и за капак сега и "враг на народа"(????!!!!). То че е враг на народа, враг е, че мисли само и единствено за себе си, мисли, ама да се изцепва през ден с простотии от тоя сорт, вече ми идва в повече! Как ли пък не е пуснал и някоя сълза като потвърждение на казаното...Щото Цецик го направи и беше толкоз убедителна, че половин милион мангали и турци и повярваха...

Колко викаш ни била историята?

Достатъчно дълга за да може да се пръкне тъпанар като тоя...При това недостижим в класацията на простаците...

Партиите в България трябва да се забранят или най- малкото трябва да им се премахнат държавните субсидии ! Да минат на самоиздръжка ! Всичките тези години на " демокрация " само сменяха декорите , без да спират да глозгат народа до кокал !

Мое ли да ми обясниш как се самоиздържа крадец ?

Това е и идеята , крадците да потърсят ново поприще и да освободат място за истински патриоти родолюбци ! Има такива в България , но веднага ги оплюват защото свинете не търпят някой с чиста съвест до себе си !

Моят дядо е бил Николапетковист, а аз станах Будист.

Да обичаш на инат! Бате не си лош човек, но искам да ти кажа, че тази вечер много хора няма кво да сложат на масата. зная че вината не е само твоя`ваша, то кризата е започнала още през 1970, но все пак хората не бяха гладни, мръсни, нечистоплътни у дома, много сме зле в провинцията, а тук вина има и у теб. Навсякъде е Цветелина Бориславова. Банки, фирми, ипон и пр. изкупихте и назначавате само ваши хора.Аз се шегувам в чата, но все пак живеем между хората и млади хора, налитат на бой, не могат да те разберат, навсякъде ти връщат по-малко парички и ако си неграмотен, а ги има и такива... пример:отгоре ти слагат сметката на човек който преди мен вас е взел, а има хора не си искат касовите бележка, много са случаите, все пак човек набожен би трябва да помисли и за гладните, децата ни са извън бг, набожни са, но дават парички и мислят за бедните, въпреки че и ние не сме те.е. бяхме , но вие ни откраднахте и последните парици, вие си знаете, дай да ви оставим дълги години без работа, а тогава ще ви видим, как ще сте, пожарникари има които стоят на студено, не могат да отидат на лекар в София, Пловдив, Стара Загора, защото не във всеки провинциален град има точно лекари с тези специалности. И от София много наши близки еродирани личности-акушерки, лекари заминаха за чужбина... почистване на дружината, ако не няма да се примирим и няма да търпим повече. пиша от името на много българи.... гладът няма цвят, то е по-лош и от тока. с добри чувства, но ние сме ви избрали не да си вкарвате ваши хора и да правите каквото си искате, а е редно да се съобразявате с тяхххххх

Се те е чул и разбрал.

Ей ...мръснико, Цецо поялника и подобни ти смениха досието така,че и ти не можеш да се познаеш. На времето и твоят учител бай Тошо така направи и лъга българите 33 г.

КОГАТО исках през 1988 година/тогава вече комунистическата власт беше охлабила режима/, да замина на работа в КОМИ АССР ,все още в края на автобиографиите изискваха да се нише следното:"БЛИЗКИ И РОДНИНИ ЗАСЕГНАТИ ОТ МЕРОПРИЯТИЯТА НА НАРОДНАТА ВЛАСТ,СЪДЕНИ ОТ НАРОДНИЯ СЪД И ЗАД ГРАНИЦА НЯМАМ,ЗА ВЕРНОСТТА НА КОЕТО СЕ ПОДПИСВАМ". Какви ги говори почетният СЕЛЯНИН на Българското АЛЕПО?????????То бива гьонсурат,бива,ама до толкова не бива.Дано Българският народ ОТРЕЗВЕЕ най накрая и прати в историятатова и всички НЕДОРАЗУМЕНИЯ като него!!!!!!

Ставаш агент-доносник и светът се отваряще за теб. Кеф ти университет, чужбина, командировки. 80-90% от Хумболтовите стипендианти до началото на 90-та бяха нещо като поделение на ДС и БКП на практика.

най-големият лъжец, когото България познава последните 100 години! Жалко за доверието, което ти дадохме!

Как не се срамува от нас, които сме още живи! Безсрамник - комунист милиционер!

Като всеки Бг-политик и Бойко МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ . БолИ го хЕя , че сега не е ''враг'' на народа .

Напротив, сега е пръв ВРАГ НА НАРОДА.

Когато Бойко беше ''враг '' на народа ,...НАРОДА БЕШЕ ДОБРЕ , А СЕГА БОЙКО НЕ Е ''ВРАГ'' НА НАРОДА , НО БОЙКО Е МНОООоОООГО ДОБРЕ , А НАРОДА МНОООооОООГО ЗЛЕ .

Я виж ти- затова ли беше член на БКП и охранител на Т. Живков?????????????2

А при стеклите се обстоятелства , ''ПРИЯТЕЛ'' ли е , на народа????

Значи , правилно е написано . А сега ,като ''НЕ Е'' враг на народа , ЗАЩО НЕ ПОМИСЛИ ЗА НАРОДА?

Незнам какво му пишело в досието някога, но сега наистина трябва да пише - ГОЛЯМ ВРАГ НА НАРОДА!

Г- Н БОРИСОВ САМО ЗА ТОВА ВАШЕ ИЗКАЗВАНЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ГЕРБ ДА ПОЛУЧИ САМО 1 ГЛАС И ТО ЩЕ Е ВАШИЯТ.

Не слагайте тигана докато рибата е още в морето.На следващите избори отново ще гризнете дръвцето, те няма да са президент, а за парламент.

ЩЕ ПОЖИВЕЕМ ЩЕ ВИДИМ

Ми то май това е единственото верно в досието.

Просто потърсете в ЮТюб и ВБокс7 интервюта с този "антикомунист", с какво умиление говори за гутуто си Тодор Живков. Такива венцеславения няма и на църковна литургия. Ех.... банкевски "антикомунисте"...

Език мой-враг мой! Колкото пъти този жалък наглец си отвори устата- толкова пъти се изсипват глупости-безкраен низ от бисери, на които в началото се смеех, но след толкова години, в които ни "управлява" по-скоро ме избива на плач.