Борисов обвини Кънев в лъжа и гарантира за членството в НАТО

Да се каже, че това правителство не е гарант за членството ни в НАТО и ЕС е лъжа и клевета, заяви премиерът в началото на днешното правителствено заседание.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обвини Кънев в лъжа и гарантира за членството в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радан Кънев е най голямият политически интригант и манипулатор-той въобще не е професионалист, държавник или да има някакви познания -за да бъде полезен. неогият начин за кариера е само лъжи и интриги-жалко за генералчето до него-че му се връзва и вярва.На Р.Къвен цялата ме фамилия и тази на жена му са от старите -най-червените комунисти.

, които вярват на лъжите на Борисов, а той е един постоянен лъжец, си мислят, че той е човек на американците. Това, че лъже, се вижда на физиономията му. А той си е човек на Путин още от време оно.

ай стига стоя казан, вече ми додея, и дайте го най после на цар Киро - той най добре знае кво да прай с него, и да мирне селото

българите сглупиха още от 1989год със преходът от комунистическа диктатура зависима и дирижирана от бившето ссср на москва,и архитектите на българската демокрация от цк на бкп и дс,според мен членството ни в еу(валутния борд към еврото,еврофодовете) и нато е по скоро един вид спасителна сламка на държава удавник и опит да оцелее при развитата и динамична пазарна икономика.българската икономика на сегашното статукво е слаба и няма значение за европеиския съюз ,и европа-ето за това нашите са комлексари и напират обратно към русия,защото не могат!

си харесвам Бйко. Направи хубави пътища и магистрали - и да е крал, а къде е краденото, кога ще го ползва, като стане на 80 ли, но негова си работа. А метрото - софиянец съм и му се радвам много, улесни хиляди хора. Добре де, ще си иде, а КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ пЕЕВСКИ ЛИ - ПРЕДЛОЖЕН ОТ сТАНИШКО, - а Виденов, мила майко като си спомня хиперинфлациаята, а Лукановата зима, когато от 5 ч. се редяхме за кисело мляко и ядехме кучешки салами. А Станшко за лъскане на имиджа му България, т.е. жена му даде един милион евра ли, лева ли на Хохингер..., а Орешаррски и той мин. при Костов.

Пътищата в България не са само в столицата, до южното море и до границата с Гърция обаче. В голяма част от "провинцията" трудно може да се твърди, че са пътища според клафикацията им. Хубав ден съгражданино !

да ги махат. Да дойде Курнелия - все едно - тя беше ръководител в СДС.

жалко е да гледаш български политици да се съревновават в подлизурство и близане на задници Крадан Рънев обвинил Тиквоний, че пикае накриво и писува НАТО - и сега се надява ония от американското посолство да махнат Мутрата и да сложат него и той да стане любимия им ибрикчия! Алелуя!

са от един дол дренки, еднакво вредни за България и трябва да се махат час по-скоро от властта.

напълно си прав, да си върнем сергей и бсп, само те ще ни оправят..

Радан Кънев да не си е изгубил ума, че говори такива неща за ЕС и НАТО?

Бойко, защо се оправдаваш и се мъчиш да угодиш на най-големите мръсници в българската политика?

Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! омБостан Пенчев беше главна фигура в Национално Движение Симеон Втори Сакскскобургготски (НДСВ). Също и брадатият Валери Димитров от Сметната палата, от НДСВ.Каквато главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. Каквато МУТРА беше назначения от Симеон Втори Сакскскобургготски Генерал Бойко Борисов, да...от НДСВ. Каквито бяха Милен Велчев (НДСВ) - един изключителен икономист, обърнал лесно дългът в още по-голям дълг, дребното Василев (НДСВ) - чудесен организатор, продал БТК на "най- високата" цена, г-ца Хачикян (НДСВ) - взе безплатно апартамент и се отдаде (вероятно) на Родината си, и на близката, вечно близката, страхотната лекарствена спасителка Долорес Арсенова (НДСВ), г-н Влахов Легни-Стани (НДСВ) - пиеше силно, но с мярка в името на ЦаряЛюбка Качакова-Срамната (НДСВ), ...Ал Джабури (НДСВ), Красивият убиец Катев (НДСВ), Симеоновите синове... И другарката Кунева от НДСВ... Искров от БНБ-КТБ от НДСВ... Преди идването на Мадридския Кретен - Сакскобургготски, Доган беше наврян в кучи г ъ з. Боклукът-"Цар" го извади на светло и управлява с него. И изкара на показ мутрата Борисов. Боклукът-"Цар" беше избран от ДВА МИЛИОНА образовани и необразовани БГ-МУХЛЬОВЦИ, и те, разбира се, са още в България - разни гербаджии и всякаква друга измет. Какво сте се разревали сега бе, бахти с к а п а н а т а чалгаджийска държава сте, в която живеете и се дразните взаимно. Тъпанари, малоумникът-"Цар" диша чист въздух в някоя от резиденциите си, а вие ще продължавате да го духате. Това ви се пада. Нещастници.

Добро определение "Мадридски кретен", но той беше преджестван от "идиота Виденов".

Бойко, откакто се правиш на политик ти лъжеш и манипулираш ,като дърт циганин знаейки ,че българите обичат да ги лъжат.Управлявайки ще ни лъжеш дотогава ,докато не се намери в някоя партия по-голям манипулатор и лъжец от теб,който да заръфа оглозгания държавен кокал.Това отново ще кефи и зарадва късопаметният ни народец.

без устни и с нос, който може да служи за перфоратор. А бре злобно утре никй няма да си спомня за теб. То забрахиха Костов, който беше професионалист, защо не си ходил при него да учиш математика тъпчо?

гарантира само връткане на гъ.

Раданчо да се яви на изборите наесен и после да си види резултата от матурата по математика

Кой защитава тук Раданчо - комунягите, путягите. Тези, които направиха всичко възможно да свалят Костов, който щеше да спечели втори мандат, сега го защитават - ха-ха. Дюшеш им дойде на точното време да викнат агента Симеон и народа, нали е прост хукна да го избора. Кой е Радан -помияра на Костов, ама да сте чули лоша дума от комунагите за него., а и обратно. Повръща ми се от вас.

измислен лидер, Р.Кънев е отврат. Недоправен, недоносен, вре се навсякъде, а нищо не работи. След него едни "интелигентни" лелки и чичовци, да се скъсаш от смях. Да се чудиш кой е по-противен - полужената, полумъжът Нинова или този пед.......ст.

Боклуци на власт внасят боклуци. България - сметището на Европа. Бойко разрешава, МОСВ не знае ... От Серино боклукът пътува за пристанището на Неапол, където го товарят на кораб. Дестинацията е пристанище Бургас. Оттам боклукът пак се качва на камиони, които се отправят към крайната дестинация Полски извор, до община Камено в област Бургас....

Ама само да знаеш какви пари се правят от тия боклуци.Докато работех на частно пристанище във Варна внасяхме бали с боклук от Италия и разбрах,че ТЕЦ-овете плащат по 400 евро на тон боклук???Сега вместо въглища горят боклук.Далаверата на боклуците-гарантирано от ГЕРБ!

Бойко. Що обръщаш внимание на този помияр. Ако беше Костов - разбирам. Той поне беше Министър председател.Верно чрез него говори Мавъра, но не му обръщай внимание. Абе иди на предизборните им събрания, не митинги - вече ги не правят щото нямат и един файтон хора. Те по арогантност и нахалство задминаха комунягите. Ако не бяха се събрали пет-шест партии нито една от тях нямаше да види парламента. Прошляци.

Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Какво е правил тогава ? Ами да погледнем в юначната му биография. Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му...

Бойко ти си дупе и гащи с руските агенти Сидеров ,Доган ,Гоце Първанов агент Иван Каракачанката и ТН. та за това Кънев казва остината ,че си скрита руска лимонка.

Какви гаранции, какви пет лева бе Бойко. Кой ти казал че народа иска да бъде в това еврогейско НАТО ?

няма да ти бъдат простени, бате. Най вече от избирателите ти.

Шаяк, нали ви виждаме деформаторите колко сте. Един файтон хора по израза на Радой Ралин.

Раданчо, Местанчо - една и съща стока на една и съща ясла. Хрантутници от контингента на US-амбасадата. Само че много станаха и все гласовити. То, педерастите, са си такива ...

Хубаво е да се каже, че цялото лаене на американските псета в България идва след отказа на Борисов да пусне два американски самолета да направят честване на 4-ти юли над София. Можете да си представите тези мижитурки, които по заповед от Козяк се нахвърлят на Борисов защото не можели да празнуват като у дома си. ТОВА СА НЕНЧЕВ, РАДАЧО, МИТОВ, ПЛЕВНЕЛИЕВ и ПАСИ!!! Запомнете ги за да ги разпознаете някой ден по дърветета!

ЗАЕМИТЕ КОЙ ЩЕ ВРЪЩА БЕ УМНИК, КАЖИ НА ВСИЧКИ

Хвани единия и удари другия.Гроздан Караджов, който по времето на Костов беше превърнал центъра на БТК в Банкя в персонален публичен дом или Тряйчо този плажуващ,който лъжеше прекия си работодател ,че се облива в пот,над клаузите на арабско-българаското търговско братство,а той в същото време кротко загаря от палещите лъчи на южното слънце.С една дума достойни кандидатури на още по-голямото чудо наречено Радан

по голям лъжец от пожарогасителя няма и няма да има,лъже най малко три пъти на ден,преди ядене.

Мен никой не ме пита искам ли в НАТО ? Ако ме бяха уважили и попитали щях да кажа ДА ! Някой каза че 50% искат в НАТО , дайте да се преброим колко искат в НАТО и колко са против ! ББ организирай Рефорендум да видим кой е за !

Някой да е питал българските граждани за членство в НАТО и ЕС? Да да,ама не.Босовете в управляващата коалиция ,РБ,Радан, министрите на Бойко Борисов, Бойко Борисов ,даже Караянчева/новата Фидоска/ ще получат политическа херния ,в доказване с навеждането им кой е по по-най с НАТО и ЕС.Това напъване в тези тридни на тези управляващи хорица и пишман политици , го оприличавам до 1990 г.със същото навеждане ,кой е по по-верен на СССР.Толко тъпаци на едно място е очайващо за България.Тези крамоли при управляващата коалиция ли са проблемите на България и кой е по по-най с ЕС и НАТО ? Смешници и селски клюкарки са тези люде набедени за политици, отклоняващи вниманието на хората от реалните проблеми на България.

Членството на БГ в НАТО и ЕС е незаконно, защото не са спазени процедурите за това. Всякакви истерични клетви за вярност са нищо повече от оправдание за заплатките на шепа чантаджии на котлова храна.

Има ли някой, който да вярва, че премиерът, който през последните години е бил гл. секретар на МВР, кмет на София, премиер шест години все дейности с голям корупционен потенциал, има една къща в Банкя, 150 хил. лева на влог и едно куче?".

Разбира се, тролове, доносници и всякакъв вид храненици и амбициозни милиционери и комсомолци, които не се интерсуват от нищо освен да са на служба и да прославят родното си село като чорбаджии на държавна софра.

Ех Ценителю на пропагандата... Кога изостана Сирия? Щото моите спомени са за след "демократизирането" и, както и на целия регион де. Можеш да попиташ, какви са били тези държави преди братската Американска подкрепа. А това, че в европа вълнуват Сирийци, само напушен протестър може да го напише. Видяхме от къде са тези Сирийци. Май само от Сирия не са. Хайде измисли друго да заработиш някой цент. . "ценител ( нерегистриран ) 20.07.2016 16:01 Това са два различни проблема: 1)В 21 век диктатурите са неприемливи(включително съветска русия).Неприемливи са защото народите в страни с диктатури изостават немислимо в своето развитие от останалия свят,който върви напред.Видя се кви ги вършат сирийците като додаха в европа.Държат се като животни... Ако тези режими беха оставени да съществуват никой не може да каже до къде щеше да стигне това изоставане и до какво може да доведе..."

"...А това, че в европа вълнуват Сирийци...".Руссскийй лейтенат на български се казва "върлуват",а не "вълнуват".И това не е правописна грешка ,щото думата си е точно написана-има такава БГ дума-вълнуват.Май българския ти не е достатъчно добър.А ако си руссскийй нали не чакаш да ти отговарям на "дълбокомислията".Що не кажеш нещо за евреите в русия дето я съсипват вече 90г.Това е основния проблем.С теа управници русия е домът на световното зло момче,реалистче.Там лошите се чувстват у дома си.И как да не е така след като при създаването на тази държава най-голямото зло-КРАЖБАТА беше издигната в ранг на закон(закон за национализацията).А от там и в норма на поведение.Щото най голямото зло момче е да откраднеш.Но както казах в началото ти си достатъчно глупав за да не проумееш кво казвам.Може би в главата ти ше остане това дето казвам по-долу: еврейската върхушка която управлява русия е обречена.Не русия,не руския народ(господ здраве да му дава) са обречени.Тех ше ги има и след хилядо години.Обречени са чумавите.И нямам предви бедния милиционер.Имам предвид господарите му.Дето го направиха президент...хаха

Много добре си разбрал какво съм написал. Не мисля и да обяснявам на една платена проститутка, защо вместо върлива съм написал вълнува, но както и очакваш, ти нищо не написа по коментара ми. Хайде, заработвай си центовете и си чакай съдбата.

Първо никой не е подлагал под съмнение политиката на българското правителство по отношение на НАТО и се чудя как така Кънев започва тема, която е без конкретен повод? Ако ББ е казал, че иска Черно море да е демилитаризирана зона, това е официална политика и оправдава национален интерес. Как така Кънев се сеща, че точно на НАТО ще им се попречи никак не е ясно? Още повече като се вижда, че Турция преминава в лагера на Кремъл и проливите се отварят за руските бойни кораби? Отварянето на темата, обаче представлява клатене на равновесието и стабилността по темата с НАТО, като Кънев дава предпоставка на БСП и Атака да открият атака срещу властта на същата тема. Явно , че ДСБ са вече в лагера на комунистите русофили.

скочи като ужилен, отвори уста и започна да бълва лъжи. И в НАТО и в ЕС отдавна са го преценили колко струва. Че докато той е начело на страната ние сме слаба брънка, огъваем фронт на НАТО. Тиквата не е убеден натовец, той е един страхливец и затова върти задник така, че дано се хареса и на НАТО ама за всеки случай и на Москва. Че знае ли какво следва. ТОЙ си мисли че ще управлява вечно. А в ЕС са снизходителни към него- потупват го по рамо, похвалват го и той доволен.

Мушмороци като Радан Кънев, които продължават да са управляваща опозиция нямат никаква тежест, а мненията им нямат никаква стойност. Москов може и да се е махнал от тях, но те все още са в Реформаторския блок!!

БОРИСОВ, ПОД ДОСТОЙНСТВОТО ТИ Е ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С РАДА ДЪЛБОКАТА! КАКВОТО И ДА КАЖЕ ЗА ГЕРБ РАДА ДЪЛБОКАТА, НЕ ТРЯБВА ДА ТЕ ИНТЕРЕСУВА, ЗАЩОТО ТИ СЕ ПЪРЖИШ НА ОГЪНЯ, А НЕ ТОЙ! ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА ТОЗИ ПЕДОФИЛ, ЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ СЕ ЗАВЪРТИ КАКТО МУ ИЗНАСЯ НА 180 ГРАДУСА!

Не е важно: колко ленти е отрязал Бойко Борисов, колко първи копки е направил, колко журналистки е ощипал, колко масажистки и чалгаджийки е из-чу-кал, колко магистрали и спортни съоръжения е обещал че ще построи, какъв голям каратист е и какъв точно колан по карате има, колко помия е откраднал от почивните станции за да си нахрани прасетата и кокошките, колко бой е изял от майка си, колко писма и е написал от казармата, колко книги за Винету е прочел, колко листя е прелистил, колко яйца изяжда на закуска, колко гола е вкарал на мачлета в работно време,колко пари е спечелил на вързано от игра на тенис, колко му е голям рейтинга и колко дълъг маркуча, колко маркуча е развил по пресечена местност, колко голям приятел му е Берлускони, колко тениски, грамоти и шапки е получил от партньорските служби, КОЛКО ПЪТИ Е ЗАКУСВАЛ или ОБЯДВАЛ с Обама (ЗАЕДНО С ДРУГИ 5-6 ХИЛЯДИ КАТО НЕГО), колко бивши свои другари от тъмния период е изпържил, колко шамара е ударил на Стенли и колко котарака сега примъркват сладко в скута му, колко сделки с негов фалшив подпис ала брат Драшков са минали незабелязано в Общината, колко е сложил на бюрото си, колко много мрази тройната коалиция, какъв голям пич е, колко трупа е изровил с фадромата, колко показни ареста е извършил, колко пъти на ден и по колко телевизии се е показал за да напомни за себе си и т.н. Всички тези циркаджилъци,маймунджулуци, евтини селски тарикатлъци, тъпи бабаитлъци нямат никакво значение. Важното е, че този човек е неук и некомпетентен (търся подходящи думи, които да не са чак толкова обидни, колкото тези, които ми хрумват в момента). Той не може (и не бива) да управлява държавата. Не е верно, че няма алтернатива. Алтернатива има дори само заради факта, че всеки друг би бил по компетентен от Бойко Борисов.

И е така, и не е така. А умниците със сигурност са боклуци невероятни - я Желев, я Близнашки, я Горбачов. Като почнат да се занмимават с научните си работи - са супер. Като почнат да управляват са една шиб*на нула. Трябват силни хора за водачи. Това умен или безхаберно лайно - все не става. Силен човек с идея, и да я следва. Тъпо е, ама са много малко тия хора.

Крайно време е баце да вкара по примера на ердоган соросоидните руспии по затворите така поне ще ги спаси от народния гняв.

Та нима не е истина,че Борисов се държи като троянско руско магаре, а двулично заблуждава ЕС и НАТО,което пролича и от отказа му за колектина отбранителна флотилия в Черно море,пък си и призна,че е готов да се продаде за "лошият мир" на Путин!

А по-добре ли е ислямския мир на Ердоган?

Радан е убийствено прав ! Бойко е въжеиграч.

Ами ако се превърне в авторитарен президент като Ердоган, НАТО сами ще ни изключат от пакта. Тъкмо ще има разботена процедура за излизане след Турция.

Момче не бъркай мечтите на руснаците с реалноста.Много по-лесно е да доде господин пиночет,"другарите" на стадиона...И с комунизЪма в БГ до тук.Русия никога вече нема да стъпи в БГ.Разбра ли руссссскийййй милиционер

Абе, полека ще получиш инфаркт преди да дойдат руснаците!

Остави Русия и Турция настрана. Сорос също. Тук става въпрос за демокрацията във България, за която Буда не е гарант. Тук става на въпрос за борбата на малкото интелигентни хора (обикновени работещи хора) срещу една мутра - диктатор - бъдещ президент избран от простолюдието.

Бойко не обвинявай Кънев продукта на Гаргамел,защото и ти не падаш по-долу от него в лъжите,самохвалството,агресията и манипулациите,като продукт на БКП-БСП.

силовите структури са или директно рашистки кадри, или техни отрочете, данс, мвр, съд, прокуратура, следствие, разузнаванията, митници,..

Най големия сеир как се ръфат герберасти и тези от прайда на Рада дълбоката

а вие кои сте- подложите на Москва от Атака или либералните нацисчета на Валери Симеонов

Вече много пъти задавам въпроса ЩО ВСИЧКИ "УПРАВЛЯВАЩИ" В БГ СА ПРОВАНСАЛИ.Първо щото в БГ издигането на хората става не според "естествения отбор",според качествата- тоест по обективни критерии.Става по субективни критерии-тоест прави го некой с оглед на интереса си .Знае се кой е тоа некой.И това разбира се е големия проблем.Нещата са както преди 89г.И второ,тоа некой издига провинциалисти за публични постове,щото селяндурите са лесни за манипулиране.Те са тесногръди, лишени от въображение,знаат си мястото и умеат да си траат.И заради тези си "качества" са незаменими за целта.В техните примитивни полиранки провинциални мизъчета не може да мине еретичната мисъл че можем да скочим ,пък било то и в името на справедливоста.Но от такива хора като провансалите не можеш да чакаш големи идеи-поради изтъкнатата причина.И за това БГ е обречена да бъде винаги на опашката.Както се вижда нито една от "публичните" личности не заяви открито че това е несправедливо. Нито една.Всъщност те всичките са подставени лица на комунистите-тоест на русия,но все пак некой можеше да го "загложди" съвеста.Да ама провинциалите немат съвест.Те имат само ИЗПЪЛНИТЕЛСКИ ИНСТИНКТ. Инстинкта на подлогата,слугата...

Какви селяндури бе гражданино,какви комунисти какви капиталисти-не виждаш ли,че ИД е на границата ни .Стига си насъсквал Българите едни срещу други. За нас най-големия враг са ислямистите.Ако не си Българин не пиши ако обичаш.

Келеш,айде не ми се прави на умен а...За вас руснаците не знам.За мен единствения проблем е еврейската комунистическа върхушка на русия-империята на злото.Да не вземе на краа да се окаже че ид е скъпа рожба на "скъпите ни освободители" хаха

Да това което написах като първо-това е големия проблем. Комунистите продължават да управляват БГ и след 89г.И то ПО ТЕХНИТЕ ПРАВИЛА.Няма закон за естествения отбор-тоест закона не действа.Просто собственоста в БГ беше заграбена от кръга около живков и сега всичко ОТНОВО е техно.И те си управляват както преди 89г.И разбира се НИКОГА ПРОТИВ ИНТЕРЕСА НА РУСИЯ.Секви костовци,борисовци,нищожества-симеиновци,жмульо желевци,меди догановци....всички до един

Дрън-дрън. Има мислещи хора, които няма да се вържат на приказките ти.

Радан Кънев да отвори сметка в някоя банка и да започне да събира пари от своите симпатизанти. Трябва да плати дълговете по Марица 1 и Марица 3. В противен случай кариран костюм.

Политиката и изказа на мутрата Бойко Борисов са му чисто мутренски. Докъде го докарахме - треторазряден ганкстер да управлява държавата!

Как е платата при прайда на Рада дълбоката по добре ли от колкото при Тиквуня

Ами да сложим Гоце - първоразраден гангстер? Или направо Пеевски.

ти от правоверните герберасти ли си или от прайда на Рада дълбоката

Spirit

https://www.youtube.com/watch?v=-JIbQvFaoIA. Всъщност това видео е по-показателно. Цецка Цачева и цвета на плевенската партийна организация. Ето това ви е ръководството на партията. В такива като тях са поверени съдбините на държавата ни. Горко ни! Бог да пази България!

"Освиркаха Цецка Цачева на събора в Рожен", ами така де, така се посрещат звездите от "елита", как иначе хората да изразят голямата си любов и емоционална привързаност към "каймака" на нацията, нищо по-добро от освиркване, особено когато чувствата се показват от дистанция, иначе биха желали и да я задушат в топлите си прегръдки, все някопга това ще стане.

Проста стругарка

Един животновъд имал стада с животни. Гледал ги, и се грижил добре за тях. Но един ден едно от животните казало на другите- добър е нашия стопанин, но на мен ми се иска да съм свободно, да правя каквото искам. Искате ли да избягаме?- Не, казали другите животни, стопанина ни е добър, грижи се за нас. Но това животно си намислило да избяга и избягало. Когато му дошло времето стопанина който се грижел добре за животните тряябвало да се раздели с тях, защото съдбата на животните е да станат на месо. Така се спасило само това животно което избягало. Живеело на свобода и само се грижело за себе си. Помислете върху извода на приказката и коя роля ще изберете.

Реформаторският блок не представлява никой в България. Половината са преформатирани комунисти а другата половина американски храненици.

Много ми е странно, когато симпатизанти на ГЕРБ ми говорят за пребоядисани комунисти! Само ще спомена Бойко Борисов Цветан Цветанов, Цецка Цачева, Лилето строителната министърка и т.н. Та кой от тези юнаци и юначки не е пребоядисан болшевик?

Те герберастето ги смятат боядисаните комуняги на праведно боядисани и небоядисали се още

Spirit

Поздравявам всички герберски тролове във форума с ето това видео на бъдещия президент на Ръ Бъ. Честито на всички българи. https://www.youtube.com/watch?v=erkWc-4UdNg Чао ви и от мен.

Народа е много добре , обирите по домовете продължават , по улиците също , убийствата не стихват , дрогата е на почит , силикона се котира , чалгата също .... КАКВО ПО-ХУБАВО , ОТ ЕДНА ЦИГАНИЗИРАНА ДЪРЖАВА , ОТ ЦИГАНИЗИРАНИ ПОЛИТИЦИ ?

Спри не си отивай, ще ми бъде тъжно ...