Отлагат местенето на НАП във Велико Търново

Централното управление на НАП няма да се мести във Велико Търново засега.

Обратно в новината

Коментари - Отлагат местенето на НАП във Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, пак дадоха на заден. Въобще не разбирам, защо трябва да вдигат пушилка, като решенията се определят от броя получени подписки. Дянков е прав, че разстоянието не е проблем, видеоконференции има, а и парите в провинцията значат повече. Едно нещо обаче пропусна: друго е да нашепнеш нещо някому на ушенце, че те и GSM здраво се подслушват вече.

Защо най-тъпото управление в историята на Бг винаги преди да обмисли нещо го пуска по вестниците ?! Вероятно защото не могат да мислят и очакват решения наготово

ББ си зададе въпроса директно - "Защо никой не каже как ще увеличи приходите, как ще разсъни икономиката, какво трябва да се направи.." ами само ни критикуват. Чака човека някой да му каже какво да прави та да има после АЗ, АЗ..Ама "умряха" баламите....

Май на някои големи шефчета не им се мести из страната .За това е целия вой, как так някоя си лелка ще трябва да си разхожда тоалета във Велико Търново или Сливен например.Ако зависеше от мен щях да пратя тези учили не доучили мазници в Долно нанагорнище ,но не зависи. Осъзнайте се администрацията ни е страшно много, и не ефективно работеща направете си съкращенията.

Провициалистите не щат отново на село. Да съберем всичко в София или да кръстим всички села София и въпроса е решен !

за другаря Ленин и неговият философски труд от 1904 г. "Крачка напред, две назад.". Великият икономист, ТОП100, другаря Дянков е марксист-ленинец, възпитаник на ловешка гимназия и отцеотрицател-ренегат. И нали сега, заплатите и боносите ще са бол?!

Съвсем други цифри казваха в началото на тая далаверка. Пак се издъниха! Иначе не е лоша идея за преместването на някои държавни служби от столицата в страната. И за софиянци ще е добре, че ще се махнат някои "селяни" и няма да им пречат в столицата. И някои кадри ще могат да се реализират по редните си места, без да се налага да пренаселват София. Голям контраст има между столицата и повечето градове. Трябва да се направи нещо, за да се уравнят малко нещата, и в София ще стане по-приятно за живеене!

Парата на локомотива /Дянков/ пак отиде в свирката !!!!! Явно не може добре да анализира предоставената му информация!!!

после мислим - Българското правителство

Този екземпляр с "мъжествения" глас е завършен шизоид. Чудя се като говори дали сам се чува какви простотии ръси. Ако не беше болен, щеше да е идеален за клоун.

Значи или Бойко или хер Флик лъже. Я да се разберат тогава кой да си ходи

Че отговорът не е ли ясен отдавна?!

Абе Дянков, защо трябва да я местите част от администрацията, забрави ли си плановете, че трябва да я съкръщаваш с 25 %. Колко по-евтино ще е за данъкоплатеца рояци клатикрачоли да бъдат шутирани вън от администрациите. Примерно тия от БОРКУР, за чий к..р ги измислиха иззобщо?! Акълът не ми го побира!? МВР ли няма, ДАНС ли, Финансов контрол ли, одит ли, Сметна палата ли, съдебна палата ли и прокураклатикура там??!! Що агенции и агенцийки, що разпоредители с бюджета?! Съкращавайте бе, режете наред!!!

По-волунтаристично и мистично нещо това правителство не е изцепвало досега! Профанщина на Е-нта степен. Ами сменете столицата с друг град, та да ви тръгне администрацията. То е вярно, че откакто София е станала столица на България, страната не е прокопсала. Ама столицата е затова, защото цялата държавна администрация е събрана на едно място. Тогава Дянков няма да може да ходи с колело на работа, ами със самолет от София в Търново всеки ден, джит-тжит, ще стане джигит! На Боко ще му е лесно, нали е Батман, Серго пък Ватман... някои държавни лица и партийни водачи имат съответните екстри отпреди, но има доста селяни и каруцари в парламента, в министерствата, шапкари бол дето не могат да си вържат галошите и шпайковете да бягат до службата... Изобщо голяма щуротия. Бая вицове ще се нароят от народното творчество поради малоумието на днешните управници.

"Решението за НАП не касае другите структури" - това твърдение, макар и болдвано, е вярно единствено и само за момента на неговото написване, но никой не знае какво друго ВЕЧЕ ни е обещал чичко Чък ...

Мафията попеди правителството!

Да сте виждали по-малоумно създание от Дянков?

Борисов

Не съм сигурен в горните -така подхвърлени числа - но в едно съм сигурен> ще се освободят доста сгради в центъра на София и той ще стане по достъпен и приветлив.

И сигурно и купувачите са определени ама нещо не са се договорили "експертно"

Ти изтрещял ли си нещо? освобождаването на сгради ще направи центъра достъпен? ти СГРАДИТЕ ли мислиш че ще махнат ? :))))))

Нещо ново под слънцето от устите на сд и бб?????Да изчакаме до залез слънце:)))))

Нали Дянков се кълнеше, че местенето нямало да струва скъпо? По същия начин ли оценява предварително всяка своя инициатива?

И защо се учудвате..Та според него ние сме излезнали от кризата още от 2010 година, ама тя пустата не иска да излезне от нас след като и предоставят такива условия.....