Коментари - Борисов: Мудис видя прогреса ни в редица сфери | Днес.dir.bg

Борисов: Мудис видя прогреса ни в редица сфери

Премиерът изтъква факта, че според Мудис сме постигнали прогрес в сфери като здравеопазване, правосъдие, банково дело, енергетика и образование.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Мудис видя прогреса ни в редица сфери | Днес.dir.bg

Коментари

Докторите в мафия с частни линейки и касапи чакащи жертви Децата ни мъкнат тежки чанти със всякакви недомислия на амбициозни чиновници Законите се променят непрекъснато в полза на мощеници и престъпници И това е прогрес според Мудис

На мудис може да се вярва точно толкова, колкото на ББ. Нима ние не виждаме , че нищо не става в тая държава. Реформи- в здравеопазването- около нулата, в образованието- пак толкова, в съдебната система- кръгла нула, в системата на мвр- още по голяма нула.Това е истината, и ако ББ смята, че някой ще му повярва, като се осланя на глупостите на мудис, дълбоко се лъже. Затова ще има да бере големи ядове/ те вече започнаха/ и да си изпуска нервите/ това го може най добре/. Да, неприятно му е че го взеха за мезе, но то не е от вчера, и ако имаше съвсем малко истински сътрудници и още по- малко мозък, чест и достойнство, то отдавна трябваше да си е подал оставката. Сега вече е късно.

Пък на мени Мудис ми речи, чи съм Анджелина Джоли!

Прогреса е най вече в мвр-то и пожарната.Там и никъде другаде.Всичко е оставено на доизживяване

глей Мъдис!

Прогрес няма, а пълен разпад и геноцид над народа! И е нагло да правиш хората на идиоти!

Отдавна отмина времената в които се вярваше на подобни агенции. Всичко е политика и пари.

И аз го виждам - при фирмите управлявани от Цветелина и Делянчо!

След направените извадки от анкетата,кандидат-президентската двойка на БСП води с 53% срещу двойката на ГЕРБ където процента е 13.5%.Социологическите агенции на Кънчовцити"КАЛЪП ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" и "МЕДИАНА" на Червен Кольо,потвърждават прогнозните резултати.

"Форбс": България се управлява от тъпоумен интригант-сървайвър, който лично провали Бокова

тука съм напълно съгласен с направеното от боко

той провали и сталинка което се случи благодарение тъпотията и на тримата боко - бокова и сталинка ------- евала ин ги правим

родена в САЩ, за тях е важно ББ да спечели пак и да продължава да ги слушка, имено за това пропагандната машина работи и бълва такива лъжи, които са удобни за управляващите и техните шефове.

че за същите пари сега може да се купят значително малко неща, а стакмистиката упорито отчита дефлация или минимална инфлация, понеже сития гладния не разбира, та Борисов и сие отдавна са се откъснали от народа, нека Борисов да поживее с 1000 лева на месец - да купува храна, да купува обувки, дрехи, лекарства, да плаща ток, парно, телефон, вода, вход, данъци и т.н. пък после да пуска прах в очите на народа.

А с ДВЕСТА лева на месец, с колкото живеят много хора в България. За какво да стигнат - за храна ли, за лекарства ли, за ток ли, или за отопление... За друго да не говорим.

Аз не съм гласувала за него. Ама сега същите тези с по 200 лева на месец пак ще гласуват за ББ и онази кикиндрела, щот са мазохисти - искат да ги мачкат и да търпят цял живот

"...прогрес в сфери като здравеопазване, правосъдие, банково дело, енергетика и образование." МОЛЯ?!? Това някакъв скопосан опит за шега ли е?!

Тия същите агенциики или там банкови счетоводни фирми дето освен ад крият пари с друго не се занимават по мои спомени през 2007 и 2008 на много банки издадоха високи оценки и направо обявиха че всичко цъфти и връзва и опс 2008 стана една кризааа . Същите агенциики полячават пари за да ЛАВАТ. Та какво се чудите Бойко езивадил от 16 милиардния ни дълг и е дал няколко милиончет ана МУДИЦ ГУДИЦ да изсипе малко икономически лъжи!

МУДИС посочва напредък точно за тези сфери от нашата икономика, за които на всеки българин е ясно че са разрушени тотално - явно за МУДИС унищожаването на българската икономика е целта, в която се напредва

какво искаш от американската Мудис? Истина? Ти нали знаеш, че те лъжат-мажат из целия свят.

Всичко това е в мечтите на Борисов.Ако има някакви оптимистични прогнози, то те се дължът на фалшиви изявления и данни от правителството на ГЕРБ.Но де йствителната картина се вижда от нарастналото количество хора без работа, на напусналите страната българи, увеличеният брой на хората които ровят по боклуцити, нарастване на престъпленията, на грабежите, на клошарите, бездомниците и т.н.До това ни доведоха политическите партии, които са в парламента.

Тия от Мудис...от вън..,за да запазят послушното правителство само го "възхваляват".. за бързото унищожение на нацията и разграждането и продаването на държавата.., а той...-прогрес...!?Къде ти е прогреса...!?Нека да дойдат тук да видят в каква мизерия,диктат и геноцид живее средния българин..,па тогаз да дава оценки..Сигурно са видели разкоша и воаяжите на нашите министри и депутати --,но те не са България..,а нейните унищожители...!?

ПРОГРЕСА?Да не би "Мудис" да има в предвид нарастването на банковите ви сметки в чужбина и офшорните зони?Това ще да е , защото тук , в България , образование , здравеопазване и трудова заетост , яко дърпат надолу!Корупцията и наркотрафика , пък удариха тавана!Борисов , Борисов , народа поумнява и простия ще останеш само ТИ!

А Форбс какво видя след провала с кристалината... не е за приказване

ЕДИНСТВЕНО ПРОГРЕСА В КРАДЕНЕТО НЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ ОТРЕЧЕ ! НЯМАТЕ КОНКУРЕНЦИЯ

Мудис не видяла мудите на кмета на Симитли.

ех господин борисов, мудис се е изкудошил с вас и вие ни го поднасяте като топла баница - къде е здравеопазването , къде е образованието, правосъдието, енергетиката.... - неща отдавна затрити, унищожени и липсващи в територията българия/в най-скоро време ще се реши на кого ще принадлежи територията/ - а бе г-н борисов, те хора не останаха в държавата ти , къде го видя този "прогрес" мудис - във факултето ли или в столипиново

е върха по самохвалство и лъжи. Правосъдие провалена реформа. Банково дело виж КТБ. Енергетика наказателно дело за Белене. Образование като в средновековието. Здравеопазване не дай си боже да се разболееш в България.

Смехотворно! Бойко-Мудис и Прогреса в редица сфери в България,като здравеопазване ,правосъдие,образование,енергетика....Вервате ли им?Голями кудоши са тези от Мудис.

до отворят хладилниците си, да замръкнат на тъмно и да разгледат гробищата, за да лъсне "прогресът във всички области". Когато западът хвали управниците, нещата вървят много, много на зле.

Борисов, след като мнението на Мудис е по-меродавно за теб от суверена-български народ, съборай си пасмината и ходете да си търсите следващите заплати от Мудис. То и без друго наследниците на повечето от вас, начело с мама Цеца, са в САЩ, така че мигрирайте цялото ято там по-бърже и ни оставете на мира.

преди да мигрират трябва да отговарят тук за всички щети, золуми, грабежи и геноцид над българите. След това ще заминат за ...... затвора.

Борисов, спри да каканижеш разни справки и погледни действителността - много голяма част от хората мизерстват! И това в много голяма част се дължи на некадърното ти управление! Подавай си оставката най-накрая, за да не си я вземем ние!

МУДИС КАЗВА, ЧЕ И СТАТУСА НА БЪЛГАРИТЕ Е ПОДОБРЕН, НО НИЕ БЪЛГАРИТЕ КАЗВАМЕ ДРУГО, ЧЕ СМЕ ПОД ДЪНОТО НА КАЗАНА! БОРИСОВ, ТИ В БЪЛГАРИЯ ЛИ ЖИВЕЕШ ИЛИ НА МАРС, ТА НЕ ЗНАЕШ КАКВО СИ СЪТВОРИЛ!

Точно сферите ,които Мудис видя ,че са в прогрес са в трагично състояние в България.Бойко го знае ,но му прави кеф да слуша сладки и лъжливи оценки и то преди избори.

Абе Боко ,какви са тези МЪДЕС, и какво го топли Българина тяхното мнение.Махни си крилцата и слез на напукания асфалт.Средна заплата 500 кинта,90 % от населението нямат банкови влогове и сметки,автопарка 300 000 автомобила до 10 годшна възраст,останалото 25-30 годишни селски ракети убийци.1000 населени места с до 50 жители,до 10 години им предстои закриване.Икономика крепяща се само на евросубсидии(които спират заради "бежанците" ) и идващи от робския труд на българи зад граница.От 9 милиона за 26 години се стопихме на 7,от които 3 са зад граница,остават 4 от които 2.5 пенсионери,остават 1.5 от които 500-600 деца,официално регистрирани осигуряваши се 900 хиляди.По голямата част от жилищния фонд е за събаряне,инфраструктурата на територията на цялата страна е разрушена и изглежда по зле от по време на война.В хазната влизат пари само от държавни такси и смешни данъци.Даржавният ни резерв е колкото джобните на малък арабски принц.За какви мадя за какви чудеса говориш,пак са ти лъскали кратунката и от затоплянето ти се е активирала единствената мозъчна гънка и да облъчваш пространството с тъпотии.Това не е държава,това е ГЕТО и трябва да те е срам теб и малоумнитети приближени че сте "шефове на това ГЕТО".Няма баровец с Трабанче.Срам за вас.

Доколкото чух/дано да съм чул добре/,нашето Слънце,на импровизираната пресконференция,след като каза на журналистите"КАЖЕТЕ СЕГА КОЙ КАКВО ШЕ ПИТА ",естествено със заучената от бай Тошо интонация,каза нещо,което ме хвърли в музиката,а именно "П Р И З О В А Х Джон Кери и Сергей Лавров да седнат и .......",което ми напомни следния аналог== В казармата имахме фатмак,който четеше сричайки,но това не му пречеше да говори наляво и надясно следното "НИЕ офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ=да не гледат след проверка войниците ТЕЛЕФАЗИЯ" ==та така и нашето.....

Сънуваш ли Бойко Борисов, чака те дълъг път по магистрала. Сънуваш ли Ахмед Доган, на пари е. Сънуваш ли Волен Сидеров, скоро ще се сбиеш или ще те бият. Сънуваш ли Сергей Станишев, еднополова любов те чака. Сънуваш ли Николай Бареков, затънал си до шия в лайната. Сънуваш ли Милен Велчев, приятели ще те возят с яхта. Сънуваш ли Слави Трифонов, не си си загасил телевизора... Пътуват по магистралата за Варна през Пловдив, Бойко Борисов, Делян Пеевски и Вальо Златев. Стигат някъде около Чирпан - гледат огромен завод, нещо грандиозно. Бойко подскочил и вика: - Ама как! Делян Пеевски: - Спокойно, той е мой. Продължават си по пътя, стигат около Сливен и гледат там перки за ток, Бойко пак подскочил: - Какво е това? Ама как, бе? Вальо Златев със спокоен тон: - Те са мои. Продължили по пътя, наближават Бургас - там пък огромни хотели, комплекси. Чудо! И Бойко пак не издържа: - Какво става, бе?! Делян Пеевски го успокоява: - И те са мои. Бойко вече замислен: - Баси! В тая държава само вие ли работите?

приготвил е куфара за америка

в Харманли да си видиш прогреса, чучело смотано!

Само цените в горепосочените сфери. Качеството си е все същото регресиращо. А какво стана със забраната да изнасяме криви краставици? Виж, това е по-интересно...

Кого лъжете !?! ....... ИЗМАМНИЦИ И ЛИЦЕМЕРИ ! ГАДОВЕ !

Др.Борисов, като "Мудис", толкова е оценил Вашата политика и счита България за стабилна, защо на база на този рейтинг(който в същност е "боклук") се опитате НЕК да изтегли заем за реализиране на проекта АЕЦ Белене, за които имате положителен във финансов аспект реферат на една голяма световно известна и много авторитетна английска банка! Или за развитието на друг скъп обект с национално значение! Ужасното е, че у нас такива проекти не се разработват, вече! Може би, ни е забранено, или Вашето ръководство не е способно да създава такива! Всички проекти, които се осъществяват са наследство от Соца! Вие нямате никакъв нов проект за развитието на България! Странното е, че нагло лъжете, но опростаченото население на страната, чрез медиите които Ви обслужват и градят божественият Ви образ, Ви вярват! Това, само чуват от медиите - Вашите ментарджилъци.

Евала Михале, но няма кой да чуе! Манипулация от медии, купена администрация, всяка грешка на Вожда се интерпретира положително. На къде отива България!?

Господи, г-н Борисов в кая държава живеете!!!!! Какъв Мудис ще ми казва какво става в България. Всички виждаме пълната каша във всички области на икономиката, образованието, здравеопазването. Ако вие не я виждате значи не сте за този пост. Но това е нещо, което докзахте отдавна. Не разбирам защо този народ все още смята, че правите нещо за него. Всичко, което правите е само за вашето все повече забогатяване. А за настоящите избори просто не мога да повярвам какво става. Кандидатите са или гейове, или неграмотни като Бисер Миланов-петното, завършил 10 клас. Това ли заслужава България? Това ли заслужава този народ?

Петно е и бивш затворник. Лежал е 9 г. на топло. И ама претенции за поста държавен глава. В страната всичко е безкрайно объркано, така както е объркано и в главата на Борисов.

Драги ми сънароднико, банкянският измикярин добре знае какво става в държавата ни! И как няма да знае, като огромна част от тая каша е и негова заслуга! Но няма да каже, че е така, защото в неистовия си стремеж да властва, а същевременно да лови риба в мътна вода, всячески се мъчи да заблуди общественото мнение, че нещата у нас вървят по мед и масло, че ще пропаднем ако него го няма, че апокалипсисът следва след напускането МУ на министър-председателския пост, и че за всичко са виновни предишните. Това Станишев, Орешарски, Костов, Виденов...всички! Скоро очаквам да почне да споменава и хан Аспарух за всички злини сполетели ни в последните години. Единствено, и само, Той е безгрешния, неповторимия, вседаващия, всеопрощаващия...Такива мисли се въртят в главата му, което е признак за сериозно психично разстройство. И колкото по-рано се махне, толкова по-добре за всички. Естествено не и за долните подмазвачи, с които се е обградил! Но лошото е, че когато и да го направи, все ще е късно! Защото сторените простотии са толкоз много, че ще ни трябват години, за да се върнем към що годе нормален начин на живот. И за всичко това има само един виновник - самите НИЕ, че позволихме на една жалък и посредствен индивид, с доказано криминално минало, да ни се качи на главата и цели 11 години да мародерства!!!

Доколкото чух/дано да съм чул добре/,нашето Слънце,на импровизираната пресконференция,след като каза на журналистите"КАЖЕТЕ СЕГА КОЙ КАКВО ШЕ ПИТА ",естествено със заучената от бай Тошо интонация,каза нещо,което ме хвърли в музиката,а именно "П Р И З О В А Х Джон Кери и Сергей Лавров да седнат и .......",което ми напомни следния аналог== В казармата имахме фатмак,който четеше сричайки,но това не му пречеше да говори наляво и надясно следното "НИЕ офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ=да не гледат след проверка войниците ТЕЛЕФАЗИЯ" ==та така и нашето.....

Доколкото чух/дано да съм чул добре/,нашето Слънце,на импровизираната пресконференция,след като каза на журналистите"КАЖЕТЕ СЕГА КОЙ КАКВО ШЕ ПИТА ",естествено със заучената от бай Тошо интонация,каза нещо,което ме хвърли в музиката,а именно "П Р И З О В А Х Джон Кери и Сергей Лавров да седнат и .......",което ми напомни следния аналог== В казармата имахме фатмак,който четеше сричайки,но това не му пречеше да говори наляво и надясно следното "НИЕ офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ=да не гледат след проверка войниците ТЕЛЕФАЗИЯ" ==та така и нашето.....

браво на наият премиер!само така!каква атка срешу нашият чо век от герб !от нашите хора от атака!абе защо не си изберем просто волен президент или жорж ганчев, митко пищова ще е интересно и весело а и имиджа на българите пред светът ще е наи добрият и ще станем образцова страна като дубаи и швеицария!

Мудис за да напишат това /ако е истина/, означава само едно - и зад океана са разбарали, че Борисов е тотално компрометиран и в тежка ситуация и се мъчат да го реанимират .... защото просто е "техният човек" и явно не са готови за смяната му с друг подходящ .... може и да бъркам ...

Абе, как не ви е срам, бе! Видяхте се с пари, веднага си купихте компютри и почнахте да МЕ заливате с помия! Че ви резна заплатите и социалните помощи, ей! Може и бухалката да развъртя, за по-убедително! Щом АЗ го казвам, значи е така! Тия от мъдис да не са по-умни от МЕН? Не, нали? Я го повторете! "Бате Бойко, ти си велик, ти си неповторим, ти си най-умният, най-мъдрият! Ти си единственият! Ти заповядваш на слънцето да свети! Ти казваш на мЪдис какво да пише!..."! Повторете го няколко пъти, да го запаметите, а за по сигурно го запишете на плакатче и го турете на стената на хола! Над телевизора! И да знаете, че ви гледам (и слушам) постоянно (от талавизора)! После да няма "тън-мън"! Да не плачете кат' ви проверя, че го няма плакатчето! И портрета, и портрета...

Сбъркано име, има на човек - сбъркан прякор НЯМА!!!!!

Ееееее, нямаше начин да не се събудим отново с Великият Ви премиер, пак нещо е констатирал, което, ние, матр'ряла не сме го знаели, този път, че благодарение на ГЕРБ и естествено, на Него, да се свети Името Му, сме живеели в благоденствие...Засрамете се, наколенкаджии, стига му се слагахте,не виждате ли, че от ден на ден живота ни става все по-труден, благодарение на престъпника Борисов и шайката Му престъпници!!Долу ГЕРБ, долу Борисов, а вас, дано ви отнемат лиценза, нещастни псевдожурналисти, нито можете стилистично едно изречение да сглобите, нито правописа, но да обгрижвате герберуните-можете!!!

Вижте стенограмата на правната комисия...и как Герб натискат за квадратето"не подкрепям никого" публикувана в Оф нюз.

Борисов: Мудис видя прогреса ни в редица сфери....Ей, цървул, не ме интересува Мудис или твоите еврогейски авери какъв прогрес са видели, аз съм учител с 38 години стаж, не като теб д.п.н.(направо си за академик по шопските наречия), с 360 лв. пенсия и за календарна година ми даваш подаяние от 8, 20 лв. увеличение!!Така че, прогреса на Мудис си го заври отзад, а с моите 8.20 лв. си купи една нова ножица, че тази сигурно вече си я изхабил от рязане на жалките ти ленти!! А вие, нещастни блюдолизци от този сайт, се прекръстете на Дир.ББ-Дирника на Бойко Борисов, защото езиците ви са все там, смешни и жалки лакеи....

С 8,20 лв. как да купи маркова ножица Солинген? С тези пари и ножица за стригане на овцете неможе да си купи!

Предлагам да открием банкова сметка за социално слаби политици (може да е на името на Бойко, той най-справедливо разпределя нещата) и всички пенсионери да им превеждат половината пенсия. Това се налага, т.к. политиците си купиха така необходимите луксозни коли и нямат пари за живеене. Например Бойко си купи две бронирани коли (като на мафиотите) по един милион едната.

ТРИ ПРОЕКТА ЗАКОПАХ В ООН-ТО СЕ ИЗСРАХ ... АЗ СЪМ ПРОСТИЯ УФЧАР НА ЛОШИЯ МАТРИАЛ :))

Ако народните представители,не оправят кашата около квадратчето "не подкрепам никого"..ще сезира конституционния съд!

Боце, кажи на Лилка Минетката, вместо само да препикава магнолията, да те завива редовно бе маймун! Тези миражи, които ти се привиждат, не вещаят нищо добро...

Правилно вижда Мудис! Как няма да намалее бюджетният дефицит, като нормалните българи прогресивно намаляват - деца мрат, раждат се с малформации, пенсионерите систематично и целенасочено се ликвидират, младото поколение гепи по една фалшива диплома ( като на всички управляващи ни доктори, н.с. И "професионалисти") и гледа пъргаво да се изнесе навън, а после от разстояние, се бори за правото си да гласува... Та, така де! Ще намалява бюджетният дефицит, другарю тиквеник!

РазБойко, не знам Мудис какво вижда, но ние българите виждаме и усещаме точно обратното.

а геноцида срещу собствения народ вече 72 г. какво е, фалира комунизъма многократно като КТБ, най-големите крадци на света са комунисти , всички диктатури са обречени, дори тази в сев.корея

Поправка, 27г. геноцид.

нашите българските комунистически диктатори са наи доброто съветско(руско)оръжие в света,а огормната им икономическа престъпност просто няма аналог във световен мащаб за рaзмерите на население като българското!да са ни честити нашите експерти,наи добри са!

Коментари - Борисов: Мудис видя прогреса ни в редица сфери | Днес.dir.bg

Борисов: Мудис видя прогреса ни в редица сфери

Премиерът изтъква факта, че според Мудис сме постигнали прогрес в сфери като здравеопазване, правосъдие, банково дело, енергетика и образование.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Мудис видя прогреса ни в редица сфери | Днес.dir.bg

Коментари

Докторите в мафия с частни линейки и касапи чакащи жертви Децата ни мъкнат тежки чанти със всякакви недомислия на амбициозни чиновници Законите се променят непрекъснато в полза на мощеници и престъпници И това е прогрес според Мудис

На мудис може да се вярва точно толкова, колкото на ББ. Нима ние не виждаме , че нищо не става в тая държава. Реформи- в здравеопазването- около нулата, в образованието- пак толкова, в съдебната система- кръгла нула, в системата на мвр- още по голяма нула.Това е истината, и ако ББ смята, че някой ще му повярва, като се осланя на глупостите на мудис, дълбоко се лъже. Затова ще има да бере големи ядове/ те вече започнаха/ и да си изпуска нервите/ това го може най добре/. Да, неприятно му е че го взеха за мезе, но то не е от вчера, и ако имаше съвсем малко истински сътрудници и още по- малко мозък, чест и достойнство, то отдавна трябваше да си е подал оставката. Сега вече е късно.

Пък на мени Мудис ми речи, чи съм Анджелина Джоли!

Прогреса е най вече в мвр-то и пожарната.Там и никъде другаде.Всичко е оставено на доизживяване

глей Мъдис!

Прогрес няма, а пълен разпад и геноцид над народа! И е нагло да правиш хората на идиоти!

Отдавна отмина времената в които се вярваше на подобни агенции. Всичко е политика и пари.

И аз го виждам - при фирмите управлявани от Цветелина и Делянчо!

След направените извадки от анкетата,кандидат-президентската двойка на БСП води с 53% срещу двойката на ГЕРБ където процента е 13.5%.Социологическите агенции на Кънчовцити"КАЛЪП ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" и "МЕДИАНА" на Червен Кольо,потвърждават прогнозните резултати.

"Форбс": България се управлява от тъпоумен интригант-сървайвър, който лично провали Бокова

тука съм напълно съгласен с направеното от боко

той провали и сталинка което се случи благодарение тъпотията и на тримата боко - бокова и сталинка ------- евала ин ги правим

родена в САЩ, за тях е важно ББ да спечели пак и да продължава да ги слушка, имено за това пропагандната машина работи и бълва такива лъжи, които са удобни за управляващите и техните шефове.

че за същите пари сега може да се купят значително малко неща, а стакмистиката упорито отчита дефлация или минимална инфлация, понеже сития гладния не разбира, та Борисов и сие отдавна са се откъснали от народа, нека Борисов да поживее с 1000 лева на месец - да купува храна, да купува обувки, дрехи, лекарства, да плаща ток, парно, телефон, вода, вход, данъци и т.н. пък после да пуска прах в очите на народа.

А с ДВЕСТА лева на месец, с колкото живеят много хора в България. За какво да стигнат - за храна ли, за лекарства ли, за ток ли, или за отопление... За друго да не говорим.

Аз не съм гласувала за него. Ама сега същите тези с по 200 лева на месец пак ще гласуват за ББ и онази кикиндрела, щот са мазохисти - искат да ги мачкат и да търпят цял живот

"...прогрес в сфери като здравеопазване, правосъдие, банково дело, енергетика и образование." МОЛЯ?!? Това някакъв скопосан опит за шега ли е?!

Тия същите агенциики или там банкови счетоводни фирми дето освен ад крият пари с друго не се занимават по мои спомени през 2007 и 2008 на много банки издадоха високи оценки и направо обявиха че всичко цъфти и връзва и опс 2008 стана една кризааа . Същите агенциики полячават пари за да ЛАВАТ. Та какво се чудите Бойко езивадил от 16 милиардния ни дълг и е дал няколко милиончет ана МУДИЦ ГУДИЦ да изсипе малко икономически лъжи!

МУДИС посочва напредък точно за тези сфери от нашата икономика, за които на всеки българин е ясно че са разрушени тотално - явно за МУДИС унищожаването на българската икономика е целта, в която се напредва

какво искаш от американската Мудис? Истина? Ти нали знаеш, че те лъжат-мажат из целия свят.

Всичко това е в мечтите на Борисов.Ако има някакви оптимистични прогнози, то те се дължът на фалшиви изявления и данни от правителството на ГЕРБ.Но де йствителната картина се вижда от нарастналото количество хора без работа, на напусналите страната българи, увеличеният брой на хората които ровят по боклуцити, нарастване на престъпленията, на грабежите, на клошарите, бездомниците и т.н.До това ни доведоха политическите партии, които са в парламента.

Тия от Мудис...от вън..,за да запазят послушното правителство само го "възхваляват".. за бързото унищожение на нацията и разграждането и продаването на държавата.., а той...-прогрес...!?Къде ти е прогреса...!?Нека да дойдат тук да видят в каква мизерия,диктат и геноцид живее средния българин..,па тогаз да дава оценки..Сигурно са видели разкоша и воаяжите на нашите министри и депутати --,но те не са България..,а нейните унищожители...!?

ПРОГРЕСА?Да не би "Мудис" да има в предвид нарастването на банковите ви сметки в чужбина и офшорните зони?Това ще да е , защото тук , в България , образование , здравеопазване и трудова заетост , яко дърпат надолу!Корупцията и наркотрафика , пък удариха тавана!Борисов , Борисов , народа поумнява и простия ще останеш само ТИ!

А Форбс какво видя след провала с кристалината... не е за приказване

ЕДИНСТВЕНО ПРОГРЕСА В КРАДЕНЕТО НЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ ОТРЕЧЕ ! НЯМАТЕ КОНКУРЕНЦИЯ

Мудис не видяла мудите на кмета на Симитли.

ех господин борисов, мудис се е изкудошил с вас и вие ни го поднасяте като топла баница - къде е здравеопазването , къде е образованието, правосъдието, енергетиката.... - неща отдавна затрити, унищожени и липсващи в територията българия/в най-скоро време ще се реши на кого ще принадлежи територията/ - а бе г-н борисов, те хора не останаха в държавата ти , къде го видя този "прогрес" мудис - във факултето ли или в столипиново

е върха по самохвалство и лъжи. Правосъдие провалена реформа. Банково дело виж КТБ. Енергетика наказателно дело за Белене. Образование като в средновековието. Здравеопазване не дай си боже да се разболееш в България.

Смехотворно! Бойко-Мудис и Прогреса в редица сфери в България,като здравеопазване ,правосъдие,образование,енергетика....Вервате ли им?Голями кудоши са тези от Мудис.

до отворят хладилниците си, да замръкнат на тъмно и да разгледат гробищата, за да лъсне "прогресът във всички области". Когато западът хвали управниците, нещата вървят много, много на зле.

Борисов, след като мнението на Мудис е по-меродавно за теб от суверена-български народ, съборай си пасмината и ходете да си търсите следващите заплати от Мудис. То и без друго наследниците на повечето от вас, начело с мама Цеца, са в САЩ, така че мигрирайте цялото ято там по-бърже и ни оставете на мира.

преди да мигрират трябва да отговарят тук за всички щети, золуми, грабежи и геноцид над българите. След това ще заминат за ...... затвора.

Борисов, спри да каканижеш разни справки и погледни действителността - много голяма част от хората мизерстват! И това в много голяма част се дължи на некадърното ти управление! Подавай си оставката най-накрая, за да не си я вземем ние!

МУДИС КАЗВА, ЧЕ И СТАТУСА НА БЪЛГАРИТЕ Е ПОДОБРЕН, НО НИЕ БЪЛГАРИТЕ КАЗВАМЕ ДРУГО, ЧЕ СМЕ ПОД ДЪНОТО НА КАЗАНА! БОРИСОВ, ТИ В БЪЛГАРИЯ ЛИ ЖИВЕЕШ ИЛИ НА МАРС, ТА НЕ ЗНАЕШ КАКВО СИ СЪТВОРИЛ!

Точно сферите ,които Мудис видя ,че са в прогрес са в трагично състояние в България.Бойко го знае ,но му прави кеф да слуша сладки и лъжливи оценки и то преди избори.

Абе Боко ,какви са тези МЪДЕС, и какво го топли Българина тяхното мнение.Махни си крилцата и слез на напукания асфалт.Средна заплата 500 кинта,90 % от населението нямат банкови влогове и сметки,автопарка 300 000 автомобила до 10 годшна възраст,останалото 25-30 годишни селски ракети убийци.1000 населени места с до 50 жители,до 10 години им предстои закриване.Икономика крепяща се само на евросубсидии(които спират заради "бежанците" ) и идващи от робския труд на българи зад граница.От 9 милиона за 26 години се стопихме на 7,от които 3 са зад граница,остават 4 от които 2.5 пенсионери,остават 1.5 от които 500-600 деца,официално регистрирани осигуряваши се 900 хиляди.По голямата част от жилищния фонд е за събаряне,инфраструктурата на територията на цялата страна е разрушена и изглежда по зле от по време на война.В хазната влизат пари само от държавни такси и смешни данъци.Даржавният ни резерв е колкото джобните на малък арабски принц.За какви мадя за какви чудеса говориш,пак са ти лъскали кратунката и от затоплянето ти се е активирала единствената мозъчна гънка и да облъчваш пространството с тъпотии.Това не е държава,това е ГЕТО и трябва да те е срам теб и малоумнитети приближени че сте "шефове на това ГЕТО".Няма баровец с Трабанче.Срам за вас.

Доколкото чух/дано да съм чул добре/,нашето Слънце,на импровизираната пресконференция,след като каза на журналистите"КАЖЕТЕ СЕГА КОЙ КАКВО ШЕ ПИТА ",естествено със заучената от бай Тошо интонация,каза нещо,което ме хвърли в музиката,а именно "П Р И З О В А Х Джон Кери и Сергей Лавров да седнат и .......",което ми напомни следния аналог== В казармата имахме фатмак,който четеше сричайки,но това не му пречеше да говори наляво и надясно следното "НИЕ офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ=да не гледат след проверка войниците ТЕЛЕФАЗИЯ" ==та така и нашето.....

Сънуваш ли Бойко Борисов, чака те дълъг път по магистрала. Сънуваш ли Ахмед Доган, на пари е. Сънуваш ли Волен Сидеров, скоро ще се сбиеш или ще те бият. Сънуваш ли Сергей Станишев, еднополова любов те чака. Сънуваш ли Николай Бареков, затънал си до шия в лайната. Сънуваш ли Милен Велчев, приятели ще те возят с яхта. Сънуваш ли Слави Трифонов, не си си загасил телевизора... Пътуват по магистралата за Варна през Пловдив, Бойко Борисов, Делян Пеевски и Вальо Златев. Стигат някъде около Чирпан - гледат огромен завод, нещо грандиозно. Бойко подскочил и вика: - Ама как! Делян Пеевски: - Спокойно, той е мой. Продължават си по пътя, стигат около Сливен и гледат там перки за ток, Бойко пак подскочил: - Какво е това? Ама как, бе? Вальо Златев със спокоен тон: - Те са мои. Продължили по пътя, наближават Бургас - там пък огромни хотели, комплекси. Чудо! И Бойко пак не издържа: - Какво става, бе?! Делян Пеевски го успокоява: - И те са мои. Бойко вече замислен: - Баси! В тая държава само вие ли работите?

приготвил е куфара за америка

в Харманли да си видиш прогреса, чучело смотано!

Само цените в горепосочените сфери. Качеството си е все същото регресиращо. А какво стана със забраната да изнасяме криви краставици? Виж, това е по-интересно...

Кого лъжете !?! ....... ИЗМАМНИЦИ И ЛИЦЕМЕРИ ! ГАДОВЕ !

Др.Борисов, като "Мудис", толкова е оценил Вашата политика и счита България за стабилна, защо на база на този рейтинг(който в същност е "боклук") се опитате НЕК да изтегли заем за реализиране на проекта АЕЦ Белене, за които имате положителен във финансов аспект реферат на една голяма световно известна и много авторитетна английска банка! Или за развитието на друг скъп обект с национално значение! Ужасното е, че у нас такива проекти не се разработват, вече! Може би, ни е забранено, или Вашето ръководство не е способно да създава такива! Всички проекти, които се осъществяват са наследство от Соца! Вие нямате никакъв нов проект за развитието на България! Странното е, че нагло лъжете, но опростаченото население на страната, чрез медиите които Ви обслужват и градят божественият Ви образ, Ви вярват! Това, само чуват от медиите - Вашите ментарджилъци.

Евала Михале, но няма кой да чуе! Манипулация от медии, купена администрация, всяка грешка на Вожда се интерпретира положително. На къде отива България!?

Господи, г-н Борисов в кая държава живеете!!!!! Какъв Мудис ще ми казва какво става в България. Всички виждаме пълната каша във всички области на икономиката, образованието, здравеопазването. Ако вие не я виждате значи не сте за този пост. Но това е нещо, което докзахте отдавна. Не разбирам защо този народ все още смята, че правите нещо за него. Всичко, което правите е само за вашето все повече забогатяване. А за настоящите избори просто не мога да повярвам какво става. Кандидатите са или гейове, или неграмотни като Бисер Миланов-петното, завършил 10 клас. Това ли заслужава България? Това ли заслужава този народ?

Петно е и бивш затворник. Лежал е 9 г. на топло. И ама претенции за поста държавен глава. В страната всичко е безкрайно объркано, така както е объркано и в главата на Борисов.

Драги ми сънароднико, банкянският измикярин добре знае какво става в държавата ни! И как няма да знае, като огромна част от тая каша е и негова заслуга! Но няма да каже, че е така, защото в неистовия си стремеж да властва, а същевременно да лови риба в мътна вода, всячески се мъчи да заблуди общественото мнение, че нещата у нас вървят по мед и масло, че ще пропаднем ако него го няма, че апокалипсисът следва след напускането МУ на министър-председателския пост, и че за всичко са виновни предишните. Това Станишев, Орешарски, Костов, Виденов...всички! Скоро очаквам да почне да споменава и хан Аспарух за всички злини сполетели ни в последните години. Единствено, и само, Той е безгрешния, неповторимия, вседаващия, всеопрощаващия...Такива мисли се въртят в главата му, което е признак за сериозно психично разстройство. И колкото по-рано се махне, толкова по-добре за всички. Естествено не и за долните подмазвачи, с които се е обградил! Но лошото е, че когато и да го направи, все ще е късно! Защото сторените простотии са толкоз много, че ще ни трябват години, за да се върнем към що годе нормален начин на живот. И за всичко това има само един виновник - самите НИЕ, че позволихме на една жалък и посредствен индивид, с доказано криминално минало, да ни се качи на главата и цели 11 години да мародерства!!!

Доколкото чух/дано да съм чул добре/,нашето Слънце,на импровизираната пресконференция,след като каза на журналистите"КАЖЕТЕ СЕГА КОЙ КАКВО ШЕ ПИТА ",естествено със заучената от бай Тошо интонация,каза нещо,което ме хвърли в музиката,а именно "П Р И З О В А Х Джон Кери и Сергей Лавров да седнат и .......",което ми напомни следния аналог== В казармата имахме фатмак,който четеше сричайки,но това не му пречеше да говори наляво и надясно следното "НИЕ офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ=да не гледат след проверка войниците ТЕЛЕФАЗИЯ" ==та така и нашето.....

Доколкото чух/дано да съм чул добре/,нашето Слънце,на импровизираната пресконференция,след като каза на журналистите"КАЖЕТЕ СЕГА КОЙ КАКВО ШЕ ПИТА ",естествено със заучената от бай Тошо интонация,каза нещо,което ме хвърли в музиката,а именно "П Р И З О В А Х Джон Кери и Сергей Лавров да седнат и .......",което ми напомни следния аналог== В казармата имахме фатмак,който четеше сричайки,но това не му пречеше да говори наляво и надясно следното "НИЕ офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ=да не гледат след проверка войниците ТЕЛЕФАЗИЯ" ==та така и нашето.....

браво на наият премиер!само така!каква атка срешу нашият чо век от герб !от нашите хора от атака!абе защо не си изберем просто волен президент или жорж ганчев, митко пищова ще е интересно и весело а и имиджа на българите пред светът ще е наи добрият и ще станем образцова страна като дубаи и швеицария!

Мудис за да напишат това /ако е истина/, означава само едно - и зад океана са разбарали, че Борисов е тотално компрометиран и в тежка ситуация и се мъчат да го реанимират .... защото просто е "техният човек" и явно не са готови за смяната му с друг подходящ .... може и да бъркам ...

Абе, как не ви е срам, бе! Видяхте се с пари, веднага си купихте компютри и почнахте да МЕ заливате с помия! Че ви резна заплатите и социалните помощи, ей! Може и бухалката да развъртя, за по-убедително! Щом АЗ го казвам, значи е така! Тия от мъдис да не са по-умни от МЕН? Не, нали? Я го повторете! "Бате Бойко, ти си велик, ти си неповторим, ти си най-умният, най-мъдрият! Ти си единственият! Ти заповядваш на слънцето да свети! Ти казваш на мЪдис какво да пише!..."! Повторете го няколко пъти, да го запаметите, а за по сигурно го запишете на плакатче и го турете на стената на хола! Над телевизора! И да знаете, че ви гледам (и слушам) постоянно (от талавизора)! После да няма "тън-мън"! Да не плачете кат' ви проверя, че го няма плакатчето! И портрета, и портрета...

Сбъркано име, има на човек - сбъркан прякор НЯМА!!!!!

Ееееее, нямаше начин да не се събудим отново с Великият Ви премиер, пак нещо е констатирал, което, ние, матр'ряла не сме го знаели, този път, че благодарение на ГЕРБ и естествено, на Него, да се свети Името Му, сме живеели в благоденствие...Засрамете се, наколенкаджии, стига му се слагахте,не виждате ли, че от ден на ден живота ни става все по-труден, благодарение на престъпника Борисов и шайката Му престъпници!!Долу ГЕРБ, долу Борисов, а вас, дано ви отнемат лиценза, нещастни псевдожурналисти, нито можете стилистично едно изречение да сглобите, нито правописа, но да обгрижвате герберуните-можете!!!

Вижте стенограмата на правната комисия...и как Герб натискат за квадратето"не подкрепям никого" публикувана в Оф нюз.

Борисов: Мудис видя прогреса ни в редица сфери....Ей, цървул, не ме интересува Мудис или твоите еврогейски авери какъв прогрес са видели, аз съм учител с 38 години стаж, не като теб д.п.н.(направо си за академик по шопските наречия), с 360 лв. пенсия и за календарна година ми даваш подаяние от 8, 20 лв. увеличение!!Така че, прогреса на Мудис си го заври отзад, а с моите 8.20 лв. си купи една нова ножица, че тази сигурно вече си я изхабил от рязане на жалките ти ленти!! А вие, нещастни блюдолизци от този сайт, се прекръстете на Дир.ББ-Дирника на Бойко Борисов, защото езиците ви са все там, смешни и жалки лакеи....

С 8,20 лв. как да купи маркова ножица Солинген? С тези пари и ножица за стригане на овцете неможе да си купи!

Предлагам да открием банкова сметка за социално слаби политици (може да е на името на Бойко, той най-справедливо разпределя нещата) и всички пенсионери да им превеждат половината пенсия. Това се налага, т.к. политиците си купиха така необходимите луксозни коли и нямат пари за живеене. Например Бойко си купи две бронирани коли (като на мафиотите) по един милион едната.

ТРИ ПРОЕКТА ЗАКОПАХ В ООН-ТО СЕ ИЗСРАХ ... АЗ СЪМ ПРОСТИЯ УФЧАР НА ЛОШИЯ МАТРИАЛ :))

Ако народните представители,не оправят кашата около квадратчето "не подкрепам никого"..ще сезира конституционния съд!

Боце, кажи на Лилка Минетката, вместо само да препикава магнолията, да те завива редовно бе маймун! Тези миражи, които ти се привиждат, не вещаят нищо добро...

Правилно вижда Мудис! Как няма да намалее бюджетният дефицит, като нормалните българи прогресивно намаляват - деца мрат, раждат се с малформации, пенсионерите систематично и целенасочено се ликвидират, младото поколение гепи по една фалшива диплома ( като на всички управляващи ни доктори, н.с. И "професионалисти") и гледа пъргаво да се изнесе навън, а после от разстояние, се бори за правото си да гласува... Та, така де! Ще намалява бюджетният дефицит, другарю тиквеник!

РазБойко, не знам Мудис какво вижда, но ние българите виждаме и усещаме точно обратното.

а геноцида срещу собствения народ вече 72 г. какво е, фалира комунизъма многократно като КТБ, най-големите крадци на света са комунисти , всички диктатури са обречени, дори тази в сев.корея

Поправка, 27г. геноцид.

нашите българските комунистически диктатори са наи доброто съветско(руско)оръжие в света,а огормната им икономическа престъпност просто няма аналог във световен мащаб за рaзмерите на население като българското!да са ни честити нашите експерти,наи добри са!